Tarjoukset
Tarjouspyyntöpalvelu
Seuraa meitä Facebookissa
Koillis-Savon Kennelkerho ry perustettiin 6.maaliskuuta 1973. Alueellisesti kerhon toiminta keskittyy pääsääntöisesti Koillis-Savon alueelle. Koillis- Savon Kennelkerhon tarkoituksena on edistää puhdasrotuisten koirien kasvatus –ja jalostustyötä, kehittää ja ylläpitää Koillis-Savon alueen koiraharrastusta yhdessä harrastajaryhmien kesken sekä toimia jäsentensä edunvalvojana. Kennelkerho edistää toiminnallaan yhteiskunnallisesti merkittävää koirallisten ja koirattomien harmonista rinnakkaiseloa tavoitteena yhteiskuntakelpoinen koira.
Kerhon toimintaan liittyy keskeisesti koiraharrastukseen liittyvien koulutus-, näyttely- ja koetoiminnan harjoittaminen. Julkaisu– ja tiedotustoiminta on keskeisiä osa-alueita kerhon toiminnassa.
Kerhon käytännön toiminnasta vastaa neljä eri jaostoa; näyttely-, ajokoira-, pystykorva-sekä palvelus- ja seurakoirajaosto. Jaostot toteuttavat toimintaansa vuosittaisen toimintasuunnitelman mukaisesti huomioiden kerhon toimintasuunnitelman ja sen antamat suuntaviivat. Yhteistyö alueellisten rotujaostojen ja eri sidosryhmien kanssa on merkittävä osa kerhon toimintaa.
Koillis- Savon Kennelkerholla on omat toimitilat Kaavin Rauvantaipaleessa, toimintakeskus Raukku. Kerho hankki toimintakeskuksen omistukseensa v.2002. Raukku on vuosien saatossa saatettu toimivaksi kokonaisuudeksi palvelemaan yhdistyksemme toiminnallisia tarpeita. Toimintakeskusta kerho vuokraa myös ulkopuolisten käyttöön. Varsinkin kesäkaudella Raukussa on järjestetty leirejä, perhejuhlia, kokouksia ym. tapahtumia.
Yhdistyksen toiminnassa keskeistä ovat yhteinen tekeminen ja vertaistuki. Monimutkaisen pitkäaikaissairauden kanssa elävät ymmärtävät hyvin toisiaan. Kohdatessa voidaan jakaa iloja ja huolia. Yhdistyksen toiminta perustuu jäsenten toivomuksiin ja yhdessä tekemiseen.
Diabeteskerhot kokoontuvat toimialueellamme. Siihen kuuluvat Seinäjoki, Ilmajoki, Isokyrö, Jalasjärvi, Kauhava, Kurikka ja Lapua. Diabetekerhoissa kohtaavat erilaissa elämäntilanteissa elävät diabeetikot. Sinäkin olet lämpimästi tervetullut mukaan!
Jokainen voi osallistua toimintaamme itselleen sopivimmalla tavalla. Kuulumisia vaihtaen, kuunnellen, keskustellen diabeteksen hoidossa ajankohtaisista asioista tai vaikkapa yhteistä tekemistä järjestellen. Kerhojen toiminta on osa Seinäjoenseudun Diabetesyhdistyksen toimintaa. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä Diabetesliiton sivuilla.Diabetestä ja järjestömme toimntaa koskevissa asioissa voit kääntyä yhdistyksen vastuuhenkilöiden puoleen.
Tarjoaa jäsenilleen tietoa, virkistystä ja vertaistukitoimintaa. Luentoja ja muita koulutuksia, liikunta-, kerho- ja harrastustoimintaa sekä retkiä ja matkoja. Vertaistukihenkilöitä.
Riihimäen Seudun Näkövammaiset ry on kaikkia Hausjärven, Lopen ja Riihimäen näkövammaisia varten tarkoitettu yhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 1987 ja toimii alueyhdistyksemme Päijät-Hämeen Näkövammaisten paikallisyhdistyksenä.
Yhdistys
Osallistuminen on ilmaista. Kysy lisää puheenjohtajalta tai Riihimäen kaupungin erityisryhmien liikunnanohjaajalta.
Kansainvälistä kokemusta ja taitavaa moniosaamista! Ota yhteyttä!
Daisy Ladies, p. 050 555 8781
Kerho on kohtaamispaikka kaikille koirien ystäville. Järjestämme viikoittain toko-, agility- ja hakutreenejä. Jäsenyys-sivuilla voit liittyä kerhomme jäseneksi. Sivuilta löydät myös jäsenten tuloksia, jonne saavutukset esimerkiksi kisoista ja näyttelyistä ovat tervetulleita!
Löydät meidät myös Facebookista!
Tutustu tarkemmin toimintaamme:
ikkerho.123kotisivu.fi/368798100
Kouvolan Seudun Ilmailuyhdistys ry. KILY
KILY on yksi Suomen johtavia lentokerhoja, joka tarjoaa jäsenilleen erinomaiset mahdollisuudet harrastaa ilmailua ja kehittyä vaikka maailmanluokan purjelentäjäksi, kuten kaksinkertainen purjelennon maailmanmestari Markku Kuittinen.
Kerhon kotikenttä EFSE sijaitsee Kouvolan Selänpäässä, jossa on loistavat puitteet aktiiviselle harrastajalle. Kentällä on lentokonehallien lisäksi kahvila, useita erityyppisiä majoitusmuotoja ja päivittäinen saunomismahdollisuus.
Kouvolan Seudun Ilmailuyhdistyksen jäsenillä on käytettävänään hulppea purjekonelaivue, johon kuuluu kolme kaksipaikkaista koulukonetta, kaksi kilpapurjekonetta sekä neljä harjoituspurjekonetta.
Purjelentokoneet vedetään taivaalle vintturilla, joka on todennäköisesti myös Suomen paras ja varmimmin toimiva. Vintturistartti on lisäksi erittäin luontoystävällinen ja edullinen lähtötapa.
Vuosi 2010 oli Kouvolan Seudun Ilmailuyhdistyksen juhlavuosi, kerhohan saavutti miehekkään 50v iän. Juhlavuoden kunniaksi KILY järjesti Selänpään lentokentällä lentonäytöksen, teemalla Harakasta Hornettiin. Kerhomme toimii kotikentällään Valkealan Selänpäässä loppukeväästä alkusyksyyn lähes päivittäin.
Toivotamme kaikki purjelennosta ja kerhostamme kiinnostuneet tervetulleiksi tutustumaan harrastukseemme. Tarjoamme mahdollisuuden päästä tutustumis-lennolle tai tutustumiskurssille, niin voit kokea, miltä lentäminen ilman moottoria tuntuu ja samalla katsella yläilmoista Pohjois-Valkealan huikean kauniita maisemia ja ehkä päättää osallistumisesta seuraavalle purjelentokurssille.
Suomen Mopsikerho ry perustettiin 25.11.1964, hyväksytty SKL – FKK ry:n jäsenyhdistykseksi 7.5.1965 ja rotujärjestöksi 8.9.1965. Ensimmäiseksi puheenjohtajaksi valittiin Arvid Kärkinen, perustajajäseniä oli 8 henkeä. Mopsikerhon perustamiselle oli selvästi tarvetta, sillä jo kolmen vuoden kuluessa kerhon perustamisesta, jäseniä oli yli sata. Neljässäkymmenessä vuodessa mopsilaisten määrä on satakertaistunut alkuperäisestä, vuonna 2011 mopsikerholaisia oli jo reilusti yli 800.
Ensimmäinen monisteena tehty rotulehti ilmestyi vuonna 1967, varsinaisessa lehden muodossa rotulehti alkoi ilmestyä vuonna 1969. Ensimmäinen rodun erikoisnäyttely pidettiin 24.8.1969. Kerhon omat nettisivut avattiin syksyllä 1997 ja ovat nyt osoitteessa www.suomenmopsikerho.fi.
Suomen Mopsikerho ry kokoontuu kerran vuodessa vuosikokoukseen. Vuosikokouksessa valitaan johtokunnan jäsenet jotka keskuudestaan valitsevat puheenjohtajan. Vuosikokous valitsee myös jalostustoimikunnan. Vuoden päätapahtumat ovat erikoisnäyttely ja kesäpäivät.
Yhdistys perustettiin 24.1.2010. Tavoitteenamme on edistää puhdasrotuisten kanakoirien kasvatusta, jalostusta ja metsästyksellistä käyttöä hyvässä kennelhengessä toiminta-alueellamme. Kanakoirakoulutus on tärkeässä roolissa toiminnassamme. Järjestämme koulutustilaisuuksia teoriasta käytännön harjoituksiin. Meillä on ammattitaitoisia kouluttajia ja käytämme myöskin vierailevia kouluttajia toiminnassamme. Järjestämme tottelevaisuuskoulutusta, noutokoulutusta, metsästyskoulutusta niin pellolla kuin metsässä, mukaan lukien vesityö- ja kaer-kokeet. Kerhomme tuo yhteen kaikki vasta-alkajista kokeneisiin konkareihin, joten tervetuloa mukaan reippaan ja mukavan harrastuksen pariin karvoihin katsomatta! Ota rohkeasti yhteyttä hallituksen jäseniin ja tule tutustumaan toimintaamme!
Esittelykurssit Tule itse tai tuo kaverisi kokeilemaan lentämistä! Järjestämme Turun lentokentältä moottoripurjelentokoneilla ja Oripään lentokeskuksesta kaksipaikkaisilla purjelentokoneilla esittelykursseja, joilla pääset itse kokeilemaan lentämistä kokeneen opettajan kanssa. Kurssin hinta sisältää esittelykurssin teoriakoulutuksen, tutustumisen lentokoneeseen maassa ja yhden lennon yhdessä opettajan kanssa. Ota yhteyttä niin sovitaan sinulle sopiva aika. Vuoden 2017 purjelennon esittelykurssien aikataulut vahvistuvat talven aikana. Moottoripurjelennon esittelykurssit Turusta on mahdollisuus suorittaa milloin vain keväästä syksyyn, säiden salliessa, erikseen sopien. Ilmoittautuessasi kurssille ilmoitathan haluatko purjelennon vai moottoripurjelennon esittelykurssille. Tule tutustumaan lentämiseen kiehtovaan maailmaan! Esittelykurssin voi ostaa myös lahjaksi. Yhteydenotot sähköpostitse esittelykurssi@turunlentokerho.fi tai puhelimella 050 568 9773 (Matti). Purje- ja moottoripurjelennon teoriat alkavat 28.1.2017 ja kurssille voi ilmoittautua saapumalla ensimmäiselle teoriatunnille. Lisätietoja purje- ja moottoripurjelennon kursseista löytyy kotisivujemme koulutusosiosta. Tutustu tarjontaan, ota yhteyttä ja aloita lentäminen! Turun Lentokerho on Lounais-Suomen suurimpia yleisilmailukerhoja. Kerhossamme on jäseniä tällä hetkellä lähes 500 ja kerhomme edustaa yleisilmailua useissa eri muodoissa. Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden harrastaa moottori-, purje- ja moottoripurjelentoa. Moottorikoneita käytössämme on tällä hetkellä 3 kpl, mopuja 2 kpl sekä purjekoneita 6 kpl. Lisäksi kerhomme nuoremmille ilmailijoille on järjestetty lennokkitoimintaa. Yhteistyömme viime vuosina Saariston Ilmailukerhon kanssa on mahdollistanut kerholaisillemme myös ultralentämisen. Harrastamisen lisäksi kerho on mukana kouluttamassa uusia ilmailijoita. Koulutustoiminta kattaa teoria- ja käytännönopetuksen sekä purje- että moottoripurjelento puolella. Moottorilennossa on mahdollisuus saada lentokoulutusta. Kesäisin kerhomme suorittaa palovalvontalentoja yhteistyössä muiden alueemme lentokerhojen kanssa sekä tarvittaessa SAR -lentoja ympärivuotisesti. Kerhomme toiminta on keskittynyt Turun ja Oripään lentokentille, Turun toimiessa moottori- ja moottoripurjelennon tukikohtana ja Oripään vastaavasti purjelennon pääpaikkana.
Loimaalla toimii Loimaan ja sen lähikuntien mielenterveyskuntoutujien oma yhdistys, Savikki ry. Yhdistys kokoontuu Loimaan CityNuokkarilla yhteistiloissa (Asemakatu 5, 32200 Loimaa), maanantaisin ja lauantaisin klo 11.00-15.00. Näiden kerhopäiväkokoontumisten yhteydessä yhdistys pyrkii järjestämään monenlaista virkistävää toimintaa jäsentensä hyväksi. Ohjelmassa on tavallisesti ollut mm. kahvitusta, biljardia, seurapelejä, jutustelua ja ajatustenvaihtoa, ruoanlaittoa, askartelua, jumppaa ja rentoutusta, musiikkia, elokuvia, jne. Lisäksi yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia retkiä, matkoja ja vierailuja. Liikunnallista toimintaa Savikilla on mm. Loimaan kaupungin järjestämä monilajikerho, joka kokoontuu tiistaisin 13.30-14.30. Torstai-iltapäivisin klo 14.30-15.00 on puolestaan ohjattua vesijumppaa Loimaan Vesihovissa ja Hirvihovin kuntosali on käytettävissä torstaisin klo 13.00-15.00. Lisäksi kesäkaudella pelataan mm. petankkia. Edellisten lisäksi on Savikilla muitakin toimintamuotoja tulevaisuudessa suunnitteilla. Savikki toimii vertaistuen ja oma-aputoiminnan periaatteella ja tarjoaa alueen mielenterveys-kuntoutujille ennen kaikkea yhteisen kohtauspaikan, jonka kautta voi tutustua toisiin mielenterveyskuntoutujiin - ja löytää uusia ystäviä, saada tukea ja kannustusta, kokea yhteishenkeä! Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä Loimaalla tai sen lähikuntien alueella asuva asiasta kiinnostunut henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenyyden etuihin kuuluu mm. Mielenterveyden Keskusliiton julkaisema Revanssi-lehti, joka tulee yhdistyksen jäsenille ilmaiseksi neljä kertaa vuodessa. Jäsenyys tarjoaa myös mahdollisuuden osallistua MTKL:n koulutuskursseille ja erilaisiin virkistys- ja urheilutapahtumiin. Lisäksi jokainen jäsen saa oman, Mielenterveyden Keskusliiton myöntämän jäsenkortin, jonka esittämällä voi saada erilaisia alennuksia tietyistä liikkeistä ja yrityksistä. Lisäksi Savikin omilla retkillä ja matkoilla yhdistys maksaa osan kustannuksista. Jäsenmaksu on 15€/vuosi Savikki löytyy myös Facebookista. Postiosoite: Purotie 12 32210 Loimaa
Härmän Kennelkerho on perinteikäs koirayhdistys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1965.
Kerho tarjoaa jäsenilleen metsästyskoirakokeita, näyttelyharjoituksia, arkitottelevaisuuskoulutusta, näyttelyitä ja muita tapahtumia. Vuosittain järjestetään myös kerhon mestaruuskokeet useassa koemuodossa.
Härmän Kennelkerhon jäsenet ovat osallistuneet aktiivisesti näyttelyihin ja eri koemuotoihin. Jäsenten koirat ovat saavuttaneet lukuisia käyttö- ja muotovalion arvoja, Voittaja-titteleitä sekä muuta menestystä.
Tule mukaan marttailemaan - yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Ole rohkeasti oma itsesi. Täältä löydät tietoa marttajäsenille ja kaikki ovat tervetulleita tutustumaan marttojen harrastustoimintaan ja liittymään mukaan aktiiviseen järjestöömme.
Marttaillaan yhdessä!
Varkauden seudun epilepsiayhdistys
Epilepsiayhdistyksemme on epilepsiaa sairastavien ihmisten ja heidän läheistensä tukiyhdistys. Tavoitteemme on tukea epilepsiaa sairastavia ihmisiä elämään tasa-arvoisina muun väestön kanssa. Järjestämme tapahtumia, virkistystoimintaa ja vertaistapaamisia. Välitämme ajanmukaista tietoa epilepsiasta ja korostamme epilepsian hyvän hoidon, arjessa pärjäämisen sekä työllistymisen merkitystä. Toimintamme perustuu vapaaehtoisten panokseen.
Helmikuun 13. päivänä vuonna 1947 oli opettaja Salmisen kotona Kesälahdella koolla 34 naista ja 6 ennakkoluulotonta miestä, perustamassa Kesälahden Kirkonkylän Marttakerhoa. Kerho perustettiin toimimaan edellisen vuoden marraskuussa perustetun Kesälahden Marttayhdistyksen alaisuuteen.
Kesälahden Kirkonkylän Marttakerhon vuosikokouksessa 24.1.2005 Osuuspankin kerhohuoneessa päätettiin oman yhdistyksen perustamisesta. Kesälahden Kirkonkylän Marttakerho toimi 57 toiminta rikasta vuotta Kesälahden Marttayhdistyksen alaisuudessa. Kerho rekisteröitiin omaksi yhdistykseksi ja se toimii nyt nimellä Kesälahti-Martat ry.
Kerhossa harrastettavia lajeja ovat agility, mejä, näyttelyt, pk-jälki, toko ja viehejuoksu. Jäsenistöstämme löytyy luonnetestituomari, mejä-tuomari ja muista lajeista vähintäänkin pitkän linjan harrastajia. Kerhoamme on edustettu arvokisoissa mm. tokossa, agilityssä, mejässä sekä pk-puolella jäljellä. Jaostojen vetoryhmät ovat hyvin perehtyneitä koiramaailmaan ja pystyvät jakamaan tietojaan ja taitojaan eteenpäin uusille koiraihmisille. Kerhossa panostetaan jäsenistön kouluttamiseen ja myös yleisölle suunnattuun tiedottamiseen koiran hankinnasta ja pidosta. Viimeisimpiä luentoaiheita lajikohtaisten luentojen lisäksi jäsenistölle ovat olleet koiran ensiapu, luonnon mukainen ruokinta, homeopaattinen hoito sekä koiran oppiminen ja koulutus yleensäkin arkielämää varten. Vuosittain järjestetään kymmenkunta virallista koetta ja useita epävirallisia mm. agilityssä ja tokossa, useita match-show'ta, kansainvälinen näyttely yhdessä muiden yhdistysten kanssa, ryhmänäyttely sekä erilaisia kursseja.
Martat on kotitalousneuvontaa antava kansalaisjärjestö, joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia ja kotitalouden arvostusta. Järjestö on puoluepoliittisesti sitoutumaton.
TOIMINTA
Yhdistyksemme on Suomen Reumaliitto ry:n jäsen. Se toimii tuki– ja liikuntaelinsairaiden henkisen ja fyysisen vertaistuen antajana. Teemme yhteistyötä Toimitila Etapin muiden vammaisyhdistysten sekä Kouvolan kaupungin perusturva- ja liikuntatoimen kanssa. Toimintaamme kuuluvat erimuotoiset kerhot, kurssit, jumpat ja retket. Jäsenetuna saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Reumalehden, jossa on paljon asiatietoa erityyppisistä reumasairauksista. Tervetuloa mukaan toimintaan. Yhdessä aika kuluu rattoisasti, kivut ja vaivat unohtuvat.
Tule ja tuo ystäväsikin yhdistykseen!
Tervetuloa tutustumaan Uudenmaan alueella toimivaan, Suomen kennelliitto ry:n ja Helsingin Seudun Kennelpiirin alaiseen, kerhoomme. Kerho on perustettu vuonna 1972. Jäseniä noin 110. Välkommen att bekanta dej med vår klubb som verkar i Nyland och som tillhör Finska Kennelklubben och Helsingin Seudun Kennelpiiri. Klubben är grundad 1972. Medlemmar ca 110.
Mielenterveyden keskusliitto valvoo ja ajaa mielenterveyspotilaiden, mielenterveyskuntoutujien ja heidän läheistensä etuja yhteiskunnassa, toimii asiantuntijana heitä koskevissa kysymyksissä ja kehittää tarvittavia palveluja. Toiminnan punainen lanka on vapaaehtoisuus ja vertaistuki. Toiminnassa yhdistetään kokemusasiantuntemus ja ammatillisuus.
Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry on tarjonnut sairastuneille ja heidän läheisille vertaistukea kerhoissamme, tietoa sairaudesta ja etuuksista mm. AVH-lehden välityksellä ja luentotilaisuuksilla. Teemme *) virkistysmatkoja, teatteri- ja konserttikäyntejä. Toimintaamme kuuluu myös erilaisia liikuntaryhmiä. Tätä toimintaa olemme tarjonneet jäsenillemme jo yli 30 vuoden ajan. Tällä hetkellä yhdistyksemme jäsenten määrä ylittääkin 300:n rajan. Olemme Aivoliitto ry:n jäsenyhdistys. Tunnuslauseemme on: "Älä jää yksin, älä jätä yksin", rohkeasti mukaan.
Tarinailtapäivät
Kokoonnumme pääsääntöisesti kuukauden toisena, iltapäivällä klo 12 - 14 tarinoimaan jonkun aiheen ympärille tai ilman aihettakin. Käytämme omia tai ulkopuilisia asiantuntijoita
Kesä- elokuu on meille "lomakuukaudet", jolloin emme kokoonnu tarinoimaan yhdessä.
Kokooontumispaikka
Invakeskus, III -kerroksen kokoustila. Hämeenkatu 26 A, Lahti
KERHON JÄSENYYS
Seuran jäseniksi ovat tervetulleita kaikki KARJALAISIA juuria omaavat ja KARJALAISUUDESTA kiinnostuneet henkilöt. Kerhon jäseneksi pääsee ilmottautumalla kerhon hallituksen jäsenelle ja maksamalla kerhon jäsenmaksun. Jäsenmaksun suuruus päätetään vuosikokouksessa vuosittain.
HUOM. ETSIMME TOIMIVAAN JOUKKOOMME uusia, nuorekkaita naisia ja miehiä. Tule mukaan toimintaan!
Aktiivista kerho toimintaa 1964 lähtien, dreeverin hyväksi.
Yhdistyksen jäsenistöön kuuluu sekä sairastavia että heidän läheisiään, mutta varsinainen käytännön toiminta tapahtuu aluekerhossa. Tällä hetkellä yhdistyksellämme on yksi aluekerho Vaasan Parkinson-kerho. Yhdistys toimii jäsenistön edunvalvojana sekä linkkinä Suomen Parkinson-liitto ry:een sekä Vaasan seudun yhdistykset ry:een, joka on alueemme potilas- ja vammaisjärjestöjen sekä sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhteenliittymä.
Euran Seudun Invalidit ry on perustettu vuoden 1976 syksyllä. 40 vuotta tuli täyteen 4.10.2016. Toimialueemme ovat Eura ja Säkylä. Yhdistyksen toimintaperiaatteena on ajaa fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten ihmisten etuja sekä järjestää mukavaa virkistystoimintaa. Esteettömän liikkumisen edistäminen on koko ajan sydänasiamme, sillä edelleen puuttuu luiskia, kaiteita ja invavessoja. Meillä on oma toimitila Invapirtti omalla tontillamme. Osoitteemme on Anttilantie 4. Invapirtillä on esteetön kulku ja inva-wc. Liity rohkeasti joukkoomme!
Moottorikerholla on kerhotila Lieksan teollisuuskylässä, Muonamiehentie 9. Vuokraamme tiloja mahdollisuuksien mukaan halukkaille ajoneuvojen huoltoa ja säilytystä varten. Tervetuloa tutustumaan! Olemme myös Facebookissa.
Suomen Nuorisosirkusliitto (SNSL) on valtakunnallinen järjestö, joka edistää sirkusharrastusta ja toimii sirkustaideopetuksen asiantuntijana järjestäen muun muassa koulutuksia ja tuottaen oppimateriaaleja. Liiton tarkoituksena on edistää nuorisosirkusharrastusta ja sirkusharrastajien asemaa Suomessa. Liitto kokoaa yhteen alan harrastajat ja ammattilaiset sekä pyrkii lisäämään ja kehittämään harrastustoimintaa.
Liitto edustaa 45 sirkuskoulua ja kerhoa eri puolilta maata aina Haminasta Ylitornioon ja Alajärveltä Outokumpuun. Jäsenyhdistysten sekä sirkusharrastajien määrä on ollut viime vuosina jatkuvassa kasvussa.
Liitto tukee jäsenyhteisöjensä työtä sirkustaiteen ja taidekasvatuksen parissa nuorten hyvinvoinnin, itseilmaisun ja liikunnallisen elämäntavan edistäjänä. Toimintaa ohjaa ajatus yhteisöllisyydestä ja yhdenvertaisuudesta sekä sirkuksen mahdollisuuksista tarjota iloa ja oppimiskokemuksia kaikille taustoista riippumatta. Tavoitteita saavuttaaksemme teemme yhteistyötä monien tahojen kanssa.
Suomen Nuorisosirkusliitto löytyy myös Facebookista, Instagramista ja Twitteristä.
Kurikan Urheiluautoilijat ry perustettiin 15.3.1991, jolloin siihen myös liittettiin v 1982 perustettu Kurikan mikroautokerho. Jäseniä seurassa on n. 80. Seuran lajeihin kuuluvat ralli, sprint, nopeus, karting, jm, autosuunnistus ja endurance. Kesällä 2002 yhdistys vuokrasi pitkän etsinnän jälkeen omat kerhotilat Kärrytieltä Kurikasta.
SALPAUSSELÄN KANAKOIRAKERHO RY
MUKAVAA YHDESSÄOLOA… KANAKOIRIEN KOULUTUSTA…
Salpausselän kanakoirakerho ry on perustettu vuonna 2015. Sen tarkoituksena on edistää metsästysharrastusta kanakoirilla ja siihen liittyvää koulutustoimintaa. Kerhon kotipaikka on Hollola ja toiminta-alueena Etelä-Häme. Jäsenistömme koostuu pääosin mannermaisilla kanakoirilla harrastavista.
Kerho järjestää koulutustilaisuuksia, näyttelyitä, kokeita, kilpailuja, kursseja ja muuta mukavaa yhdessäoloa JÄSENISTÖN TOIVEITA KUUNNELLEN.
Toiminnasta ja tulevista tapahtumista tiedotetaan kotisivujen lisäksi Facebookissa.
Vuonna 1961 perustetun kerhomme alkuperäinen nimi oli Vallilan Venekerho. Kulosaaren rantaan muuton yhteydessä nimi muutettiin Helsingin Meriveneilijät ry:ksi (HMV). Rantaan rakennettiin laiturit, kerho- sekä toimistotilat ym. Satamamme on hyvin varustettu. Satamasta löytyy mm. suuri pysäköintialue, kioski-kahvila ja polttoainemyyntipiste. Kerhomme toiminta on vireää ja jäseninämme on sekä moottori- että purjeveneilijöitä. Satamassamme Helsingin Kulosaaressa on ollut kesäisin veneitä noin 120 ja veneiden koko vaihtelee jollista yli 12 metrisiin. Jäsenmäärämme on noin 300. Ota yhteyttä ja kysy jäsenyydestä, venepaikoista tai talvisäilytyksestä. Löydät meidät myös Facebookista.
Kerhon toiminta
"Kerhon tarkoituksena on toimia teatteritaiteen harrastajien, ammatinharjoittajien ja opiskelijoiden välisenä yhdyssiteenä; sekä lisätä, kehittää ja ylläpitää teatteriharrastusta ja -taidetta Turussa." Käytännössä kerhon toiminnan rungon muodostavat
Kerholla on n. 600 jäsentä Turun seudulla.
Kymenlaakson neuroyhdistyksen toimialueena on Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää, Virolahti ja Iitti.
Kymenlaakso
Yhdistyksen tarkoituksena on toimia yhdyssiteenä MS-tautia ja harvinaista neurologista mm.selkäydin -ja pikkuaivosairauksia (harnes) sairastaville ja heidän omaisilleen, sekä muille yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneille vertaistuen ja sairauksia koskevan tiedon välittämiseksi, liikunnan edistämiseksi sekä paikallisvaikuttamisen toteuttamiseksi.
Yhdistys on yksi Neuroliiton 24 jäsenyhdistyksestä. Lisätietoa Neuroliitosta sekä MS-taudista ja harvinaisista neurologisista sairauksista löydät Neuroliiton kotisivuilta osoitteesta www.neuroliitto.fi
Kouvolan kerho, Toimitila Veturi
Kauppamiehenkatu 4
klo 18:00-20:00
Kainuun Aivoyhdistys ry toimii aivoverenkiertohäiriöihin sairastuneiden ja heidän läheistensä tukena Kainuussa 9 kunnan alueella Hyrynsalmella, Kajaanissa, Kuhmossa, Paltamossa, Puolangalla, Ristijärvellä, Sotkamossa, Suomussalmella ja osassa Vaalaa sekä myös Utajärvellä. Yhdistys tuottaa vertaisryhmä ja yksilöllisiä vertaistuki palveluita alueellaan. Näitä ovat kerhot, liikuntaryhmät, harrasteryhmät, erilaiset tapahtumat, loma- ja kurssitoiminta, retket sekä vertaistukitoiminta yhteistyössä virallisen ja yksityisen kuntoutuspalveluiden kanssa.
Yhdistyksen tarkoitus ja toiminta-ajatus
Kerho on toiminut vuodesta 1979 alkaen. Kerhon agilityjaos järjestää agility-, rally toko - ja tokokoulutusta sekä epävirallisia kisoja ja mätsäreitä. Metsästysjaos järjestää myös ajokokeita. Kerho järjestää yhteistyössä muiden kerhojen kanssa joka kolmas vuosi kaikkien rotujen koiranäyttelyn. SSKK:n Agilityjaos on vuokrannut käyttöönsä entisen teollisuushallin. Tehovastus Areena on peruslämmin noin 550 m2 halli, alustana kumirouheella täytetty tekonurmi (alla joustokerroksena vielä solumuovi).
Suomen Diabetesliittoon kuuluu 107 jäsenyhdistystä, joista yksi on Suupohjan Diabetesyhdistys.
Suupohjan Diabetesyhdistyksen kotipaikka on Kauhajoki, Etelä-Pohjanmaa. Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1976.
Toimialueenamme on Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Teuva ja lisäksi yhdistykseemme kuuluu Kristiinankaupungin suomenkieliset diabeetikot. Jäseniä yhdistyksessämme on n. 530 jäsentä. Diabeetikkoja koko yhdistyksemme alueella on reilut 2500.
Yhdistyksemme tarjoaa:
-neuvontaa/ asiantuntijaluentoja -kerhotoimintaa/vertaistukea -kursseja -tupailtoja -virkistysmatkoja -yhdessäoloa
Tule sinäkin rohkeasti mukaan yhdistystoimintaamme!
Kerhon toiminnan tarkoitus on suomenajokoirien kilpailu- ja jalostustoiminnan edistäminen järjestämällä koiranäyttelyitä ja ajokokeita, koetuomareiden koulutus- ja valistustilaisuuksia sekä antamalla neuvoja suomenajokoiran koulutuksessa ja jalostuksessa.
Yhdistys Järvenpään Koirakerho ry on toiminut aktiivisesti jo yli 30 vuotta Järvenpään Purolassa.
Järvenpään Koirakerho ry on Suomen Palveluskoiraliiton, Suomen Kennelliiton sekä Uudenmaan Kennelpiirin jäsen.
Kerhomme järjestää tottelevaisuuskoulutusta läpi vuoden, lukuunottamatta heinä- elokuuta sekä joulu- ja tammikuuta. Koulutuksiin voi osallistua kaikeinikäisten, -kokoisten ja -rotuisten koirien kanssa kunhan rokotukset ovat kunnossa.
Jäsenmaksut/kalenterivuosi:
Yhdistyksen pankkiyhteys: Aktia FI52 4055 0010 1103 16. Kirjoita viestikenttään jäsenen/jäsenten nimi ja jäsentyyppi (varsinainen, perhe- vai nuorisojäsen).
Jäsenmaksu sisältää koulutuksen, SPKL:n ryhmävakuutuksen, Talutin- lehden (ilmestyy koontilehtenä kerran vuodessa jäsesivuille) ja jäsenalennuksia järjestettävistä kursseista, sekä joiltain yhteistyökumppaneilta. Jäsenmaksukaavakkeita saa kopilta rivikoulutuspäivinä.
Voit liittyä jäseneksi Liittymislomakkeella www.jarvenpaankoirakerho.fi/liittyminen. Perinteisen liittymiskaavakeen saat myös kopilta. Maksukuittia vastaan saa kopilta jäsenkortin. Jäsenkorttia hakiessa tarkistamme koiran rokotustodistuksen.
Kuusankosken Invalidit ry on vuonna 1940 perustettu yhdistys, jonka tavoitteena on olla kaikenikäisten tuki- ja liikuntaelinvammaisten järjestö. Tarjoamme jäsenistöllemme virikkeitä, toimintamahdollisuuksia ja vertaistukea. Toimintamme perustuu jäsenistön vapaaehtoistyöhön, jossa tärkeä osuus on yksittäisten jäsenten ideoinnilla, aloitteellisuudella ja työpanoksella. Yhdistyksessä on tällä hetkellä jäseniä n. 300, joista kannattajajäseniä on n 80. Yhdistyksen keskeinen kokoontumispaikka kesäisin on kesäkoti Kekäleniemi Kouvolassa Pyhäjärven rannalla. Lisätietoja kesäkodistamme kohdassa Kekäleniemi esittely. Talvella tukikohtana on Kuusankosken keskustassa sijaitseva yhdistysten yhteistila Etappi. Etapin puh. 05-3745215. Yhdistyksen oma puhelinnumero on 050 401 1819 ja postiosoite Etappi, Urheilukentäntie 3, 45700 Kuusankoski. Kaikki toiminnastamme kiinnostuneet ovat tervetulleita yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin! Yhdistykselle voit laittaa sähköpostia osoitteeseen: kuusankosken.invalidit@gmail.com Jos jätät sinne yhteystietosi, niin sinuun otetaan yhteyttä yhdistyksestä. Toiminta Kesäkaudella toiminta painottuu Kekäleniemessä pidettäviin tapahtumiin kuten ruokapäiviin ja erilaisiin teemapäiviin. Lisäksi pidetään talkoot ja juhlitaan juhannusta. Näistä löytyy tarkemmin tietoa kohdasta Kekäleniemi. Talvikaudella pidetään kerhoa/iltapäiväkahvitilaisuuksia Etapissa. Vinkkejä kerhoiltapäivien teemoiksi voit antaa joko sähköpostilla tai suoraan hallituksen jäsenille. Talven toiminta painottuu kuntoiluun; Kettumäen palvelutalossa on mahdollisuus omatoimisesti käyttää kuntosalia ja saunaporukka kokoontuu Palvelutalon uima-allasosastolla. Lisäksi varsinaiset jäsenet saavat alennusta uimahallin asiakaskorteista. Erilaisia retkiä, matkoja ja teatterikäyntejä olemme tehneet vaihtelevasti ja jatkossakin niitä on tarkoitus tehdä, kunhan sopiva kohde löytyy ja riittävästi lähtijöitä.
Porin seudun Parkinson-yhdistys ry perustettiin vuonna 2002, kun Turun Parkinson-yhdistykseen kuulunut 11-vuotias Porin Parkinson-kerho kirjattiin yhdistysrekisteriin toiminta-alueena Satakunnan sairaanhoitopiiri (17 kuntaa).
Porin seudun Parkinson-yhdistys ry on Parkinsonin tautia tai muuta neurologista liikehäiriötä sairastavien ja heidän läheistensä järjestö.
Vaikka Parkinsonin tauti on elinikäinen sairaus, ei se juurikaan vaikuta ihmisen eliniän pituuteen -elämän laatuun sitäkin enemmän.
Yhdistyksen perustehtävänä on parantaa Parkinsonin tautia sairastavien ja heidän läheistensä elämänlaatua.
Nastolan Urheiluratsastajat ry on Suomen Ratsastajainliiton jäsenseura joka toimii aktiivisesti Ratsutalli Uusmattilan yhteydessä (www.uusmattila.fi).
Seuran toiminta alkoi vuonna 1988. Kilpailuja sekä valmennuksia järjestettiin oman tallin ratsukoille. Virallinen perustamiskokous pidettiin 14.02.1994.
Yhdistyksen sääntöjen mukaan Nastolan Urheiluratsastajat ry:n tarkoituksena on ratsastusharrastuksen edistäminen.
Seura on yhtä kuin jäsenistönsä ja seuran toimintaa suunnitellaan koko ajan myös jäsenistön toiveiden pohjalta. Vuosittain järjestämme ratsastuskilpailuja, hevoskerhoja, hevostaitokisoja ja merkkisuorituksia. Ohjelmistoomme kuuluu myös erilaisia koulutustilaisuuksia, kuntoliikuntatapahtumia, luentoja ja kesäjuhlia sekä retkiä. Olemme käyneet mm. Tampereen Hevosmessuilla joka vuosi niin kauan kun messut on järjestetty. Kilpailutoimintamme keskittyy kesään jolloin järjestämme tason 1 ja 2 kilpailuja.
Seuralla on käytössään tallin yläkerrassa sijaitseva kerhohuone. Tapahtumista tiedotetaan tallin ja kerhohuoneen ilmoitustauluilla, nettisivuilla sekä facebook-sivuilla. Jäseniä oli perustamisvuonna 49 ja vuonna 2013 jäsenmäärä ylitti 200 henkeä. Vuonna 2015 jäseniä oli 210.
Kaakkois-Kymen Diabetesyhdistys on perustettu 12.1.1983. Yhdistyksen toiminta-alueeseen kuuluvat Haminan lisäksi Miehikkälä ja Virolahti. Jäseniä tällä hetkellä on noin 260.
Yhdistys tarjoaa jäsenilleen tietoa, tukea ja erilaista toimintaa, esim. luentoja, retkiä ja kerhotoimintaa. Paikallinen yhdistys on vaikutuskanava sinua itseäsi koskeviin päätöksiin.
Marttailu on yhdessätekemistä, uusien asioiden oppimista ja opettelemista, kotien ja perheiden hyvinvoinnin edistämistä sekä kotitalouden arvostuksen lisäämistä.
Jäsenmaksu on varsinaisille jäsenille 40 e/vuosi ja se sisältää Martat-lehden.
TERVETULOA KAIKKI MARTAT JA MARTTAILUSTA KIINNOSTUNEET!
Perustettu 1982. Jäsenmäärä noin 300.
Yhdistyksemme jäsenistöön kuuluu sekä mannermaisten- että englantilaisten kanakoirien omistajia, rotuina mm. lyhyt-, karkea- ja pitkäkarvainen saksanseisoja, viszlat, bretoni, pienet ja isot münsterinseisojat, weimarinseisojat, korthalsingriffoni, bracco italiano, spinone, pont-audemerin spanieli, bourbonnaisinseisoja, stabyhoun, englanninsetteri, irlanninsetteri, gordoninsetteri ja pointteri.
Yhdistyksen toiminta käsittää Uudenmaan kennelpiirin alueen ja sen tarkoituksena on edistää puhdasrotuisten kanakoirien kasvatusta ja käyttöä omalla toimialueellaan. Yhdistys on Suomen Kennelliitto - Finska Kennelklubben ry:n ja Uudenmaan kennelpiiri ry:n jäsen.
Tarkoitustaan yhdistys toteuttaa tekemällä yhdistyksen toimialaan kuuluvaa valistustyötä järjestäen keskustelu-, neuvonta- ja koulutustilaisuuksia, kursseja, koiranäyttelyitä sekä koirakokeita ja -kilpailuja.
Mikäli olet kiinnostunut kanakoiraharrastuksesta, sinulla on suunnitelmallisuutta, pitkäjänteisyyttä ja innostusta koiran koulutukseen, tervetuloa mukaan kerhomme toimintaan!
Raision Moottoripyöräilijät ry on moottoripyöräharrastusta edistävä yhdistys. Kerhotilamme sijaitsee Kaanaassa, Raisiossa.
Olemme myös Facebookissa.
Toivakan autourheilukerho on vuonna 1966 perustettu, noin 150-jäseninen autourheiluseura jonka tavoitteena on mahdollistaa autourheilun harrastaminen sekä edistää turvallisempaa liikennekulttuuria. Kerhon toiminta on monipuolista sisältäen niin kilpailemista, kilpailujen järjestämistä, lajien tutustuttamista nuorille kuin erilaisia tapahtumia ja tempauksia Toivakassa.
Ma 9-13
Ti 12-17
To 9-13
Savonlinnan Lentokerho ry on 1962 perustettu yleisilmailun harrastustoimintaan ja koulutukseen keskittynyt ilmailuyhdistys. Kerhomme toiminta tukeutuu Savonlinnan Lentoasemalle, 15 km Savonlinnasta Enonkoskelle päin. Kerhossamme on noin 70 jäsentä, joista lentämistä harrastaa vajaa puolet. Harrastuslajeihin ovat alusta lähtien kuuluneet purjelento- ja lennokkitoiminta. 1970- luvun puolivälistä lähtien kerhossa on harrastettu myös moottorilentoa. Nykyisellään jäsenistömme käytettävissä on kolme purjelentokonetta ja kaksi moottorilentokonetta. Koneita säilytetään kerhon omistamissa halleissa ja Savonlinnan lentoasema tarjoaa lentotoiminnalle hyvät puitteet. Ympärillä on paljon vapaata ilmatilaa ja lentoasemalle on vain vähäistä reittiliikennettä, joka ei juurikaan häiritse harrastustoimintaa. Kerhomme kouluttaa moottorilentäjiä ja purjelentäjiä, sekä toimii aktiviisesti yhteistyössä viranomaisten kanssa etsintä- ja palolentotehtävissä. Lennokkiharrastuksella on tärkeä asema kerhon juniorityössä ja lennokkijaosto pyörittää aktiivisesti ohjattua rakennustoimintaa Uimahallin kerhotiloissa. Lennokkikerhon kasvatit ovat menestyneet kilpailuissa kansainvälisestikin ja kerhon keväällä järjestämät vapaastilentävien SM- osakilpailut ovat jo muodostuneet perinteeksi.
Vammautuneiden ja pitkäaikaissairaiden edunvalvontaa, vertaistukea ja virkistystä. Olemme Tapaturma- ja sairausinvalidien liiton jäsen. Kerhot kokoontuvat Porin keskustan Nuorisotalolla, Isolinnankatu 12. Tiistaikerho parillisten viikkojen tiistaisin klo 10.30 – 13.30 huoneessa 3. Käsityökerho joka maanantai klo 11 – 14 huoneessa 4. Kesällä tiistaikerhot pidetään yhdistyksen kesäpaikassa Kuntoharjulla. Yhdessäoloa, vertaistukea, opastusta, asiantuntijoita, retkiä yms. Olemme myös Facebookissa.
Suomen Kurkku- ja Suusyöpäyhdistys on valtakunnallinen yhdistys, joka toimii kurkku- ja suusyöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä yhteydenpitäjänä. Yhdistys on perustettu vuonna 1962 LE-kerho nimisenä. LE on lyhenne kreikankielisistä sanoista larynx ja ektomia, suomennettuna kurkunpään poisto. Yhdistyksen jäseninä on syöpään sairastuneiden lisäksi potilaiden läheisiä, lääkäreitä, hoitajia ja muita toiminnastamme kiinnostuneita henkilöitä.
Sihteeri Matti Kari
Tuusulan Moottorikerho on vuonna 1954 Järvenpäässä perustettu moottoripyöräilykerho. Jäseniä kerhossa on reilu 400 ja edustusta löytyy monesta lajista. Kerhotoimintaan kuuluu kesäisin sarjacrossit ja crossikoulu aloitteleville ja vähän kokeneemmillekin kuskeille, talvella kuntoillaan pari kertaa viikossa kerhon salivuoroilla. Lisätiedot ja päivämäärät löytyvät tapahtumat välilehdeltä.
Vanhainkotiyhdistyksen tarkoituksena on senioreiden asumistason ja asumisolojen parantaminen sekä henkisen kunnon ja vireyden ylläpitäminen. Alatornion Vanhainkotiyhdistys r.y:n omistama vuokratalo Jokipiha on rakennettu vuonna 1972 ja perusparannettu vuonna 2002. Vuokratalon suunnittelussa on erityisesti huomioitu liikuntaesteettömyys ja nykypäiväisen tason mukaiset turvajärjestelmät. Sisäpihan liikennealueet on osittain laatoitettu ja asfaltoitu. Alatornion Vanhainkotiyhdistys r.y:n (AVKY) alla toimiva SenioriPiste järjestää sosiokulttuurista ennaltaehkäisevää ryhmä- ja yksilötoimintaa kotona asuville senioreille koko Tornion alueella. Asukkaiden yhteisessä käytössä on 57m²:n suuruinen kerhotila jossa muun muassa järjestetään toimintaa senioreille. Kerhotilan yhteydessä sijaitsee talon yhteinen pyykinpesutila, jota talon asukkaat voivat käyttää maksutta. Asukkaiden vapaassa käytössä on myös yhteinen grillimaja. SenioriPiste Toimisto Keskikatu 26 A 3, 95400 Tornio Toiminnanjohtaja: 0408407752 Isännöitsijä (Tornion Isännöinti Oy): 0400534595
Sofiakylä tarjoaa tilapäishoitoa ja asumispalveluja kehitysvammaisille ja erityistukea tarvitseville lapsille ja nuorille.
Sofiakylä tarjoaa tilapäishoitoa, pysyvää asumista, tukiasumista, kerhoja, leirejä ym...
Tarjoamme myös tuettua palveluasumista aikuisille kehitysvammaisille.
Soita ja kysy lisää!
Vantaan Moottorikerho VMK ry on vuonna 1953 perustettu yhdistys, jonka ensimmäiset 25 vuotta toimi Tikkurilan Moottorikerhon nimellä. Jäsenistöä vuoden 2007 lopussa oli 1137 koostuen aikuis-, nuoriso-, ja minijäsenistä. Nuorten, alle 18-vuotiaiden osuus jäsenmäärästä oli noin kolmannes. VMK:ssa toimii seuraavat lajijaostot: enduro, motocross, supermoto, VMK Juniorit (alle 16-vuotiaat: 50cc, 65cc, 85cc), trial, ATV, mini MX, sekä stunt. Kerholla on vuokrasopimuksen kautta hallinnassaan Vantaan Vauhtikeskuksen harjoittelualue motocross-, supermoto- ja mini MX- ratoineen sekä enduro- ja trial-harjoittelualue Hanskalliolla. Vauhtikeskuksesta löytyy kerhotalo, sauna sekä ajanotto- ja kuuluttajatorni, jotka ovat jäsenistön sinne rakentamia ja kerhon omistuksessa. Alue on kerhon toiminnan keskus ja se palvelee koko eteläistä Suomea. Olemme myös Facebookissa!
Seura perustettiin 9.7.1905 Tammelan Kydön kylässä, Juholan pirtissä. Seuran toiminta oli alusta asti monipuolista. Talkoo- ja lahjoitusrahoilla seuralle rakennettiin vuonna 1932 oma seuraintalo, Auran Pirtti.
60-70 -luvuilla Nuorisoseuran teatteritoiminta Rauhaniemen kesäteatterissa tuli aktiivista. Vuonna 1978 järjestettiin ensimmäisen kerran Hakkapeliittapäivät -perinnetapahtuma.
Nykyään seuran toiminta on laajaa. Auran Pirtillä järjestetään lapsille ja aikuisille useita kerhoja jumpasta näytelmäpiiriin neljänä iltana viikossa. Vuosikymmenien aikana kertynyt monipuolinen pukuvarasto vuokraa pukuja. Lisäksi Auran Pirttiä ja sen saunaosastoa vuokrataan juhliin ja illanviettoihin.Kaikki Nuorisoseuran toiminta perustuu valtavaan talkootyövoimaan, josta mahtavin näyttö on vuosittain järjestettävä Hakkapeliitta-tapahtuma, jossa vierailee n. 10 000 ihmistä eri puolilta Suomea.
Vuonna 2005 Tammelan Nuorisoseura Aura ry juhli 100-vuotista taivaltaan. Sadan vuoden aikana on tapahtunut paljon. Pienestä alusta on kasvanut toimiva järjestö kymmenine kerhoineen, kesäteattereineen ja jopa tukiopetuksineen. Toiminnan onnistumisesta kertovat lukuisat tunnustukset. Toiminta muuttuu, mutta edelleen pätee alkuaikojen tavoite kasvattaa ”hyviä ihmisiä ja kunnon kansalaisia”.
Helsingin palloseura ry toimii Pakilan, Paloheinän ja Torpparinmäen alueella. Jäseniä HPS:ssä on noin 950. HPS:n toiminta-ajatuksena on olla paikallinen seura, joka tarjoaa jalkapalloharrastuksen edellytykset mahdollisimman monelle lähialueen lapselle ja nuorelle aikuisuuteen saakka. Juniorikasvatuksessa on tärkeää luoda hyvä pohja jalkapallon pelaamiseen ja liikunnan harrastamiseen myöhemmällä iälläkin. HPS:n toiminnassa korostuvat mm. kasvatukselliset arvot. Ryhmän jäsenenä toimiminen ja toisten huomioonottaminen ovat toiminnassamme myös tärkeitä. Seura kannustaa joukkuetoiminnan lisäksi pelaajia omatoimiseen harjoitteluun.
Suunnitteletko perhejuhlia, pikkujouluja, yrityksen tyhy/tykypäivää, kerhoa, kokousta tai vaikkapa koulutuspäivää? Kysy meiltä, meiltä löytyy paikka tilaisuudellesi. Meiltä saat myös tarjoilut.
FACEBOOK
Monipuoliset, eläinaiheiset elämys-, kerho- leiri- ja tapahtumapalvelut hevotilalla Varsinais-Suomen Sauvossa. Myös vierailut lähialueille onnistuvat.
Olen touhunnut hevosten parissa ja ratsastanut aikalailla koko ikäni. Olen koulutukseltani hevosenhoitaja, erikoistunut nuorten hevosten peruskouluttamiseen. Olenkin sisäänratsastanut ja peruskouluttanut monta nuorta hevosta. Olen työskennellyt monilla eri talleilla ja kilpaillut esteratsastuksessa 3 omalla hevosellani, 110cm tasolle asti.
Vuonna 2020 päätin että jätän hevosalan työt, myin viimeisimmän kilpahevoseni ja aloin opiskelemaan sosionomiksi. Vuonna 2021 muutimme Sauvoon, paikkaan missä pihalla on vanhaan navettaan tehty talli. Mitään eläimiä kissan lisäksi ei pitänyt hankkia ennen valmistumista koulusta, mutta eihän ne suunnitelmat ikinä mene niinkuin on ajatellut. Ensin piti taas vähän päästä hommiin ulos ja innostuin lampaista, lammas on helppo hoitoinen mutta sopivasti saa hoitaa eläimiä ja heilua talikon varressa.
Päätin jossain kohtaa perustaa toiminimiyrityksen Emman eläin- ja elämyspalvelut koska aina haaveissa on ollut toteuttaa omaa yritystoimintaa. Olen aikaisemmin työskennellyt lasten parissa, vetäen heppakerhoa ja ratsastustunteja, joten jotain tämän tyyppistä toimintaa oli ajatuksissa. Huomasin hyvin nopeasti ettei lampaat ole niin kiinnostavia ihmisille, joten pitihän sitä sitten hankkia vähän hevosia. Nyt poneja on kolme ja lampaita kahdeksan, paimenkoirankin hankin mikä on myös mielenkiintoinen uusi harrastus. Haaveissa on saada kasvatettua yritystoimintaa jota pystyn mahdollisesti myös yhdistää sosionomin ammattiini kun valmistun sekä valmistuttuani koulusta saada vihdoin hankittua myös itselleni taas hevonen treenikaveriksi.