Tarjoukset
Tarjouspyyntöpalvelu
Seuraa meitä Facebookissa
Muualla luokittelemattomat muut järjestöt
Kotkan Reumayhdistys ry on perustettu 21.1.1949. Jäsenmäärä on noin 340. Yhdistys tiedottaa toiminnastaan kaupunkilehti Ankkurissa järjestöt palstalla. Jäsenmaksu on 17,- / henkilöjäsen, josta maksamme 7,-/jäsen Reumaliitolle sekä VYT:lle 0,40,-/jäsen.
Myyjäiset ovat tärkeä osa yhdistyksemme toiminnan rahoittamiseksi. Seuraa ilmoituksia Ankkurissa, puuhaihmisiä tarvitaan aina.
Reumaliitto on vakuuttanut kaikki jäsenet ja toimihenkilöt. Kyseessä on järjestövakuutus, joka kattaa kaikki Reumaliiton ja -yhdistyksen tapahtumat. Jos jotain vahinkoa sattuu näissä tilaisuuksissa, yhteys Reumaliittoon. Sieltä saa vahinkoilmoituskaavakkeet ja ne myös palautetaan sinne. Vakuutusyhtiönä toimii IF.
Kotkan Reumayhdistyksen tehtävä on toimia edunvalvojana ja tiedon jakajana reumatautia sairastaville sekä muille tuki- ja liikuntaelinsairaille.Yhdistys työskentelee reumasairauksien sekä muiden tuki- ja liikuntaelinsairauksien ehkäisemiseksi ja terveyden edistämiseksi. Yhdistys järjestää jäsenilleen liikunta- ja virkistystoimintaa. Yhdistys pitää toimintansa pohjana yhdistyksen sääntöjä, Reumaliiton ohjeistuksia ja Suunta-asiakirjaa. Yhdistyksen toimitila on Kumppanuustalo Viikarissa, Mariankatu 24, 48100 Kotka.
Suomen Eläinoikeuspuolue EOP on syntynyt halusta nostaa eläinten oikeudet mukaan politiikkaan. Lähitulevaisuuden päätökset tulevat määrittelemään, millaisen elinympäristön jätämme perinnöksi tuleville sukupolville.
Eläinoikeudet ovat keskeisessä asemassa tarkasteltaessa aikamme suuria haasteita kuten ympäristöongelmia ja epätasa-arvoa. Eläinten tehotuotanto nopeuttaa ilmastonmuutosta sekä kietoutuu yhteen sosiaalisen eriarvoisuuden ja epäoikeudenmukaisuuden kanssa. Näemme, että eläinten oikeuksien huomiointi on luonnollinen osa muiden eriarvoistavien rakenteiden purkamisen jatkumoa.
EOP:n tarkoituksena on näyttää suuntaa kestävään ja oikeudenmukaiseen tulevaisuuteen, jossa arvostetaan kaikkea elämää. Tavoitteenamme on, että tämä tapahtuu lainsäädännöllisten ja hallinnollisten toimenpiteiden sekä tiedottamisen ja valistuksen avulla.
Elämme kansainvälisessä maailmassa, jossa arkipäiväiset valintamme vaikuttavat kauas elinpiirimme ulkopuolelle. Tämän vuoksi muutos parempaan tapahtuu paikallisilla ratkaisuilla. Visiossamme Suomi tulee vastaamaan globaaleihin haasteisiin toimimalla esimerkkinä kestävämmästä ja oikeudenmukaisemmasta yhteiskunnasta, jossa eläinyksilön elämän tuotteistamista ei enää oikeuteta lihanormin avulla.
Piirijärjestön jäseniä ovat kaikki puoluehallituksen hyväksymät rekisteröidyt ja piirin jäseniksi hyväksytyt Perussuomalaiset paikallisyhdistykset, joiden toimialue on piirin alueella. Piiriyhdistyksellä ei ole siis henkilöjäseniä. Paikallisyhdistykset valitsevat syyskokouksessa edustajansa piirikokouksiin ja kokousedustajat valitsevat piirihallituksen. Piirijärjestö vastaa puolueen toiminnasta maakuntatasolla, ja hoitaa mm.
Etelä-Pohjanmaan AVH-yhdistys ry on perustettu 1981 ja sen kotipaikka on Seinäjoki. Yhdistyksemme toimii kaikkien aivoverenkiertohäiriön (=AVH) sairastaneiden, afaattisten henkilöiden, heidän omaistensa ja alan ammattilaisten kanssa Etelä-Pohjanmaan alueella. Yhdistys toimii AVH-potilaiden ja heidän omaistensa yhdyssiteenä. Yhdistys järjestää jäsenilleen vertaistukea, kuukausitapaamisia ja virkistystoimintaa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
Kokoomuksen Naisten Liitto on tänä vuonna 95-vuotista taivaltaan juhliva aktiivinen poliittinen vaikuttaja ja kokoomuslaisten naisten muodostama kansalaisjärjestö, joka toimii naisten poliittisen osallistumisen vahvistamiseksi, mahdollisuuksien tasa-arvon edistämiseksi sekä poliittisena järjestötoiminnan kotina tuhansille naisille.
Kokoomusnaiset tarjoaa jäsenilleen vaikuttamisen mahdollisuuksia, korkealaatuista koulutusta sekä naisten yhdessäoloa kokoomuslaisen arvomaailman äärellä ammentaen eväitä arkeen, poliittiseen osallistumiseen ja vaikuttamiseen eri-ikäisten naisten osaamisesta ja viisaudesta.
Kokoomuksen Naisten Liitto etsii, kouluttaa ja tukee naisia vastuunkantajiksi ja päättäjiksi. Kokoomusnaisten jäsenet vaikuttavatkin pihapiirissä, ammattiliitoissa, kunnanvaltuustoissa, valtakunnan politiikassa ja yhteiskunnan eri tehtävissä.
Kokoomusnaiset on aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija, joka esittää oman vaihtoehtonsa niin puolueessa kuin muuallakin yhteiskunnassa. Maailma ei ole valmis ja tärkeät asiat vaativat puolestapuhujia myös tulevaisuudessa.
Tule mukaan iloisten ja osaavien naisten vaikuttavaan joukkoon!
Kokoomuksen Naisten Liitto on tänä vuonna 95-vuotista taivaltaan juhliva aktiivinen poliittinen vaikuttaja ja kokoomuslaisten naisten muodostama kansalaisjärjestö, joka toimii naisten poliittisen osallistumisen vahvistamiseksi, mahdollisuuksien tasa-arvon edistämiseksi sekä poliittisena järjestötoiminnan kotina tuhansille naisille. Kokoomusnaiset tarjoaa jäsenilleen vaikuttamisen mahdollisuuksia, korkealaatuista koulutusta sekä naisten yhdessäoloa kokoomuslaisen arvomaailman äärellä ammentaen eväitä arkeen, poliittiseen osallistumiseen ja vaikuttamiseen eri-ikäisten naisten osaamisesta ja viisaudesta. Kokoomuksen Naisten Liitto etsii, kouluttaa ja tukee naisia vastuunkantajiksi ja päättäjiksi. Kokoomusnaisten jäsenet vaikuttavatkin pihapiirissä, ammattiliitoissa, kunnanvaltuustoissa, valtakunnan politiikassa ja yhteiskunnan eri tehtävissä. Kokoomusnaiset on aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija, joka esittää oman vaihtoehtonsa niin puolueessa kuin muuallakin yhteiskunnassa. Maailma ei ole valmis ja tärkeät asiat vaativat puolestapuhujia myös tulevaisuudessa. Tule mukaan iloisten ja osaavien naisten vaikuttavaan joukkoon!
Perussuomalaiset haluavat toimia päättäjinä, jotka eivät katso pelkästään kunnan, vaan ennen kaikkea kuntalaisten etua. Perussuomalaisten toiminnan perustana ovat rehellisyys, oikeudenmukaisuus, inhimillisyys, tasa-arvo, työn ja yrittämisen kunnioittaminen sekä henkinen kasvu. Sukupolvet ylittävänä tavoitteenamme on kestävä kehitys kaikilla hyvinvoinnin mittareilla tarkasteltuna: Maamme tulee jättää uusille sukupolville sosiaalisesti, taloudellisesti, sivistyksellisesti ja ekologisesti sekä moraaliselta tasoltaan paremmassa kunnossa kuin se on tänä päivänä. Ihmisen puolella - Kansan asialla - Kansanvallan puolesta
Marttayhdistyksemme on perustettu toukokuussa vuonna 1954.
Kokoonnumme marttatapaamisiin pari kertaa kuukaudessa kirkonkylän seurakuntatalossa. Toimintamme koostuu pitkälti kotitalouden piiriin kuuluvista aiheista. Teemme myös retkiä ja järjestämme tapahtumia milloin omalla porukalla tai yhdessä muiden Heinolan alueen marttayhdistysten kanssa.
Heinolan kirkonkylän Martat on yksi Itä-Hämeen Martat ry:n 67 jäsenyhdistyksestä. Kuulumalla marttayhdistykseen saat monenlaisia jäsenetuja marttajärjestöltä:
Marttaliitto ry on marttajärjestön valtakunnallinen keskusliitto.
www.martat.fi/
Lempäälän Kulttuuritapahtumat Ry on perustettu 1995 ja sääntöjen mukaan:
Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kuntalaisten omaehtoista kulttuuriharrastusta sekä saattaa paikalliset järjestöt yhteistyöhön monipuolisen kulttuuritoiminnan lisäämiseksi.
Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys kokoaa vuosittain yhteisesti sovittujen teemojen ympärille lempäälän Kultuuritapahtuman, jota tarkoitusta varten järjestetään kokouksia ja suunnittelupalavereita. Vuotuisten Lempäälän kultuuritapahtumien lisäksi yhdistys edistää paikallisten järjestöjen yhteistyötä järjestämällä jäsenilleen koulutus-ja kurssitilaisuuksia, juhlia ja retkiä sekä suorittaa tiedotus-ja julkaisutoimintaa.
Puuliitolla on kolme järjestöllistä toiminta-aluetta, joiden sisällä on yhteensä kahdeksan aluetoimistoa.
Aluetoimitsijat auttavat Puuliittoon järjestäytyneitä työntekijöitä järjestötoiminnan, edunvalvonnan ja työelämän muissa kysymyksissä. "Hönttejä kysymyksiä" ei ole. Ottakaa empimättä yhteyttä!
Vieressä olevista valikoista tai tämän sivun alla olevista linkeistä löydät oman alueesi aluetoimistot ja aluetoimitsijat.
Alueelliset neuvottelukunnat koostuvat ammattiosastojen edustajista. Neuvottelukuntien tehtävänä on arvioida, suunnitella ja kehittää yhteistä toimintaa alueen ammattiosastoille ja puuliittolaisille.
PERUSSUOMALAISET – SUOMALAISELLE SOPIVIN!
www.facebook.com/ps.pohjoissavo
Vapaussodan Perinneliitto on perustettu ennen muuta yhteistyöjärjestöksi. Sen tavoitteena on koota yhteen ne kansalaiset ja järjestöt, jotka haluavat vaalia itsenäisyystaistelujemme muistoa. Liittoon kuuluu 32 eri puolilla maata toimivaa perinneyhdistystä sekä neljä säätiötä.
VAPAUSSODAN POHJOIS-KARJALAN PERINNEYHDISTYS RY
Pj. Pekka Ripatti, p. (040) 567 1104
Vapaussodan perinneliitto on perustettu ennen muuta yhteistyöjärjestöksi. Sen tavoitteena on koota yhteen ne kansalaiset ja järjestöt, jotka haluavat vaalia itsenäisyystaistelujemme muistoa. Liittoon kuuluu 32 eri puolilla maata toimivaa perinneyhdistystä sekä neljä säätiötä.
Espoon Perussuomalaiset Me olemme toimineet Espoossa 20 vuoden ajan. Tavoitteenamme on rakentaa yhdessä parempi Espoo seuraaville sukupolville. Vaikutamme kaupungin valtuustossa, hallituksessa ja eri lautakunnissa. Toimimme myös monissa muissa päätöksetekoelimissä. Ole yhteydessä meihin, me kuuntelemme, toimimme ja vaikutamme.
Aktiivinen järjestötoiminta on kansalaistoimintaa, jolla kuulovammaiset voivat vaikuttaa suoraan elämänsä laatuun. Yhdistyksensä kautta kuulovammaiset tuovat oman näkökulmansa kunnan päättäjien tietoon niin, että kuulovammaisten tarpeet otetaan huomioon suunnittelussa ja päätöksenteossa.
Sisä-Savon Kuulo ry jakaa tietoa kuulovammaisuudesta järjestämällä luentoja, kursseja ja muita yleisötilaisuuksia.
Sivuiltamme löydät tietoa toiminnastamme sekä ajankohtaisista asioista.
kaustinen.perussuomalaiset.fi/
Tervetuloa tutustumaan!
Yhdistys perustettiin panssarilaiva Ilmarisen tuhoutumisen muistopäivänä 13.9.1999 Naantalissa. Sen tarkoituksena on vaalia psl Ilmarisella ja psl Väinämöisellä palvelleiden merisotilaiden muistoa ja heidän luomiaan perinteitä sekä välittää niitä tuleville sukupolville. PERINNEMATERIAALIEN KERÄÄMINEN TURKUUN FORUM MARINUMIIN JA SJÖHISTORISKA INSTITUTET VID ÅBO AKADEMIIN Materiaalien hankinta:
Materiaalien käyttö:
PERINNEYHDISTYKSEN JÄSENYYDEN MERKITYKSESTÄ
Tampereen Suojeluskunta- ja Lottamuseo on Tampereen keskustassa sijaitseva yksityinen museo, joka on keskittynyt kuvaamaan maamme 90-vuotisen itsenäisyyden syntyvaiheita ja sitä seuranneita vuosikymmeniä. Museo haluaa välittää nykyísille sukupolville viestin siitä itsenäisyystahdosta, joka maassa vallitsi 1900-luvun alussa. Museo haluaa välittää myös viestin siitä, miten suojeluskunta- ja lottajärjestöt 1920- ja 1930-luvuilla rakensivat tätä maata. Museo ylläpidetään vapaaehtoisvoimin, jonka vuoksi se on avoinna vain tilauksesta. Esittelemme sitä kuitenkin mielellämme aiheesta kiinnostuneille ryhmille. ILMAN SUOJELUSKUNTIA JA LOTTA SVÄRDIÄ EI OLISI SYNTYNYT ITSENÄISTÄ JA VAPAATA SUOMEN VALTAKUNTAA. Museomme on kunnianosoitus niille vapaaehtoisille suojeluskuntalaisille ja lotille, jotka itsenäisyytemme syntyvaiheissa ja alkuvuosikymmeninä pitivät tärkeänä kotia, uskontoa ja isänmaata. Museomme on kunnianosoitus tämän päivän vapaaehtoisille suojeluskuntalaisten ja lottien sekä sotilaspoikien ja pikkulottien henkistä perintöä vaaliville ihmisille, jotka pitävät tärkeänä tällaisen näyttelyn olemassaoloa ja ovat tuoneet kodeissaan olevia esineitä nähtäväksi. Museomme on kunnianosoitus niille vapaaehtoisen maanpuolustuksen järjestötoimijoille, jotka pitävät tärkeänä menneiden sukupolvien henkisen ja aineellisen perinnön välittämistä tämän päivän ihmisille.
Selkäliitto on selän hyvinvoinnin asiantuntija, joka tukee ihmisiä aktiiviseen selän itsehoitoon. Selkäliiton päätoimintamuodot ovat selkäneuvonta ja liikuntatoiminta, järjestötoiminta sekä viestintä. Selkäliittoon kuuluu 32 selkäyhdistystä, joissa on noin 9 500 henkilöjäsentä. Selkäyhdistykset tarjoavat jäsenilleen eri puolella Suomea ohjattua liikuntaa, vertaistukea ja neuvontaa, retkiä sekä luento- ja virkistystilaisuuksia. Selkäliitto tarjoaa monipuolista tietoa selästä sekä erilaisia tapoja selän omatoimiseen hoitoon ja hyvinvointiin Facebookissa Selkäkanava-sivulla www.facebook.com/selkakanava.
VAPAUSSODAN ITÄ-HÄMEEN PERINNEYHDISTYS RY
Pj. Martti Pakarinen, puh. (03) 714 3299
Kauppakatu 23 B 19, 18100 HEINOLA
Satakunnan Kokoomusnuoret on valtakunnallisen Kokoomuksen Nuorten Liiton (KNL) piiriyhdistys Satakunnan alueella. Kokoomusnuoriin voivat kuulua kaikki 15-30-vuotiaat, joiden arvomaailmaa kannattelevat hyvät porvarilliset arvot. Piiri toimii, näkyy ja vaikuttaa politiikkaan Satakunnan alueella monipuolisesti nuorekkaasta kokoomuslaisesta taustasta käsin.
Me uskomme, että jokainen nuori on kiinnostunut omasta tulevaisuudestaan. Olemme varmoja siitä, että myös sinulla on omia päämääriä ja sanasi sanottavana itseäsi koskeviin päätöksiin. Kokoomusnuoret on erinomainen väylä tulla kuulluksi. Jokaisen mielipide on tärkeä, ja joukossa on voimaa. Tervetuloa oppimaan vaikuttamista ja vaikuttamaan!
Seurakunnat ja uskonnolliset järjestöt
Poliittiset järjestöt
Puistonkulma on toiminut alusta-alkaen tanssitalona ja lisäksi koonnut yhteen lapsia ja nuoria pioneeritoimintaan ja urheilun pariin talvi ja kesälajeissa. Erilaiset järjestöt kuten eläkeläiset ry, kansalaisopisto, tanssiseurat yms voivat vuokrata tiloja käyttöönsä. Myös yksityiset henkilöt vuokraava taloa erilaisten juhlien järjestämiseen.
Tavoitteenamme on aktivoida nuoria tarjoamalla mahdollisuuksia kouluttautumiseen, vapaaehtoistyöhön ja kansainvälisiin nuorisovaihtoihin. StepEurope ry on kansainvälisellä tasolla toimiva suomalainen nuorisojärjestö, joka on aloittanut toimintansa tammikuussa 2015. Tavoitteenamme on aktivoida ja tarjota mielekästä tekemistä alle 29 vuotialle nuorille. Yhtenä toiminnan tarkoituksena on lisätä nuorten tietoisuutta eri kulttuureista ja sen myötä vähentää rasismia ja rikkoa ennakkoluuloja. Haluamme tarjota kohderyhmällemme mahdollisuuksia kehittää itseään ja tätä kautta parantaa nuorten työllistymismahdollisuuksia sekä aktiivista osallisuutta.Tähän pyrimme järjestämällä nuorille nuorisovaihtoja, koulutuksia, ryhmätapaamisia ja vapaaehtoistyön mahdollisuuksia. StepEurope pyrkii aktiiviseen yhteistyöhön kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Löydät meidät myös Facebookista.
Katso tarkemmin www.akaanhelluntaiseurakunta.fi
Esittävät taiteet
Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut
Muut vanhusten ja vammaisten avopalvelut
Aikakauslehtien kustantaminen
Mäntykoti on palvelutalo, jossa ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta, sekä toimiva ympäristö mahdollistavat dementoituneille vanhuksille, kehitysvammaisille, liikuntarajoitteisille sekä ikäihmisille inhimillisen ja kuntouttavan elämän toteutumisen mielekkäällä tavalla. Mäntykodin tehtävänä on luoda asukkailleen mahdollisuus arvokkaaseen, laadullisesti hyvään elämään, mille asuinympäristö antaa hyvät puitteet. Toiminnan perustana on voimavaralähtöinen, kuntouttava työote, joka mahdollistaa jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin ylläpitämisen ja kehittymisen.
Seura perustettiin 9.7.1905 Tammelan Kydön kylässä, Juholan pirtissä. Seuran toiminta oli alusta asti monipuolista. Talkoo- ja lahjoitusrahoilla seuralle rakennettiin vuonna 1932 oma seuraintalo, Auran Pirtti.
60-70 -luvuilla Nuorisoseuran teatteritoiminta Rauhaniemen kesäteatterissa tuli aktiivista. Vuonna 1978 järjestettiin ensimmäisen kerran Hakkapeliittapäivät -perinnetapahtuma.
Nykyään seuran toiminta on laajaa. Auran Pirtillä järjestetään lapsille ja aikuisille useita kerhoja jumpasta näytelmäpiiriin neljänä iltana viikossa. Vuosikymmenien aikana kertynyt monipuolinen pukuvarasto vuokraa pukuja. Lisäksi Auran Pirttiä ja sen saunaosastoa vuokrataan juhliin ja illanviettoihin.Kaikki Nuorisoseuran toiminta perustuu valtavaan talkootyövoimaan, josta mahtavin näyttö on vuosittain järjestettävä Hakkapeliitta-tapahtuma, jossa vierailee n. 10 000 ihmistä eri puolilta Suomea.
Vuonna 2005 Tammelan Nuorisoseura Aura ry juhli 100-vuotista taivaltaan. Sadan vuoden aikana on tapahtunut paljon. Pienestä alusta on kasvanut toimiva järjestö kymmenine kerhoineen, kesäteattereineen ja jopa tukiopetuksineen. Toiminnan onnistumisesta kertovat lukuisat tunnustukset. Toiminta muuttuu, mutta edelleen pätee alkuaikojen tavoite kasvattaa ”hyviä ihmisiä ja kunnon kansalaisia”.
Muualla luokittelemattomat muut järjestöt.
TOIMIMME MYÖS:
Muistola, Linnankatu 41
20100, Turku
Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta tarjoaa Laurean opiskelijoille virallisen opiskelijakortin, jolla saa huikeita etuja ympäri Suomea. Opiskelijakunta valvoo kaikkien Laurean opiskelijoiden etuja; koulutuksen laatua ja opiskeluhyvinvointia. Sen lisäksi Laureamko tarjoaa monia palveluja, kuten esimerkiksi tuutorointia, tapahtumia ja liikuntapalveluja.
Laureamko on opiskelijoiden tukena ja vaikuttaa taustalla opintojen sujuvuuteen tukien Laurean opiskelijoiden hyvinvointia opintojensa aikana. Opiskelijakunta vaikuttaa Laurean työryhmissä pitäen huolen tasa-arvoisen kohtelun täyttymisestä opiskelijasta, kampuksesta ja koulutusohjelmasta riippumatta.
Jokaisella kampuksella on sinua palveleva Laureamkon toimisto ja iloiset Laureamkon toimijat. Mukaan toimintaan voi lähteä monellakin tapaa, esimerkiksi Laureamkon tuutoriksi, edustajistoon, hallitukseen ja kampustoimijaksi. Ota rohkeasti yhteyttä hallitukseen tai oman kampuksesi toimijoihin!
Hyvät ajanhallintataidot, motivaatio ja kiinnostus itsensä kehittämiseen helpottavat opiskelua ja vähentävät stressiä. Pitää muistaa huolehtia omasta jaksamisesta ja olla stressaamatta turhista. Yksi asia kerrallaan. Jos kuitenkin pulkka liukuu väärälle väylälle, ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme ja ohjaamme sinut oikealle kaistalle.
Suomen Kansanmusiikkiliitto on kansanmusiikin harrastajien, ammattilaisten ja ystävien oma järjestö, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 1968. Alueellista harrastustoimintaa pyörittää 19 jäsenyhdistystä ympäri Suomea. Liitto järjestää monenlaista toimintaa ja edistää kansanmusiikkialan kehittymistä erilaisilla projekteilla tehden yhteistyötä koko kansanmusiikin kentän kanssa.
Lisäksi Suomen Kansanmusiikkiliitto hoitaa kansainvälisiä yhteyksiä muun muassa pohjoismaisen kansanmusiikkikomitean, NORDLEK-neuvoston ja Folklore Suomi Finlandin kautta.
Suomalaisen Työn Liitto - Tehtävänä vahvistaa suomalaisen työn asemaa edistämällä suomalaisten yritysten menestymistä ja yrittäjyyttä. Liitto hallinnoi ja valvoo Avainlippu-alkuperämerkkiä, joka kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa. Avainlippu kertoo kuluttajalle korkeasta kotimaisuudesta sekä tuotteen valmistajan ja palvelun tuottajan arvoista. Merkki viestii kuluttajalle laatua, turvallisuutta ja vastuullisuutta.
Yhdistystoiminta
Tampereen Kaupunkilähetys ry on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon sosiaalipalvelualan yhdistys. Yhdistyksen ylintä päätösvaltaa käyttää vuosikokous. Yhdistyksessä on jäseniä noin 180.
Tampereen Kaupunkilähetys ry on sosiaalialan järjestö, joka tuottaa kokonaisvaltaisia ja monipuolisia, yhteiskunnan palvelutuotantoa täydentäviä palveluita yhteistyössä kaupungin ja muiden palvelutuottajien kanssa. Yhdistys toimii ikäihmisten, kehitysvammaisten ja lapsiperheiden parissa sekä tekee järjestötyötä, johon kuuluu koulutus-, kehittämis- ja vapaaehtoistoiminta.
Yhdistyksen arvot
Yhdistyksen arvojen mukaisessa työssä korostuu ihmisten kunnioittava kohtaaminen sekä työn tekeminen ihmisten lähtökohdista käsin. Lisäksi lähimmäisenrakkaus, tasa-arvo, erilaisuuden ymmärtäminen sekä työntekijöiden ammattitaito ovat arvojen mukaisen työn lähtökohtia.
Yhteistyökumppanit
Yhteistyökumppaneitamme ovat Tampereen kaupunki, seurakunnat, muut alan toimijat sekä Raha-automaattiyhdistys.
Aholansaaren lounasravintola Hunajan Pisara tarjoaa evästä mahan täydeltä. Majoitusta voi valita rantamökeistä ja huoneistohotellista. Elämää suurempiin kysymyksiin voi uppoutua Paavon pirtin nokisten hirsien hämärässä vietetyssä veisuuhetkessä. Aholansaari sijaitsee Nilsiässä, kivenheiton päässä Tahkon matkailualueesta. Tervetuloa kokemaan eheyttä, rauhaa ja hiljaisuutta.
Aholansaari huoneistohotelli, Sepänpaja - tasokas rivitalo - kaikkiin huoneistoihin oma sisäänkäynti ulkoa - 3 x 2 hh ja 12 x 2 hh yhdellä lisävuoteella ja kahdella patjalla - suihku-WC ja sauna - kahvinkeitin, vedenkeitin, keittolevy, mikroaaltouuni ja jääkaappi - huoneistoissa on lattialämmitys Tuvat - Riitantuvan pohjoispäässä on kaksi kahden hengen yksiötä - Annantupa max 39 henkilölle - Annantuvassa 14 kahden hengen huonetta (lähes kaikissa lisävuode) Mökit - korkeatasoiset mökit max 11 yöpyjälle - tunnelmalliset hirsimökit - rantamökit - 6 metsämökkiä, joihin mahtuu yhteensä 46 henkilöä
Lounasravintola Hunajan Pisara - perinteistä kotiruokaa noutopöydästä - lounasristeilyt - kahvilapalvelut - ryhmäruokailut tilauksesta - pitopalvelu - kota
- juhlasali jopa 200 henkilölle - kokoushuone, missä myös Aholansaaren kirjasto, 30 henkilölle - tilava, avara ja valoisa kabinetti, 25 henkilölle
Lomakylät yms. majoitus
Tutkimusta ja kulttuuria palvelevat järjestöt
Suomen Akustikusneurinoomayhdistyksen toimialueena on koko Suomi. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia kohderyhmän edunvalvojana sekä tukea ja rohkaista jäseniään täyden yhteiskunnallisen tasa-arvon saavuttamisessa. Yhdistys on Kuuloliiton jäsen. Yhdistys on perustettu 1989. Jäseniä yhdistyksessä on noin 500, joista jopa kolmasosa toimii aktiivisesti yhdistyksen kurssi-, hanke-, alue- tai varainhankintatehtävissä. Yhdistyksellä ei ole kokopäiväisesti palkattua henkilökuntaa. Yhdistys järjestää sopeutumisvalmennuskursseja ja vertaistukea sairastuneille ja läheisille eri puolilla Suomea. Eri kurssit on suunnattu vastasairastuneille tai jo pidemmän aikaa sitten sairastuneille. Niille voivat hakeutua sairastuneet ja myös läheiset. Hakulomakkeen saa esimerkiksi verkkosivulta tai yhdistyksen puheenjohtajalta tai sihteeriltä. Alueellisia tapaamisia on nyt järjestetty pari kertaa vuodessa. Yhdistyksen haasteena on hajallaan asuva jäsenistö. Samalla paikkakunnalla ei yleensä asu montaa akustikusneurinooman sairastanutta. Jäsenet saavat kutsun suoraan oman alueen tapaamiseen ja muut asiasta kiinnostuneet löytävät tiedon nettisivuilta.