Tarjoukset
Tarjouspyyntöpalvelu
Seuraa meitä Facebookissa
Soita tai jätä yhteydenottopyyntö / tarjous Ari Hiekkanen 040 5528240 info@nordicpaint.fi
Tekniseen työhön liittyvää osaamista Tuemme arkkitehtitoimistoja teknisen työn tilojen suunnittelussa. Teemme kone- ja laiteasennuksia sekä tarvittaessa turvallisuus- ja ATEX -tarkastuksia. Toimimme yhteistyössä kone- ja laitetoimittajien, sekä muiden yritysten kanssa. Teknisen työn tilasuunnittelu ja konsultaatio Tunnemme erinomaisesti perusopetuksen teknisen työn vaatimukset ja tarpeet. Tiimimme jäsen Mika Korhonen on toiminut vuodesta 2001 alkaen teknisen työn lehtorina perusopetuksessa sekä vuodesta 2013 alkaen Oulun sivistys- ja kulttuuripalvelujen teknisenä yhdyshenkilönä. Hänen tehtäviinsä ovat kuuluneet Oulun perusopetuksen koulujen teknisen työn luokkien suunnittelun konsultoiminen, tilojen turvallisuudesta ja kunnosta huolehtiminen sekä tilojen varustaminen. Hän on tehnyt myös vuodesta 2013 alkaen teknisen työn tiloissa turvallisuustarkastuksia ja vuodesta 2016 alkaen atex-tarkastuksia. Kone- ja laiteasennukset Hallitsemme koneiden ja laitteiden asentamisen, toiminnan varmistamisen sekä kouluttamisen. Toimimme yhteistyössä kone- ja laitetoimittajien kanssa. Tiimimme on tehnyt asennuksia useisiin Suomen kuntiin. Varmistamme aina, että asennus tehdään laadukkaasti ja määräysten mukaisesti. Toimitamme, asennamme ja koulutamme myös laserleikkureita. Tarjoamme asiakkaillemme laserleikkurien tuote-esittelyn.
Kansainvälistä kokemusta ja taitavaa moniosaamista! Ota yhteyttä!
Daisy Ladies, p. 050 555 8781
Martoissa on arjen mahdollisuus -elämä on parasta itse tehtynä! Martat on yli satavuotias kotitalousneuvontaa antava kansalaisjärjestö, joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia ja kotitalouden arvostusta. Järjestö on puoluepoliittisesti sitoutumaton. Uuraisten Martat ry. on perustettu vuonna 1916, joten vietimme juuri 100-vuotisjuhlia! Saimme toimintaamme hankerahaa, jonka järjestimme monenlaista, kaikille avointa Marttatoimintaa. Tänä vuonna julkaisemme historiikin Uuraisten Martoista. Martat tarjoavat
Uuraisten Martat järjestävät ruokakursseja, hyvinvointiin ja kauneuteen liittyviä kursseja, käsityökursseja, kulttuuritutustumisia, kodinhoidon- ja kotipuutarhanhoidon kursseja sekä vierailuja mielenkiintoisiin kohteisiin. Järjestämme Uuraisten toripäivänä Martta-kahvilan. Teemme innokkaasti yhteistyötä muiden paikkakunnan järjestöjen sekä Uuraisten kunnan kanssa. Martat ovat saaneet uusia, nuoria jäseniä ja järjestämme jäsentemme toivomaa toimintaa. Tule mukaan innostumaan arjen asioiden hallinnasta, oppimaan uusia niksejä ruuanlaitossa ja leipomisessa. Monia vanhoja kodinhoidon konsteja voi päivittää vastaamaan nykyajan tarpeisiin.
Seinäjoen seudun CP-yhdistys ry on CP-, MMC– ja hydrokefaliavammaisten lasten, nuorten, aikuisten sekä muista neurologisista syistä syntymästään saakka vammaisten henkilöiden ja heidän läheistensä oma paikallinen yhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 1978. YHDISTYS TARJOAA JÄSENILLEEN Seinäjoen seudun CP-yhdistys on aktiivinen alueellinen toimija. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen monenlaista toimintaa, tukea ja yhdessäolon iloa. Yhdistys järjestää vuosittain erilaisia virkistys- ja vertaistapahtumia, mm. matkoja, kulttuurielämyksiä ja liikuntatapahtumia.
Uudenmaan Kuvataidejärjestöt ry on Etelä-Suomen läänissä toimivien taiteilijajärjestöjen ja taideyhdistysten keskusjärjestö, jonka tavoitteena on edistää kuvataiteiden asemaa ja toimia jäseniensä yhdyssiteenä. Tavoitteensa toteuttamiseksi UKJ järjestää näyttelyitä, tiedottaa ja antaa lausuntoja kuvataiteista, järjestää kuvataiteilijoita koskettavista ja hyödyttävistä aiheista kuvataidepäiväseminaareja ja luentoja sekä toimii yhteistyössä jäsenjärjestöjensä kautta taidehallinnon elimien ja kunnallisten kulttuuritointen kanssa.
UKJ on perustettu vuonna 1984, jolloin sen nimenä oli Uudenmaan Kuvataidejärjestöjen neuvottelukunta. Vuonna 1994 yhdistys haki nimenmuutosta ja nykyinen nimi, Uudenmaan Kuvataidejärjestöt ry – Nylands Bildkonstföreningar rf
Museon näyttely- ja taidevalistustoiminta keskittyy 1900-luvun suomalaiseen, etenkin kaakkois-suomalaiseen kuvataiteeseen. Vuosittain järjestetään kokoelmateosten näyttelyjä ja noin kymmenen vaihtuvaa näyttelyä sekä esitelmäsarjoja kuvataiteesta ja arkkitehtuurista.
Teoksia on yli 1400. Valtakunnallisesti merkittävä on Sihtolan Imatra-kokoelma, johon teokset ovat päätyneet Jalo Sihtolan lahjoittamina ja myyminä sekä Ester ja Jalo Sihtolan taidesäätiön ja yksityisten henkilöiden lahjoittamina.
Taidemuseon kokoelmissa on teoksia mm. Akseli Gallén-Kallelalta ja Hugo Simbergiltä sekä seuraavilta 1900-luvun alkupuolen tekijöiltä: Magnus Enckell, Verner Thomé, A. W. Finch, Yrjö Ollila, Mikko Oinonen, Tyko Sallinen, Juho Mäkelä, Eero Nelimarkka, Väinö Kamppuri, Uuno Alanko ja Wäinö Aaltonen.
Taidemuseo sijaitsee arkkitehti Arto Sipisen suunnittelemassa Kulttuuritalo Virrassa.
Imatran kaupunginmuseo on kulttuurihistoriallinen museo, jonka toiminnallinen alue on Imatran kaupunki.
Imatran kaupunginmuseo säilyttää, tallentaa, esittelee ja tutkii Imatran kaupungin ja luovutetun Jääsken kihlakunnan alueen aineellista ja henkistä kulttuuriperintöä. Kaupunginmuseo toimii Kulttuuritalo Virrassa, jossa sijaitsevat museon toimisto ja näyttelytilat. Museon näyttely- ja kokoelmatoiminnan painopisteet ovat Imatran alueen teollistumisessa ja sen aiheuttamissa vaikutuksissa sekä Ylä-Vuoksen alueen matkailuhistoriassa.
Imatran kaupunginmuseon näyttelytilat ja toimisto sijaitsevat Kulttuuritalo Virran 1. kerroksessa, käynti pääkirjaston ala-aulasta.
Kirkonrakentajien museo on perustettu vuonna 1989. Sen omistaa Savitaipaleen kotiseutuyhdistys. Museo sijaitsee Savitaipaleen kirkon vieressä olevassa kellotapulissa. Kirkonrakentajien museo on erityismuseo, jonka museorakennus sekä näyttelyt esittelevät aikansa mestareiden kädenjälkiä.
Museossa esitellään kuuluisien savitaipalelaisten kirkonrakentajien Juhana ja Matti Salosen sekä Taavetti Rahikaisen työn jälkiä. Heidät tunnetaan parhaiten kaksoisristikirkkojen eli kahtamoisten rakentajina.
Museorakennus on vuodelta 1779, mutta Taavetti Rahikainen teki siihen muutostöitä 1840-luvulla. Yhteen kellotapuliin on koottu omiin osastoihinsa kirkonrakentamisesta kertovia näyttelyitä. Osastot koostuvat esineistä ja kuvista. Nähtävillä on muun muassa kirkonrakentajien työkaluja ja pieni paanukaton läpileikkausmalli.
Tapulissa on myös mahdollista tutustua kirkolliseen esineistöön, tekstiileihin ja kalusteisiin. Kirkkopenkit, virsitaulut ja vihkipallit olivat aikansa käsityönäytteitä. Näyttelyssä on nähtävillä myös pienoismalli Savitaipaleen palaneesta kirkosta. Lisäksi ihailtavina ovat komeat vanhat urut ja vuodelta 1830 peräisin oleva jalkapuu.
Talluskylän Martat ry perustettu 1938 Toiminta
Lahden Vapaa-ajattelijat ry on uskonnottomien ihmisten etu-, oikeusturva- ja kulttuurijärjestö, joka kuuluu jäsenjärjestönä Vapaa-ajattelijain liittoon. Jos olet esimerkiksi kohdannut uskonnottomana syrjintää tai epäoikeuden mukaista kohtelua, olethan yhteydessä meihin, niin katsotaan miten voimme auttaa sinua. Sinun ei tarvitse olla yhdistyksemme jäsen, jotta auttaisimme sinua, mutta jos koet toimintamme tärkeäksi ja haluat olla mukana tukemassa kaikkien tasa-arvoista kohtelua katsomuksesta riippumatta ja yhdenvertaisen Suomen rakentamisessa, voit myös liittyä joukkoomme! Toimistomme on avoinna joka kuun ensimmäisenä tiistaina klo 16-18, kesäkautta lukuunottamatta, osoitteessa Saimaankatu 3-5 B 34. Olemme myös Facebookissa.
Lempäälän Kulttuuritapahtumat Ry on perustettu 1995 ja sääntöjen mukaan:
Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kuntalaisten omaehtoista kulttuuriharrastusta sekä saattaa paikalliset järjestöt yhteistyöhön monipuolisen kulttuuritoiminnan lisäämiseksi.
Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys kokoaa vuosittain yhteisesti sovittujen teemojen ympärille lempäälän Kultuuritapahtuman, jota tarkoitusta varten järjestetään kokouksia ja suunnittelupalavereita. Vuotuisten Lempäälän kultuuritapahtumien lisäksi yhdistys edistää paikallisten järjestöjen yhteistyötä järjestämällä jäsenilleen koulutus-ja kurssitilaisuuksia, juhlia ja retkiä sekä suorittaa tiedotus-ja julkaisutoimintaa.
Karjalan Liitto on karjalaisen kulttuurin harrastus- ja kansalaisjärjestö. Karjalan Liitto on keskittynyt karjalaisen kulttuurin esillä pitoon, säilyttämiseen ja uudistamiseen. Karjalan Liittoon kuuluu 15 piiriä, Karjalaisten Pitäjäyhdistysten Liitto ja Karjalaisten Sukuyhteisöjen Liitto sekä yli 400 jäsenyhdistystä eri puolilla Suomea ja ulkomailla. Henkilöjäseniä yhdistyksissä on noin 35 000. Karjalan Liitto perustettiin huhtikuussa 1940 ajamaan siirtokarjalaisen korvauskysymyksiin ja asuttamiseen liittyviä asioita. Yli 400 000 karjalaisevakkoa asutettiin eri puolille jäljelle jäänyttä Suomea sotien 1939-1944 jälkeen.
Rauman Taideyhdistys perustettiin vuonna 1962 edistämään kuvataidetta Raumalla.
Yhdistyksen jäsenten keskuudessa syntyi ajatus taidemuseon perustamisesta. Vuoden 1969 vuosikokouksessa taidemaalari Alpo Sarava teki asiasta aloitteen ja ehdotti museon sijoittamista Vanhassa Raumassa sijaitsevan kotitalonsa Pinnalan rakennuksiin.
Päämäärän toteuttamiseksi perustettiin Rauman taidemuseon Säätiö, jonka osapuolia ovat Rauman Taideyhdistys ja Rauman kaupunki. Pinnalan talo pihapiireineen siirtyi säätiön omistukseen heinäkuussa 1969.
Museo avattiin joulukuussa 1970 Rauman Taiteilijaseuran 25-vuotisnäyttelyllä. Seuraavana keväänä tehtiin talletussopimus Ateneumin Taidemuseon kanssa. Raumalle saatiin 18 suomalaista 1800-luvun taideteosta. Vuonna 1974 Rauman taidemuseo hyväksyttiin Suomen Museoliitto ry:n jäseneksi.
Museon hallinnosta vastaa Rauman taidemuseon Säätiö, jonka tarkoituksena on edistää kuvataidetta sekä taiteen harrastukseen liittyvää kulttuuritoimintaa Rauman seudulla. Säätiö omistaa Vanhassa Raumassa sijaitsevan Pinnalan kiinteistön ja ylläpitää siinä taidemuseota, järjestää taidenäyttelyitä ja muita kulttuuritilaisuuksia. Säätiön hallituksen ja valtuuskunnan jäsenistö on muodostettu Rauman Taideyhdistyksen sekä Rauman kaupungin edustajista.
Perussuomalaiset on kansallismielinen ja kristillissosiaalinen puolue. Emme usko oikeistolaiseen rahavaltaan emmekä vasemmistolaiseen järjestelmävaltaan. Uskomme ja luomme ensisijaisesti kaikki odotukset ihmiseen.
Kaikkien poliittisten ratkaisujen tulee lähteä ihmisyydestä, johon kuuluu olennaisena osana yhteisöllisyys. Yhteisöllisyys perustuu hyvin pitkälle yhteisiin arvoihin ja normeihin, joiden pohjalta myös yhteisöllisyyden kehittäminen yhteiskunnaksi ja kansanvallaksi on mahdollista. Demokratia on kansanvaltaa, eikä se ole mahdollista ilman kansaa. Kansa ja ihmisyys perustuvat molemmat pohjimmiltaan yhteisöllisyyteen.
Perussuomalaisten mielestä yhteiskuntarakenteiden tulee mahdollistaa ihmisyyden toteuttaminen eli yhteiskunnan tulee perustua ensisijaisesti henkisille arvoille. Materia on edellytys ihmisarvoisen elämän saavuttamiseen, mutta materia ei ole itsetarkoitus. Henkisyys ja totuudentavoittelu ovat keskeinen osa ihmisyyttä. Totuuksia ja näkökulmia on erilaisia, mistä seuraa, että ihmiskunta luontaisesti jakaantuu eri kulttuureihin. Kulttuurit ovat ihmiskunnan rikkaus. Kestävää hyvinvointia ei kyetä rakentamaan tyhjän päälle. Perussuomalaiset haluavat olla itsenäisten kansallisvaltioiden ja suomalaisen kulttuurin puolestapuhujia.
Pohjois-Savon kotiseutuyhdistysten liitto ry on vuonna 2003 perustettu maakunnallinen keskusjärjestö pohjoissavolaisen kulttuurin edistämiseksi. Liitto toimii Suomen Kotiseutuliiton aluejärjestönä Pohjois-Savossa. Liitto toimii jäsenistönsä yhdyssiteenä, tukee kotiseututyötä Pohjois-Savon maakunnan alueella ja toimii savolaisen kulttuurin edistämiseksi yhteistyössä eri tahojen kanssa. Toiminta Pohjois-Savon kotiseutuyhdistysten liiton toiminnan tavoitteena on edistää Pohjois-Savon kehittymistä kulttuuri- ja ympäristöarvoja kunnioittavana ja asukkaidensa hyvinvoinnista huolehtivana maakuntana. Liitto toimii jäsentensä yhdyssiteenä ja tekee yhteistyötä Pohjois-Savon liiton, viranomaisten ja muiden tahojen kanssa, tekee aloitteita ja esityksiä sekä antaa lausuntoja, järjestää seminaareja, koulutus- ja tiedotustilaisuuksia sekä harjoittaa toimialaansa liittyvää tiedotus- ja julkaisutoimintaa.
Pudasjärven vihreät perustettiin Ravintola Meritassa 26.1.2017 eli olemme tosi nuori yhdistys. Siksi tuommekin Pudasjärvelle UUTTA RAIKASTA VIHREYTTÄ. Tarkoituksena on äänestäjien valtuuttamana tuoda uutta Pudasjärven päätöksen tekoon. Vastuu ympäristöstä pitää ottaa entistä paremmin huomioon kaikessa päätöksen teossa. Lapsivaikutusten, vanhusvaikutusten lisäksi haluamma, että joka päätöksessä arvioidaan ympäristö- ja yritysvaikutukset. Pudasjärven tulee pyrkiä hiilineutraaliin toimintaan Iin, Muhoksen ja muiden kuntien tavoin. Pudasjärvellä korostetaan hirsirakentamista hiilivarastona eli osaamista pitäisi jo tälläkin perusteella olla. Se pitää vain ottaa käyttöön. Tulemme toimimaan kriittisesti, mutta rakentavassa hengessä. Jos esitämme kritiikkiä, esitämme myös vaihtoehdon toimintatavaksi. Avoin, monipuolinen ja vastuullinen päätöksenteko kulttuuri on meille itsestään selvyys. Tähän kuuluu myös asioiden valmistelu.
Riihisaari on kohtaamispaikka ja näyttelykeskus. Riihisaari tarjoaa elämyksiä ja tietoa Saimaan kulttuurihistoriasta ja luonnosta - koko perheelle, ympäri vuoden. Riihisaaresta löydät Savonlinnan maakuntamuseon näyttelyt sekä Metsähallituksen Saimaan luontonäyttelyn ja retkeilyinfon.
Yhdistyksen tarkoituksena on toiminta-alueellaan – toimia omaehtoisen kulttuurityön ja harrastustoiminnan virittäjänä ja kehittäjänä kansalaisten keskuudessa – pyrkiä kulttuuritason kohottamiseen – kehittää yhteiskunnan kulttuuripalveluja ulottumaan tasapuolisesti kansalaisten keskuuteen taloudellisista, alueellisista ja sosiaalisista tekijöistä riippumatta – edistää moniarvoista kulttuuriajattelua – tukea ja kehittää suomalaisia kulttuuriarvoja – pitää yhteyttä muihin kulttuurijärjestöihin Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys – harjoittaa jäsenistönsä keskuudessa ja sen ulkopuolella yhdistyksen tarkoitusperiä edistävää tiedotustyötä ja julkaisutoimintaa sekä järjestää kursseja, neuvottelutilaisuuksia, kokous- ja koulutustilaisuuksia, näyttelyitä ja juhlia
Pohjois-Pohjanmaan Matkailuyhdistys ry:n tarkoituksena on matkailun edistäminen ja sen tunnetuksi tekeminen yhdistyksen toiminta-alueella sekä luoda jäsenille edellytykset monipuoliseen matkailuun. Yhdistyksen tarkoituksena on myös edistää luonnonsuojelua, luonnossa liikkumista ja kotiseututyötä. Yhdistys järjestää jäsenilleen matkoja kotimaassa ja ulkomailla, retkiä, käyntejä kulttuuritilaisuuksissa, esitelmä-tilaisuuksia ja jäseniltoja. Yhdistys on sitoutumaton eikä tavoittele toiminnassaan voittoa. Yhdistys tiedottaa kotisivujen lisäksi tulevista tapahtumista myös postitse jäsenkirjeellä 3-4 kertaa vuodessa. Tavoitteena on saada elämyksiä, silmän ruokaa ja hengen ravintoa. Tule tutustumaan toimintaan ja liity yhdistyksen mukaville matkoille. Matkailu avartaa!
Me MamMatit olemme iloinen teatteriperhe. Tule kanssamme tekemään teatteria erityiseen eläkeläisjoukkoon! Saat varmasti mukavia ystäviä ja elämyksiä.
Salon Seudun Taideharrastajien yhdistykseen kuuluu tällä hetkellä n. 90 jäsentä. Osa harrastaa öljyvärimaalausta, akvarellimaalausta, keramiikkaa, savitöitä ym. Yhdistykseemme kuuluu myös kannattajajäseniä.
Yhdistys järjestää näyttelyretkiä, kulttuurimatkoja, kursseja sekä omia taidenäyttelyjä. Vuosittain Sinisessä Talossa pidettävästä taidenäyttelystämme on jo tullut perinne jota jatketaan. palautetta ja yhteydenottoja voit laittaa sähköpostilla osoitteeseen: ssth.hallitus@gmail.com
Naiskuoro Solina on n.30-vuotias energinen ja iloinen kuoro. Esiinnymme säännöllisesti erilaisissa konserteissa ja tilaisuuksissa, ja lisäksi teemme vuosittain yhteistyötä muiden kuorojen ja kulttuuriyhdistysten kanssa. Ohjelmistossamme on ennakkoluulotonta ja monipuolista laulumusiikkia. 35-jäseninen kuoromme harjoittelee maanantai-iltaisin. Kuoroa johtaa MuM Nina Melasalmi. Solinaa tai pienempiä ryhmiä voi tilata esiintymään juhliin. Uudet laulajat ovat myös tervetulleita mukaan toimintaan. Yhteydenotot pj Tiina Kinnunen, puh. 050 362 3928
Tarkoituksenamme on koota yhteen Unkarin ystävät Oulusta ja sen lähiympäristöstä. Pidämme jäseniltoja, joissa nautimme unkarilaisesta tunnelmasta, unkarilaisista ruuista ja tietysti toistemme seurasta. Järjestämme näyttelyitä sekä esitelmä- ja taidetilaisuuksia. Edistämme unkarin kielen ja kulttuurin opiskelua. Teemme yhdessä Unkarin-matkoja. Hyvien suhteiden ylläpitäminen Oulun unkarilaisiin ystävyys-kaupunkeihin, Siófokiin ja Szigetszentmiklósiin, ja niiden Unkari-Suomi Ystävyyspiireihin on tärkeällä sijalla toiminnassamme.
Tampereen Suomi-Unkari Seura ry:n tarkoituksena on suomalais-unkarilaisten kulttuurisuhteiden kehittäminen, Unkarin historian ja nykypäivän tuntemuksen levittäminen ja syventäminen sekä Suomen ja Unkarin kansalaisten ystävyyden lujittaminen ja yhteistoiminnan lisääminen kaikilla elämän aloilla. Vuonna 1951 perustettu yhdistys on lisäksi valtakunnallisen Suomi-Unkari Seura – Finn-Magyar Társaság ry:n jäsenyhdistys.
Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys toimii yhdyssiteenä suomalaisten ja unkarilaisten välillä. Yhdistys järjestääesitelmätilaisuuksia, näyttelyitä, kulttuuritilaisuuksia ja muuta vastaavaa harrastustoimintaa, jäsenilleen vierailuja ja matkoja Unkariin, edistää unkarin kielen ja kulttuurin opiskelua, stipendiaattien, harjoittelijoiden, taiteilijoiden ja eri alojen harrastajien ja asiantuntijoiden vaihtoa sekä harjoittaa julkaisu- ja tiedotustoimintaa, jonka tarkoituksena on molemmissa maissa lisätä toistensa olojen ja pyrkimysten tuntemusta.
www.facebook.com/TampereenSuomiUnkariSeura/?fref=ts
Keski-Suomen CP-yhdistys ry perustettiin vuonna 1962 Keski-Suomen CP-lasten Tuki ry:n nimellä. Oman paikallisen yhdistyksen perustamisen puolesta toimi aktiivisesti mm. professori Niilo Mäki. Yhdistys on vuonna 1965 perustetun Suomen CP-liiton paikallisyhdistys, jonka toiminnan tavoitteena on edistää alueensa CP-vammaisten, MMC-vammaisten ja hydrokefaliavammaisten lasten, nuorten ja aikuisten oikeuksia, hyvinvointia ja tasa-arvoa yhteiskunnassa. Yhdistys toimii yhdyssiteenä vammaisten, heidän omaistensa sekä muiden asianosaisten välillä, asiantuntijana mainittuja vammaisryhmiä koskevissa asioissa sekä tukee alaan liittyvää tutkimusta.
Yhdistyksen keskeisenä tehtävänä on valvoa jäsenistön oikeuksia sekä järjestää jäsenilleen harrastus-, virkistys-, koulutus- ja kuntoutusmahdollisuuksia yhteistyössä CP-liiton kanssa. Yhdistys järjestää mm. teemailtoja, seminaareja, taidekerhoja, kesäleirejä, illanviettoja, kulttuuritilaisuuksia ja matkoja sekä tiedottaa jäsenistölleen Suomen CP-liiton palvelutoiminnasta. Yhdistys toimii myös aktiivisesti erilaisissa vammaisten elämänlaatua edistävissä yhteistyöverkostoissa.
Espoon Kansallisen Kulttuuriyhdistyksen (EKKY) tavoitteena on täydentää ja monipuolistaa kaupungin kulttuuritarjontaa. Perinteikäs yhdistys järjestää tilaisuuksia ja tapahtumia, joilla tehdään yhdistystä tunnetuksi sekä ylläpidetään yllä kulttuuripoliittista keskustelua. Yhdistys kuuluu jäsenenä Kansalliseen kulttuuriliittoon ja osallistuu aktiivisesti liiton toimintaan. Yhdistys pitää yhteyttä kulttuuritoimen kunnallisiin luottamushenkilöihin kulttuuria koskevassa tiedotuksessa ja päätöksenteossa.
Kuusankosken Karjala-seura on perustettu 21.10.1945. Perustamisvuonna jäseniä oli 44. Yhdistyksen nimenä oli silloin Kuusankosken Karjalaiset r.y. Nimi on muutettu v. 1975. Säännöt uudistettu v 2012. Maksavia jäseniä on tällä hetkellä n. 90 ja muutama kymmenen vapaajäsentä. Seuran tarkoituksena on koota yhteen paikkakunnan karjalaiset ja ne henkilöt, joiden juuret ovat menetetyssä Karjalassa, sekä toimia karjalaisten perinteiden ylläpitäjänä ja karjalaisen kulttuurin säilyttäjänä. Jokainen karjalaisuudesta ja karjalaisesta kulttuurista kiinnostunut on tervetullut seuramme jäseneksi ja mukaan seuramme tilaisuuksiin sekä aktiiviseen toimintaan. Seuramme jäsenmaksu v. 2016 on 20 euroa, joka sisältää Karjalan Liiton ja Karjalaisseurojen Kymenlaakson piirin jäsenmaksut Jäsenedut:
Yhdistys on perustettu vuonna 1982 Iisalmessa ja sen tarkoitus on mm.
Yhdistys on perustettu 12.2.1964, jäseniä meillä on tällä hetkellä 20+1 toissijainen jäsen. Toimintamme on vireää, yhteisissä tapaamisissamme touhuamme ruoka-asioiden, käden taitojen, liikunnan ja kulttuurin parissa. Käymme tutustumassa myös erilaisiin kohteisiin. Osallistumme kahvituksiin ja talkoisiin, omalla porukalla tai yhdessä muiden marttojen kanssa.
Kokoonnumme pääsääntöisesti joka toinen keskiviikko klo 17.00 Haapavedentie 20, 57170 Savonlinna.
Avoinna: 5.2-28.3.2018 Ma-ke 10-16 1.6-31.8.2018 Ke-su 11-17 Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Pitkälahden Martat ry on aikaansa seuraava ja uudistuva neuvontaa ja hyvinvointia edistävä järjestö, joka vaalii kädentaitojen ja perinnetietojen säilymistä, säästäväisyyttä, kestävää kehitystä ja edistää eettistä kulutusta.
Toiminta edistää arjesta selviytymistä ja kantaa sosiaalista vastuuta. Vaalii kulttuuria sekä hyviä ihmissuhteita ja hyviä tapoja.
Toiminta on rehellistä, vastuuntuntoista ja ammattitaitoista ja tarjoaa luotettavia palveluja.
Martoissa on arjen mahdollisuus ja elämä on parasta itsetehtynä.
Rovaniemen Reumayhdistys toimii kansanterveysjärjestönä Suomen Reumaliiton alaisena. Yhdistykseen kuuluu noin 530 jäsentä. Yhdistyksen tarkoituksena on työskennellä reumasairauksien ja muiden tuki- ja liikuntaelinsairauksien vastustamiseksi. Hyvä hoito ja tutkimus sekä kulttuuri ohjaavat yhdistyksemmekin toimintaa tulevana vuonna. Olemme voimakkaasti myös erityisliikuntajärjestö, joka organisoi jäsenilleen sopivaa liikunta- ja kuntoutustoimintaa. Reumaliiton toimintateema 2017 on MIELEKÄSTÄ ELÄMÄÄ.
Porvoon orkesteriyhdistys - Borgå orkesterförening r.f. on vuodesta 1935 saakka pitänyt kaupungissamme yllä amatöörisoittamisen aatetta. Iloisella ja eteenpäin pyrkivällä joukollamme on vahvat perinteet Porvoon kulttuuritarjonnassa. Orkesteriyhdistys perustettiin vuonna 1935 ylläpitämään orkesteria ja järjestämään konsertteja. Se on siis vanhimpia kulttuurilaitoksia Porvoon kaupungissa. Viime vuosina olemme pitäneet vappukonsertin, soittaneet hyväntekeväisyyskonsertteja sairaaloissa ja vanhainkodeissa. Lisäksi olemme joskus soittaneet erilaisissa juhlissa. Kaikentasoista lisävoimaa tarvitaan kaikissa soitinryhmissä, joten ota soittimesi - oli se sitten mikä tahansa - kainaloon ja tule mukaan harjoituksiin. Yhdessä soittaminen oikeassa orkesterissa on mahtava kokemus!
Pohjanmaan museo on Vaasan kaupungin ylläpitämä kaupunki-, maakunta- ja aluetaidemuseo sekä luonnontieteellinen museo. Museo hoitaa tehtävänsä museolain mukaisesti, Opetus- ja kulttuuriministeriön alaisuudessa. Pohjanmaan museo on osa Suomen valtakunnallista museotoimintaa, jota organisoi ja ohjeistaa Museovirasto. Pohjanmaan museon toiminta-alueita ovat kulttuurihistoria, taide ja luonnontiede. Jokaisella alueella on oma osasto. Koko museota johtaa museotoimenjohtaja ja jokaista osastoa johtaa intendentti. Museossa toimii lisäksi eri alojen amanuensseja, tutkijoita ja konservaattoreita.
Myrskylän kotiseutumuseo sijaitsee valtakunnallisesti merkittävässä kulttuuriympäristössä vanhalla kirkonmäellä toisessa 1800-luvulla rakennetussa vilja-aitassa. Jo 1600-luvulla kirkolliseksi keskukseksi muodostunut kirkonmäki on säilynyt 1800-luvun asussaan. Kirkonmäen keskellä ja kirkkotarhan ympäröimänä on näyttävä puukirkko vuodelta 1803 vuonna 1772 rakennettuine kellotapuleineen. Vanha pappila puolestaan sijaitsee kirkkoa vastapäätä.
Vilja-aitat toimivat lainajyvästöinä, joihin viljavina vuosina paikalliset tilalliset tallettivat viljaa ja joista katovuosina korkoja vastaan voitiin sitä lainata. Museon kokoelmista löytyykin jyvästön alkuperäisiä viljamittoja ja asiapapereita viljan lainaamisesta.
Maaseutupitäjä Myrskylän kotiseutumuseon esineistö koostuu suurelta osin vuodenkierron tarve-esineistä ja työkaluista. Esineistön keruu aloitettiin 1960-luvun alussa ja suuri osa siitä on 1800-luvulta ja 1900-luvun alusta.
Kuopion Rouvasväenyhdistys on vuonna 1860 perustettu merkittävä kuopiolainen aatteellinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja tukea käsityötä, käsi- ja taideteollisuutta, muotoilua, kulttuuria, taidetta ja luovia toimialoja sekä hyvinvointia. Yhdistys on myös perustanut Kuopion Muotoiluakatemian säätiön, jonka tarkoituksena on tukea ja edistää kulttuurin, erityisesti muotoilun, taiteen ja käsityön ammattimaista toimintaa, harrastusta, tuntemusta, arvostusta ja kehittämistä.
Rouvasväenyhdistyksen perustama käsityökoulu aloitti koulutustehtävän vuonna 1884 ja on perusta Kuopion Muotoiluakatemialle, joka antaa taiteen perusopetuksen mukaista muotoilun ja käsityön opetusta lapsille, nuorille, aikuisille ja senioreille. Yhdistyksen toimintaa on myös FOB! -palvelukonsepti, joka parantaa muotoilijoiden ja yritysten toimintaedellytyksiä.
Oikeus mielekkääseen arkeen! Sosiaalipsykiatrista kuntoutusta vuodesta 1984 Psykiatrisen kuntoutuksen tuki ry tukee ja kehittää sosiaalipsykiatrista kuntoutustyötä Jyvässeudulla. Yhdistyksen toiminta täydentää julkisia mielenterveyspalveluja silloin kun tarvitaan asiakaslähtöisiä, kokeilevia ja organisaatioiden rajojen yli toimivia, kokonaisvaltaista kuntoutumista tukevia ratkaisuja. Yhdistyksen tavoitteena on turvata yhteistyössä muiden mielenterveystyötä tekevien ja tukevien tahojen kanssa mielenterveyskuntoutujille oikeus mielekkääseen arkeen.
Sotkamolainen Teatteri Havukka on itsenäinen teatteriharrastajista ja -ammattilaisista koostuva ryhmä, jonka juuret ulottuvat 1950-luvulle. Keväällä 2010 perustettu Teatteriyhdistys Havukka ry on paikkakunnan ainoa teatteritoimija.
Tervetuloa Lapuan Mieslaulajiin! Kuoron taiteellinen johtaja on Maunu Malkamäki Lapuan mieslaulajat on saanut Lapualainen kulttuuriteko 2009 -palkinnon toiminnastaan kulttuurin hyväksi. Kuoromme on toiminut vuodesta 1973 lähtien Suomen Mieskuoroliiton jäsenenä, tosin kuoro on ollut jo toiminnassa epävirallisesti 1972. Kuoro perustettiin Lapuan Lauluveikkojen päättäessä toimintansa. Kuoron koko on vaihdellut vuosien varrella ja samoin laulajat. Lapuan Mieslaulajissa on meininkiä, tapahtumia, uusia muistoja vanhojen tilalle ja ennenkaikkea mahtavaa yhteishenkeä. Kuoroomme ovat tervetulleita kaikenikäiset miehet. Esiintymiset Lapuan Mieslaulajat esiintyy vuosittain melko säännöllisesti. Olemme mukana myös Mieskuoroliiton järjestämissä kilpailuissa, joista merkittävin on Leevi Madetoja mieskuorolaulukilpailu. Se järjestetään viiden vuoden välein. Vuoden aikana olemme laulamassa mm. Lapuan tuomiokirkossa itsenäisyyspäivänä, pääsiäisenä ja kirkkokonsertissamme, perinteinen vappukonserttimme on 1.5. klo 14 joka vuosi. Laulamme myös sota-ajan lauluja. Laulurepertuaarissamme on monenalaista musiikkia ja uusia kokeiluja teemme jatkuvasti. Olemme tehneet myös kantaesityksiä uusista teoksista. Harjoitukset Joka keskiviikko 19.00-21:15 Lapuan Paukun musiikkiluokassa Lisätietoja: Maunu Malkamäki, maunu.malkamaki@netikka.fi, p. 050 413 3672
Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena muun muassa on edistää musiikki-, näyttämö- ja kuvataidetoimintaa. Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys järjestää kulttuurikilpailuja, musiikkijuhlia ja -leirejä sekä taidenäyttelyitä. TERVETULOA TAPAHTUMIIN!
Suomen Elokuvatutkimuksen Seura ry. (SETS) toimii elokuvaan ja muuhun audiovisuaaliseen kulttuurin kohdistuvan tutkimuksen ja kiinnostuksen edistämiseksi. Suomen Elokuvatutkimuksen Seura kokoaa yhteen elävää kuvaa tutkivia, opettavia, opiskelevia ja harrastavia ihmisiä ympäri Suomen. Seuran sähköpostituslistalla on noin sata ihmistä, ja jäsenmaksun maksaa vuosittain noin 80 ihmistä. Seuran pääasialliset toimintamuodot ovat julkaisutoiminta, tiedotustoiminta ja seminaarien järjestäminen. SETS on mukana julkaisemassa Lähikuva-lehteä, joka on vakiintuneen aseman saavuttanut suomalainen elokuvan, television ja muun audiovisuaalisen kulttuurin tutkimukseen erikoistunut tieteellinen lehti. Löydät meidät myös Facebookista.
Vasemmisto kamppailee oikeudenmukaisuuden sekä ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin puolesta. Kaikkia kaupunkilaisia on kuunneltava, eikä Jyväskylää tule kehittää vain hyvin toimeentulevien tai elinkeinoelämän ehdoilla. Haluamme toimivaa terveydenhoitoa, tasa-arvoista koulutusta, kattavia kulttuuri- ja liikuntapalveluja sekä vihreää kaupunkipolitiikkaa. Kannatamme yhdenvertaisuutta, vähemmistöjen oikeuksia ja reilua työelämää. Vastustamme lyhytnäköistä leikkauspolitiikkaa, hyvinvointivaltion romuttamista ja rasismia.
Tule mukaan!
Käyntiosoite:
Saviontie 1312, 41400 Lievestuore
Savon kielen seura r.y. keskeinen tavoite on savolaisen kulttuurin monipuolinen esiin tuominen ja tukeminen.
Majakat ovat käyneet tarpeettomiksi merenkululle. Pahimmillaan näitä tarpeettomia majakoita on Suomessa sammutettu ja jätetty oman onnensa nojaan. Tälläkin hetkellä useat majakkavanhuksemme odottavat pelastajaansa. Suomen Majakkaseuran tavoitteena on majakoiden ja niihin liittyvän kulttuuri- perinnön suojeleminen. Niihin kuuluvat myös saariston ja sisävesistöjen arvokkaat pookit, kummelit ja loistot. Pyrimme tuomaan yleiseen tietoisuuteen uhattujen kohteiden tilanteen. Suojelutyötä teemme yhdessä julkisen hallinnon, museoviraston, eri alojen oppilaitosten, paikallisten yhdistysten ja sponsoriyritystemme kanssa. Majakkaseuralla on omia konkreettisia kunnostusprojekteja majakkasaarilla Gustavsvärnissä vuodesta 2005 ja Märketin majakalla vuodesta 2007. Niiden ohella osallistumme paikallisten yhdistysten kunnostushankkeisiin, jollainen oli vanhimman suuren merimerkkimme Lyökin pookin pintarappauksen uusiminen Ulkosaariyhdistys ry:n sitkeän työn lopputuloksena.
Café Kailas sijaitsee kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Siltasaaressa, keskellä Heinolan kansallista kaupunkipuistoaluetta ja tunnetuinta maisemaa.
Kulttuuripaja Lumo, Minna Wallenius: 0503513874 Kehittämispäällikkö Jouni Joensuu: 0503209638 Tukiranka ry toimii uranuurtajana kehitettäessä palveluja mielenterveyskuntoutujille Satakunnassa. Toiminnan tavoitteena on mielenterveyskuntoutujan syrjäytymisen ehkäiseminen ja sopeutuminen yhteiskuntaan tasavertaisena yksilönä. Punaisena lankana on kuntoutujalähtöisyys; jokaisen omia tavoitteita kunnioitetaan ja erilaisuus hyväksytään. Tukirangan tarjoamat palvelut tuotetaan ammattitaidolla, toiminnan seurantaa ja arviointia kehitetään sekä henkilökuntaa koulutetaan ottamaan vastaan uusia haasteita. Yhdistyksen pätevyys vastata uusiin haasteisiin kasvaa koko ajan. Hiittenhovi Osoite: Sairaalantie 14 E, 29200 Harjavalta Hiittenhovi on peruskorjattu pienkerrostaloksi entisestä Harjavallan sairaalan osastorakennuksesta. Tukiranka ry on vuokrannut kiinteistön mielenterveyskuntoutujien tuetun asumisen käyttöön. Porin Klubitalo Osoite: Vapaudenkatu 3, 28100 Pori Porin Klubitalo perustettiin vuonna 2002 ja se on aktiivinen osa satakuntalaista psykiatrista palvelujärjestelmää. Porin Klubitalo ohjaa ja tukee asiantuntevasti työpainotteisessa mielenterveyskuntoutumisessa. Klubitaloissa voit:
Porin Klubitalo on tarkoitettu työikäisille ihmisille, joilla on tai on ollut psyykkisiä sairauksia. Klubitalolle ovat tervetulleita myös neuropsykiatrisen diagnoosin omaavat henkilöt. Kulttuuripaja Lumo Osoite: Otavankatu 5, 28100 Pori Minna Wallenius p. 050 351 3874
Osa tuotosta ohjataan Etiooppialaiseen kouluprojektiin.
Tavoitteenamme on aktivoida nuoria tarjoamalla mahdollisuuksia kouluttautumiseen, vapaaehtoistyöhön ja kansainvälisiin nuorisovaihtoihin. StepEurope ry on kansainvälisellä tasolla toimiva suomalainen nuorisojärjestö, joka on aloittanut toimintansa tammikuussa 2015. Tavoitteenamme on aktivoida ja tarjota mielekästä tekemistä alle 29 vuotialle nuorille. Yhtenä toiminnan tarkoituksena on lisätä nuorten tietoisuutta eri kulttuureista ja sen myötä vähentää rasismia ja rikkoa ennakkoluuloja. Haluamme tarjota kohderyhmällemme mahdollisuuksia kehittää itseään ja tätä kautta parantaa nuorten työllistymismahdollisuuksia sekä aktiivista osallisuutta.Tähän pyrimme järjestämällä nuorille nuorisovaihtoja, koulutuksia, ryhmätapaamisia ja vapaaehtoistyön mahdollisuuksia. StepEurope pyrkii aktiiviseen yhteistyöhön kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Löydät meidät myös Facebookista.
RESQ -PALVELU KÄYTÖSSÄ
Kahvila Eepos on kaikille avoin koko kaupungin oma olohuone, johon kaikkien on helppo tulla. Kahvila sijaitsee Nokian uuden Kirjasto-ja kulttuuritalo Virran yhteydessä.
Bk Rakennuskomppania Oy on rakennusalan yritys joka kunnioittaa vanhoja rakennuksia ja arvokkaita kulttuurimaisemia.
Palveluihin kuuluu:
Julkinen yleishallinto
Työvoima- ja elinkeinoasiain hallinto
Opetuksen ja kulttuuriasiain hallinto
Muu rakennustekninen palvelu
Kulttuurikeskus PiiPoo tuo taiteen ja kulttuurin jokaisen arkeen ja juhlaan.
Kulttuurikeskus PiiPoo tuottaa innostavaa kulttuuri- ja taidetoimintaa kaikenlaisille ihmisille. PiiPoon kulttuurikeskustilat sijaitsevat Lempäälän Ideaparkissa.
Löydät meidät myös Facebookista!
Ilmajoen Musiikkijuhlat näkyvät ja kuuluvat Pohjanmaalla, Kyrönjoen rannassa, oopperaesityksinä sekä konsertteina. Ilmajoen Musiikkijuhlien toimintaan kuuluu myös nuorten oopperakuoron valmennus. Haluamme näin tukea lasten ja nuorten kulttuurikasvatuksellista työtä.
Yhteistyöhakuinen, yritteliäs ja luonnonkaunis Ruovesi. Katso tarkemmat palvelut kotisivulta www.ruovesi.fi
Aholansaaren lounasravintola Hunajan Pisara tarjoaa evästä mahan täydeltä. Majoitusta voi valita rantamökeistä ja huoneistohotellista. Elämää suurempiin kysymyksiin voi uppoutua Paavon pirtin nokisten hirsien hämärässä vietetyssä veisuuhetkessä. Aholansaari sijaitsee Nilsiässä, kivenheiton päässä Tahkon matkailualueesta. Tervetuloa kokemaan eheyttä, rauhaa ja hiljaisuutta.
Aholansaari huoneistohotelli, Sepänpaja - tasokas rivitalo - kaikkiin huoneistoihin oma sisäänkäynti ulkoa - 3 x 2 hh ja 12 x 2 hh yhdellä lisävuoteella ja kahdella patjalla - suihku-WC ja sauna - kahvinkeitin, vedenkeitin, keittolevy, mikroaaltouuni ja jääkaappi - huoneistoissa on lattialämmitys Tuvat - Riitantuvan pohjoispäässä on kaksi kahden hengen yksiötä - Annantupa max 39 henkilölle - Annantuvassa 14 kahden hengen huonetta (lähes kaikissa lisävuode) Mökit - korkeatasoiset mökit max 11 yöpyjälle - tunnelmalliset hirsimökit - rantamökit - 6 metsämökkiä, joihin mahtuu yhteensä 46 henkilöä
Lounasravintola Hunajan Pisara - perinteistä kotiruokaa noutopöydästä - lounasristeilyt - kahvilapalvelut - ryhmäruokailut tilauksesta - pitopalvelu - kota
- juhlasali jopa 200 henkilölle - kokoushuone, missä myös Aholansaaren kirjasto, 30 henkilölle - tilava, avara ja valoisa kabinetti, 25 henkilölle
Lomakylät yms. majoitus
Tutkimusta ja kulttuuria palvelevat järjestöt
Piellokas Oy on yhteistyökumppanisi, kun haluat virkistystä ja leppoisaa vaihtelua arkeesi!
Vuonna 1993 alkanut erä- ja luontomatkojen tarjonta on laajentunut mm. kullanhuuhdontaan, melontaretkeilyyn, geokätköilyyn sekä maastoruokailuun. Tavoitteenamme on tuottaa turvallisia ja positiivisia luontoelämyksiä, jotka toteutamme asiakkaan toiveiden mukaisesti – mitä voisimme sinulle tarjota? Teemme yhteistyötä niin yritysten, yhdistysten, kaveriporukoiden, koululuokkien kuin yksittäisten henkilöidenkin kanssa.
Järjestämme leirikouluja, retkiä ja matkoja avaimet käteen -periaatteella. Saat kauttamme ruokapalvelun, kuljetuksen sekä ohjelmapalvelut. Käytössämme ovat myös yhteistyökumppaneidemme palvelut.
Perustana hyvälle käännökselle on laaja kulttuurituntemus sekä natiivi kielitaito – ominaisuuksia, jotka tarjoaa vain syntyperäinen kääntäjä.
Linguasense on pieni ja ketterä saksankielen käännöstoimisto. Asiakkaalla on yksi yhteyshenkilö, joka ottaa työn vastaan ja suorittaa käännöksen sekä tarkastuksen.
Näin vältetään turha byrokratia ja käännöstyö etenee nopeasti mahdollistaen edulliset hinnat, aikataulussa pysymisen sekä lyhyet toimitusajat.
Laatu, kustannustehokkuus ja lyhyt toimitusaika
Tarjoamme laadukkaita, kilpailukykyisiä kielipalveluita kuten käännöksiä, mutta myös oikoluku ja kielentarkistus, lokalisointi, litterointi, tulkkaus sekä kirjeenvaihto saksan kielellä.
Ota yhteyttä!
Tutustu lisäksi ravitsemusohjaukseen liittyviin palveluihini Facebook-sivuillani.
Kotisivut: https://linguasense.fi Facebook: https://www.facebook.com/linguasense/ LinkedIn: https://linkedin.com/company/nutritionalbalance
Joutsenon Opisto tarjoaa monipuolista avoimen yliopiston, vieraiden kielten, suomen kielen ja kuvataiteen koulutusta sekä kotoutumiskoulutusta maahanmuuttajille.
Opistomme on tunnettu myös Joutsenon Taidekesästä, laaja-alaisesta taiteen ja kulttuurin koulutustapahtumasta, jonka aikana järjestetään lukuisia lyhytkursseja nimekkäiden opettajien johdolla.
Ravintola Popino perustettiin vuonna 1988 ja se tunnetaan erittäin suosittuna ruokapaikkana. Popino sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa aivan kirkon kupeessa ja lähellä monia kulttuuripaikkoja. Ensiluokkaiset raaka-aineet ja niiden kunnioittaminen ovat toimintamme lähtökohtana. Inspiraatioita haetaan jatkuvasti eri lähteistä. Tahdomme että keittiömme on ravintolan sydän ja salissa asiakkaat kohtaavat tarjoilijoidemme ammattitaidon ja iloisuuden. Valinta Hämeenlinnan vuoden 2014 parhaaksi ruokaravintolaksi Tervetuloa palveltavaksi!
Katso arvostelu Tripadvisorista.
Sähköpostit: timo.harkonen@tph.fi timo.laakkonen@tph.fi
Päätoimintamme TPH-Saneeraus Oy:ssä on teollisuuslaitosten savupiippujen huoltaminen, korjaaminen ja purkaminen. Yhtenä työsektorinamme on myös korkeiden ja vaikeiden kohteiden rakentamis-, asentamis- sekä huoltotyöt.
MR Ikkunaentisöinti tekee vanhaa kunnioittaen vanhojen ikkunoiden entisöintitöitä. Entisöimme kaikenlaisten vanhojen rakennusten ikkunat mökeistä, omakotitaloista, rivitaloista ja kerrostaloista sekä niin puu- kuin kivitaloistakin.
Palvelemme: yritykset, kotitaloudet, taloyhtiöt, kunnat, kaupungit, kulttuurihistorialliset kohteet
Yritys tarjoaa monipuoliset konservointipalvelut arvoesineistöä omistaville yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Konservoinnista vastaa museologi, tekstiilikonservaattori Heidi Wirilander, joka on toiminut alalla 17 vuotta hoitaen lukuisia konservointi-, konsultointi- ja koulutustehtäviä.
Palveluihin kuuluu myös kulttuuriperintökohteiden pelastus- ja jälkihoitotyöt.