Tarjoukset
Tarjouspyyntöpalvelu
Seuraa meitä Facebookissa
Cairnterrierikerho ry on perustettu 2.2.1974. Noin 140 jäsenen yhdistys on paisunut 40 vuoden saatossa n. 1800 jäsentä käsittäväksi rotujärjestöksi.
Yhdistyksen sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on toimia cairnterriereistä kiinnostuneiden henkilöiden yhdyssiteenä ja pyrkiä edistämään cairnterriereiden tuntemusta ja kasvatusta Suomessa. Yhdistyksen toiminta-alue on koko maa. Yhdistyksen toimialaan kuuluu valistustyö, järjestäen keskustelu-, neuvonta- ja koulutustilaisuuksia, kursseja ja koiranäyttelyitä. Cairnterrierikerho ry julkaisee myös 4 kertaa vuodessa ilmestyvää Cairn-lehteä. Yhdistys on Suomen Kennelliiton ja Suomen Agilityliiton jäsen.
Näiltä sivuilta löydät lisätietoja yhdistyksen toiminnasta ja toimihenkilöistä. Tervetuloa mukaan toimintaan: uusille ideoille, rodun ihailijoille ja harrastajille on aina tilaa joukossamme!
Koillis-Savon Kennelkerho ry perustettiin 6.maaliskuuta 1973. Alueellisesti kerhon toiminta keskittyy pääsääntöisesti Koillis-Savon alueelle. Koillis- Savon Kennelkerhon tarkoituksena on edistää puhdasrotuisten koirien kasvatus –ja jalostustyötä, kehittää ja ylläpitää Koillis-Savon alueen koiraharrastusta yhdessä harrastajaryhmien kesken sekä toimia jäsentensä edunvalvojana. Kennelkerho edistää toiminnallaan yhteiskunnallisesti merkittävää koirallisten ja koirattomien harmonista rinnakkaiseloa tavoitteena yhteiskuntakelpoinen koira.
Kerhon toimintaan liittyy keskeisesti koiraharrastukseen liittyvien koulutus-, näyttely- ja koetoiminnan harjoittaminen. Julkaisu– ja tiedotustoiminta on keskeisiä osa-alueita kerhon toiminnassa.
Kerhon käytännön toiminnasta vastaa neljä eri jaostoa; näyttely-, ajokoira-, pystykorva-sekä palvelus- ja seurakoirajaosto. Jaostot toteuttavat toimintaansa vuosittaisen toimintasuunnitelman mukaisesti huomioiden kerhon toimintasuunnitelman ja sen antamat suuntaviivat. Yhteistyö alueellisten rotujaostojen ja eri sidosryhmien kanssa on merkittävä osa kerhon toimintaa.
Koillis- Savon Kennelkerholla on omat toimitilat Kaavin Rauvantaipaleessa, toimintakeskus Raukku. Kerho hankki toimintakeskuksen omistukseensa v.2002. Raukku on vuosien saatossa saatettu toimivaksi kokonaisuudeksi palvelemaan yhdistyksemme toiminnallisia tarpeita. Toimintakeskusta kerho vuokraa myös ulkopuolisten käyttöön. Varsinkin kesäkaudella Raukussa on järjestetty leirejä, perhejuhlia, kokouksia ym. tapahtumia.
Yhdistys on Kymenläänin kennelpiirin alueella toimiva Karjalankarhukoiria harrastava yhdistys. Se on Suomen toiseksi vanhin karhukoirayhdistys. Kymi on ollut karhukoiran alusta saakka vahvaa karhukoira aluetta ja on sitä tänäpäivänäkin. Yhdistyksen jäsenten koirat on voittanut useita mestaruuksia niin Kuninkuus- kuin Kuningatarottelussa. Vielä useampi koira on sijoittunut kärkeen otteluissa.Kymen karhukoirat on valtakunnallisesti arvostettuja. Kasvattajat on luoneet merkittävän osan tämän hetken karhukoiraan, niin takavuosina kuin nykyään. Nykyisin kasvatustyö on vahvassa nousussa ja uusia kasvattajia on tullut kehiin. Yhdistyksellä on lähivuosina aktiivista toimintaa kun järjestettävänä kaikki karhukoiran arvo-ottelut. Alkaen 2015 tukinäyttely ja syksyllä Hirvenhaukut.
Kerho on kohtaamispaikka kaikille koirien ystäville. Järjestämme viikoittain toko-, agility- ja hakutreenejä. Jäsenyys-sivuilla voit liittyä kerhomme jäseneksi. Sivuilta löydät myös jäsenten tuloksia, jonne saavutukset esimerkiksi kisoista ja näyttelyistä ovat tervetulleita!
Löydät meidät myös Facebookista!
Tervetuloa mukaan Uudenmaan alueen koiratoimintaan.
Yhdistys perustettiin 24.1.2010. Tavoitteenamme on edistää puhdasrotuisten kanakoirien kasvatusta, jalostusta ja metsästyksellistä käyttöä hyvässä kennelhengessä toiminta-alueellamme. Kanakoirakoulutus on tärkeässä roolissa toiminnassamme. Järjestämme koulutustilaisuuksia teoriasta käytännön harjoituksiin. Meillä on ammattitaitoisia kouluttajia ja käytämme myöskin vierailevia kouluttajia toiminnassamme. Järjestämme tottelevaisuuskoulutusta, noutokoulutusta, metsästyskoulutusta niin pellolla kuin metsässä, mukaan lukien vesityö- ja kaer-kokeet. Kerhomme tuo yhteen kaikki vasta-alkajista kokeneisiin konkareihin, joten tervetuloa mukaan reippaan ja mukavan harrastuksen pariin karvoihin katsomatta! Ota rohkeasti yhteyttä hallituksen jäseniin ja tule tutustumaan toimintaamme!
Härmän Kennelkerho on perinteikäs koirayhdistys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1965.
Kerho tarjoaa jäsenilleen metsästyskoirakokeita, näyttelyharjoituksia, arkitottelevaisuuskoulutusta, näyttelyitä ja muita tapahtumia. Vuosittain järjestetään myös kerhon mestaruuskokeet useassa koemuodossa.
Härmän Kennelkerhon jäsenet ovat osallistuneet aktiivisesti näyttelyihin ja eri koemuotoihin. Jäsenten koirat ovat saavuttaneet lukuisia käyttö- ja muotovalion arvoja, Voittaja-titteleitä sekä muuta menestystä.
Tervetuloa tutustumaan Uudenmaan alueella toimivaan, Suomen kennelliitto ry:n ja Helsingin Seudun Kennelpiirin alaiseen, kerhoomme. Kerho on perustettu vuonna 1972. Jäseniä noin 110. Välkommen att bekanta dej med vår klubb som verkar i Nyland och som tillhör Finska Kennelklubben och Helsingin Seudun Kennelpiiri. Klubben är grundad 1972. Medlemmar ca 110.
Pieni mutta pippurinen kennelpiiri rajoittuu etelässä ruotsinkieliseen Pohjanmaahan, pohjoisessa raja kulkee Pyhä-ja Kalajoki laaksojen puolessa välissä. Idässä piirin raja kulkee Suomenselän itäpuolta ja lännessä on vastassa meri.
Hyvinkään seudun Kennelkerho ry on vuonna 1949 perustettu koirayhdistys, joka tarjoaa jäsenilleen laajan koulutustarjonnan koiraharrastuksen parissa. Tarjontaan kuuluvat muun muassa agility-, tottelevaisuus- ja näyttelykoulutus aina alkeista kilpailutasolle asti. Lisäksi seuran kautta on mahdollisuus päästä mukaan kaverikoiratoimintaan. Muita koulutuksia ja koira-aiheisia luentoja seura järjestää resurssien mukaan. Lisäksi jokaisen jäsenen postilaatikkoon putoaa kaksi kertaa vuodessa seuran oma lehti Kirsu. Tervetuloa seuraamme viettämään mukavia hetkiä parhaan ystäväsi kanssa!
Keski-Suomen kennelpiiri ry toimii Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n alueorganisaationa ja toimielimenä vastaten Kennelliiton edustuksesta omalla alueellaan. Keski-Suomen kennelpiiri ry:n kenneltoiminnan hallinnolliset rajat noudattelevat entisen Keski-Suomen läänin rajoja. Kennelpiirin tehtävistä voidaan mainita mm:
Yhteyshenkilö: sihteeri Anu Lintula 0400-741893
Kerho on toiminut vuodesta 1979 alkaen. Kerhon agilityjaos järjestää agility-, rally toko - ja tokokoulutusta sekä epävirallisia kisoja ja mätsäreitä. Metsästysjaos järjestää myös ajokokeita. Kerho järjestää yhteistyössä muiden kerhojen kanssa joka kolmas vuosi kaikkien rotujen koiranäyttelyn. SSKK:n Agilityjaos on vuokrannut käyttöönsä entisen teollisuushallin. Tehovastus Areena on peruslämmin noin 550 m2 halli, alustana kumirouheella täytetty tekonurmi (alla joustokerroksena vielä solumuovi).
Yhdistys Järvenpään Koirakerho ry on toiminut aktiivisesti jo yli 30 vuotta Järvenpään Purolassa.
Järvenpään Koirakerho ry on Suomen Palveluskoiraliiton, Suomen Kennelliiton sekä Uudenmaan Kennelpiirin jäsen.
Kerhomme järjestää tottelevaisuuskoulutusta läpi vuoden, lukuunottamatta heinä- elokuuta sekä joulu- ja tammikuuta. Koulutuksiin voi osallistua kaikeinikäisten, -kokoisten ja -rotuisten koirien kanssa kunhan rokotukset ovat kunnossa.
Jäsenmaksut/kalenterivuosi:
Yhdistyksen pankkiyhteys: Aktia FI52 4055 0010 1103 16. Kirjoita viestikenttään jäsenen/jäsenten nimi ja jäsentyyppi (varsinainen, perhe- vai nuorisojäsen).
Jäsenmaksu sisältää koulutuksen, SPKL:n ryhmävakuutuksen, Talutin- lehden (ilmestyy koontilehtenä kerran vuodessa jäsesivuille) ja jäsenalennuksia järjestettävistä kursseista, sekä joiltain yhteistyökumppaneilta. Jäsenmaksukaavakkeita saa kopilta rivikoulutuspäivinä.
Voit liittyä jäseneksi Liittymislomakkeella www.jarvenpaankoirakerho.fi/liittyminen. Perinteisen liittymiskaavakeen saat myös kopilta. Maksukuittia vastaan saa kopilta jäsenkortin. Jäsenkorttia hakiessa tarkistamme koiran rokotustodistuksen.
Suomen Tanskandoggi ry on perustettu vuonna 1972, josta asti sen aktiiviset toimihenkilöt ja jäsenet ovat tehneet työtä tanskandoggien hyväksi. Suomen Tanskandoggi ry toimi ensin ns. rotua harrastavana yhdistyksenä kuuluen jäsenyhdistyksenä Suomen Seura- ja Kääpiökoira- yhdistykseen ja sitä kautta Suomen Kennelliittoon. Yhdistyksen kotipaikka on sen perustamisesta lukien ollut Helsinki. Kun toiminta oli kasvanut ja rekisteröintimäärät nousseet rotujärjestöjen vaatimustasolle, haettiin Suomen Tanskandoggi ry rotujärjestöksi.
Yhdistyksen päätavoite on saada tanskandoggirotu säilymään rotumääritelmän mukaisena niin luonteellisesti kuin ulkonäöllisesti unohtamatta ja vähättelemättä yhtä tärkeintä ominaisuutta – terveyttä. Terve, hyväluonteinen ja kaunis tanskandoggi on yhdistyksemme ja sen jalostustoimikunnan tavoite.
Yhdistyksen alaisena toimii monia toimikuntia mm. jalostus-, lehti-, rescue sekä näyttelytoimikunnat. Jokaisella toimikunnalla on tärkeä tehtävä työssämme tanskandoggirodun parissa. Yksittäiset ihmiset tekevät itseään säästämättä työtä rakastamansa rodun puolesta. Näin syntyy toimiva ja hyvin organisoitu rotujärjestö, jolla on paljon työtä ja kehitettävää.
Toimintaa elävöittämään on perustettu paikallisia aluejaostoja, joiden tehtävänä on paikkakuntakohtaisesti koota harrastajat yhteen ja antaa toimintaa myös lähialueella. Aluejaostoilla onkin siten suuri rooli yhdistyksemme sisällä.
Yhdistys julkaisee omaa jäsenlehteä Tanskandoggi 4 kertaa vuodessa, jossa tiedotetaan eri tapahtumista ja kerrotaan ajankohtaisista asioista. Lehdessä julkaistaan näyttely- ja kilpailutuloksia, koiriemme terveys- ja tutkimustuloksia ym. asiaa koirista ja niiden omistamisesta.
Oma erikoisnäyttelymme, joka on Suomen Kennelliiton hyväksymä virallinen näyttely, järjestetään vuosittain eri puolella Suomea. Näyttelyyn pyritään valitsemaan tuomareita ympäri maailmaa, käyttäen pääsääntöisesti rotumme kasvattajina ansioituneita tuomareita. Erikoisnäyttelyn lisäksi yhdistys järjestää epävirallisia näyttelyitä mm. Värinäyttelyn ja Pentu-, Juniori- ja Veteraaninäyttelyn vuosittain. Näissä näyttelyissä ei noudateta virallisia näyttelysääntöjä, vaan niihin on räätälöity omat säännöt. Näissä näyttelyissä ei myöskään tuomarien tarvitse olla ns. virallisia sertifikaattituomareita vaan kysymykseen voi tulla rotua pitkään harrastanut henkilö. Jalostustoimikunnallamme on suuri tehtävä rotumme jalostuksen kanssa. Toimikunta toimii yhdistyskokouksen hyväksymien toimintaohjeiden mukaisesti neuvoen ja opastaen kasvattajia heidän tarpeidensa mukaan. Rotumme jokaisella väriryhmällä; musta-harlekiini, sininen ja keltainen-tiikerijuovainen, on oma jalostusneuvoja, joka on oman väriryhmänsä kasvattaja ja omaa jalostusneuvojalle tarpeellisen tietomäärän jalostuksen osalta. Jalostustoimikunnan jäseneninä on myös ns. erityisasiantuntijoita, kuten ulkomuototuomari ja eläinlääkäri. Jalostustoimikunta kokoontuu säännöllisesti kehittämään toimintaansa ja tekemään jalostukseen liittyviä ratkaisuja. Jalostus- sekä jälkeläistarkastuksia järjestetään tarvittaessa. Jalostustoimikunnan hyväksymiä pentueita välitetään yhdistyksemme pentuvälityksen kautta.
Suomen Tanskandoggi ry:n puheenjohtajana haluan toivottaa kaikki tervetulleeksi tutustumaan rotuumme kotisivujemme kautta. Sivut tullaan päivittämään usein ja niitä kehitellään aktiivisen ja tarmokkaan Internet-toimikunnan voimalla.
Terveisin, Teija Salmi-Aalto
Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1971. Olemme Suomen Kennelliiton jäsenyhdistys. Vuonna 2015 yhdistyksestä tuli rotujärjestö. Jos sinulla on englanninbulldoggi tai olet kiinnostunut rodusta, kannattaa liittyä yhdistykseemme. Sitä kautta saat ajankohtaista tietoa rodusta ja sen kehittämisestä. Yhdistyksemme järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia ja muuta toimintaa sekä jakaa tietoa rodusta. Julkaisemme neljästi vuodessa ilmestyvää RuttunaamaUutiset –jäsenlehteä. Yhdistyksemme on ainoa virallinen Suomen Kennelliiton ja Suomen Seurakoirayhdistyksen jäsenenä toimiva englanninbulldoggeja harrastava yhdistys.
Corgiseura on jokaisen corgiharrastajan oma yhdistys. ”Suomen Welsh Corgi Seura toimii Suomen Kennelliitto – Finska Kennelklubben ry:n jäsenyhdistyksenä ja sen tehtävä maassamme on herättää harrastusta Welsh Corgiin, edistää rodun jalostusta ja oikeata kasvatusta sekä toimia tämän koirarodun harrastajien yhdyssiteenä. Päämääräänsä yhdistys pyrkii erilaisen valistystyön avulla, sekä osallistumalla näyttelyihin, kursseihin ja kokeisiin tai itse niitä järjestämällä.”
Kaanaankoirien kansallinen rotuyhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää Kaanaankoiran jalostusta ja kasvatusta rotumääritelmän mukaisesti, erityisesti kiinnittäen huomiota alkukantaisuuden ja terveyden säilyttämiseen, tehdä rotua tunnetuksi sekä toimia Kaanaankoiraharrastajien yhdyssiteenä. Lisäksi SKY seuraa rodun kehitystä niin koti- kuin ulkomailla. Yhdistyksen jäsenkartta kattaa koko Suomen. Kunniajäseniä on tällä hetkellä yksi, Sha'ar Hagar-kennelin omistaja Myrna Shiboleth (Israel). Yhdistys on järjestänyt mm. kesäpäiviä, Match Show- ja Open Show-tapahtumia sekä osallistunut SSKY:n koulutuksiin. SKY toimii yhteistyössä Suomen Seurakoirayhdistys Ry:n ja Suomen Kennelliitto Ry - Finska Kennelklubben R.F. kanssa.
Perustettu 1982. Jäsenmäärä noin 300.
Yhdistyksemme jäsenistöön kuuluu sekä mannermaisten- että englantilaisten kanakoirien omistajia, rotuina mm. lyhyt-, karkea- ja pitkäkarvainen saksanseisoja, viszlat, bretoni, pienet ja isot münsterinseisojat, weimarinseisojat, korthalsingriffoni, bracco italiano, spinone, pont-audemerin spanieli, bourbonnaisinseisoja, stabyhoun, englanninsetteri, irlanninsetteri, gordoninsetteri ja pointteri.
Yhdistyksen toiminta käsittää Uudenmaan kennelpiirin alueen ja sen tarkoituksena on edistää puhdasrotuisten kanakoirien kasvatusta ja käyttöä omalla toimialueellaan. Yhdistys on Suomen Kennelliitto - Finska Kennelklubben ry:n ja Uudenmaan kennelpiiri ry:n jäsen.
Tarkoitustaan yhdistys toteuttaa tekemällä yhdistyksen toimialaan kuuluvaa valistustyötä järjestäen keskustelu-, neuvonta- ja koulutustilaisuuksia, kursseja, koiranäyttelyitä sekä koirakokeita ja -kilpailuja.
Mikäli olet kiinnostunut kanakoiraharrastuksesta, sinulla on suunnitelmallisuutta, pitkäjänteisyyttä ja innostusta koiran koulutukseen, tervetuloa mukaan kerhomme toimintaan!
Pohjan Karhukoirayhdistys on pääasiassa Keski- ja Pohjoispohjanmaan sekä Kainuun alueella toimiva Suomen Kennelliiton ja Suomen Pystykorvajärjestön jäsenyhdistys. Yhdistys on perustettu 1979. Jäsenmäärä on vuoden 2017 alussa 267.
Yhdistyksen tarkoitus on karjalankarhukoiran metsästysominaisuuksien vaaliminen ja kehittäminen. Yhdistys tukee karjalankarhukoiran kasvatusta ja jalostusta järjestämällä hirvenhaukkukokeita sekä koira- ja metsästysaiheisia kursseja. Jäseniä tuetaan myös taloudellisesti avustamalla haukkukoe- ja pevisatarkistusmaksuissa. Yhdistyksen alaisuudessa toimii erillinen karhujaosto, jonka tarkoituksena on vaalia karhuahaukkuvan karhukoiran jalostusta ja kasvatusta.
Kasvattamani rodut eivät ole seurakoiria ja toivonkin, ettei niiden pääasiallinen tehtävä ja käyttötarkoitus muodostu sellaiseksi.
Tarvitsetko apua koirasi kouluttamiseen? Tarjoan koulutusapua kaikenlaisille koirille, pennuille ja aikuisille. Kotikäynnillä autan omistajaa ratkaisemaan kaikenlaiset käytösongelmat koiran kanssa, esim: - Ongelmat hihnakäytöksen tai ulkoilun kanssa, koira vetää tai rähisee hihnassa. - Eroahdistus. - Koira on arka ja pelkää uusia paikkoja, koiria tai ihmisiä. - Koira on liian innokas, ei osaa rauhoittua. - Koira haukkuu paljon sisällä. - Koira tuhoaa kotia. - Koira ei tule muiden koirien kanssa toimeen. - Jokin muu haaste, johon kaipaat apua kotioloissa ja koiran arjessa. Koulutus on yksilöllistä koirasta ja tilanteesta riippuen. Yli vuosikymmenen kokemus koiran käyttäytymisestä ja koulutuksesta.
Tarvitsetko apua koirasi lenkkeilyttämiseen? - Lenkkeilypalvelut kaikenlaisille koirille (rauhalliset lenkit, juoksu tai pyöräily koiran kanssa, pitkät lenkit, energiset koirat, myös nuoret, kokemattomat ja kouluttamattomat koirat yms). - Lenkin aloitus ja lopetus aina omistajan kotiin tai haluttuun paikkaan Sotkamo/Vuokatti alueella. - Lenkin pituus ja tahti riippuen koiran energiatasosta tai miten sovitaan. - Pyöräily myös mahdollista ekstra energisten koirien juoksuttamiseen, opetan koiran juoksemaan pyörän vieressä jos ei ole edellistä kokemusta. - Koiran totuttaminen muiden koirien ohittamiseen lenkillä rauhallisesti.