Tarjoukset
Tarjouspyyntöpalvelu
Seuraa meitä Facebookissa
Rauman Merihistoriallinen Seura on avoin yhdistys, jonka tarkoituksena on vaalia paikallisen merenkulun, saariston sekä merellisten ammattien ja harrastusten vaiheita aina nykypäivään asti. Yhdistys järjestää aiheeseen liittyviä tilaisuuksia, retkiä ja tapahtumia. Esineiden kunnostus, tiedon hankinta ja koulutus tukevat harrastusta ja myös merimuseotoimintaa. Talkootoiminta on kautta vuosien ollut vilkasta.
Rauman Merihistoriallinen Seura toivottaa kaikki uudet jäseneksi haluavat tervetulleeksi mukaan merellisestä historiasta kiinnostuneiden harrastajien joukkoon.
Cairnterrierikerho ry on perustettu 2.2.1974. Noin 140 jäsenen yhdistys on paisunut 40 vuoden saatossa n. 1800 jäsentä käsittäväksi rotujärjestöksi.
Yhdistyksen sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on toimia cairnterriereistä kiinnostuneiden henkilöiden yhdyssiteenä ja pyrkiä edistämään cairnterriereiden tuntemusta ja kasvatusta Suomessa. Yhdistyksen toiminta-alue on koko maa. Yhdistyksen toimialaan kuuluu valistustyö, järjestäen keskustelu-, neuvonta- ja koulutustilaisuuksia, kursseja ja koiranäyttelyitä. Cairnterrierikerho ry julkaisee myös 4 kertaa vuodessa ilmestyvää Cairn-lehteä. Yhdistys on Suomen Kennelliiton ja Suomen Agilityliiton jäsen.
Näiltä sivuilta löydät lisätietoja yhdistyksen toiminnasta ja toimihenkilöistä. Tervetuloa mukaan toimintaan: uusille ideoille, rodun ihailijoille ja harrastajille on aina tilaa joukossamme!
Koillis-Savon Kennelkerho ry perustettiin 6.maaliskuuta 1973. Alueellisesti kerhon toiminta keskittyy pääsääntöisesti Koillis-Savon alueelle. Koillis- Savon Kennelkerhon tarkoituksena on edistää puhdasrotuisten koirien kasvatus –ja jalostustyötä, kehittää ja ylläpitää Koillis-Savon alueen koiraharrastusta yhdessä harrastajaryhmien kesken sekä toimia jäsentensä edunvalvojana. Kennelkerho edistää toiminnallaan yhteiskunnallisesti merkittävää koirallisten ja koirattomien harmonista rinnakkaiseloa tavoitteena yhteiskuntakelpoinen koira.
Kerhon toimintaan liittyy keskeisesti koiraharrastukseen liittyvien koulutus-, näyttely- ja koetoiminnan harjoittaminen. Julkaisu– ja tiedotustoiminta on keskeisiä osa-alueita kerhon toiminnassa.
Kerhon käytännön toiminnasta vastaa neljä eri jaostoa; näyttely-, ajokoira-, pystykorva-sekä palvelus- ja seurakoirajaosto. Jaostot toteuttavat toimintaansa vuosittaisen toimintasuunnitelman mukaisesti huomioiden kerhon toimintasuunnitelman ja sen antamat suuntaviivat. Yhteistyö alueellisten rotujaostojen ja eri sidosryhmien kanssa on merkittävä osa kerhon toimintaa.
Koillis- Savon Kennelkerholla on omat toimitilat Kaavin Rauvantaipaleessa, toimintakeskus Raukku. Kerho hankki toimintakeskuksen omistukseensa v.2002. Raukku on vuosien saatossa saatettu toimivaksi kokonaisuudeksi palvelemaan yhdistyksemme toiminnallisia tarpeita. Toimintakeskusta kerho vuokraa myös ulkopuolisten käyttöön. Varsinkin kesäkaudella Raukussa on järjestetty leirejä, perhejuhlia, kokouksia ym. tapahtumia.
SUFT on Suomen Fysioterapeutit ry:n erikoisalayhdistys, joka vastaa urheilufysioterapeuttien koulutuksen kehittämisestä, järjestämisestä ja koordinoinnista Suomessa. Yhdistys on perustettu vuonna 1979. SUFT järjestää urheilufysioterapian alalla vuosittain n.20 kpl 1-3 päiväisiä koulutuskokonaisuuksia. Lisäksi SUFT järjestää joka vuosi suuren kansainvälisen urheilufysioterapian kongressin, jossa esiintyy kansainvälisesti arvostettuja puhujia sekä Suomesta että maailmalta.
Yhdistyksen tavoitteena on käytännönläheisillä koulutuksilla kehittää fysioterapeuttien ammattitaitoa urheilijoiden kanssa toimimiseen. Lisäksi yhdistys pyrkii tiedottamaan urheilufysioterapiasta ja luomaan yhteistyöverkostoja muiden urheilussa toimivien tahojen kanssa.
SUFT ry:n koulutuksiin osallistuminen on yksi kriteeri haettaessa ammattinimikettä Sertifioitu Urheilufysioterapeutti.
Urheilufysioterapeutti kuuluu tärkeänä osana urheilijan taustatiimiin yhdessä valmentajien, lääkäreiden sekä muiden asiantuntijoiden kanssa.
Ammattitaitoiset urheilufysioterapeutit työllistyvät mm. lajiliittoihin, seuroihin, urheiluakatemioihin sekä julkiselle ja yksityiselle sektorille.
Pohjois-Pohjanmaan kansanmusiikkiyhdistys toimii Pohjois-Pohjanmaan maakunnan alueella sekä osassa eteläistä Lapin lääniä. Yhdistys on Suomen Kansanmusiikkiliiton jäsenjärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on kansanmusiikin tallentaminen, tunnetuksi tekeminen ja harrastuksen lisääminen toimialueellaan.
Yhdistys pyrkii tavoitteisiinsa:
1.järjestämällä kansanmusiikkitapahtumia ja konsertteja
2.järjestämällä koulutusta kansanmusiikin, -laulun ja –tanssin harrastajille
3.järjestämällä maakunnallisia musiikkijuhlia
4.julkaisemalla nuottikirjoja ja kansanmusiikkiäänitteitä
5.järjestämällä sävellys- ja musiikkikilpailuja
Lämmitysenergia Yhdistys on lämmityslaiteasennuksia tekevien liikkeiden urakoitsijajärjestö, jossa on mukana myös alalla toimivia laitevalmistajia, maahantuojia ja energiantoimittajia sekä LVI-suunnittelijoita.
Yhdistys toimii myös Tukesin valtuuttamana henkilöarviointilaitoksena ja järjestää öljy- ja kaasualan vastuuhenkilöiden kokeet kaksi kertaa vuodessa.
Lämmitysenergia Yhdistys omistaa neuvonta- ja koulutuspalveluja tarjoavan sekä julkaisuja myyvän Suomen Lämmitystieto Oy:n.
Ota yhteyttä!
Hei! Olen yksityisyrittäjä Pirkanmaalta ja toimin tällä hetkellä itsenäisenä ammatinharjoittajana Nokialla. Olen toiminut 25 vuoden ajan sairaanhoidon- ja hoitoalan eri tehtävissä. Koulutukseltani olen lähihoitaja, sairaanhoitaja ja ensihoitaja. Lisäksi valmistuin muutama vuosi sitten sairaanhoitajan rajatun reseptinkirjoitusoikeuden opinnoista Tampereelta.
Olen työskennellyt pääosin sairaalan ulkopuolisessa ensihoidossa, päivystyspoliklinikalla, terveyskeskuksissa, aluesairaaloissa ja yliopistosairaalaloissa. Olen tehnyt töitä seuraavilla sairaanhoidon erikoisaloilla; sisätaudit, kirurgia, ortopedia (traumatologia) kardiologia ja lastenpäivystys. Urani alkuvaiheessa työskentelin myös kotihoidon- ja kotisairaanhoidon toimintayksiköissä.
Monipuolisen ja pitkän työkokemukseni pohjalta pystyn tarjoamaan asiakkailleni monipuolista ja laadukasta sairaanhoidonpalvelua kotisairaanhoidon- ja kotisairaalatyön merkeissä asiakkaan luokse kotiin. Yksikössämme työskentelee minun lisäkseni sairaanhoitajia ja muutamia lähihoitajia. Tiimimme voimavara on positiivisuus, vahva ammattitaito, kokonaisvaltainen asiakkaan kohtaaminen, sekä moniammatillinen yhteistyö ja jatkuva koulutus.
Olemme pyrkineet rakentamaan myös omahoitaja-mallia, jossa asiakas tapaa tutut hoitajat kotikäynneillä. Näin edistämme hoidon sujuvuutta, joka luo myös turvaa ja varmuutta asiakaskokemuksiin.
Uusimpana palveluna meiltä saa kotinäytteenotot Sastamalassa (olemme Fimlab Oy:n yhteistyökumppani).
Luova toimisto WILDDREAM Design Finland®
* Somepalvelut * WebDesign * Graafinen suunnittelu * Visuaalinen suunnittelu * Somistuspalvelut * Tuotteet kotiin ja juhlaan
Toimisto avoinna sopimuksen mukaan
soita: +358452710043 sähköposti: info@wilddreamdesign.fi verkkosivut: https://wilddreamdesign.fi/
Palvelen etänä Suomen alueella Tapaamiset ajanvarauksella Asiakaskäynnit sopimuksesta
Iisalmen Joogakerho on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön.
Iisalmessa toimivat jooganohjaajat ovat saaneet koulutuksensa Suomen Joogaliiton kursseilla ja opettavat joogaa Joogaliiton luomien periaatteiden mukaisesti. Suomen Joogaliiton pioneerit ovat hakeneet monien joogasuuntausten joukosta Suomen olosuhteisiin sopivaa ja suomalaista elämää rakentavaa menetelmää. Joogaliiton opetuksessa yhdistyvät laaja-alaisesti hathajooga ja rajajooga.
Yhdistyksen tavoitteena on tehdä joogaa tunnetuksi Iisalmen seudulla sekä tukea joogan harrastajien yhteistoimintaa ja koulutusta.
Tervetuloa mukaan!
Pedaali ry:n tavoitteena on edistää museopedagogista toimintaa, vahvistaa yleisötyötä tekevien ammatillista identiteettiä ja arvostusta, sekä tukea jäsentensä ammatillista kehittymistä. Yhdistys toimii alan keskustelufoorumina ja tarjoaa jäsenistölleen koulutusta ja verkostoja. Yhdistyksellä on oma julkaisusarjansa "Pedafooni".
Pedaali on aloittanut toimintansa 2005 ja jäseniä on tällä hetkellä yli 200. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa aiheesta kiinnostunut.
Ammattiosasto on perustettu 1990. Ammattiosaston toiminta-alueena on Satakunta, Lounais-Suomi, Pirkanmaa, Häme ja Uusimaa.
Metsäkonealalla on seitsemän alueellista ammattiosastoa. Ammattiosastot ovat Puu- ja erityisalojen liiton jäsenyhdistyksiä. Ammattiosastojen tehtävänä on liiton avulla toimia metsäkonealan työntekijöiden edunvalvojina. Edunvalvonnan lisäksi ammattiosastot järjestävät kokous-, koulutus- ja vapaa-ajantoimintaa. Näillä sivuilla kerrotaan ammattiosastojen toiminnasta ja annetaan tärkeää työelämätietoa metsäkonealan työntekijöille...
Suomen Nefrologiyhdistys - Finlands Nefrologförening r.y. on perustettu vuonna 1970. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää maamme nefrologista koulutus- ja tutkimustoimintaa sekä nefrologisten potilaiden hoitoa. Yhdistyksen tehtävänä on myös ylläpitää kansainvälisiä yhteyksiä nefrologian alalla. Yhdistys tekee aloitteita ja ottaa kantaa nefrologisiin kysymyksiin, järjestää kokouksia, esitelmä- ja koulutustilaisuuksia, harjoittaa tiedotus- ja valistustoimintaa sekä jakaa koulutusapurahoja. Yhdistys järjestää kaksi omaa kaksipäiväistä kokousta vuosittain. Tällä hetkellä yhdistykseen kuuluu 189 jäsentä.
Vuosi 2017 on Porin Latu ry:n 46. toimintavuosi, perustamispäivä on 6.12.1970. Yhdistys on vuonna 1938 perustetun Suomen Latu ry:n jäsen. Järjestössä on 199 jäsenyhdistystä, niissä jäseniä yhteensä noin 83000. Yhdistys on Karhuseutu ry:n jäsen.
Yhdistyksemme jatkaa toimintaa vuonna 2017 edelleen teemalla Susisuon Toimintakeskus tutuksi. Toimintakeskus Susisuo mahdollistaa ja tarjoaa jäsenilleen kokoontumistilan sekä parantaa lähiseudun kaikkien asukkaiden liikunta- ja retkeilymahdollisuuksia. Tavoitteena on edistää Porin seudulla hiihtoa ja muuta ensisijaisesti luonnossa tapahtuvaa kuntoliikuntaa ja retkeilyä, sekä myös vaikuttaa kuntoliikunnan voimavarojen lisäämiseen. Yhdistys on avoin edistämään uusia ajankohtaisia kunto- ja luontoliikuntamuotoja, ja se on mukana Suomen Ladun kampanjoissa. Pyritään lisäämään Satakunnan ja Lounais-Suomen latualueen yhdistysten välistä yhteistyötä, sekä lasten ja nuorten tapahtumia toiminnassa mahdollisuuksien mukaan, muun muassa koulutusten kautta. Yhteistyötä alueen päiväkotien, koulujen ja Porin kaupungin ympäristötoimiston kanssa jatketaan entiseen tapaan.
Yhdistyksen jäsenhankintaa tehdään omissa tapahtumissa, sekä mahdollisuuksien mukaan myös muissa toimintaan läheisesti liittyvissä toisen osapuolen järjestämissä tapahtumissa.
Yhdistyksen toimintakeskus sijaitsee Porin Niittymaalla, osoitteessa Susisuontie 111. Päärakennukseen tehdyn laajennuksen jälkeen kokonaispinta-ala on nyt 110 m2, kokoontumistilaa on noin 60:lle. Muita rakennuksia 0,72 ha tontilla on sauna ja varastorakennus, sekä puulato. Piha-alueen kota ja ulko wc palvelevat retkeilyreittiä käyttäviä kulkijoita. Rakennukset omistaa yhdistys, tonttimaa on vuokralla Porin kaupungilta.
Kaikki työt, majan huolto, hiihto- ja patikkareitin ylläpito, toiminnan suunnittelu ja toteutus ym. tehdään talkootyönä.
VPS veneilyturvallisuutta ja -koulutusta, hyviä merismiestapoja vuodesta 1952. Seuramme tarjoaa arkisen aherruksen vastapainoksi monenlaisia virikkeitä ja hienoja yhdessäolon hetkiä mittaamattoman kauniissa ja monimuotoisessa Saimaan järvimaisemassa. Tutustu tarkemmin toimintaamme ja tule mukaan! Varkauden Pursiseura ry Varkauden Pursiseura eli VPS on yli 60 vuotta aktiivisesti toiminut veneilyseura, jonka päämääränä on toimia yhdistävänä järjestönä vesillä liikkumista harrastavien henkilöiden keskuudessa, edistää veneilytaitoja ja parantaa vesillä liikkumisen turvallisuutta. Meitä VPS:laisiä on parisataa moottori- ja purjevenekuntaa eli toimintamme koskettaa hyvinkin noin viittäsataa veneilystä innostunutta henkilöä talousalueellamme ja ulkopaikkakunnilla. Keskeiset toimintamuotomme ovat:
Yhdistys perustettiin 24.1.2010. Tavoitteenamme on edistää puhdasrotuisten kanakoirien kasvatusta, jalostusta ja metsästyksellistä käyttöä hyvässä kennelhengessä toiminta-alueellamme. Kanakoirakoulutus on tärkeässä roolissa toiminnassamme. Järjestämme koulutustilaisuuksia teoriasta käytännön harjoituksiin. Meillä on ammattitaitoisia kouluttajia ja käytämme myöskin vierailevia kouluttajia toiminnassamme. Järjestämme tottelevaisuuskoulutusta, noutokoulutusta, metsästyskoulutusta niin pellolla kuin metsässä, mukaan lukien vesityö- ja kaer-kokeet. Kerhomme tuo yhteen kaikki vasta-alkajista kokeneisiin konkareihin, joten tervetuloa mukaan reippaan ja mukavan harrastuksen pariin karvoihin katsomatta! Ota rohkeasti yhteyttä hallituksen jäseniin ja tule tutustumaan toimintaamme!
Esittelykurssit Tule itse tai tuo kaverisi kokeilemaan lentämistä! Järjestämme Turun lentokentältä moottoripurjelentokoneilla ja Oripään lentokeskuksesta kaksipaikkaisilla purjelentokoneilla esittelykursseja, joilla pääset itse kokeilemaan lentämistä kokeneen opettajan kanssa. Kurssin hinta sisältää esittelykurssin teoriakoulutuksen, tutustumisen lentokoneeseen maassa ja yhden lennon yhdessä opettajan kanssa. Ota yhteyttä niin sovitaan sinulle sopiva aika. Vuoden 2017 purjelennon esittelykurssien aikataulut vahvistuvat talven aikana. Moottoripurjelennon esittelykurssit Turusta on mahdollisuus suorittaa milloin vain keväästä syksyyn, säiden salliessa, erikseen sopien. Ilmoittautuessasi kurssille ilmoitathan haluatko purjelennon vai moottoripurjelennon esittelykurssille. Tule tutustumaan lentämiseen kiehtovaan maailmaan! Esittelykurssin voi ostaa myös lahjaksi. Yhteydenotot sähköpostitse esittelykurssi@turunlentokerho.fi tai puhelimella 050 568 9773 (Matti). Purje- ja moottoripurjelennon teoriat alkavat 28.1.2017 ja kurssille voi ilmoittautua saapumalla ensimmäiselle teoriatunnille. Lisätietoja purje- ja moottoripurjelennon kursseista löytyy kotisivujemme koulutusosiosta. Tutustu tarjontaan, ota yhteyttä ja aloita lentäminen! Turun Lentokerho on Lounais-Suomen suurimpia yleisilmailukerhoja. Kerhossamme on jäseniä tällä hetkellä lähes 500 ja kerhomme edustaa yleisilmailua useissa eri muodoissa. Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden harrastaa moottori-, purje- ja moottoripurjelentoa. Moottorikoneita käytössämme on tällä hetkellä 3 kpl, mopuja 2 kpl sekä purjekoneita 6 kpl. Lisäksi kerhomme nuoremmille ilmailijoille on järjestetty lennokkitoimintaa. Yhteistyömme viime vuosina Saariston Ilmailukerhon kanssa on mahdollistanut kerholaisillemme myös ultralentämisen. Harrastamisen lisäksi kerho on mukana kouluttamassa uusia ilmailijoita. Koulutustoiminta kattaa teoria- ja käytännönopetuksen sekä purje- että moottoripurjelento puolella. Moottorilennossa on mahdollisuus saada lentokoulutusta. Kesäisin kerhomme suorittaa palovalvontalentoja yhteistyössä muiden alueemme lentokerhojen kanssa sekä tarvittaessa SAR -lentoja ympärivuotisesti. Kerhomme toiminta on keskittynyt Turun ja Oripään lentokentille, Turun toimiessa moottori- ja moottoripurjelennon tukikohtana ja Oripään vastaavasti purjelennon pääpaikkana.
Loimaalla toimii Loimaan ja sen lähikuntien mielenterveyskuntoutujien oma yhdistys, Savikki ry. Yhdistys kokoontuu Loimaan CityNuokkarilla yhteistiloissa (Asemakatu 5, 32200 Loimaa), maanantaisin ja lauantaisin klo 11.00-15.00. Näiden kerhopäiväkokoontumisten yhteydessä yhdistys pyrkii järjestämään monenlaista virkistävää toimintaa jäsentensä hyväksi. Ohjelmassa on tavallisesti ollut mm. kahvitusta, biljardia, seurapelejä, jutustelua ja ajatustenvaihtoa, ruoanlaittoa, askartelua, jumppaa ja rentoutusta, musiikkia, elokuvia, jne. Lisäksi yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia retkiä, matkoja ja vierailuja. Liikunnallista toimintaa Savikilla on mm. Loimaan kaupungin järjestämä monilajikerho, joka kokoontuu tiistaisin 13.30-14.30. Torstai-iltapäivisin klo 14.30-15.00 on puolestaan ohjattua vesijumppaa Loimaan Vesihovissa ja Hirvihovin kuntosali on käytettävissä torstaisin klo 13.00-15.00. Lisäksi kesäkaudella pelataan mm. petankkia. Edellisten lisäksi on Savikilla muitakin toimintamuotoja tulevaisuudessa suunnitteilla. Savikki toimii vertaistuen ja oma-aputoiminnan periaatteella ja tarjoaa alueen mielenterveys-kuntoutujille ennen kaikkea yhteisen kohtauspaikan, jonka kautta voi tutustua toisiin mielenterveyskuntoutujiin - ja löytää uusia ystäviä, saada tukea ja kannustusta, kokea yhteishenkeä! Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä Loimaalla tai sen lähikuntien alueella asuva asiasta kiinnostunut henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenyyden etuihin kuuluu mm. Mielenterveyden Keskusliiton julkaisema Revanssi-lehti, joka tulee yhdistyksen jäsenille ilmaiseksi neljä kertaa vuodessa. Jäsenyys tarjoaa myös mahdollisuuden osallistua MTKL:n koulutuskursseille ja erilaisiin virkistys- ja urheilutapahtumiin. Lisäksi jokainen jäsen saa oman, Mielenterveyden Keskusliiton myöntämän jäsenkortin, jonka esittämällä voi saada erilaisia alennuksia tietyistä liikkeistä ja yrityksistä. Lisäksi Savikin omilla retkillä ja matkoilla yhdistys maksaa osan kustannuksista. Jäsenmaksu on 15€/vuosi Savikki löytyy myös Facebookista. Postiosoite: Purotie 12 32210 Loimaa
Vaasan Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK
Pj. / koulutusyh. Raimo Vessonen Rudontie 192 66400 LAIHIA p.k. (06) 477 0702 matkap. 0400 868 416 sähköp. vessonen (at) siltarami.fi
Varapj. Jari Jantunen Kyntäjänkatu 7 65370 VAASA matkap. 0400 564 294 sähköp. jari.jantunen (at)vaasa.fi
Sihteeri Urmas Alho Pitkäkatu 54 B 12 65100 VAASA p.k. (06) 312 1272 matkap. 0400 633 758 sähköp. urmas.alho (at) netikka.fi Tiedotussiht./rh Marja Hepomäki Pitkäkatu 59-61 as 8 65100 VAASA p.k. (06) 317 0362 matkap. 040 548 5305 sähköp. marja.hepomaki (at) netikka.fi Rakennustaidon yh./Tuki- ja huoltorahaston yh. Johan Andersson Strömsbackavägen 35 65930 SÖDRA VALLGRUND p.t. (06) 317 1225 p.k. (06) 352 7797 fax (06) 312 1992 matkapuh. 050 563 1669 info (at) vaasanrakennuskeskus.fi www.vaasanrakennuskeskus.fi ATK-yhteyshenkilö Urmas Alho Pitkäkatu 54 B 12 65100 VAASA p.k. (06) 312 1272 matkap. 0400 633 758 sähköp. urmas.alho (at) netikka.fi Veteraanien yhteyshenkilö: Olavi Laitala Läntinen Pitkäkatu 12 65380 VAASA matkapuh. 0400 563 981 sähköp. olavi.laitala (at)netikka.fi
Helsingin LVI-yhdistys eli HeLVI r.y. toimii lämpö-, vesi- ja ilmastointialan työntekijöiden ammatillisena yhdyssiteenä. HeLVI r.y edistää toiminnallaan jäsentensä ammattitaitoa sekä reagoi nopeasti LVI-alan kehitykseen. Helvi on LVI-alan ammattilaisten ja osaajien yhdistys, jonka kautta jokaisen LVI-alan henkilön on mahdollisuus kuulua valtakunnalliseen osaajaverkostoon. HeLVI toimii jäsentensä ammattitaidoin edistämiseksi ja toimivan kontaktiverkoston luomiseksi. Yhdistys järjestää säännöllisesti LVI-alan asiantuntijoiden johdolla keskustelu- ja esitelmätilaisuuksia. HeLVI harjoittaa koulutus-, julkaisu- ja näyttelytoimintaa sekä muita tapahtumia, jotka ovat suunniteltu jäsenistön ammatillisen edun mukaisiksi. Myös opiskelijayhteistyö ja monet vapaa-ajan tilaisuudet kuuluvat HeLVIn toimenkuvaan. HeLVIn huvila Vartiosaaressa on kesäaikaan suosittu virkistäytymispaikka. Helvilää hallinnoi Pro Helvilä yhdistys. HeLVi tarjoaa jokaiselle LVI-alan ammattilaiselle ja osaajalle ympäristön kehittää omaa ammattitaitoaan, laajentaa kontaktipiiriään, hakea uusia virikkeitä ja olla aktiivinen oman ammattikuntansa muiden osaajien kanssa. Yhdistyksen toimintaan sopivat kaikki LVI-alan ihmiset, monipuolisesti ammattikunnan jokaiselta alueelta, ketään pois rajaamatta. Jokainen LVI-alan opiskelija ja työntekijä on tervetullut ja sopiva HeLVIn toimintaan.
Itä-Hämeen Martat ry:n alueella toimii 68 marttayhdistystä, joissa on yli 2000 jäsentä. Tervetuloa mukaan jäsentoimintaan!
Järjestämme kursseja ja tapahtumia. Järjestämme ruokakursseja kurssitarjottimen aiheilla muillekin kuin martoille. Kokoa porukka työpaikaltasi, ystävistäsi tai sukulaisistasi. Lisätiedusteluja kursseista maanantaisin kello 12-17 p. 050 5019715. Vuokraamme tilaamme Lahden keskustassa Laaksokadulla koulutus- ja juhlatilaksi rauhallisiin juhliin. Vuokraamme myös astioita. Lisätietoja maanantaisin kello 12-17 p. 050 5019715. Tervetuloa toimintakalenterimme 2017 tilaisuuksiin!
Viihdekuoroliitto ry. on Suomessa aktiivisesti toimiva, vuonna 1994 perustettu rytmimusiikkiin profiloituneiden kuorojen ja lauluyhtyeiden keskusjärjestö. Se on nuorin kuudesta Suomen Laulajain ja Soittajain Liiton itsenäisestä erikoisliitosta, liityttyään siihen 20 -vuotisjuhlavuotensa, 2014 alussa. Keskeinen arvomme on musiikin tekemisen riemu ja siksi Viihdekuoroliiton jäseneksi ovat tervetulleita kaikki kuorolaulua harrastavat ryhmät taitotasosta ja taustoista riippumatta. Liiton toimintamuotoja:
Yhdistys perustettiin vuonna 1987, Keski-Suomessa toimivien kehitysvammaisten perhehoitajien toiminnan kehittämiseksi. Toiminnan hajanaisuus ja yhtenäisten, selkeiden toimintaohjeiden puute sai perhehoitajat järjestäytymään. Perhehoitoliiton avustuksella yhdistys viimein perustettiin.
Yhdistyksen tarkoituksena on toimia kehitysvamma-, vanhus- sekä mielenterveyssektoreilla työskentelevien perhehoitajien ja perhehoidossa asuvien henkilöiden edunvalvojana, vertaistuen tarjoajana ja jäsentensä koulutus- ja virkistystoiminnan edistäjänä.
Yhdistyksemme toimii kuvataideharrastajien yhdyssiteenä Iitissä. Se on perustettu 1981 (rekisteröinti), rekisteröimättömänä se toimi vuodesta 1977. Järjestämme retkiä, tapahtumia, tilaisuuksia, koulutusta, näyttelyitä ja varainhankintaa. Vuosittain pidämme tietenkin yhdistyksen vuosikokouksen ja vuosinäyttelyn. Jäseneksi pääsee jäsenmaksun maksamalla ja antamalla tietonsa sihteerille tai puheenjohtajalle.
Kunnat päättävät ympäristöstä, jossa elämme. Vihreät haluavat vaalia lähiluontoa, tehdä liikkumisen helpoksi ja rakentaa viihtyisää elinympäristöä, jossa ihmisten arki sujuu. Yhdessä voimme tehdä kunnissa kaiken tarvittavan ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi ja valjastaa puhtaasta energiasta Suomen menestystekijän.
Tulevaisuus on lapsissamme. Siksi vihreille on tärkeää pitää koulutuslupaus siitä, että jokainen lapsi ja nuori saa hyvän koulutuksen ja varhaiskasvatuksen. Kunnissa voidaan torjua hallituksen leikkaukset kouluista ja päivähoidosta. Yhdessä me voimme puolustaa päivähoidon ja peruskoulujen pieniä ryhmäkokoja sekä parantaa koulutuksen laatua ja tasa-arvoa, jokaiselle lapselle.
Kunnat päättävät palveluista, joilla torjutaan syrjäytymistä ja edistetään tasa-arvoa. Kunnan tulee olla paikka, joissa erilaiset ihmiset voivat asua, elää, oppia ja tehdä työtä - kaikki yhtä arvokkaina, ainutkertaisina ihmisinä. Yhdessä voimme ehkäistä ongelmia ennalta ja pitää kaikista tasavertaisesti huolta.
Kuntien käsissä on keinot tukea uusien työpaikkojen syntyä ja auttaa ihmisiä työttömyydestä kohti työtä. Uutta työtä luodaan parhaiten sijoittamalla uusiin ratkaisuihin: joukkoliikenteeseen, puhtaaseen energiaan, kestävään rakentamiseen ja vaikkapa luomuruokaan. Yhdessä voimme rakentaa kuntiin kestävää ja reilua taloutta ja työtä.
Kuntavaaleissa valitaan, mihin suuntaan haluamme Suomen viedä. Yhdessä voimme rakentaa paremman huomisen ja näyttää, että tämän hienon maan tulevaisuus on valoisa ja inhimillinen.
Päätös on sinun!
Yhdistyksen nimi on Akaan Seudun Diabetesyhdistys ry ja sen kotipaikka on Akaan kaupunki. Toimialueena on Akaan kaupunki ja Urjalan kunta.
Yhdistys kuuluu jäsenyhdistyksenä Suomen Diabetesliitto ry:hyn.
Yhdistyksen tarkoituksena on toimialueellaan
– työskennellä diabeteksen voittamiseksi yhteistyössä Suomen Diabetesliitto ry:n kanssa
– työskennellä diabeteksen aiheuttamien haittavaikutusten ennaltaehkäisemiseksi ja vähentämiseksi
– valvoa diabeetikoiden yhteiskunnallisia etuja
– toimia diabeetikoiden yhdyssiteenä
Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys
– edistää diabeetikoiden järjestäytymistä
– suorittaa ennaltaehkäisevää terveyskasvatustyötä
– harjoittaa valistus-, tiedotus-,. julkaisu- ja neuvontatoimintaa
– tukee koulutus- ja tutkimustoimintaa
– toimii diabeetikoiden hoitomahdollisuuksien ja sosiaaliturvan parantamiseksi
– tekee esityksiä ja aloitteita viranomaisille ja muille päättäjille diabeteksen aiheuttamien haittojen vähentämiseksi
– toimii yhteistyössä alueensa viranomaisten ja järjestöjen kanssa, jotka työskentelevät kansanterveyden hyväksi.
Piirijärjestön jäseniä ovat kaikki puoluehallituksen hyväksymät rekisteröidyt ja piirin jäseniksi hyväksytyt Perussuomalaiset paikallisyhdistykset, joiden toimialue on piirin alueella. Piiriyhdistyksellä ei ole siis henkilöjäseniä. Paikallisyhdistykset valitsevat syyskokouksessa edustajansa piirikokouksiin ja kokousedustajat valitsevat piirihallituksen. Piirijärjestö vastaa puolueen toiminnasta maakuntatasolla, ja hoitaa mm.
Olemme Keski-Suomen keskustanuoria. Monipuoliseen ja vauhdikkaaseen joukkoomme ovat tervetulleita kaikki 15-30-vuotiaat. Keskustanuorten Keski-Suomen piiri on osa Suomen Keskustanuoria. Jäseniämme ovat maakunnassa toimivat nuoret. Piirin toimintaa pyörittää piirin johtokunta. Moni tunnettu poliittinen vaikuttaja on aloittanut uransa toiminnassamme. Jäseniämme on maakuntamme valtuustoissa ja muilla vaikuttamisen areenoilla. Keskeinen osa toimintaamme on yhteydenpito alueemme kansanedustajien ja muiden keskustavaikuttajien kanssa. Keskustanuoret järjestävät koulutusta, harrastetoimintaa ja tapahtumia. Kaikki tekeminen lähtee jäsenistä ja heidän ideoistaan. Paikallisen, maakunnallisen ja valtakunnallisen toiminnan lisäksi keskustanuorten kanssa voi toimia myös kansainvälisesti.
Olemme pääkaupunkiseudulla kuljetuksia suorittavien kuljetusyrittäjien ja -yritysten järjestö ja Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n jäsenyhdistys. Toimialueenamme on Helsingin seutu. Toimistomme sijaitsee samassa rakennuksessa SKAL:n pääkonttorin kanssa. Järjestön tarkoituksena on:
Kokoomuksen Naisten Liitto on tänä vuonna 95-vuotista taivaltaan juhliva aktiivinen poliittinen vaikuttaja ja kokoomuslaisten naisten muodostama kansalaisjärjestö, joka toimii naisten poliittisen osallistumisen vahvistamiseksi, mahdollisuuksien tasa-arvon edistämiseksi sekä poliittisena järjestötoiminnan kotina tuhansille naisille.
Kokoomusnaiset tarjoaa jäsenilleen vaikuttamisen mahdollisuuksia, korkealaatuista koulutusta sekä naisten yhdessäoloa kokoomuslaisen arvomaailman äärellä ammentaen eväitä arkeen, poliittiseen osallistumiseen ja vaikuttamiseen eri-ikäisten naisten osaamisesta ja viisaudesta.
Kokoomuksen Naisten Liitto etsii, kouluttaa ja tukee naisia vastuunkantajiksi ja päättäjiksi. Kokoomusnaisten jäsenet vaikuttavatkin pihapiirissä, ammattiliitoissa, kunnanvaltuustoissa, valtakunnan politiikassa ja yhteiskunnan eri tehtävissä.
Kokoomusnaiset on aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija, joka esittää oman vaihtoehtonsa niin puolueessa kuin muuallakin yhteiskunnassa. Maailma ei ole valmis ja tärkeät asiat vaativat puolestapuhujia myös tulevaisuudessa.
Tule mukaan iloisten ja osaavien naisten vaikuttavaan joukkoon!
Miehikkälän Vilkas on perustettu vuonna 1921, seura perustettiin silloin jo viidessä kylässä toimineen urheiluseuran keskusseuraksi. Nykyisin toimivia alaosastoja on seitsemän käsittäen koko Miehikkälän kunnan alueen. Seuralla on viisi eri lajijaostoa; hiihto, koulutus-kunto-voimailu-urheilu, palloilu (pesäpallo, salibandy), suunnistus sekä yleisurheilu. Menestyneitä urheilijoita seuran historiassa löytyy joka vuosikymmeneltä aina 20-luvulta lähtien. Ensimmäisen seuran Suomen mestaruuden voitti Eljas Suoknuutti jo vuonna 1927, lajina maastojuoksu. Seuran historiassa on myös juhlittu maailmanmestaruutta sekä olympiamitalistia. Vuoden 1935 maailmanmestaruuskisoissa maastohiihdon viestihiihdossa Mikko Husu oli viestinviejänä voitokkaassa joukkeessa . Eeva Ruoppa (os. Saarainen) saavutti kaksi arvokisamitalia, molemmat pronssisia. Olympiamitali Squaw Valleyssa 1960 ja toinen maailmanmestaruuskisoissa Zakopanessa 1962. Mitalit Eeva saavutti viestihiihdosta. Tähän päivään asti siis joka vuosikymmeneltä on löytynyt menestyjiä. Miehikkälän Vilkkaan, kuten monenkin muun maaseudun pienseuran ongelmia ovat olleet väen väheneminen ja osittain myös innostuneiden seuraihmisten puute. Seuratoiminta pienellä paikkakunnalla on aina ollut ja tulee olemaan aaltoliikettä. Toivottavasti nykyinen seurajohto sekä muut seuran toimijat saamme Vilkkaan taas nousujohteiselle uralle. Miehikkälän Vilkas toimii ja voi myös kehittyä.
Lapin Spanielikerho ry on vuonna 1968 perustettu Suomen Spanieliliiton alainen jäsenyhdistys, joka tarjoaa monipuolista spanielitoimintaa Lapissa. Toiminnassamme ovat mukana seuraavat rodut: amerikacockerspanieli, amerikanvesispanieli, clumberinspanieli, cockerspanieli, englanninspringerspanieli, espanjanvesikoira, fieldspanieli, irlanninvesispanieli, kooikerhondje, lagotto romagnolo, portugalin vesikoira, sussexinspanieli, viiriäiskoira ja walesinspringerspanieli. Järjestämme vuosittain metsästyskoirien jäljestyskokeita ja spanieleiden taipumuskokeita sekä spanieleiden metsästyskokeita. Tarjoamme myös koulutusta arkitottelevaisuuteen, jäljestykseen, spanielin kanssa metsästämiseen sekä koiranäyttelyesittämiseen. Opastamme jäseniämme myös spanielin trimmauksessa.
Kerhossa harrastettavia lajeja ovat agility, mejä, näyttelyt, pk-jälki, toko ja viehejuoksu. Jäsenistöstämme löytyy luonnetestituomari, mejä-tuomari ja muista lajeista vähintäänkin pitkän linjan harrastajia. Kerhoamme on edustettu arvokisoissa mm. tokossa, agilityssä, mejässä sekä pk-puolella jäljellä. Jaostojen vetoryhmät ovat hyvin perehtyneitä koiramaailmaan ja pystyvät jakamaan tietojaan ja taitojaan eteenpäin uusille koiraihmisille. Kerhossa panostetaan jäsenistön kouluttamiseen ja myös yleisölle suunnattuun tiedottamiseen koiran hankinnasta ja pidosta. Viimeisimpiä luentoaiheita lajikohtaisten luentojen lisäksi jäsenistölle ovat olleet koiran ensiapu, luonnon mukainen ruokinta, homeopaattinen hoito sekä koiran oppiminen ja koulutus yleensäkin arkielämää varten. Vuosittain järjestetään kymmenkunta virallista koetta ja useita epävirallisia mm. agilityssä ja tokossa, useita match-show'ta, kansainvälinen näyttely yhdessä muiden yhdistysten kanssa, ryhmänäyttely sekä erilaisia kursseja.
Basket Savonlinna (lyhenne Basket SL tai BSL) perustettiin toukokuussa 1972 jatkamaan Savonlinnan Nmky:n koripallojaoston 10 vuotta kestänyttä toimintaa. Seuran ensimmäisen puheenjohtajan, silloisen Savonlinnan kaupungin liikuntasihteerin Jorma Lankisen ohjenuorana oli juniorityö. Ja ohjetta on noudatettu edelleen.
Toiminnan painopistealueena on junioritoiminta. Juniorien vanhempien ja seuran välistä kanssakäymistä on tehostettu. Tavoite junioritoiminnassa on, että jokaisessa ikäluokassa on laadukkaasti hoidettu ryhmä, jolla on kaksi valmentajaa ja joukkueenjohtaja. Junioritoiminnassa korostetaan monipuolisuutta ja junioreilla on mahdollisuus harrastaa muitakin lajeja. Pienempien junioreiden pelitoiminnassa ei aseteta kilpailullisia menestymistavoitteita. Kaikille halukkaille annetaan mahdollisuus pelaamiseen. Edustusjoukkueiden toimintaa kehitetään niin, että junioreille, joilla koripallossa on kilpailullisia tavoitteita, taataan laadukas valmennus. Lukioikäisillä on mahdollisuus ottaa koripallo opiskeluohjelmaansa Savonlinnan Lyseon kilpaurheilun koulutusohjelmassa.
Kokoomuksen Naisten Liitto on tänä vuonna 95-vuotista taivaltaan juhliva aktiivinen poliittinen vaikuttaja ja kokoomuslaisten naisten muodostama kansalaisjärjestö, joka toimii naisten poliittisen osallistumisen vahvistamiseksi, mahdollisuuksien tasa-arvon edistämiseksi sekä poliittisena järjestötoiminnan kotina tuhansille naisille. Kokoomusnaiset tarjoaa jäsenilleen vaikuttamisen mahdollisuuksia, korkealaatuista koulutusta sekä naisten yhdessäoloa kokoomuslaisen arvomaailman äärellä ammentaen eväitä arkeen, poliittiseen osallistumiseen ja vaikuttamiseen eri-ikäisten naisten osaamisesta ja viisaudesta. Kokoomuksen Naisten Liitto etsii, kouluttaa ja tukee naisia vastuunkantajiksi ja päättäjiksi. Kokoomusnaisten jäsenet vaikuttavatkin pihapiirissä, ammattiliitoissa, kunnanvaltuustoissa, valtakunnan politiikassa ja yhteiskunnan eri tehtävissä. Kokoomusnaiset on aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija, joka esittää oman vaihtoehtonsa niin puolueessa kuin muuallakin yhteiskunnassa. Maailma ei ole valmis ja tärkeät asiat vaativat puolestapuhujia myös tulevaisuudessa. Tule mukaan iloisten ja osaavien naisten vaikuttavaan joukkoon!
Härmän Seudun Ampujat on härmäläinen ammuntaharrastuksen erikoisseura. Jäsenmäärä on 140 henkilöä, joista aktiivisia harrastajia n.60 kpl. Härmän Seudun Ampujat perustettiin 26 kesäkuuta 1969.
Sihteeri Nina Pirttijärvi 040 585 2851
Myllyhoitoyhdistys on valtakunnallinen yleishyödyllinen asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on päihde- sekä muihin haitallisiin riippuvuuksiin sairastuneiden ja heidän läheistensä auttaminen. Yhdistyksen tarkoituksena on myllyhoidollisen työotteen edistäminen Suomessa. Yhdistys järjestää myllyhoidollista riippuvuuksia ehkäisevää ja korjaavaa hoito-, koulutus- ja asiantuntijatoimintaa.
Järvipelastajien perustehtävät sääntöjen mukaan ovat:
Yhdistys toimii täysin vapaaehtoisin voimin. Alusmiehistöt eivät saa minkäänlaista korvausta tekemästään työstä. Miehistöt tekevät meripelastustyötä työnsä tai opintojen ohessa. Tehtävien ja päivystysten lisäksi meripelastustyö vaatii jatkuvaa kouluttautumista. Suomen Meripelastusseura ja Joensuun Järvipelastusyhdistys järjestävät ympäri vuoden koulutusta pelastusalusten miehistöille ja yhdistyksen jäsenille.
Yhdistys kehittää ja tekee tunnetuksi kognitiivis-analyyttistä psykoterapiaa Suomessa. Yhdistys järjestää psykoterapeuttikoulutusta ja muuta KAT -koulutusta. KAT -yhdistys järjestää vuosittain KAT-kongressin, KAT-kouluttajien ja työnohjaajien jatkokoulutuspäiviä sekä muita koulutustapahtumia kognitiivis-analyyttisesta psykoterapiasta. Kognitiivis-analyyttinen psykoterapia (KAT) on alun perin lyhytkestoiseksi kehitetty, joustava ja ajallisesti rajattu, integratiivinen psykoterapiamenetelmä. Sen tavoitteena on potilaan psyykkisten oireiden ja ongelmien helpottuminen lisääntyneen itseymmärryksen ja vaihtoehtojen huomaamisen sekä uusien, joustavampien toiminta-tapojen kehittymisen myötä.
Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää koirien vesipelastus- eli VEPE-harrastusta Joensuun seudulla. Yhdistys järjestää VEPE-harrastukseen liittyviä harjoitus- ja koulutustilaisuuksia sekä antaa tietopuolista opetusta.
Marttayhdistyksemme on perustettu toukokuussa vuonna 1954.
Kokoonnumme marttatapaamisiin pari kertaa kuukaudessa kirkonkylän seurakuntatalossa. Toimintamme koostuu pitkälti kotitalouden piiriin kuuluvista aiheista. Teemme myös retkiä ja järjestämme tapahtumia milloin omalla porukalla tai yhdessä muiden Heinolan alueen marttayhdistysten kanssa.
Heinolan kirkonkylän Martat on yksi Itä-Hämeen Martat ry:n 67 jäsenyhdistyksestä. Kuulumalla marttayhdistykseen saat monenlaisia jäsenetuja marttajärjestöltä:
Marttaliitto ry on marttajärjestön valtakunnallinen keskusliitto.
www.martat.fi/
Lempäälän Kulttuuritapahtumat Ry on perustettu 1995 ja sääntöjen mukaan:
Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kuntalaisten omaehtoista kulttuuriharrastusta sekä saattaa paikalliset järjestöt yhteistyöhön monipuolisen kulttuuritoiminnan lisäämiseksi.
Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys kokoaa vuosittain yhteisesti sovittujen teemojen ympärille lempäälän Kultuuritapahtuman, jota tarkoitusta varten järjestetään kokouksia ja suunnittelupalavereita. Vuotuisten Lempäälän kultuuritapahtumien lisäksi yhdistys edistää paikallisten järjestöjen yhteistyötä järjestämällä jäsenilleen koulutus-ja kurssitilaisuuksia, juhlia ja retkiä sekä suorittaa tiedotus-ja julkaisutoimintaa.
Nokian palveluskoiraharrastajat ry, tuttavallisemmin NPKH, on perustettu vuonna 1972. Majamme ja koulutuskenttämme sijaitsee Nokian Taivalkunnassa, noin 10km päässä Nokian keskustasta.
Toimintaamme kuuluu PK-lajien (haku, jälki ja suojelulajit IPO sekä Mondioring) lisäksi agility, toko, rally-toko sekä näyttelyt.
Järjestämme aktiivisesti ohjattua koulutusta eri lajiryhmille, kokeita, testejä ja näyttelyjä.
Otamme mielellämme uusia harrastajia mukaan joukkoomme.
Ja paljon muuta, katso lisää kotisivuiltamme!
Kristillinen opisto ja ammattikorkeakoulu.
Muut koulutusta antavat yksiköt
Koulutus
Työnkuva
Erityisosaaminen kehon hahmotuksen ja hallinnan ongelmat (neurologia, tules)
Mielenterveyden keskusliitto valvoo ja ajaa mielenterveyspotilaiden, mielenterveyskuntoutujien ja heidän läheistensä etuja yhteiskunnassa, toimii asiantuntijana heitä koskevissa kysymyksissä ja kehittää tarvittavia palveluja. Toiminnan punainen lanka on vapaaehtoisuus ja vertaistuki. Toiminnassa yhdistetään kokemusasiantuntemus ja ammatillisuus.
Yhdistyksen tarkoituksena on mittamiehinä toimivien ammattilaisten ammattitaidon ylläpitäminen ja kehittäminen. Yhdistys seuraa alan kehitystä sekä organisoi ja kehittää alan koulutusta jäsenistönsä tarpeiden mukaan sekä järjestääneuvontatilaisuuksia jäsenistölleen. Lisäksi yhdistys ylläpitää sähköistä foorumia jäsenistönsä käyttöön sekä harjoittaa tiedotustoimintaa.
Pohjois-Savon yleisurheilulla menee hyvin. Näin voidaan sanoa, kun katsotaan tilannetta tärkeimpien mittareitten kautta, joilla seurojen ja piirien toimintaa mitataan. Vuoden 2014 lisenssimäärä oli 1547 ja seuraluokittelussa Pohjois-Savon piiri oli 21 piirin joukossa yhdeksäs 1367 pisteellä. Tämä kertoo siitä loistavasta työstä, jota urheilijat, valmentajat, ohjaajat ja seuratoimijat ovat paikallisesti tehneet, unohtamatta yhteistyökumppaneita. Vaikutusta on varmasti myös sillä, että piiri on panostanut strategiansa mukaisesti koulutuksiin piirin eri alueilla, lähellä seuroja ja seuratoimijoita.
Puuliitolla on kolme järjestöllistä toiminta-aluetta, joiden sisällä on yhteensä kahdeksan aluetoimistoa.
Aluetoimitsijat auttavat Puuliittoon järjestäytyneitä työntekijöitä järjestötoiminnan, edunvalvonnan ja työelämän muissa kysymyksissä. "Hönttejä kysymyksiä" ei ole. Ottakaa empimättä yhteyttä!
Vieressä olevista valikoista tai tämän sivun alla olevista linkeistä löydät oman alueesi aluetoimistot ja aluetoimitsijat.
Alueelliset neuvottelukunnat koostuvat ammattiosastojen edustajista. Neuvottelukuntien tehtävänä on arvioida, suunnitella ja kehittää yhteistä toimintaa alueen ammattiosastoille ja puuliittolaisille.
Liity Etelä-Pohjanmaan LVI-yhdistykseen! EPOLVI tarjoaa jokaiselle LVI-alan ammattilaiselle ja osaajalle ympäristön kehittää omaa ammattitaitoaan, laajentaa kontaktipiiriään, hakea uusia virikkeitä ja olla aktiivinen oman ammattikuntansa muiden osaajien kanssa.Yhdistyksen toimintaan sopivat kaikki LVI-alan ihmiset, monipuolisesti ammattikunnan jokaiselta alueelta, ketään pois rajaamatta. Jokainen LVI-alan opiskelija ja työntekijä on tervetullut ja sopiva EPOLVIn toimintaan. Etelä-Pohjanmaan LVI-yhdistyksen jäsenenä kuulut automaattisesti valtakunnalliseen Suomen LVI-Liittoon, jossa on koko maan kattavat 31 jäsenyhdistystä. Suomen LVI-liitto SuLVIn jäsenenä pääset mukaan lähes 5000 LVI-alan ammattilaisen verkostoon.
Suomen Fysiikkavalmentajat ry Fysiikkavalmennus on tärkeä osa urheiluvalmennusta. Fysiikkavalmennuksen keskeisimmät tavoitteet ovat suorituskyvyn parantaminen ja vammojen ennaltaehkäisy. Lähes jokaisen menestyvän urheilijan tai joukkueen taustajoukoista löytyy myös fyysisen suorituskyvyn kehittämisen asiantuntija. Tähän asti näiden asiantuntijoiden joukko on ollut hajanainen ilman yhteistä taustayhteisöä. Toiminta-ajatus Suomen Fysiikkavalmentajat ry kokoaa oheisharjoittelusta vastaavat valmentajat yhteen. Järjestön tarkoituksena on edistää fysiikkavalmentajien keskinäistä verkottumista ja vuoropuhelua, jakaa osaamista sekä toimia edunvalvojana.
Pohjois-Savon kotiseutuyhdistysten liitto ry on vuonna 2003 perustettu maakunnallinen keskusjärjestö pohjoissavolaisen kulttuurin edistämiseksi. Liitto toimii Suomen Kotiseutuliiton aluejärjestönä Pohjois-Savossa. Liitto toimii jäsenistönsä yhdyssiteenä, tukee kotiseututyötä Pohjois-Savon maakunnan alueella ja toimii savolaisen kulttuurin edistämiseksi yhteistyössä eri tahojen kanssa. Toiminta Pohjois-Savon kotiseutuyhdistysten liiton toiminnan tavoitteena on edistää Pohjois-Savon kehittymistä kulttuuri- ja ympäristöarvoja kunnioittavana ja asukkaidensa hyvinvoinnista huolehtivana maakuntana. Liitto toimii jäsentensä yhdyssiteenä ja tekee yhteistyötä Pohjois-Savon liiton, viranomaisten ja muiden tahojen kanssa, tekee aloitteita ja esityksiä sekä antaa lausuntoja, järjestää seminaareja, koulutus- ja tiedotustilaisuuksia sekä harjoittaa toimialaansa liittyvää tiedotus- ja julkaisutoimintaa.
Suomen Nuoret Amputoidut ry järjestää valtakunnallisia ja paikallisia kokoontumisia & tempauksia. Yhden tai kahden päivän tapahtumiin liittyy useimmiten jokin teema, kuten harraste-mahdollisuuksiin tai proteesitekniikkaan tutustuminen. Lisäksi tapana on ollut viettää vuosittain pikkujoulua ja mökkiviikonloppua. Vertaistuki on toiminnan selkäranka.
Oulaisten Seudun Invalidit on Invalidiliiton paikallisyhdistys, joka toimii liiton sääntöjä noudattaen, vammaisten oikeuksien puolustajana. Tarjoamme jäsenistöllemme tietoa vammaisten oikeuksista, vertaistukea ja erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Toivotamme kaikki asiasta kiinnostuneet mukaan toimintaamme!
Yhdistyksemme on hyväksytty palvelusetelituottajaksi tuottamaan päiväkotihoitoa sisältäen päivähoito- ja varhaiskasvatuspalveluja. Toteutamme palvelut varhaiskasvatuslain (1.8.2015), lasten päivähoidosta annetun lain (36/1973) ja asetuksen (239/1973) mukaisesti. Tarjoamme lapselle jatkuvat, turvalliset ja lämpimät ihmissuhteet sekä lapsen kehitystä monipuolisesti tukevaa toimintaa ja lapsen lähtökohdat edellyttäen suotuisan kasvuympäristön.
Noudatamme Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuksen lääkehoitosuunnitelmaa.
Henkilöstön koulutus: Palveluntuottajan henkilöstöllä on vaadittava koulutus lasten päiväkotihoidon tuottamiseen.
Hyvinkään seudun Kennelkerho ry on vuonna 1949 perustettu koirayhdistys, joka tarjoaa jäsenilleen laajan koulutustarjonnan koiraharrastuksen parissa. Tarjontaan kuuluvat muun muassa agility-, tottelevaisuus- ja näyttelykoulutus aina alkeista kilpailutasolle asti. Lisäksi seuran kautta on mahdollisuus päästä mukaan kaverikoiratoimintaan. Muita koulutuksia ja koira-aiheisia luentoja seura järjestää resurssien mukaan. Lisäksi jokaisen jäsenen postilaatikkoon putoaa kaksi kertaa vuodessa seuran oma lehti Kirsu. Tervetuloa seuraamme viettämään mukavia hetkiä parhaan ystäväsi kanssa!
Keski-Suomen kennelpiiri ry toimii Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n alueorganisaationa ja toimielimenä vastaten Kennelliiton edustuksesta omalla alueellaan. Keski-Suomen kennelpiiri ry:n kenneltoiminnan hallinnolliset rajat noudattelevat entisen Keski-Suomen läänin rajoja. Kennelpiirin tehtävistä voidaan mainita mm:
Yhteyshenkilö: sihteeri Anu Lintula 0400-741893
Nyt se on perustettu! Nimittäin Karhua Haukkuvat Karjalankarhukoirat Ry. Yhdistys on aatteellinen ja tarkoituksena on edistää sekä säilyttää karjalankarhukoirien haukkukykyä karhulle.
Tämä yhdistys on tarkoitettu mm. karhunmetsästyksestä karhukoiralla kiinnostuneille niin uusille kuin myös kokeneille henkilöille sekä karhukoirien kasvattajille. Yhdistys on tarkoitettu myös karhukoirien luonneominaisuuksien kehittäjille sekä henkilöille jotka hakevat monipuolista riistan haukkujaa. Yhdistys jakaa mm. jäsenilleen karhun metsästykseen ja koirien koulutus tietoutta. Yhdistyksen toimintaan osallistuminen on helppoa, hallituksen ja työryhmien kokoukset pidetään neuvottelupuhelimessa tai vaihtoehtoisesti videokokouksina. Tule mukaan!
Samanlaista, mutta alueellista toimintaa teki aiemmin Pohjan Karhukoira Yhdistyksen Karhujaos Pohjois-Suomen alueella. Karhujaoksen henkilöt perustivat tämän uuden maanlaajuisen Karhua Haukkuvat Karjalankarhukoirat Ry:n, koska karhunmetsästys on nyt levinnyt lähes koko maahan. Nyt tarvitaan maanlaajuinen yhdistys viemään karjalankarhukoiran karhunmetsästystaitoja eteenpäin. Haluamme myös kiittää Pohjan Karhukoira Yhdistystä siitä, että saimme aloittaa tämän työn aikanaan Pohjan Karhukoira Yhdistyksen alla.
Pirkka-Hämeen Dreeverikerho on perustettu 16. päivänä toukokuuta 1965. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia yhdyssiteenä dreeverirotua harrastavien kesken, herättää harrastusta dreeverin kasvattamiseen ja jalostamiseen rodun metsästyskelpoisuuden kehittämiseksi. Tähän pyritään järjestämällä kokeita, osallistumalla näyttelyiden järjestämiseen sekä palkitsemalla tuloksellisia kasvatus- ja koulutustoimintoja.
Liity Suomen huiluseura ry:n huiluyhteisöön ja tue toimintaamme!
TERVETULOA JÄSENEKSI!
SALPAUSSELÄN KANAKOIRAKERHO RY
MUKAVAA YHDESSÄOLOA… KANAKOIRIEN KOULUTUSTA…
Salpausselän kanakoirakerho ry on perustettu vuonna 2015. Sen tarkoituksena on edistää metsästysharrastusta kanakoirilla ja siihen liittyvää koulutustoimintaa. Kerhon kotipaikka on Hollola ja toiminta-alueena Etelä-Häme. Jäsenistömme koostuu pääosin mannermaisilla kanakoirilla harrastavista.
Kerho järjestää koulutustilaisuuksia, näyttelyitä, kokeita, kilpailuja, kursseja ja muuta mukavaa yhdessäoloa JÄSENISTÖN TOIVEITA KUUNNELLEN.
Toiminnasta ja tulevista tapahtumista tiedotetaan kotisivujen lisäksi Facebookissa.
Yhdistyksen tarkoituksena on toiminta-alueellaan – toimia omaehtoisen kulttuurityön ja harrastustoiminnan virittäjänä ja kehittäjänä kansalaisten keskuudessa – pyrkiä kulttuuritason kohottamiseen – kehittää yhteiskunnan kulttuuripalveluja ulottumaan tasapuolisesti kansalaisten keskuuteen taloudellisista, alueellisista ja sosiaalisista tekijöistä riippumatta – edistää moniarvoista kulttuuriajattelua – tukea ja kehittää suomalaisia kulttuuriarvoja – pitää yhteyttä muihin kulttuurijärjestöihin Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys – harjoittaa jäsenistönsä keskuudessa ja sen ulkopuolella yhdistyksen tarkoitusperiä edistävää tiedotustyötä ja julkaisutoimintaa sekä järjestää kursseja, neuvottelutilaisuuksia, kokous- ja koulutustilaisuuksia, näyttelyitä ja juhlia
Olemme myös Facebookissa. Oulun Tanssikomppania ry on syntynyt tarpeesta koota yhteen Oulun seudun tanssintekijöitä. Keväällä 2011 perustetun yhdistyksen tarkoituksena on tuoda esille paikallista tanssiosaamista, tuottaa esityksiä, ammattitreenausta, järjestää koulutusta ja tapahtumia sekä luoda yhteistyötä muiden taiteenalojen kanssa. Pääpaino on paikallisella osaamisella ja yhteistyöllä. Yhdistys luo paikallisille tanssintekijöille esiintymismahdollisuuksia niin yksittäisille tanssinumeroille kuin suuremmille tuotannoillekin. Tarkoitus on tuoda esille eri tanssinlajeja monipuolisesti, jonka näemme paikallisena vahvuutena. Teemme yhteistyötä tanssikoulujen, harrastajien ja tanssinammattiin opiskelevien kanssa. Yhdistyksen jäseniksi ovat tervetulleita mukaan kaikki eri tanssilajien edustajat – ammattilaiset ja harrastajat. Tuu mukkaan Tanssikomppaniaan, mars mars!
Suomen Metallirakenneyhdistys ry on perustettu metallirakennealalla toimivien yritysten jäsenyhdistykseksi. Yhdistys on merkitty yhdysrekisteriin 17.6.2005.
Yhdistyksen tehtävänä on mm. parantaa jäseniensä toimintaedellytyksiä ja alan arvostusta järjestämällä koulutusta, kehittämällä yhteistyötä asiakasyrityksiin, tavaran toimittajiin ja viranomaisiin sekä hyödyntämällä alojen asiantuntijapalveluita. Yhdistys tarjoaa myös jäsenilleen mahdollisuuden oman yrityksen ja alan kehittämiseen.
Suomen Valjas- ja Satulasepät Ry on perustettu vuonna 1999. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Suomessa valjas- ja satulaseppien yhteyselimenä, kohottaa valjas- ja satulaseppien arvostusta ja jäsentensä ammattitaitoa, edistää kansainvälisiä yhteyksiä sekä toimia yhteyselimenä muihin alaan liittyviin yhdistyksiin. Yhdistys järjestää alan kilpailuja, kursseja ja koulutustilaisuuksia.
Esittelemme toimintaamme vuosittain alan suuremmissa tapahtumissa, kuten messuilla, raveissa ja ratsastuskilpailuissa.
Kanta-Hämeen AVH-yhdistys ry on Kanta-Hämeen seudulla toimiva vammais- ja potilasyhdistys, joka pyrkii parantamaan aivoverenkiertohäiriöön sairastuneitten ja heidän läheistensä arkea. Yhdistyksen tavoitteena ja toiminta-ajatuksena on, että aivoverenkiertohäiriöön sairastuneilla on mahdollisuus osallistua vertaistoimintaan, jossa osallistumiskynnys on matalalla (aluekerhot). Sairastumisen jälkeen vertaisryhmä toimii kuntoutumisen tukena ja ehkäisee syrjäytymistä. Toimintaamme sisältyy sairautta koskevan tiedon jakaminen, etujen valvominen ja esteettömien, turvallisten virkistysmahdollisuuksien tarjoaminen. Pyrimme tarjoamaan myös koulutusta ja luentoja, joista on hyötyä jäsenillemme. Yhteistyöllä paikallisten sairaanhoitoyksiköiden kanssa tuomme esille niin AVH-akuuttihoidon kuin kuntoutumisprosessin tärkeyden edustamallemme potilasryhmälle. Olemme Aivoliitto ry:n, kansallisen potilas- ja vammaisjärjestön jäsenyhdistys, ja osallistumme sen kampanjointiin AVH:n ehkäisemiseksi.