Tarjoukset
Tarjouspyyntöpalvelu
Seuraa meitä Facebookissa
Järjestömme ydin on yhdistystoiminta, jonka puitteissa tarjoamme jäsenille tietoa, tukea ja toimintaa. Paikallisten, alueellisten tai valtakunnallisten jäsenyhdistysten vertaistoiminta ja harrastusryhmät kokoava yhteen reuma- ja muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastavia ja heidän läheisiään. Kaikki tule-terveydestä omakohtaisesti tai ammattinsa vuoksi kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.
Suomen Eläinoikeuspuolue EOP on syntynyt halusta nostaa eläinten oikeudet mukaan politiikkaan. Lähitulevaisuuden päätökset tulevat määrittelemään, millaisen elinympäristön jätämme perinnöksi tuleville sukupolville.
Eläinoikeudet ovat keskeisessä asemassa tarkasteltaessa aikamme suuria haasteita kuten ympäristöongelmia ja epätasa-arvoa. Eläinten tehotuotanto nopeuttaa ilmastonmuutosta sekä kietoutuu yhteen sosiaalisen eriarvoisuuden ja epäoikeudenmukaisuuden kanssa. Näemme, että eläinten oikeuksien huomiointi on luonnollinen osa muiden eriarvoistavien rakenteiden purkamisen jatkumoa.
EOP:n tarkoituksena on näyttää suuntaa kestävään ja oikeudenmukaiseen tulevaisuuteen, jossa arvostetaan kaikkea elämää. Tavoitteenamme on, että tämä tapahtuu lainsäädännöllisten ja hallinnollisten toimenpiteiden sekä tiedottamisen ja valistuksen avulla.
Elämme kansainvälisessä maailmassa, jossa arkipäiväiset valintamme vaikuttavat kauas elinpiirimme ulkopuolelle. Tämän vuoksi muutos parempaan tapahtuu paikallisilla ratkaisuilla. Visiossamme Suomi tulee vastaamaan globaaleihin haasteisiin toimimalla esimerkkinä kestävämmästä ja oikeudenmukaisemmasta yhteiskunnasta, jossa eläinyksilön elämän tuotteistamista ei enää oikeuteta lihanormin avulla.
Veikkolassa toimiva Punainen Tupa, Veikkolan leikkipuiston kannatusyhdistys on jo vuonna 1988 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tarjoaa esiopetusta ja kokopäivähoitoa 6-vuotiaille ja iltapäiväkerhotoimintaa 1. ja 2. lk. lapsille.
Olemme myös Facebookissa.
Kokkolan Oopperayhdistystä ovat luotsanneet vuodesta 2004-2013 sen perustajajäsenet Anu Komsi, Annika Mylläri ja Sakari Oramo ja vuodesta 2014 Anu Komsi.
West Coast Kokkola Operan toiminnan mottoja ovat vahva osaaminen ja huipputaiteilijoiden yhteen saattaminen unohtamatta taiteellisesti luovaa riskinottoa ja kotiseuturakkautta, joka muun muassa ilmenee produktioissa kokkolalaisen kaksikielisyyden esiintuomisena.
Kokkolan Oopperakesä on muodostunut kunnianhimoiseksi festivaaliksi, jossa kuullaan oopperan lisäksi myös lied-konsertteja ja kamarimusiikkia tyylikirjon ulottuessa barokista uusimpaan uuteen kantaesityksineen ja Suomen ensiesityksineen.
Yhdistyksen postiosoite:
Keltontie 2 B, 02180 Espoo
Etelä-Karjalan kilpirauhasyhdistys ry on vuonna 2004 perustettu potilasyhdistys kilpirauhassairauksia sairastaville jäsenille ja heidän läheisilleen Etelä-Karjalan alueella. Pyrimme toiminnassamme tekemään tunnetuksi Etelä-Karjalan kilpirauhasyhdistys ry:tä, kehittämään ja edistämään kilpirauhaspotilaiden tiedon saantia. Pyrimme saamaan eri alojen asiantuntijoita vertaistuki/jäsenilta tilaisuuksiin keskustelemaan kilpirauhassairauksista ja niiden hoidosta.
Jäsenille järjestetään myös virkistystapahtumia jäsenistön toiveita kuunnellen. Etsimme toimintaan uusia aktiiveja. Vertaistukiryhmän tarkoitus on jakaa kokemuksia kilpirauhassairauden kanssa elämisestä, sekä tarjota tukea ja tietoa kilpirauhaspotilaiille ja heidän omaisilleen.
Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/EKKilpirauhasyhdistys/?fref=ts
Kotisivut #2: https://rednet.punainenristi.fi/lansi-suomi Jyväskylän toimipaikka: Ailakinkatu 5 40100 Jyväskylä
Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut
Mäntykoti on palvelutalo, jossa ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta, sekä toimiva ympäristö mahdollistavat dementoituneille vanhuksille, kehitysvammaisille, liikuntarajoitteisille sekä ikäihmisille inhimillisen ja kuntouttavan elämän toteutumisen mielekkäällä tavalla. Mäntykodin tehtävänä on luoda asukkailleen mahdollisuus arvokkaaseen, laadullisesti hyvään elämään, mille asuinympäristö antaa hyvät puitteet. Toiminnan perustana on voimavaralähtöinen, kuntouttava työote, joka mahdollistaa jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin ylläpitämisen ja kehittymisen.
Seura perustettiin 9.7.1905 Tammelan Kydön kylässä, Juholan pirtissä. Seuran toiminta oli alusta asti monipuolista. Talkoo- ja lahjoitusrahoilla seuralle rakennettiin vuonna 1932 oma seuraintalo, Auran Pirtti.
60-70 -luvuilla Nuorisoseuran teatteritoiminta Rauhaniemen kesäteatterissa tuli aktiivista. Vuonna 1978 järjestettiin ensimmäisen kerran Hakkapeliittapäivät -perinnetapahtuma.
Nykyään seuran toiminta on laajaa. Auran Pirtillä järjestetään lapsille ja aikuisille useita kerhoja jumpasta näytelmäpiiriin neljänä iltana viikossa. Vuosikymmenien aikana kertynyt monipuolinen pukuvarasto vuokraa pukuja. Lisäksi Auran Pirttiä ja sen saunaosastoa vuokrataan juhliin ja illanviettoihin.Kaikki Nuorisoseuran toiminta perustuu valtavaan talkootyövoimaan, josta mahtavin näyttö on vuosittain järjestettävä Hakkapeliitta-tapahtuma, jossa vierailee n. 10 000 ihmistä eri puolilta Suomea.
Vuonna 2005 Tammelan Nuorisoseura Aura ry juhli 100-vuotista taivaltaan. Sadan vuoden aikana on tapahtunut paljon. Pienestä alusta on kasvanut toimiva järjestö kymmenine kerhoineen, kesäteattereineen ja jopa tukiopetuksineen. Toiminnan onnistumisesta kertovat lukuisat tunnustukset. Toiminta muuttuu, mutta edelleen pätee alkuaikojen tavoite kasvattaa ”hyviä ihmisiä ja kunnon kansalaisia”.
Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta tarjoaa Laurean opiskelijoille virallisen opiskelijakortin, jolla saa huikeita etuja ympäri Suomea. Opiskelijakunta valvoo kaikkien Laurean opiskelijoiden etuja; koulutuksen laatua ja opiskeluhyvinvointia. Sen lisäksi Laureamko tarjoaa monia palveluja, kuten esimerkiksi tuutorointia, tapahtumia ja liikuntapalveluja.
Laureamko on opiskelijoiden tukena ja vaikuttaa taustalla opintojen sujuvuuteen tukien Laurean opiskelijoiden hyvinvointia opintojensa aikana. Opiskelijakunta vaikuttaa Laurean työryhmissä pitäen huolen tasa-arvoisen kohtelun täyttymisestä opiskelijasta, kampuksesta ja koulutusohjelmasta riippumatta.
Jokaisella kampuksella on sinua palveleva Laureamkon toimisto ja iloiset Laureamkon toimijat. Mukaan toimintaan voi lähteä monellakin tapaa, esimerkiksi Laureamkon tuutoriksi, edustajistoon, hallitukseen ja kampustoimijaksi. Ota rohkeasti yhteyttä hallitukseen tai oman kampuksesi toimijoihin!
Hyvät ajanhallintataidot, motivaatio ja kiinnostus itsensä kehittämiseen helpottavat opiskelua ja vähentävät stressiä. Pitää muistaa huolehtia omasta jaksamisesta ja olla stressaamatta turhista. Yksi asia kerrallaan. Jos kuitenkin pulkka liukuu väärälle väylälle, ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme ja ohjaamme sinut oikealle kaistalle.
Suomen Kansanmusiikkiliitto on kansanmusiikin harrastajien, ammattilaisten ja ystävien oma järjestö, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 1968. Alueellista harrastustoimintaa pyörittää 19 jäsenyhdistystä ympäri Suomea. Liitto järjestää monenlaista toimintaa ja edistää kansanmusiikkialan kehittymistä erilaisilla projekteilla tehden yhteistyötä koko kansanmusiikin kentän kanssa.
Lisäksi Suomen Kansanmusiikkiliitto hoitaa kansainvälisiä yhteyksiä muun muassa pohjoismaisen kansanmusiikkikomitean, NORDLEK-neuvoston ja Folklore Suomi Finlandin kautta.
Suomalaisen Työn Liitto - Tehtävänä vahvistaa suomalaisen työn asemaa edistämällä suomalaisten yritysten menestymistä ja yrittäjyyttä. Liitto hallinnoi ja valvoo Avainlippu-alkuperämerkkiä, joka kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa. Avainlippu kertoo kuluttajalle korkeasta kotimaisuudesta sekä tuotteen valmistajan ja palvelun tuottajan arvoista. Merkki viestii kuluttajalle laatua, turvallisuutta ja vastuullisuutta.
Muualla luokittelemattomat muut järjestöt
Suomen Akustikusneurinoomayhdistyksen toimialueena on koko Suomi. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia kohderyhmän edunvalvojana sekä tukea ja rohkaista jäseniään täyden yhteiskunnallisen tasa-arvon saavuttamisessa. Yhdistys on Kuuloliiton jäsen. Yhdistys on perustettu 1989. Jäseniä yhdistyksessä on noin 500, joista jopa kolmasosa toimii aktiivisesti yhdistyksen kurssi-, hanke-, alue- tai varainhankintatehtävissä. Yhdistyksellä ei ole kokopäiväisesti palkattua henkilökuntaa. Yhdistys järjestää sopeutumisvalmennuskursseja ja vertaistukea sairastuneille ja läheisille eri puolilla Suomea. Eri kurssit on suunnattu vastasairastuneille tai jo pidemmän aikaa sitten sairastuneille. Niille voivat hakeutua sairastuneet ja myös läheiset. Hakulomakkeen saa esimerkiksi verkkosivulta tai yhdistyksen puheenjohtajalta tai sihteeriltä. Alueellisia tapaamisia on nyt järjestetty pari kertaa vuodessa. Yhdistyksen haasteena on hajallaan asuva jäsenistö. Samalla paikkakunnalla ei yleensä asu montaa akustikusneurinooman sairastanutta. Jäsenet saavat kutsun suoraan oman alueen tapaamiseen ja muut asiasta kiinnostuneet löytävät tiedon nettisivuilta.