Tarjoukset
Tarjouspyyntöpalvelu
Seuraa meitä Facebookissa
Koillis-Savon Kennelkerho ry perustettiin 6.maaliskuuta 1973. Alueellisesti kerhon toiminta keskittyy pääsääntöisesti Koillis-Savon alueelle. Koillis- Savon Kennelkerhon tarkoituksena on edistää puhdasrotuisten koirien kasvatus –ja jalostustyötä, kehittää ja ylläpitää Koillis-Savon alueen koiraharrastusta yhdessä harrastajaryhmien kesken sekä toimia jäsentensä edunvalvojana. Kennelkerho edistää toiminnallaan yhteiskunnallisesti merkittävää koirallisten ja koirattomien harmonista rinnakkaiseloa tavoitteena yhteiskuntakelpoinen koira.
Kerhon toimintaan liittyy keskeisesti koiraharrastukseen liittyvien koulutus-, näyttely- ja koetoiminnan harjoittaminen. Julkaisu– ja tiedotustoiminta on keskeisiä osa-alueita kerhon toiminnassa.
Kerhon käytännön toiminnasta vastaa neljä eri jaostoa; näyttely-, ajokoira-, pystykorva-sekä palvelus- ja seurakoirajaosto. Jaostot toteuttavat toimintaansa vuosittaisen toimintasuunnitelman mukaisesti huomioiden kerhon toimintasuunnitelman ja sen antamat suuntaviivat. Yhteistyö alueellisten rotujaostojen ja eri sidosryhmien kanssa on merkittävä osa kerhon toimintaa.
Koillis- Savon Kennelkerholla on omat toimitilat Kaavin Rauvantaipaleessa, toimintakeskus Raukku. Kerho hankki toimintakeskuksen omistukseensa v.2002. Raukku on vuosien saatossa saatettu toimivaksi kokonaisuudeksi palvelemaan yhdistyksemme toiminnallisia tarpeita. Toimintakeskusta kerho vuokraa myös ulkopuolisten käyttöön. Varsinkin kesäkaudella Raukussa on järjestetty leirejä, perhejuhlia, kokouksia ym. tapahtumia.
Kuusamon KTK Oy on vuonna 1977 kuusamolaisten liikenteenharjoittajien ja koneurakoitsijoiden perustama kuljetus- ja maarakennusalan yritys. Toimintamme pitää sisällään erilaisten kuljetuspalvelujen myyntiä- ja markkinointia sekä monipuolista maanrakennusurakointia. Tärkeänä osana liiketoimintaamme kuuluu myös yhtiömme harjoittama maa- ja kiviainesten jalostus ja myynti. Tämän lisäksi toimintaamme kuuluu konevuokrauspalvelut ja alueiden hoito- ja kunnossapitourakointi, sekä poltto- ja voiteluainekauppa.
Referenssit
Suomen Mopsikerho ry perustettiin 25.11.1964, hyväksytty SKL – FKK ry:n jäsenyhdistykseksi 7.5.1965 ja rotujärjestöksi 8.9.1965. Ensimmäiseksi puheenjohtajaksi valittiin Arvid Kärkinen, perustajajäseniä oli 8 henkeä. Mopsikerhon perustamiselle oli selvästi tarvetta, sillä jo kolmen vuoden kuluessa kerhon perustamisesta, jäseniä oli yli sata. Neljässäkymmenessä vuodessa mopsilaisten määrä on satakertaistunut alkuperäisestä, vuonna 2011 mopsikerholaisia oli jo reilusti yli 800.
Ensimmäinen monisteena tehty rotulehti ilmestyi vuonna 1967, varsinaisessa lehden muodossa rotulehti alkoi ilmestyä vuonna 1969. Ensimmäinen rodun erikoisnäyttely pidettiin 24.8.1969. Kerhon omat nettisivut avattiin syksyllä 1997 ja ovat nyt osoitteessa www.suomenmopsikerho.fi.
Suomen Mopsikerho ry kokoontuu kerran vuodessa vuosikokoukseen. Vuosikokouksessa valitaan johtokunnan jäsenet jotka keskuudestaan valitsevat puheenjohtajan. Vuosikokous valitsee myös jalostustoimikunnan. Vuoden päätapahtumat ovat erikoisnäyttely ja kesäpäivät.
Yhdistys perustettiin 24.1.2010. Tavoitteenamme on edistää puhdasrotuisten kanakoirien kasvatusta, jalostusta ja metsästyksellistä käyttöä hyvässä kennelhengessä toiminta-alueellamme. Kanakoirakoulutus on tärkeässä roolissa toiminnassamme. Järjestämme koulutustilaisuuksia teoriasta käytännön harjoituksiin. Meillä on ammattitaitoisia kouluttajia ja käytämme myöskin vierailevia kouluttajia toiminnassamme. Järjestämme tottelevaisuuskoulutusta, noutokoulutusta, metsästyskoulutusta niin pellolla kuin metsässä, mukaan lukien vesityö- ja kaer-kokeet. Kerhomme tuo yhteen kaikki vasta-alkajista kokeneisiin konkareihin, joten tervetuloa mukaan reippaan ja mukavan harrastuksen pariin karvoihin katsomatta! Ota rohkeasti yhteyttä hallituksen jäseniin ja tule tutustumaan toimintaamme!
Yhdistyksen tarkoituksena on herättää ja ylläpitää vastuullista ja asiantuntevaa koirasusiharrastusta, sekä edistää ja tukea harrastustoimintaa Suomessa. Yhdistys pyrkii jakamaan oikeaa tietoa koirasusista, ja tällä tavoin vähentämään koirasusiin kohdistuvia ennakkoluuloja ja parantamaan koirasusien julkisuuskuvaa.
Yhdistys on perustettu heinäkuussa 2006 ja sen tarkoituksena on edistää metsästykseen käytettävän Patterdale Terrier-rodun, jota myös Black Fell Terrier-roduksi nimitetään, jalostusta ja kasvatusta Suomessa. Rodusta käytetään englantilaisen virallisen nimen ohella nimitystä patterdalenterrieri. Löydät meidät myös Facebookista.
Suomen Kettuterrierit ry perustettiin vuonna 1975 ja se sai rotujärjestöoikeudet vuonna 1989.
Rotujärjestön tehtävänä on edistää, ohjata ja valvoa puhdasrotuisten kettuterrierien jalostusta Suomessa.
Yhdistyksellä on noin 800 jäsentä.
Yhdistys järjestää vuosittain heinäkuussa luolakoirien koulutusleirin, ns. kettuterrierileirin, jonka yhteydessä järjestetään virallinen erikoisnäyttely. Näyttelyn tuomarina toimii aina rodun asiantuntija- /kasvattajatuomari.
Yhdistys järjestää LUT, VERI- ja MEJÄ-kokeita ja tukee erilaista harrastustoimintaa.
Yhdistyksen julkaisema Kettuterrieri- lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Näyttely- ja koetulokset julkaistaan erillisessä vuosikirjassa.
Yhdistys opastaa ja neuvoo kettuterrieriharrastajia.
Kerhon toiminnan tarkoitus on suomenajokoirien kilpailu- ja jalostustoiminnan edistäminen järjestämällä koiranäyttelyitä ja ajokokeita, koetuomareiden koulutus- ja valistustilaisuuksia sekä antamalla neuvoja suomenajokoiran koulutuksessa ja jalostuksessa.
Suomen Tanskandoggi ry on perustettu vuonna 1972, josta asti sen aktiiviset toimihenkilöt ja jäsenet ovat tehneet työtä tanskandoggien hyväksi. Suomen Tanskandoggi ry toimi ensin ns. rotua harrastavana yhdistyksenä kuuluen jäsenyhdistyksenä Suomen Seura- ja Kääpiökoira- yhdistykseen ja sitä kautta Suomen Kennelliittoon. Yhdistyksen kotipaikka on sen perustamisesta lukien ollut Helsinki. Kun toiminta oli kasvanut ja rekisteröintimäärät nousseet rotujärjestöjen vaatimustasolle, haettiin Suomen Tanskandoggi ry rotujärjestöksi.
Yhdistyksen päätavoite on saada tanskandoggirotu säilymään rotumääritelmän mukaisena niin luonteellisesti kuin ulkonäöllisesti unohtamatta ja vähättelemättä yhtä tärkeintä ominaisuutta – terveyttä. Terve, hyväluonteinen ja kaunis tanskandoggi on yhdistyksemme ja sen jalostustoimikunnan tavoite.
Yhdistyksen alaisena toimii monia toimikuntia mm. jalostus-, lehti-, rescue sekä näyttelytoimikunnat. Jokaisella toimikunnalla on tärkeä tehtävä työssämme tanskandoggirodun parissa. Yksittäiset ihmiset tekevät itseään säästämättä työtä rakastamansa rodun puolesta. Näin syntyy toimiva ja hyvin organisoitu rotujärjestö, jolla on paljon työtä ja kehitettävää.
Toimintaa elävöittämään on perustettu paikallisia aluejaostoja, joiden tehtävänä on paikkakuntakohtaisesti koota harrastajat yhteen ja antaa toimintaa myös lähialueella. Aluejaostoilla onkin siten suuri rooli yhdistyksemme sisällä.
Yhdistys julkaisee omaa jäsenlehteä Tanskandoggi 4 kertaa vuodessa, jossa tiedotetaan eri tapahtumista ja kerrotaan ajankohtaisista asioista. Lehdessä julkaistaan näyttely- ja kilpailutuloksia, koiriemme terveys- ja tutkimustuloksia ym. asiaa koirista ja niiden omistamisesta.
Oma erikoisnäyttelymme, joka on Suomen Kennelliiton hyväksymä virallinen näyttely, järjestetään vuosittain eri puolella Suomea. Näyttelyyn pyritään valitsemaan tuomareita ympäri maailmaa, käyttäen pääsääntöisesti rotumme kasvattajina ansioituneita tuomareita. Erikoisnäyttelyn lisäksi yhdistys järjestää epävirallisia näyttelyitä mm. Värinäyttelyn ja Pentu-, Juniori- ja Veteraaninäyttelyn vuosittain. Näissä näyttelyissä ei noudateta virallisia näyttelysääntöjä, vaan niihin on räätälöity omat säännöt. Näissä näyttelyissä ei myöskään tuomarien tarvitse olla ns. virallisia sertifikaattituomareita vaan kysymykseen voi tulla rotua pitkään harrastanut henkilö. Jalostustoimikunnallamme on suuri tehtävä rotumme jalostuksen kanssa. Toimikunta toimii yhdistyskokouksen hyväksymien toimintaohjeiden mukaisesti neuvoen ja opastaen kasvattajia heidän tarpeidensa mukaan. Rotumme jokaisella väriryhmällä; musta-harlekiini, sininen ja keltainen-tiikerijuovainen, on oma jalostusneuvoja, joka on oman väriryhmänsä kasvattaja ja omaa jalostusneuvojalle tarpeellisen tietomäärän jalostuksen osalta. Jalostustoimikunnan jäseneninä on myös ns. erityisasiantuntijoita, kuten ulkomuototuomari ja eläinlääkäri. Jalostustoimikunta kokoontuu säännöllisesti kehittämään toimintaansa ja tekemään jalostukseen liittyviä ratkaisuja. Jalostus- sekä jälkeläistarkastuksia järjestetään tarvittaessa. Jalostustoimikunnan hyväksymiä pentueita välitetään yhdistyksemme pentuvälityksen kautta.
Suomen Tanskandoggi ry:n puheenjohtajana haluan toivottaa kaikki tervetulleeksi tutustumaan rotuumme kotisivujemme kautta. Sivut tullaan päivittämään usein ja niitä kehitellään aktiivisen ja tarmokkaan Internet-toimikunnan voimalla.
Terveisin, Teija Salmi-Aalto
Corgiseura on jokaisen corgiharrastajan oma yhdistys. ”Suomen Welsh Corgi Seura toimii Suomen Kennelliitto – Finska Kennelklubben ry:n jäsenyhdistyksenä ja sen tehtävä maassamme on herättää harrastusta Welsh Corgiin, edistää rodun jalostusta ja oikeata kasvatusta sekä toimia tämän koirarodun harrastajien yhdyssiteenä. Päämääräänsä yhdistys pyrkii erilaisen valistystyön avulla, sekä osallistumalla näyttelyihin, kursseihin ja kokeisiin tai itse niitä järjestämällä.”
Yhdistyksen tarkoituksena on toimia vihikoiria (’bloodhound’) harrastavien henkilöiden yhdyssiteenä, edistää vihikoirarodun jalostusta ja kasvatusta ja tehdä tunnetuksi kyseistä rotua sekä suuren yleisön että viranomaisten keskuudessa harjoittamalla valistustyötä ja julkaisutoimintaa sekä toimeenpanemalla kursseja, käyttökokeita ja näyttelyjä. Suomen Vihikoirayhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa vihikoirista kiinnostunut henkilö. Hallitus hyväksyy uudet jäsenet (jäsenmaksu täytyy olla maksettu ennen tätä). Jäsenmaksu on 25 Eur. Kannattavan jäsenen (ei äänioikeutta, ei lehteä) jäsenmaksu on 5 Eur. Kasvattajan maksaessa kaikkien pentueensa uusien omistajien jäsenmaksut samanaikaisesti jäsenmaksu on 8 Eur. Suomen Vihikoirayhdistys julkaisee jäsenlehteä nimeltä “Vihi”. Lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa, joista viimeinen on tuplanumero. Liittymällä yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi saat Vihi-lehden kotiisi.
Kaanaankoirien kansallinen rotuyhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää Kaanaankoiran jalostusta ja kasvatusta rotumääritelmän mukaisesti, erityisesti kiinnittäen huomiota alkukantaisuuden ja terveyden säilyttämiseen, tehdä rotua tunnetuksi sekä toimia Kaanaankoiraharrastajien yhdyssiteenä. Lisäksi SKY seuraa rodun kehitystä niin koti- kuin ulkomailla. Yhdistyksen jäsenkartta kattaa koko Suomen. Kunniajäseniä on tällä hetkellä yksi, Sha'ar Hagar-kennelin omistaja Myrna Shiboleth (Israel). Yhdistys on järjestänyt mm. kesäpäiviä, Match Show- ja Open Show-tapahtumia sekä osallistunut SSKY:n koulutuksiin. SKY toimii yhteistyössä Suomen Seurakoirayhdistys Ry:n ja Suomen Kennelliitto Ry - Finska Kennelklubben R.F. kanssa.
Pohjan Karhukoirayhdistys on pääasiassa Keski- ja Pohjoispohjanmaan sekä Kainuun alueella toimiva Suomen Kennelliiton ja Suomen Pystykorvajärjestön jäsenyhdistys. Yhdistys on perustettu 1979. Jäsenmäärä on vuoden 2017 alussa 267.
Yhdistyksen tarkoitus on karjalankarhukoiran metsästysominaisuuksien vaaliminen ja kehittäminen. Yhdistys tukee karjalankarhukoiran kasvatusta ja jalostusta järjestämällä hirvenhaukkukokeita sekä koira- ja metsästysaiheisia kursseja. Jäseniä tuetaan myös taloudellisesti avustamalla haukkukoe- ja pevisatarkistusmaksuissa. Yhdistyksen alaisuudessa toimii erillinen karhujaosto, jonka tarkoituksena on vaalia karhuahaukkuvan karhukoiran jalostusta ja kasvatusta.
SUOMEN BEAGLEJÄRJESTÖ - FINSKA BEAGLEKLUBBEN ry.:n päämääränä on beaglen kehittäminen sen rotumääritelmän mukaisesti yhtenäiseksi, terveeksi ja käyttötarkoitukseensa, metsästykseen, sopivaksi roduksi. Rotuna beagle on vanha ja tunnetaan satojen vuosien ajalta. Silti meidän tulee kehittää ja jalostaa beaglea edelleen, jotta muutkin uuden beaglenomistajat tulevina vuosina saisivat yhä suuremmalla varmuudella mahdollisimman hyvän koiran. Samalla, kun saat SUOMEN BEAGLEJÄRJESTÖN jäsenenä enemmän sisältöä beagleharrastukseesi, Sinä jäsenyydelläsi tuet beaglen kehittämistä. SYITÄ JOIDEN VUOKSI SINUN KANNATTAA LIITTYÄ ROTUJÄRJESTÖÖMME:
Kymenlaakson Kanakoiraseura on Suomen vanhin alueellinen kanakoiraharrastusta edistävä yhdistys. Seura on perustettu vuonna 1971. Jäsenmäärämme on noin 200. Toiminnan tavoitteena on tarjota monipuolisia mahdollisuuksia kanakoiraharrastuksessa kehittymiseen sekä edistämään siten kanakoirien käyttö-, ulkomuoto- ja jalostusominaisuuksia. Toiminnassa kulkevat käsi kädessä koulutus-, koe- ja näyttelytoiminta. Mikäli omistat kanakoiran, Kymenlaakson Kanakoiraseurasta saat tietoa, pääset tutustumaan samanhenkisiin koiraporukoihin sekä osallistumaan niin koe- kuin harjoitustoimintaankin.
Olen puuseppä ja metsätalouden harjoittaja, Mikkelin Ihastjärveltä.
Kasvatan ja jalostan puuta taimesta valmiiksi tuotteeksi.
Kotimaiset lihatuotteet Mestaripalvilta jo vuodesta 1995 Turun Mestaripalvi on vuonna 1995 perustettu liha-alan yritys. Toimintaamme kuuluu lihanleikkuu ja -jalostus, eineskeittiötuotteiden valmistus ja valmistamiemme tuotteiden vähittäismyynti omasta tehtaanmyymälästä ja tukkumyynti. Perusajatuksena laatu ja tuoreus Käsittelemme ainoastaan suomalaista, lähialueella kasvatettua ja teurastettua lihaa.Yrityksen palveluksessa on 30 elintarvikealan ammattilaista. Tuotteitamme on saatavana tehtaan yhteydessä sijaitsevasta tehtaanmyymälästä sekä Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueen ruokakaupoista, joissa konsulenttipäivillä esitellään tuotteita laajemmin. Luotettavuus, laatu ja tuoreus syntyvät ensiluokkaisesta suomalaisesta liharaaka-aineesta, hygieenisestä toimintaympäristöstä, osaavasta henkilökunnasta ja rehellisestä ja aidosta halusta palvella asiakkaita.
Lappeenrannan Seudun Samojediyhdistys ry perustettiin Lappeenrannassa vuonna 1973. Yhdistys on Suomen Samojedinkoirayhdistys ry:n jäsenyhdistys.
Yhdistyksen tavoitteena on edistää ja tukea erityisesti alueellista harrastustoimintaa samojedinkoirien parissa. Yhdistys pyrkii järjestämään vuosittain kevät- ja syyspäiviä, pikkujouluja sekä kiinnostuksen mukaan jalostustarkastuksia sekä terveystarkastuksia. Yhdistys on myös mukana järjestämässä vuosittain pidettävää Lappeenrannan koiranäyttelyä.
Kasvattamani rodut eivät ole seurakoiria ja toivonkin, ettei niiden pääasiallinen tehtävä ja käyttötarkoitus muodostu sellaiseksi.
Palvelemme yrityksiä, julkista sektoria, taloyhtiöitä ja kotitalouksia Pietarsaaressa ja Kokkolassa.
Palvelemme yrityksiä, kuntia, kotitalouksia, tienhoitoyhtiöitä, yksityistienhoitoyhtiöitä ja yhdistyksiä.
Alue: Kymenlaakso, Etelä-Karjala
Metsä ja Energia Hemmilä Oy Halikosta toimii monipuolisesti metsäenergia-alalla ostaen puuta ja jalostaen sitä ainespuuksi ja puhtaaksi kotimaiseksi energiaksi.
Yrittäjä Pertti Hemmilä aloitti koneellisen puunkorjuun 90-luvun alussa maatalouden sivutoimena.
Kuljetuspalveluiden ammattilainen
Varmaa & luotettavaa kuljetuspalvelua jo vuodesta 1983 Kuljetuspalvelu Jari Siekkinen Oy on haapajärvinen kuljetuspalveluiden ammattilainen. Kuusi henkilöä työllistävä perheyritys on toiminut jo vuodesta 1983 alkaen. Toimintaamme kuuluu kuormaus, kuljetus, trukkipalvelut, levitys- ja lanaustyöt, sora-ainesten jalostus ja myynti, maansiirtourakat, kaivinkonetyöt sekä lavettikuljetukset. Kun tarvitset luotettavan kumppanin, ota meihin yhteyttä! Toimialueena Haapajärvi 70 km säteellä.
Terminaalissa vastaanotetaan seuraavia polttoaineita: kannot, energiapuu (kokopuu), risut, oljet, ruokohelpi, palaturve, puusepänteollisuudesta tulevat kierrätyspolttoaineet. Mikäli nämä polttoaineet tarvitsevat jalostusta ennen polttoa, niin se tehdään keskitetysti ja edullisesti terminaalissa. Yksityisillä, yrityksillä, maanviljelijöillä ym. on mahdollisuus ostaa terminaalista polttoaineita suoraan.