Tarjoukset
Tarjouspyyntöpalvelu
Seuraa meitä Facebookissa
Taekwondo on monipuolinen liikuntalaji, joka sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille ihmisille. Laji soveltuu erinomaisesti myös pelkästään kuntoilumielessä tehtävään harjoitteluun. Jokaiseen harjoitukseen kuuluu oleellisena osana sekä venyttelyä että monipuolisia kuntoa kohottavia harjoitteita. Taekwondo ravitsee kehon lisäksi myös mieltä, vahvistaa itsetuntoa ja antaa itsevarmuutta. Lajikohtaiset osuudet harjoituksistamme sisältävät runsaasti taekwondolle ominaisia potkutekniikoita ja liikeyhdistelmiä joita harjoitellaan joko ilmaan tai pehmustettuihin potkutyynyihin. Vaikka taekwondo onkin potkupainoitteinen laji harjoittelemme kattavasti myös erilaisia lyönti- ja torjuntatekniikoita. Tekniikoita harjoitellaan sekä yksittäistilanteissa että kamppailuna, jotta myös aitoihin tilanteisiin saadaan hyvät henkiset ja fyysiset valmiudet. Itsepuolustus on taekwondon ehkä kiinnostavampia ja edistyksellisimpiä osa-alueita. Se liittää lajin kaikki tekniikat yhteen ja on kaikkein käytännönläheisintä taekwondoa. Itsepuolustus jakautuu moniin eri osa-alueisiin kuten irrottautuminen, vastatekniikat, puolustautuminen maassa, puolustautuminen yllätyshyökkäystä vastaan jne. Perusteknisiä harjoituksia tehdään usein myös soveltaen itsepuolustuksen näkökulmasta. Yksi taekwondon perustavoitteista on kasvaa ihmisenä. Tähän kasvuun liittyvät olennaisesti hyvien tapojen omaksuminen, toisten ihmisten kunnioittaminen sekä yhteisten pelisääntöjen noudattaminen. TERVETULOA HARJOITUKSIIN! Harjavallan Taekwondo toivottaa uudet ja vanhat harrastajat tervetulleeksi harjoituksiimme. Aloittamiseen ei vaadita kovaa kuntoa, notkeutta tai nopeutta. Vaadimme vain toisten harrastajien kunnioittamista ja hyvää käytöstä harjoituksissa. Lajitaidot ja fysiikka kehittyvät harjoittelun myötä. Aluksi käy mikä tahansa urheilullinen asu. Mukaan voi tulla +10 vuotiaasta lähtien sukupuolesta riippumatta missä vaiheessa harjoituskautta tahansa. Tarjoamme mahdollisuuden kokeilla lajia aluksi ilmaiseksi.
Turussa avattiin uusi Judo ja Sambo seura - Gladiator Turku Judo-Samboseura ry. Kurssit aikuisille ja lapsille (yli 10 vuotta). Osoite: Budohalli - Turku, Virusmäentie 65 H, 3. kerros Aikataulu: Maanantai 20.00-21.30 , 4. tatami Perjantai 19.30-21.00 , 1. tatami Sunnuntai 16.30-18.00 , 2. tatami Valmentaja: Vladimir Oganyan, on 23 vuoden kokemus Venäjällä, valmistui Euroopan ja Venäjän mestareita. Turussa toiminut 3 vuotta ja tuottanut voittaija Suomessa. Tervetuloa!
Suomen ITF Taekwon-Do ry (SITF) on perustettu vuonna 1987. SITF:llä on 26 jäsenseuraa ja noin 1500 harrastajaa yli 40 paikkakunnalla Helsingistä Muonioon.
SITF on Valo ry:n eli Valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaation kumppanuusjäsen. Lajillisina kattojärjestöinä toimivat International Taekwon-Do Federation (ITF) ja All European Taekwon-Do Federation (AETF).
SITF:n tarkoitus on auttaa Suomessa toimivia jäsenseurojaan toimimaan ITF:n sääntöjen mukaisesti ja harjoittamaan Kenraali Choi Hong Hi’n kehittämää Taekwon-Doa, Koreasta lähtöisin olevaa taistelu- ja itsepuolustuslajia.
SITF:n tarkoituksena on kehittää liikuntaharrastusta eri ikäisten ihmisten parissa ja toimia niin, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.
Liiton toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun Reilun Pelin periaatteet. Toiminnassa pyritään edistämään sukupuolten välistä tasa-arvoa.
Maailman harrastetuinta kamppailulajia pääset treenaamaan myös Liedossa ja Aurassa! Taekwondo sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Laji kehittää laajasti sekä yleiskuntoa että notkeutta. Ks. myös Liedon Taekwondon Facebook-sivut ja kotisivumme.
Joensuun Taekwondo Ry on vuonna 1994 perustettu kamppailulajiseura, jonka tarkoituksena on edistää Taekwondon keinoin kunto- ja terveysliikuntaa, kilpaurheilua sekä terveitä elämäntapoja. Joensuun Taekwondo on Suomen Taekwondoliiton jäsenseura ja kuuluu sen alaisuudessa myös Euroopan- (ETU) ja Maailman Taekwondoliittoon (WTF). Lisäksi olemme myös Pohjois-Karjalan Liikunta ry:n (PoKaLi) jäsen.
Joensuun Taekwondo Ry tarjoaa puitteet taekwondon harrastamiseen Pohjois-Karjalassa. Seura järjestää viikottaisia ohjattuja harjoituksia, lajileirejä, salikilpailuja, näytöksiä sekä monipuolista harrastetoimintaa. Lisäksi järjestämme peruskursseja yli 13-vuotiaille, kevät- ja syyskaudella.
Verkkosivuiltamme löydät perustietoa lajista ja seuran toiminnasta sekä ajankohtaiset tiedotteet ja ilmoitukset tulevista tapahtumista. Lajin harrastajille kokoamme videoita, tekstejä sekä linkkejä.
Hokutoryun, ”Pohjoisen tähden” -tyylisuunnan on kehittänyt Soke Auvo Niiniketo, joka on merkittävä vaikuttaja Suomen turvallisuusalojen koulutuksissa ja kansainvälisesti arvostettu kamppailukouluttaja. Tyylisuunnan japaninkielisellä nimellä halutaan osoittaa kunnioitusta ju-jutsun synnyinmaata Japania kohtaan. Hokutoryu ju-jutsu on hyväksytty kaikissa isoissa kansainvälisissä järjestöissä omaksi tyylisuunnakseen; tyylisuunnalla on oma vyöjärjestelmä, joka hyväksytään kaikkialla. Lisäksi lajin harrastajat kantavat oman tyylisuuntansa tunnusta, punaista kärjellään seisovaa kolmioita. Hokutoryu on kehitetty perinteisestä japanilaisesta ju-jutsusta länsimaiseen ajatteluun sopivaksi, kuitenkin säilyttäen ju-jutsun keskeiset periaatteet. Perustekniikoita ovat lyönnit ja potkut, heitot, lukot ja kuristukset sekä erilaiset vapautumis- ja kuljetustekniikat. Näiden lisäksi tärkeänä osana harjoitteluun kuuluvat ylemmissä vyöasteissa ottelut ja sovelletut kamppailuharjoitteet niin aseetonta kuin aseellista vastustajaa vastaan. Itsepuolustustaidon lisäksi Hokutoryu ju-jutsusta saa hyvän, monipuolisen ja haastavan kuntoiluharrastuksen. Itsepuolustus- ja kuntolajina Hokutoryu on kasvattanut suosiotaan naisten (40 % harrastajista) ja nuorten keskuudessa, ja heidän osuus harrastajista onkin nousussa. Hokutoryu ju-jutsuun on kehitetty erilliset sotilas- ja poliisi ju-jutsujärjestelmänsä, joissa on huomioitu nykyaikaisten aseiden käyttö apuvälineenä. Sotilas- ja poliisi ju-jutsua opetetaan viranomaisille useissa maissa.