Tarjoukset
Tarjouspyyntöpalvelu
Seuraa meitä Facebookissa
Porvoon Urheilijat ry on perustettu vuonna 1922. Seurassa on voinut harrastaa reilusti toistakymmentä lajia vuosien varrella. Vuodesta 1999 seurassa on toiminut neljä eri jaostoa; yleisurheilu, suunnistus, voimistelu ja kuntoilu.
Taekwondo on monipuolinen liikuntalaji, joka sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille ihmisille. Laji soveltuu erinomaisesti myös pelkästään kuntoilumielessä tehtävään harjoitteluun. Jokaiseen harjoitukseen kuuluu oleellisena osana sekä venyttelyä että monipuolisia kuntoa kohottavia harjoitteita. Taekwondo ravitsee kehon lisäksi myös mieltä, vahvistaa itsetuntoa ja antaa itsevarmuutta. Lajikohtaiset osuudet harjoituksistamme sisältävät runsaasti taekwondolle ominaisia potkutekniikoita ja liikeyhdistelmiä joita harjoitellaan joko ilmaan tai pehmustettuihin potkutyynyihin. Vaikka taekwondo onkin potkupainoitteinen laji harjoittelemme kattavasti myös erilaisia lyönti- ja torjuntatekniikoita. Tekniikoita harjoitellaan sekä yksittäistilanteissa että kamppailuna, jotta myös aitoihin tilanteisiin saadaan hyvät henkiset ja fyysiset valmiudet. Itsepuolustus on taekwondon ehkä kiinnostavampia ja edistyksellisimpiä osa-alueita. Se liittää lajin kaikki tekniikat yhteen ja on kaikkein käytännönläheisintä taekwondoa. Itsepuolustus jakautuu moniin eri osa-alueisiin kuten irrottautuminen, vastatekniikat, puolustautuminen maassa, puolustautuminen yllätyshyökkäystä vastaan jne. Perusteknisiä harjoituksia tehdään usein myös soveltaen itsepuolustuksen näkökulmasta. Yksi taekwondon perustavoitteista on kasvaa ihmisenä. Tähän kasvuun liittyvät olennaisesti hyvien tapojen omaksuminen, toisten ihmisten kunnioittaminen sekä yhteisten pelisääntöjen noudattaminen. TERVETULOA HARJOITUKSIIN! Harjavallan Taekwondo toivottaa uudet ja vanhat harrastajat tervetulleeksi harjoituksiimme. Aloittamiseen ei vaadita kovaa kuntoa, notkeutta tai nopeutta. Vaadimme vain toisten harrastajien kunnioittamista ja hyvää käytöstä harjoituksissa. Lajitaidot ja fysiikka kehittyvät harjoittelun myötä. Aluksi käy mikä tahansa urheilullinen asu. Mukaan voi tulla +10 vuotiaasta lähtien sukupuolesta riippumatta missä vaiheessa harjoituskautta tahansa. Tarjoamme mahdollisuuden kokeilla lajia aluksi ilmaiseksi.
Oulun Reipas on perinteikäs vuonna 1948 perustettu urheiluseura. Olemme Suomen Työväen Urheiluliitto TUL Ry:n jäsen. Seurallamme on noin 70 jäsentä ja toimintamme muodostuu jalkapallo-, suunnistus-, kunto- ja futsaljaostojen toiminnasta. Jalkapallojaoston edustusjoukkueemme pelaa Suomen Palloliiton Pohjois-Suomen piirin sarjassa ja talvisin pelaamme Futsalia. Korkein sarja, jossa Oulun Reipas on pelannut jalkapalloa menneinä vuosina, on 3. divisioona. Futsalissa paras saavutus on 1. divisioonan karsinta. Kuntojaoston tehtävänä on tarjota mukavaa ja hyödyllistä kuntoilutoimintaa seuran jäsenille pari kertaa viikossa. Kuntoilulajeina ovat olleet mm. salijalkapallo, salibandy ja koripallo. Pääpaino lajeissa on kuitenkin ollut viime vuosina salijalkapallossa. Suunnistusjaostomme toiminta koostuu Oulu-rastien järjestämisestä kerran vuodessa ja tämän lisäksi osallistumisesta muihin alueellisiin suunnistuskilpailuihin. Suunnistustoiminta on kasvanut viime aikoina mukavasti, mistä osoituksena on herännyt kiinnostus osallistua kansallisiin suunnistuskilpailuihin.
Miehikkälän Vilkas on perustettu vuonna 1921, seura perustettiin silloin jo viidessä kylässä toimineen urheiluseuran keskusseuraksi. Nykyisin toimivia alaosastoja on seitsemän käsittäen koko Miehikkälän kunnan alueen. Seuralla on viisi eri lajijaostoa; hiihto, koulutus-kunto-voimailu-urheilu, palloilu (pesäpallo, salibandy), suunnistus sekä yleisurheilu. Menestyneitä urheilijoita seuran historiassa löytyy joka vuosikymmeneltä aina 20-luvulta lähtien. Ensimmäisen seuran Suomen mestaruuden voitti Eljas Suoknuutti jo vuonna 1927, lajina maastojuoksu. Seuran historiassa on myös juhlittu maailmanmestaruutta sekä olympiamitalistia. Vuoden 1935 maailmanmestaruuskisoissa maastohiihdon viestihiihdossa Mikko Husu oli viestinviejänä voitokkaassa joukkeessa . Eeva Ruoppa (os. Saarainen) saavutti kaksi arvokisamitalia, molemmat pronssisia. Olympiamitali Squaw Valleyssa 1960 ja toinen maailmanmestaruuskisoissa Zakopanessa 1962. Mitalit Eeva saavutti viestihiihdosta. Tähän päivään asti siis joka vuosikymmeneltä on löytynyt menestyjiä. Miehikkälän Vilkkaan, kuten monenkin muun maaseudun pienseuran ongelmia ovat olleet väen väheneminen ja osittain myös innostuneiden seuraihmisten puute. Seuratoiminta pienellä paikkakunnalla on aina ollut ja tulee olemaan aaltoliikettä. Toivottavasti nykyinen seurajohto sekä muut seuran toimijat saamme Vilkkaan taas nousujohteiselle uralle. Miehikkälän Vilkas toimii ja voi myös kehittyä.
Lajit joissa toimintaa:
kaukalopallo, hiihto, yleisurheilu ja salibandy. Lisäksi järjestämme aktiivisesti kuntoilutapahtumia.
KANGASNIEMEN BUDOSEURA KATANA ry- Kamppailulajeja Kangasniemellä
Tule mukaan!
Kuusankosken Invalidit ry on vuonna 1940 perustettu yhdistys, jonka tavoitteena on olla kaikenikäisten tuki- ja liikuntaelinvammaisten järjestö. Tarjoamme jäsenistöllemme virikkeitä, toimintamahdollisuuksia ja vertaistukea. Toimintamme perustuu jäsenistön vapaaehtoistyöhön, jossa tärkeä osuus on yksittäisten jäsenten ideoinnilla, aloitteellisuudella ja työpanoksella. Yhdistyksessä on tällä hetkellä jäseniä n. 300, joista kannattajajäseniä on n 80. Yhdistyksen keskeinen kokoontumispaikka kesäisin on kesäkoti Kekäleniemi Kouvolassa Pyhäjärven rannalla. Lisätietoja kesäkodistamme kohdassa Kekäleniemi esittely. Talvella tukikohtana on Kuusankosken keskustassa sijaitseva yhdistysten yhteistila Etappi. Etapin puh. 05-3745215. Yhdistyksen oma puhelinnumero on 050 401 1819 ja postiosoite Etappi, Urheilukentäntie 3, 45700 Kuusankoski. Kaikki toiminnastamme kiinnostuneet ovat tervetulleita yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin! Yhdistykselle voit laittaa sähköpostia osoitteeseen: kuusankosken.invalidit@gmail.com Jos jätät sinne yhteystietosi, niin sinuun otetaan yhteyttä yhdistyksestä. Toiminta Kesäkaudella toiminta painottuu Kekäleniemessä pidettäviin tapahtumiin kuten ruokapäiviin ja erilaisiin teemapäiviin. Lisäksi pidetään talkoot ja juhlitaan juhannusta. Näistä löytyy tarkemmin tietoa kohdasta Kekäleniemi. Talvikaudella pidetään kerhoa/iltapäiväkahvitilaisuuksia Etapissa. Vinkkejä kerhoiltapäivien teemoiksi voit antaa joko sähköpostilla tai suoraan hallituksen jäsenille. Talven toiminta painottuu kuntoiluun; Kettumäen palvelutalossa on mahdollisuus omatoimisesti käyttää kuntosalia ja saunaporukka kokoontuu Palvelutalon uima-allasosastolla. Lisäksi varsinaiset jäsenet saavat alennusta uimahallin asiakaskorteista. Erilaisia retkiä, matkoja ja teatterikäyntejä olemme tehneet vaihtelevasti ja jatkossakin niitä on tarkoitus tehdä, kunhan sopiva kohde löytyy ja riittävästi lähtijöitä.
Hokutoryun, ”Pohjoisen tähden” -tyylisuunnan on kehittänyt Soke Auvo Niiniketo, joka on merkittävä vaikuttaja Suomen turvallisuusalojen koulutuksissa ja kansainvälisesti arvostettu kamppailukouluttaja. Tyylisuunnan japaninkielisellä nimellä halutaan osoittaa kunnioitusta ju-jutsun synnyinmaata Japania kohtaan. Hokutoryu ju-jutsu on hyväksytty kaikissa isoissa kansainvälisissä järjestöissä omaksi tyylisuunnakseen; tyylisuunnalla on oma vyöjärjestelmä, joka hyväksytään kaikkialla. Lisäksi lajin harrastajat kantavat oman tyylisuuntansa tunnusta, punaista kärjellään seisovaa kolmioita. Hokutoryu on kehitetty perinteisestä japanilaisesta ju-jutsusta länsimaiseen ajatteluun sopivaksi, kuitenkin säilyttäen ju-jutsun keskeiset periaatteet. Perustekniikoita ovat lyönnit ja potkut, heitot, lukot ja kuristukset sekä erilaiset vapautumis- ja kuljetustekniikat. Näiden lisäksi tärkeänä osana harjoitteluun kuuluvat ylemmissä vyöasteissa ottelut ja sovelletut kamppailuharjoitteet niin aseetonta kuin aseellista vastustajaa vastaan. Itsepuolustustaidon lisäksi Hokutoryu ju-jutsusta saa hyvän, monipuolisen ja haastavan kuntoiluharrastuksen. Itsepuolustus- ja kuntolajina Hokutoryu on kasvattanut suosiotaan naisten (40 % harrastajista) ja nuorten keskuudessa, ja heidän osuus harrastajista onkin nousussa. Hokutoryu ju-jutsuun on kehitetty erilliset sotilas- ja poliisi ju-jutsujärjestelmänsä, joissa on huomioitu nykyaikaisten aseiden käyttö apuvälineenä. Sotilas- ja poliisi ju-jutsua opetetaan viranomaisille useissa maissa.