Tarjoukset
Tarjouspyyntöpalvelu
Seuraa meitä Facebookissa
ornion Latu ja Polku ry on perustettu 15.1.1973. Tornion Latu ja Polku on yksi Suomen noin 220:stä paikallisyhdistyksestä, jonka tarkoituksena on kuntoliikunnan edistäminen paikkakunnallamme. Yhdistyksessämme on 370 jäsentä. 43-vuodessa on tapahtunut paljon. Mukaan on tullut uusia liikuntalajeja ja harrastajia perinteisiä lajeja unohtamatta. Toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen ja tarkoituksenamme on tarjota liikunnallisia mahdollisuuksia jäsenistöllemme.
Tarjoaa jäsenilleen tietoa, virkistystä ja vertaistukitoimintaa. Luentoja ja muita koulutuksia, liikunta-, kerho- ja harrastustoimintaa sekä retkiä ja matkoja. Vertaistukihenkilöitä.
Kuhmoisten Reumayhdistys ry toimii paikallisena reumasairaiden sekä heidän läheistensä edunvalvojana ja tiedon välittäjänä.
Yhdistys tarjoaa jäsenilleen tuen ja tiedon lisäksi monipuolisia virkistys- ja liikuntapalveluita.
Toiminnassaan yhdistys pyrkii sääntöjensä mukaisesti ennalta ehkäisemään selkäsairauksien syntymistä, lievittämään tuki- ja liikuntaongelmaisten kipuoireita ohjaamalla heitä omatoimiseen liikunnan harrastamiseen ja osallistumaan kuntoutus- ja virkistystoimintaan. Yhdistys on Selkäliitto ry:n jäsenjärjestö. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen liikunta- ja jumppatoiminnan lisäksi alan asiantuntijaluentoja ja keskustelutilaisuuksia. Virkistystoimintaan sisältyy mm. teatteri- ja ulkoilutapahtumia.
Riihimäen Seudun Näkövammaiset ry on kaikkia Hausjärven, Lopen ja Riihimäen näkövammaisia varten tarkoitettu yhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 1987 ja toimii alueyhdistyksemme Päijät-Hämeen Näkövammaisten paikallisyhdistyksenä.
Yhdistys
Osallistuminen on ilmaista. Kysy lisää puheenjohtajalta tai Riihimäen kaupungin erityisryhmien liikunnanohjaajalta.
Niemibus - Henkilökuljetuksen palveluja ammattitaidolla Toimitamme yksilö-, ryhmä-, lentokenttä- sekä invakuljetuksia Vaasassa ja sen ympäristökuntien alueella. Yritysasiakkaille ja muille meillä on tarjota laadukkaita Mercedes Benz tilatakseja ja pienoisbusseja. Kuljettajat ovat siististi pukeutuneita ja kaikki ovat suorittaneet ammattipätevyyskoulutuksen. Invataksi kalustona käytämme etuvetoisia Ford Transit tila-autoja, jotka tukevuutensa ansiosta ovat erityisen mukavia pyörätuolimatkustajille. Matkustusmukavuudessa pystymme siis tarjoamaan mielyttävän kyydin myös pyörätuolissa istuville. Kuljetuspalveluiden tilaajina pääasiallisin käyttäjäkunta ovat vaasalaiset ja vieraspaikkakuntalaiset liikuntarajoitteiset, jotka asuvat Vaasassa. Käyttäjien ikäjakauma on lastentarhaikäisistä vanhuksiin. Panostamme hyvään, monipuoliseen ja turvalliseen asiakaspalveluun. Olemme myös apuna taksin ulkopuolella - sisältä noudot ja kotiin saattaminen on olennainen osa toimintaamme. 22- ja 48-paikkaisella linja-autolla ajamme yritysten ja muiden ryhmien tilausajoja. Lähtöalue: Vaasa, Mustasaari, Laihia Ajoalue: Koko Suomi
Yhdistyksemme tarkoitus on edistää hengitysterveyttä vaikuttamalla savuttomuuden, terveyttä edistävien elämäntapojen ja hyvän hengitysilman puolesta. Tarjoamme hengityssairaille ja heidän läheisilleen yhteisön osallistua ja vaikuttaa. Tavoitteiden saavuttamiseksi järjestämme yleisötilaisuuksia, liikuntaryhmiä ja – tapahtumia sekä vertaistoimintaa. Teemme yhteistyötä toisten sosiaali- ja terveysyhdistysten, muiden kansalaisyhdistysten, yritysten (apteekkien) sekä julkisen sektorin kanssa.
Yhdistyksemme valvoo hengityssairaiden etuja ja oikeuksia sekä vaikuttaa tekemällä aloitteita ja kannanottoja hengityssairaita koskevissa asioissa.
Yhdistyksessämme on yhteensä 347 jäsentä
Yhdistyksen toimialue on Vihti, Lohja, Raasepori ja Hanko.
Toimintamme painoalueet ovat vuonna 2017
Sähkö Jylhä Oy on suunnitellut betonielementtien sähköistyksiä vuodesta 2002 alkaen. Vuonna 2014 tapahtuneen omistajanvaihdoksen jälkeen suunnittelua on tehty Antti Huusarin johdolla. Suunnittelu tapahtuu pääosin AutoCad Lt-ohjelmalla.
Suunnittelut tehdään alihankintana.
Yritys on erikoistunut kerrostalojen ja rivitalojen elementtien sähkösuunnitteluun, mutta olemme suunnitelleet myös muunlaisia kohteita, kuten esimerkiksi liikuntahallin ja palvelukodin elementtien sähkösuunniittelun.
Kilpakädenvääntöä vuodesta 1967 KÄDENVÄÄNNÖN alkuperästä ei ole historiallista tietoa. Laji lienee kuitenkin tunnettu jo vuosisatoja kaikkialla maailmassa. Maailman kädenvääntöliitto WAF (World Armwrestling Federation) perustettiin 1967 ja ensimmäiset viralliset MM-kisat järjestettiin samana vuonna USA:ssa. WAF:iin kuuluu yli 120 jäsenmaata. Näkyvintä toimintaa on Etelä- ja Pohjois-Amerikassa, Venäjällä sekä muualla Euroopassa. USA:ssa kilpailevat myös ammattilaiset.
Suomen kädenvääntöliitto perustettiin 1990. Liiton puheenjohtajana toimii Jouko Haanpää. Kilpakädenvääntöä on harrastettu niin istuen kuin seisten lajiin tarkoitetuilla erikoispöydillä. Alkaen 1994 kisoissa on käytetty vain seisomapöytää, liikuntarajoitteisilla edelleen istumapöytä. Kisoissa käytetään ns. cup-kaavioita, jolloin vasta toisesta hävitystä väännöstä putoaa pois pelistä. Lajin EM- ja MM-kisat järjestetään vuosittain sekä oikealle että vasemmalle kädelle. Sarjat käsittää useampia painoluokkia. Titteleistä kilpailee juniorit (13-18 v.), liikuntarajoitteiset, pro-sarjalaiset ja yli 40-vuotiaat. Lajilla on omat koulutetut tuomarinsa, jotka valvovat kilpailusuorituksia.
Kädenväännön harjoittelussa tulee esiin lajikohtainen voiman hankinta, tekniikan sekä nopeuden kehittäminen. Kädenväännön voimaharjoittelussa korostuu mm. sormien, kyynärvarsien sekä selän vahvistaminen. Lisäksi lajille ominaista on myös kamppailu-urheilun ominaispiirteet, joten kyky lukea vastustajien vahvuudet ja heikkoudet ja niiden hyödyntäminen omassa suorituksessa.
Toiminnan ensisijaisena tavoitteena on järjestää mahdollisimman monipuolista matalan osanottamiskynnyksen liikuntaa, jossa kaikki löytävät meilekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.
Jo reilut 80 vuotta, vuodesta 1929, Kauhavan Naisvoimistelijat on liikuttanut tyttöjä, poikia, naisia ja joskus jopa miehiä. Ajat muuttuvat ja meidän on muututtava sen mukana. Vuonna 2009 otimme käyttöön uuden nuorekkaamman markkinointinimen Move Kauhava.
Näiltä sivuilta (www.movekauhava.net) saat tietoa seuramme tarjoamista tunneista ja muustakin toiminnastamme.
Järjestömme ydin on yhdistystoiminta, jonka puitteissa tarjoamme jäsenille tietoa, tukea ja toimintaa. Paikallisten, alueellisten tai valtakunnallisten jäsenyhdistysten vertaistoiminta ja harrastusryhmät kokoava yhteen reuma- ja muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastavia ja heidän läheisiään. Kaikki tule-terveydestä omakohtaisesti tai ammattinsa vuoksi kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.
Kauhavan Reumayhdistys on alkujaan perustettu v. 1952 mutta toiminta on välillä keskeytynyt. Aktiivinen toiminta alkoi uudestaan v. 1988. Toiminta-alueeseen kuuluivat Alahärmän, Kauhavan, Kortesjärven ja Ylihärmän kunnat, jotka v. 2009 alusta alkaen ovat kuntaliitoksen myötä Kauhavan kaupunginosia. Jäseniä yhdistyksessä on yli 400.
Kauhavan Reumayhdistys on Suomen Reumaliiton jäsen. Liitto on kansanterveys-, vammais- ja liikuntajärjestö, joka toimii eri tavoin reumasairauksien ja muiden tuki- ja liikuntaelin-sairauksien (tules) ehkäisemiseksi, sekä sairastuneiden hoito-olosuhteiden ja elinolojen kehittämiseksi. Liitto valvoo tule-sairaiden oikeuksia, tukee jäsenyhdistystensä työtä ja toimintaa sekä vahvistaa sairastuneiden sosiaalista tukiverkkoa.
Tiedon saanti, oma tai läheisen sairaus sekä tuen ja ystävien saanti ovat selvitysten mukaan tärkeimmät syyt liittyä yhdistyksen jäseneksi. Unohtamatta virkistystoimintaa, jota yhdistys jäsenilleen järjestää mm. teatterissa käyntejä, liikuntapäiviä, yhden ja useamman päivän retkiä, jäseniltoja joissa yleensä on joku terveysaiheinen luento.
Terveysliikuntaa juuri Sinulle ! Ulvilan voimistelu ja Liikunta ry on perustettu vuonna 1952. Seura aloitti toimintansa Ulvilan Naisvoimistelijat ry:n nimellä. Seuran nimi vaihtui Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry:ksi vuonna 2005. Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry on Suomen Voimisteluliiton jäsenseura.
Voimisteluliiton jäsenseurana tarjoamme lapsille, nuorille ja aikuisille monipuolista ja virikkeellistä liikuntakasvatusta sekä onnistumisen elämyksiä koulutettujen ja kannustavien ohjaajien johdolla. Toiminnan tukena ryhmissä ja joukkueissa ovat pelisäännöt ohjaajille, lapsille ja vanhemmille.
Ulvilan Voimistelu ja Liikunta on keskeinen eri-ikäisiä harrastajia liikuttava taho Ulvilassa. Seuramme tarjoaa harrastusmahdollisuuden pienille lapsille, niin tytöille kuin pojille, sekä aikuisille aivan varttuneisiin liikkujiin asti. Myös aikuisten liikuntatarjonnassa on huomioitu sekä naiset, että miehet. Lapsille ja nuorille on tarjolla monia vaihtoehtoja. Harrastusliikunnan lisäksi seurassamme harjoitetaan myös tavoitteellista kilpaurheilua joukkuevoimistelun muodossa.
Seuramme valmennusjoukkueet ovat päässeet mitalisijoille niin aluemestaruus- kuin Suomen mestaruuskilpailuissakin. Ennen kaikkea tärkeänä painopisteenä seurassamme on kuitenkin toisten huomioiminen, tukeminen ja kannustaminen. Iloisesti yhdessä!
Seuran lasten- ja nuorten toiminta palkittiin Nuori Suomi Sinetillä 30.4.2011.Sinetti auditoitiin hyväksytysti keväällä 2014. Seura on palkittu laadukkaasta aikuisten liikunnasta PRIIMA-sertifikaatilla keväällä 2008. PRIIMA sertifikaatti auditoitiin hyväksytysti keväällä 2014.
Seura painopisteinä ovat:
Kaikkiaan Ulvilan Voimistelu ja Liikunnan parissa harrastaa ja toimii noin 500 aktiivijäsentä. Ohjaajia ja valmentajia on 35. Toiminnan linjauksista vastaa yhdeksän-jäseninen johtokunta. Seuran nuoret ohjaajat ja valmentajat muodostavat nuorisoklubin. Aikuisten jumppatunneilla ohjaajien apuna toimivat aktiiviset jumppakummit.
Lopen Urheilijat Ry on perinteinen loppilainen yleisseura, joka on perustettu vuonna 1952 yhdistämään tuolloisia kyläseuroja; Jokiniemen Pyrintö, Vojakkalan Valpas, Hunsalan Toverit, Launosten Nouseva ja Topenon Tuima.
Seuralla on ollut historiansa aikana laaja lajikirjo yksilölajeista joukkuelajeihin. Seura on mm. voittanut naisten pesäpallon TUL:n Suomen mestaruudet vuosina 1955, -57, -60 ja -62. Yleisurheilun ja hiihdon parissa seura oli Hämeessä yksi parhaista 70- ja 80-luvuilla. Salibandytoiminta rantautui Kanta-Hämeeseen 1990-luvun puolenvälin paikkeilla ja Lopen Urheilijat olivat alueella ensimmäisten joukossa lajia tuomassa. Juniorit pyörivät Jokiniemen Urheilutalolla Pingviinit ja Bulldogit- ryhmien alla Jaana Fromin vetovastuulla ja vanhemmat LSB ja LSBD- joukkueissa Arto Salon hoivissa. Toiminta kuitenkin hiipui erinäköisistä syistä uudelle vuosituhannelle tultaessa ja kausi 2000-01 jäi miesten joukkueen viimeiseksi.
2013 kevättalvella aika oli kypsä uudelle tulemiselle. Lopen kunnanmestaruus-turnaus kutsui ja pika-aikataululla parissa viikossa raavittiin kasaan joukkue, joka muutamalla harjoituskerralla sijoittui lopulta turnauksessa neljänneksi kahdeksasta joukkueesta. Kipinä jäi elämään ja joukko kasvoi. Harjoitusvuorot Elmolan liikuntasalissa vakiinnutettiin ja Lopen Urheilijat liittyi jälleen Salibandyliittoon. Syksyllä 2013 Sisä-Suomen sarja miesten V-divisioonassa sitten kutsuikin.
Kausi 2013-14 Sujui aika myrskyisästi. Miehistö ei tahtonut vakiintua oikein missään vaiheessa kautta ja Salon Artsilla oli täysi työ raapia jotain miehistöstä irti. Alkusarjan pelit eivät ihan huonoja olleet, mutta lohko oli kova ja aluejatkosarjaan mentiin taistelemaan sarjapaikassa pysymisestä, se taistelu hävittiin tasapisteissä maalieron ratkaistessa. Muutama joukkue kuitenkin jätti sarjapaikkansa ja näin meille tarjoutui paikka pysyä 5.divisioonassa.
Kausi 2014-15 alkoi myös haastavasti lähes kahden kentällisen jätkistä lähtiessä Hämeenlinnaan pelaamaan perustamassaan Bullets-joukkueessa 6.divarissa. Uusia miehiä tuli lähialueelta täydentämään ja lohko jälleen kova divarissa. Viime kaudelta tuttu Tervakosken Pallojehut on saanut pakkansa kuntoon ja johtaa sarjataulukkoa. Miehitysongelmasta tälläkin kaudella kärsitty, mutta peliaikaa on ainakin kaikille saatu tarjottua Lähiliigan ja Hyvinkäällä pelattavan vehkacenter-sarjan myötä.
Sarjanousun saa jo unohtaa kauden puolivälissä, mutta kynsin hampain lähdetään jälleen taistelemaan tippumista vastaan aluejatkosarjan peleihin.
Kotkan Reumayhdistys ry on perustettu 21.1.1949. Jäsenmäärä on noin 340. Yhdistys tiedottaa toiminnastaan kaupunkilehti Ankkurissa järjestöt palstalla. Jäsenmaksu on 17,- / henkilöjäsen, josta maksamme 7,-/jäsen Reumaliitolle sekä VYT:lle 0,40,-/jäsen.
Myyjäiset ovat tärkeä osa yhdistyksemme toiminnan rahoittamiseksi. Seuraa ilmoituksia Ankkurissa, puuhaihmisiä tarvitaan aina.
Reumaliitto on vakuuttanut kaikki jäsenet ja toimihenkilöt. Kyseessä on järjestövakuutus, joka kattaa kaikki Reumaliiton ja -yhdistyksen tapahtumat. Jos jotain vahinkoa sattuu näissä tilaisuuksissa, yhteys Reumaliittoon. Sieltä saa vahinkoilmoituskaavakkeet ja ne myös palautetaan sinne. Vakuutusyhtiönä toimii IF.
Kotkan Reumayhdistyksen tehtävä on toimia edunvalvojana ja tiedon jakajana reumatautia sairastaville sekä muille tuki- ja liikuntaelinsairaille.Yhdistys työskentelee reumasairauksien sekä muiden tuki- ja liikuntaelinsairauksien ehkäisemiseksi ja terveyden edistämiseksi. Yhdistys järjestää jäsenilleen liikunta- ja virkistystoimintaa. Yhdistys pitää toimintansa pohjana yhdistyksen sääntöjä, Reumaliiton ohjeistuksia ja Suunta-asiakirjaa. Yhdistyksen toimitila on Kumppanuustalo Viikarissa, Mariankatu 24, 48100 Kotka.
Vuosi 2017 on Porin Latu ry:n 46. toimintavuosi, perustamispäivä on 6.12.1970. Yhdistys on vuonna 1938 perustetun Suomen Latu ry:n jäsen. Järjestössä on 199 jäsenyhdistystä, niissä jäseniä yhteensä noin 83000. Yhdistys on Karhuseutu ry:n jäsen.
Yhdistyksemme jatkaa toimintaa vuonna 2017 edelleen teemalla Susisuon Toimintakeskus tutuksi. Toimintakeskus Susisuo mahdollistaa ja tarjoaa jäsenilleen kokoontumistilan sekä parantaa lähiseudun kaikkien asukkaiden liikunta- ja retkeilymahdollisuuksia. Tavoitteena on edistää Porin seudulla hiihtoa ja muuta ensisijaisesti luonnossa tapahtuvaa kuntoliikuntaa ja retkeilyä, sekä myös vaikuttaa kuntoliikunnan voimavarojen lisäämiseen. Yhdistys on avoin edistämään uusia ajankohtaisia kunto- ja luontoliikuntamuotoja, ja se on mukana Suomen Ladun kampanjoissa. Pyritään lisäämään Satakunnan ja Lounais-Suomen latualueen yhdistysten välistä yhteistyötä, sekä lasten ja nuorten tapahtumia toiminnassa mahdollisuuksien mukaan, muun muassa koulutusten kautta. Yhteistyötä alueen päiväkotien, koulujen ja Porin kaupungin ympäristötoimiston kanssa jatketaan entiseen tapaan.
Yhdistyksen jäsenhankintaa tehdään omissa tapahtumissa, sekä mahdollisuuksien mukaan myös muissa toimintaan läheisesti liittyvissä toisen osapuolen järjestämissä tapahtumissa.
Yhdistyksen toimintakeskus sijaitsee Porin Niittymaalla, osoitteessa Susisuontie 111. Päärakennukseen tehdyn laajennuksen jälkeen kokonaispinta-ala on nyt 110 m2, kokoontumistilaa on noin 60:lle. Muita rakennuksia 0,72 ha tontilla on sauna ja varastorakennus, sekä puulato. Piha-alueen kota ja ulko wc palvelevat retkeilyreittiä käyttäviä kulkijoita. Rakennukset omistaa yhdistys, tonttimaa on vuokralla Porin kaupungilta.
Kaikki työt, majan huolto, hiihto- ja patikkareitin ylläpito, toiminnan suunnittelu ja toteutus ym. tehdään talkootyönä.
Rautalammin Urheilijat ry on yleisseura, joka liikuttaa Rautalampilaisia ja lähialueen harrastajia vankkojen perinteiden sekä nykyaikaisen liikuntatietämyksen valossa. Rautalammin Urheilijoilla on 7 alajaostoa, hiihto, suunnistus, jalkapallo, pesäpallo, lentopallo, jousiammunta ja uusimpana frisbeegolf. Seurassa toteutetaan merkittävää vapaaehtoistyötä lasten - ja nuorten liikuttamiseen ja urheilun mahdollistamiseen. Seurassa on seitsemättä vuotta seuratyöntekijä, jonka päävastuulla on harrastustoiminnan koordinointi yhdessä kunnan liikuntatoimen kanssa sekä päävastuu liikuntaryhmien toteutuksesta ja suunnittelusta. Seuran liikuntaryhmistä saa tietoja jaostojen sivuilta ja ottamalla rohkeasti yhteyttä vetäjiin.
Kuhmoisten Naisvoimistelijat toimii kauniin Päijänteen rannalla, Kuhmoisten kunnassa.
Jo reilut 60 vuotta olemme toimineet aktiivisesti ja mukana on kaiken ikäisiä liikunnan ystäviä.
Toivotamme myös sinut tervetulleeksi joukkoomme!
Liikuntaryhmämme kokoontuvat Kaukolan koululla osoitteessa Länkipohjantie 64, 17800 Kuhmoinen. Toimintaa on maanantaisin ja keskiviikkoisin.
Tarkemmat tiedot ryhmistä löydät toiminta- otsikon alta.
Nähdään jumpissa!
Suomen Luustoliiton alainen potilasyhdistys, toimialueena Lahden seutu.
Lempäälän Voimailjat ry eli "LeVo" on vuonna 2007 perustettu voimailuseura. Seuran toiminta painottuu voimailuun ja sen eri lajeihin:
LeVo on Suomen Voimanostoliitto ry:n jäsenseura ja sitoutunut noudattamaan Antidopingtoimikunnan (ADT) sääntöjä. Vaikka pääpaino on voimailulla niin seuran vuoroilla voi harrastaa ja treenata oman mielensä mukaan. Seuraan kuuluu monen ikäisiä, monen tasoisia ja monenlaisilla tavoitteilla treenaavia jäseniä. Mukaan mahtuu hyvin, joten tule sinäkin nauttimaan mukavan rennosta ja kannustavasta ilmapiiristä raudan parissa. Jos kiinnostuit niin ota rohkeasti yhteyttä seuran puheenjohtaja Kari Rintalaan (040 777 4503) tai tule tutustumaan toimintaan seuran vuoroille Hakkarin liikuntahallin alasalille: Ma 16.00-17.30 Ke 16.00-17.30 Pe 16.00-17.30 La 13.30-14.30 Lisää infoa myös seuran kotisivuilta http://lempaalanvoimailijat.blogspot.fi/
Loimaalla toimii Loimaan ja sen lähikuntien mielenterveyskuntoutujien oma yhdistys, Savikki ry. Yhdistys kokoontuu Loimaan CityNuokkarilla yhteistiloissa (Asemakatu 5, 32200 Loimaa), maanantaisin ja lauantaisin klo 11.00-15.00. Näiden kerhopäiväkokoontumisten yhteydessä yhdistys pyrkii järjestämään monenlaista virkistävää toimintaa jäsentensä hyväksi. Ohjelmassa on tavallisesti ollut mm. kahvitusta, biljardia, seurapelejä, jutustelua ja ajatustenvaihtoa, ruoanlaittoa, askartelua, jumppaa ja rentoutusta, musiikkia, elokuvia, jne. Lisäksi yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia retkiä, matkoja ja vierailuja. Liikunnallista toimintaa Savikilla on mm. Loimaan kaupungin järjestämä monilajikerho, joka kokoontuu tiistaisin 13.30-14.30. Torstai-iltapäivisin klo 14.30-15.00 on puolestaan ohjattua vesijumppaa Loimaan Vesihovissa ja Hirvihovin kuntosali on käytettävissä torstaisin klo 13.00-15.00. Lisäksi kesäkaudella pelataan mm. petankkia. Edellisten lisäksi on Savikilla muitakin toimintamuotoja tulevaisuudessa suunnitteilla. Savikki toimii vertaistuen ja oma-aputoiminnan periaatteella ja tarjoaa alueen mielenterveys-kuntoutujille ennen kaikkea yhteisen kohtauspaikan, jonka kautta voi tutustua toisiin mielenterveyskuntoutujiin - ja löytää uusia ystäviä, saada tukea ja kannustusta, kokea yhteishenkeä! Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä Loimaalla tai sen lähikuntien alueella asuva asiasta kiinnostunut henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenyyden etuihin kuuluu mm. Mielenterveyden Keskusliiton julkaisema Revanssi-lehti, joka tulee yhdistyksen jäsenille ilmaiseksi neljä kertaa vuodessa. Jäsenyys tarjoaa myös mahdollisuuden osallistua MTKL:n koulutuskursseille ja erilaisiin virkistys- ja urheilutapahtumiin. Lisäksi jokainen jäsen saa oman, Mielenterveyden Keskusliiton myöntämän jäsenkortin, jonka esittämällä voi saada erilaisia alennuksia tietyistä liikkeistä ja yrityksistä. Lisäksi Savikin omilla retkillä ja matkoilla yhdistys maksaa osan kustannuksista. Jäsenmaksu on 15€/vuosi Savikki löytyy myös Facebookista. Postiosoite: Purotie 12 32210 Loimaa
Taekwondo on monipuolinen liikuntalaji, joka sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille ihmisille. Laji soveltuu erinomaisesti myös pelkästään kuntoilumielessä tehtävään harjoitteluun. Jokaiseen harjoitukseen kuuluu oleellisena osana sekä venyttelyä että monipuolisia kuntoa kohottavia harjoitteita. Taekwondo ravitsee kehon lisäksi myös mieltä, vahvistaa itsetuntoa ja antaa itsevarmuutta. Lajikohtaiset osuudet harjoituksistamme sisältävät runsaasti taekwondolle ominaisia potkutekniikoita ja liikeyhdistelmiä joita harjoitellaan joko ilmaan tai pehmustettuihin potkutyynyihin. Vaikka taekwondo onkin potkupainoitteinen laji harjoittelemme kattavasti myös erilaisia lyönti- ja torjuntatekniikoita. Tekniikoita harjoitellaan sekä yksittäistilanteissa että kamppailuna, jotta myös aitoihin tilanteisiin saadaan hyvät henkiset ja fyysiset valmiudet. Itsepuolustus on taekwondon ehkä kiinnostavampia ja edistyksellisimpiä osa-alueita. Se liittää lajin kaikki tekniikat yhteen ja on kaikkein käytännönläheisintä taekwondoa. Itsepuolustus jakautuu moniin eri osa-alueisiin kuten irrottautuminen, vastatekniikat, puolustautuminen maassa, puolustautuminen yllätyshyökkäystä vastaan jne. Perusteknisiä harjoituksia tehdään usein myös soveltaen itsepuolustuksen näkökulmasta. Yksi taekwondon perustavoitteista on kasvaa ihmisenä. Tähän kasvuun liittyvät olennaisesti hyvien tapojen omaksuminen, toisten ihmisten kunnioittaminen sekä yhteisten pelisääntöjen noudattaminen. TERVETULOA HARJOITUKSIIN! Harjavallan Taekwondo toivottaa uudet ja vanhat harrastajat tervetulleeksi harjoituksiimme. Aloittamiseen ei vaadita kovaa kuntoa, notkeutta tai nopeutta. Vaadimme vain toisten harrastajien kunnioittamista ja hyvää käytöstä harjoituksissa. Lajitaidot ja fysiikka kehittyvät harjoittelun myötä. Aluksi käy mikä tahansa urheilullinen asu. Mukaan voi tulla +10 vuotiaasta lähtien sukupuolesta riippumatta missä vaiheessa harjoituskautta tahansa. Tarjoamme mahdollisuuden kokeilla lajia aluksi ilmaiseksi.
Suomen Luustoliitto ry (ent. Osteoporoosiliitto) on perustettu vuonna 2004. Liittoa edelsi valtakunnallinen vuonna 1995 perustettu Suomen Osteoporoosiyhdistys ry.
Luustoliitto on valtakunnallinen kansanterveys-, potilas- ja liikuntajärjestö. Luustoliitto toimii kattojärjestönä jäsenyhdistyksilleen.
Maarian Reipas on Turussa toimiva paikallinen urheiluseura, joka järjestää toimintaa erityisesti Jäkärlän ja Yli-Maarian seudulla. Seura perustettiin vuonna 1950 ja alkuvuosina toiminnassa keskityttiin ensisijaisesti hiihtoon ja yleisurheiluun. Vuosien varrella painopiste on siirtynyt yhä enemmän voimisteluun sekä kuntoliikuntaan. Tavoitteemme on nyt ja tulevaisuudessakin toimia alueellisena lähiliikuttajana kaiken ikäisille.
Maarian Reipas on Suomen Työväen Urheiluliiton jäsen ja kuulu TUL:n Varsinais-Suomen piiriin.
Oman alueemme diabeetikoiden yhdistäjä Hei diabeetikko tai diabeetikon läheinen, olet lämpimästi tervetullut Oriveden Seudun Diabetesyhdistyksen jäseneksi! Liitymällä jäseneksemme saat halutessasi yhteyden muihin diabetesta sairastaviin ja mahdollisuuden kokemusten, tuen, tietojen ja taitojen jakamiseen. Jäsenyytesi on myös kannanotto diabeetikoiden hyvän hoidon puolesta, liitymällä tuet diabeetikoiden yhteistä asiaa: mitä enemmän meitä on, sitä vahvemmin voimme vaikuttaa. Olemme Suomen Diabetesliiton jäsenyhdistys: toimiva linkki sinun, sairautesi ja Diabetesliiton välillä. Jäsenyydestä on etua Jos haluat tulla mukaan toimintaamme, sinua kiinnostaa varmasti kuulla, että yhdistyksemme panostaa virkistystoimintaan. Teemme joka kesä retken, jonka edullinen hinta on vain jäsenillemme tarkoitettu etu. Lisäksi järjestämme virkistyspäiviä, onkikilpailuja ja kävelyretkiä. Jäsenmaksumme maksaneet saavat myös
Seinäjoen seudun CP-yhdistys ry on CP-, MMC– ja hydrokefaliavammaisten lasten, nuorten, aikuisten sekä muista neurologisista syistä syntymästään saakka vammaisten henkilöiden ja heidän läheistensä oma paikallinen yhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 1978. YHDISTYS TARJOAA JÄSENILLEEN Seinäjoen seudun CP-yhdistys on aktiivinen alueellinen toimija. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen monenlaista toimintaa, tukea ja yhdessäolon iloa. Yhdistys järjestää vuosittain erilaisia virkistys- ja vertaistapahtumia, mm. matkoja, kulttuurielämyksiä ja liikuntatapahtumia.
Valkeakosken Reumayhdistys ry on perustettu vuonna 1951 ajamaan sekä kehittämään reumasairaiden etuja ja oikeuksia.
65 - vuotta myöhemmin yhdistyksemme jatkaa eteenpäin kepein askelin, koska emme vielä päässeetkään eläkkeelle ja kuitenkin sen päätehtävä sekä toiminnan tarkoitus ovat edelleen samoja.
Kannustamme reumasairaita sekä muita tuki- ja liikuntaelinsairaita huolehtimaan terveydestään, harrastamaan liikuntaa ja olemaan aktiivisia oman sairautensa hoidon suhteen.
Parkanon-Kihniön Reumayhdistys ry on Suomen Reumaliitto ry:n jäsenyhdistys. Suomen Reumaliitto on tietoa, vertaistukea ja toimintaa tarjoava valtakunnallinen yhteisö kymmenille tuhansille reuma- ja muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastaville. Toimimme kansanterveys-, potilas-, vammais- ja liikuntajärjestönä. Työmme on asiantuntevaa ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa.
Suomen Reumaliitto on tietoa, vertaistukea ja toimintaa tarjoava valtakunnallinen yhteisö kymmenille tuhansille reuma- ja muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastaville. Toimimme kansanterveys-, potilas-, vammais- ja liikuntajärjestönä. Työmme on asiantuntevaa ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa.
Palvelemme myös sairastavien läheisiä, terveydenhuollon ammattilaisia ja tuki- ja liikuntaelinterveystietoa tarvitsevia.
Kansanterveysjärjestönä tarjoamme tietoa tuki- ja liikuntaelinterveydestä koko väestölle ja innostamme ihmisiä pitämään hyvää huolta tuki- ja liikuntaelimistöstään terveellisin elämäntavoin.
Vaikutamme yhdessä kansalaisjärjestönä lasten, nuorten ja aikuisten sairastavien hyvän hoidon, kuntoutuksen ja sosiaaliturvan takaamiseksi, jotta kaikilla olisi turvallista sairastaa.
Järjestöömme kuuluu 157 jäsenyhdistystä, jotka ovat yhdessä 40 000 jäsenen vankka yhteenliittymä. Reumaliitto on yksi maamme vanhimmista kansanterveysjärjestöistä. Se on perustettu 1947.
Lapsille ja aikuisille ohjattua liikuntaa.
Simpeleen Urheilijat ry on Etelä-Karjalassa Rautjärven kunnan alueella toimiva urheiluseura. Seuran lajeina ovat
Olemme myös Facebookissa!
Olemme myös Facebookissa:
www.facebook.com/kisattaret/
Basket Savonlinna (lyhenne Basket SL tai BSL) perustettiin toukokuussa 1972 jatkamaan Savonlinnan Nmky:n koripallojaoston 10 vuotta kestänyttä toimintaa. Seuran ensimmäisen puheenjohtajan, silloisen Savonlinnan kaupungin liikuntasihteerin Jorma Lankisen ohjenuorana oli juniorityö. Ja ohjetta on noudatettu edelleen.
Toiminnan painopistealueena on junioritoiminta. Juniorien vanhempien ja seuran välistä kanssakäymistä on tehostettu. Tavoite junioritoiminnassa on, että jokaisessa ikäluokassa on laadukkaasti hoidettu ryhmä, jolla on kaksi valmentajaa ja joukkueenjohtaja. Junioritoiminnassa korostetaan monipuolisuutta ja junioreilla on mahdollisuus harrastaa muitakin lajeja. Pienempien junioreiden pelitoiminnassa ei aseteta kilpailullisia menestymistavoitteita. Kaikille halukkaille annetaan mahdollisuus pelaamiseen. Edustusjoukkueiden toimintaa kehitetään niin, että junioreille, joilla koripallossa on kilpailullisia tavoitteita, taataan laadukas valmennus. Lukioikäisillä on mahdollisuus ottaa koripallo opiskeluohjelmaansa Savonlinnan Lyseon kilpaurheilun koulutusohjelmassa.
www.facebook.com/LoimaanLeiskuYU/
Loimaan Leisku on vuonna 1936 perustettu urheilun yleisseura. Tällä hetkellä jäseniä on noin 450 ja toimivia jaostoja viisi sekä 11-jäseninen johtokunta. Seuran toiminnan alkuaikoina tunnetuksi tulivat erityisesti pesäpallojaosto, painijaosto sekä Leiskun teatteri, joka aikanaan vieraili maakunnassa laajalti.
Myös painonnostossa seura omaa vahvat perinteet. Tällä hetkellä Leiskun urheilullisesti menestyneimmät ja näkyvimmät jaostot ovat salibandyjaosto ja yleisurheilujaosto. Yleisurheilussa on 1990-luvun menestysvuosien jälkeen tähdätty erityisesti lasten liikuntaharrastuksen monipuolistamiseen. Tällä on ollu myönteinen vaikutus myös seuran kilpailumenestykseen. Leisku on voittanut alueen 12 kunnan seurajoukkuecupin viisi kertaa peräkkäin (vuosina 2001-2005). Menestyksen myötä nousimme Vattenfall-yleisurheiluottelussa vuonna 2005 Varsinais-Suomen ykköslohkoon Turun Urheiluliiton, Raision Kuulan, Turun Weikkojen ja Liedon Parman seuraksi. Olemme myös päässeet tässä niin sanotussa Giga-sarjassa kolme kertaa mukaan valtakunnalliseen finaaliin ja seura on ollut finaalijoukkueiden mukana kiertämässä olympiastadionia Ruotsi-Suomi-maaottelun yhteydessä.
Seuran toiminta rahoitetaan edelleen pääosin talkootyöllä ja yksityisten ja yhteisöjen lahjoituksilla. Bingo, joulupukkipalvelu, erilaiset urheilukisat, seuralehti ja kaupungin avustus ovat pääsääntöiset rahalähteemme. Seuralla on oma toimitila Loimaalla.
Yhdistyksemme tarjoaa tukea, neuvontaa ja valmennusta omaistaan hoitaville ja järjestämme myös virkistystoimintaa, tapahtumia ja ryhmiä. Toimintaamme osallistuminen ei edellytä omaishoidontuen saamista eikä jäsenyyttä. Tervetuloa mukaan toimintaamme!
TOIMINTA
Yhdistyksemme on Suomen Reumaliitto ry:n jäsen. Se toimii tuki– ja liikuntaelinsairaiden henkisen ja fyysisen vertaistuen antajana. Teemme yhteistyötä Toimitila Etapin muiden vammaisyhdistysten sekä Kouvolan kaupungin perusturva- ja liikuntatoimen kanssa. Toimintaamme kuuluvat erimuotoiset kerhot, kurssit, jumpat ja retket. Jäsenetuna saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Reumalehden, jossa on paljon asiatietoa erityyppisistä reumasairauksista. Tervetuloa mukaan toimintaan. Yhdessä aika kuluu rattoisasti, kivut ja vaivat unohtuvat.
Tule ja tuo ystäväsikin yhdistykseen!
Talluskylän Martat ry perustettu 1938 Toiminta
Heinolan voimisteluseura on liikuttanut heinolalaisia mummosta muksuun jo vuodesta 1927. Tarjoamme terveyttä edistävää liikuntaa kaiken ikäisille. Tutustu myös Heinolan Voimisteluseuran Facebook-sivuihin.
Ylitornion Invalidit ry on fyysisesti vammaisten ihmisten yhdistys.
Toiminnallamme luomme mahdollisuuksia liikuntarajoitteisten jäsentemme henkisen ja fyysisen vireyden ylläpitämiseen, luomme keskinäistä vastuuntuntoa ja yhteenkuuluvuutta.
Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja tukea sekä CP (cerebral palsy) käsitteen piiriin kuuluvien että myös muiden aivovaurioisten henkilöiden hoitoa, kasvatusta ja kuntoutusta. Yhdistys toimii vammaisten, heidän omaistensa ja muiden tästä toiminnasta kiinnostuneiden henkilöiden yhdyssiteenä. Jäsenmäärä on tällä hetkellä noin 400. Yhdistyksen toimialueena on Turku ympäristöineen. Yhdistys on kaksikielinen. Se on perustettu vuonna 1965 ja se on Suomen CP-liitto r.y:n jäsen. Yhdistyksen toiminnasta ja CP-liiton tilaisuuksista tiedotetaan jäsenkirjeillä. CP-liiton julkaisema CP-lehti sisältää tietoa vammaisuuteen liittyvistä avainkysymyksistä.
Hyvinkään voimistelu ja liikunta Hyvoli ry LIIKUNNAN RIEMUA YHDESSÄ KOKIEN ELÄMÄNKAAREN KAIKISSA VAIHEISSA Seuran tavoitteena on tarjota monipuolista ja laadukasta harrasteliikuntaa kaikille sekä järjestää tavoitteellista joukkuevoimistelua. ”Hyvolissa on hyvää seuraa”
Koulutus
Työnkuva
Erityisosaaminen kehon hahmotuksen ja hallinnan ongelmat (neurologia, tules)
Tervetuloa!
Tervetuloa mukaan iloisten ja liikkuvien ikäihmisten joukkoon! Sosiaalisen liikuntamuotona senioritanssi ylläpitää sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia. Meitä on Kuusamossa jo satoja senioritanssin ystäviä ja sen aktiivisia harrastajia. Olemme iloisia, että senioritanssi on vakiinnuttanut asemansa Kuusamossa toisten erityisliikuntamuotojen rinnalla. Harjoituspaikkanamme on Kirkkokedon koulun liikuntasali (Kitronintie 2) aivan kaupungin keskustassa. Iloisten ja hyväntuulisten senioreiden joukkoon mahtuu vielä uusiakin tanssijoita, tervetuloa mukaan!
Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry on tarjonnut sairastuneille ja heidän läheisille vertaistukea kerhoissamme, tietoa sairaudesta ja etuuksista mm. AVH-lehden välityksellä ja luentotilaisuuksilla. Teemme *) virkistysmatkoja, teatteri- ja konserttikäyntejä. Toimintaamme kuuluu myös erilaisia liikuntaryhmiä. Tätä toimintaa olemme tarjonneet jäsenillemme jo yli 30 vuoden ajan. Tällä hetkellä yhdistyksemme jäsenten määrä ylittääkin 300:n rajan. Olemme Aivoliitto ry:n jäsenyhdistys. Tunnuslauseemme on: "Älä jää yksin, älä jätä yksin", rohkeasti mukaan.
Toiminta-ajatus
Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti. Seuran tavoitteena on kasvattaa yhteiskunnalle ruumiillisesti ja henkisesti vireitä ja hyödyllisiä kansalaisia. Seuraa Karunan Urheilijoita Facebookissa www.facebook.com/pages/Karunan-Urheilijat/209491585840791
Karunan Kallioranta Nuorisotalo
Terveyttä edistävä liikunta ja arvot tavoitteena Suomen Perinneurheiluliitto lähtee tulevana toimintavuotenaan voimakkaasti edistämään terveyttä edistävää liikuntaa. Liiton tarkoitus on palauttaa urheilu takaisin juurilleen. Uskomme, että kansasta lähtevä liikunnan harrastaminen on kaiken perusta. Suomalaisten perinnelajien, tapahtumien yhteensovittaminen ja edistäminen, ovat keskeisiä tavoitteitamme. Suomalaiseen urheiluun nykyisin kuuluva, alkoholimyönteisyys ja jopa julkinen hyväksyminen on liiton mielestä saatava pois. Samoin liiallinen kaupallistuminen ja sitä kautta tulevat väärät ihanteet ovat Perinneurheiluliiton mielestä haitaksi urheilulle ja liikunnalle. Pyrimme myös edistämään monikulttuurista liikuntaa ja edistämään sen keskeisiä tavoitteita. Lisäksi syrjäytyneiden nuorten aikuisten saaminen liikunnan piiriin on yksi tavoitteistamme. Mottomme on :"Liikunnalla uusi ote elämään". Lajit
Löydät meidät myös Facebookista.
Mikkelin Seudun Selkäyhdistys ry toimii seudullisesti oikean tiedon välittäjänä selkä- ja tukielinasioissa sekä erityisesti selän kuntoa ylläpitävän ja kuntouttavan liikunnan järjestämisessä.
Yhdistys on perustettu 1993.
Jäseniä on yli 400.
Tervetuloa mukaan!
Liity jäseneksi! Tampereen Seudun Selkäyhdistyksen jäsenenä voit osallistua edullisella liikuntaryhmän kausimaksulla koulutettujen ohjaajien selän hyvinvoinnin huomioiviin liikuntaryhmiimme. Saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Selkäliiton selkä-asiantuntija Hyvä Selkä-jäsenlehden. Lisäksi yhdistyksen kaksi kertaa vuodessa julkaistavan Jäsenlehden.
Suomen ITF Taekwon-Do ry (SITF) on perustettu vuonna 1987. SITF:llä on 26 jäsenseuraa ja noin 1500 harrastajaa yli 40 paikkakunnalla Helsingistä Muonioon.
SITF on Valo ry:n eli Valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaation kumppanuusjäsen. Lajillisina kattojärjestöinä toimivat International Taekwon-Do Federation (ITF) ja All European Taekwon-Do Federation (AETF).
SITF:n tarkoitus on auttaa Suomessa toimivia jäsenseurojaan toimimaan ITF:n sääntöjen mukaisesti ja harjoittamaan Kenraali Choi Hong Hi’n kehittämää Taekwon-Doa, Koreasta lähtöisin olevaa taistelu- ja itsepuolustuslajia.
SITF:n tarkoituksena on kehittää liikuntaharrastusta eri ikäisten ihmisten parissa ja toimia niin, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi kunto-, kilpa- tai huippu-urheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.
Liiton toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun Reilun Pelin periaatteet. Toiminnassa pyritään edistämään sukupuolten välistä tasa-arvoa.
Vuonna 1993 perustetun Nurmijärven Reumayhdistyksen tarkoituksena on työskennellä tuki- ja liikuntaelinsairaiden eli reumatautien vastustamiseksi ja reumasairaiden hoidon, kuntoutuksen ja muiden palveluiden sekä elinolojen edistämiseksi ja kehittämiseksi sekä toimia alueensa reumasairaiden tukena ja yhdyselimenä ja valvoa heidän yhteiskunnallisia etujaan. Tänä päivänä tavoitteemme on seuraavan suuntaisia: Yhdistyksen tarkoituksena on järjestää jäsenilleen kuntoutus- ja virkistystoimintaa, erilaisia tietoiskuja ajankohtaisista aiheista. Toimia yhteistyössä Suomen Reumaliiton, kunnan sekä paikkaunnalla toimivien muiden yhdistysten kanssa. Pyrimme myös olemaan esillä erilaisissa kylätapahtumissa. Yhdistyksellä on myös edustaja vammaisneuvostossa. Teemme yhteistyötä muiden vammaisyhdistysten kanssa. Olemme jäsenenä Onnenkimpale ry:ssä. Jäseniä yhdistyksessämme on 190.
Oulaisten Seudun Invalidit on Invalidiliiton paikallisyhdistys, joka toimii liiton sääntöjä noudattaen, vammaisten oikeuksien puolustajana. Tarjoamme jäsenistöllemme tietoa vammaisten oikeuksista, vertaistukea ja erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Toivotamme kaikki asiasta kiinnostuneet mukaan toimintaamme!
Haapajärviseudun Reuma ja Tules ry on perustettu 21.6.1951. Yhdistys toimii Suomen Reumaliitto ry:n alaisena jäsenyhdistyksenä Haapajärven ja Reisjärven alueilla. Jäseniä vuoden 2016 lopussa oli 184. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on työskennellä reuma- ja muiden tuki- ja liikuntaelinsairauksien vastustamiseksi sekä niitä sairastavien elämäntilanteen tukemiseksi vapaaehtoisvoimin.
Löydät meidät Facebookista www.facebook.com/sajy2017/
VEHMAISTEN URHEILIJAT ON ALOITTANUT UUDESTAAN KISAPIRTIN VUOKRAUKSEN.
Uutena taloisäntänä Kim Hietikko vastaa Kisapirtin tilojen vuokraamisesta ja häneltä saa lisätietoja sen tarjoamista mahdollisuuksista.
E-mail. kisapirtti@gmail.com
Puh. +358 40 7326295
Yhdistyksen tarkoituksena on edistää hengityssairaiden ja heidän läheistensä elämänlaatua ja yhdenvertaisuutta kuntalaisina sekä toimia terveellisen elinympäristön puolesta.
Pohjois-Kymen Hengitysyhdistys on Hengitysliiton jäsenjärjestö. Pohjois-Kymen Hengitysyhdistys on perustettu vuonna 2016. Jäsenmäärä on noin 320. Yhdistyksen kotipaikka on Kouvola ja Iitti.
Yhdistyksemme tarjoaa:
Napapiirin Hengitysyhdistys on perustettu vuonna 1951 ja sen tarkoituksena on edistää hengityssairaiden ja heidän läheistensä elämänlaatua ja yhdenvertaisuutta kansalaisina sekä toimia terveellisen elinympäristön puolesta. Yhdistys on Hengitysliiton paikallisyhdistys. Yhdistyksen toimialueeseen kuuluu kolmetoista Lapin kuntaa eli Enontekiö, Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Sodankylä. Yhdistyksessä on noin 500 jäsentä. Yhdistyksen Silmutoimikunnat ovat Kemijärvellä ja Sodankylässä. Keskuspaikkana on Rovaniemi ja yhdistyksen toimisto on osoitteessa Pekankatu 8 B 15, 96200 Rovaniemi. Yhdistyksellä on toimitila Rovaniemellä. Lisäksi yhdistyksellä on vuokrattavana asuntoja Asunto Oy Rovaniemen Lapinsilmussa. Jäsenistöä palvelevat myös paikallistoimikunnat eli Silmutoimikunnat Kemijärvellä ja Sodankylässä. Silmutoimikunnat järjestävät erilaisia jäseniltoja, retkiä yms.
Nivalan Urheilijat (lyh. NivU, NU) on vuonna 1925 perustettu Nivalassa toimiva urheiluseura. Seuralla on toimintaa ammunnassa, ampumahiihdossa, hiihdossa, suunnistuksessa sekä yleisurheilussa.
Seura on ennen omistanut Urheilutalo Tuiskulan, jossa on järjestetty myös huvitilaisuuksia. Lokakuussa 2015 Tuiskula myytiin yrittäjälle, joka keskittyy huvitilaisuuksien järjestämiseen, mutta vuokraa saleja edelleen myös liikuntakäyttöön. Nivalan Urheilijoilla on edelleen Tuiskulassa toimistotila, johon käynti on urheilukentän puolelta.
Iisalmen Taekwondo Ry on vuonna 2000 perustettu liikunta- ja urheiluseura, jonka tarkoituksena on edistää Taekwondon keinoin kunto- ja terveysliikuntaa, kilpaurheilua sekä terveitä elämäntapoja.
Tervetuloa hyvän mielen kamppailukouluun.
KANGASNIEMEN BUDOSEURA KATANA ry- Kamppailulajeja Kangasniemellä
Tule mukaan!
Kainuun Aivoyhdistys ry toimii aivoverenkiertohäiriöihin sairastuneiden ja heidän läheistensä tukena Kainuussa 9 kunnan alueella Hyrynsalmella, Kajaanissa, Kuhmossa, Paltamossa, Puolangalla, Ristijärvellä, Sotkamossa, Suomussalmella ja osassa Vaalaa sekä myös Utajärvellä. Yhdistys tuottaa vertaisryhmä ja yksilöllisiä vertaistuki palveluita alueellaan. Näitä ovat kerhot, liikuntaryhmät, harrasteryhmät, erilaiset tapahtumat, loma- ja kurssitoiminta, retket sekä vertaistukitoiminta yhteistyössä virallisen ja yksityisen kuntoutuspalveluiden kanssa.
Liikuntayhdistys on yleishyödyllinen yhdistys, jonka ydintehtävänä on edistää kuntalaisten hyvinvointia ja terveyttä liikunnan ja urheilun parissa sekä toimia alueellisena liikunnan ja urheilun yhteistyöorganisaationa.
Arvot
Liikuntayhdistys on luotettava, avoin, kehittymishaluinen ja vastuulliinen yhteistyökumppani. Liikuntayhdistys toteuttaa SLU:n eettisiä periaatteita.
Visio
Liikuntayhdistys on keskeinen ja aktiivinen vaikuttaja Vantaan liikuntakulttuurin edistäjänä, kehittäjänä ja yhteistyön koordinoijana.
Missio
Liikuntayhdistyksen päämääränä on seurojen ja koko vantaalaisen liikuntatoiminnan hyvinvointi.
Kuusankosken Invalidit ry on vuonna 1940 perustettu yhdistys, jonka tavoitteena on olla kaikenikäisten tuki- ja liikuntaelinvammaisten järjestö. Tarjoamme jäsenistöllemme virikkeitä, toimintamahdollisuuksia ja vertaistukea. Toimintamme perustuu jäsenistön vapaaehtoistyöhön, jossa tärkeä osuus on yksittäisten jäsenten ideoinnilla, aloitteellisuudella ja työpanoksella. Yhdistyksessä on tällä hetkellä jäseniä n. 300, joista kannattajajäseniä on n 80. Yhdistyksen keskeinen kokoontumispaikka kesäisin on kesäkoti Kekäleniemi Kouvolassa Pyhäjärven rannalla. Lisätietoja kesäkodistamme kohdassa Kekäleniemi esittely. Talvella tukikohtana on Kuusankosken keskustassa sijaitseva yhdistysten yhteistila Etappi. Etapin puh. 05-3745215. Yhdistyksen oma puhelinnumero on 050 401 1819 ja postiosoite Etappi, Urheilukentäntie 3, 45700 Kuusankoski. Kaikki toiminnastamme kiinnostuneet ovat tervetulleita yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin! Yhdistykselle voit laittaa sähköpostia osoitteeseen: kuusankosken.invalidit@gmail.com Jos jätät sinne yhteystietosi, niin sinuun otetaan yhteyttä yhdistyksestä. Toiminta Kesäkaudella toiminta painottuu Kekäleniemessä pidettäviin tapahtumiin kuten ruokapäiviin ja erilaisiin teemapäiviin. Lisäksi pidetään talkoot ja juhlitaan juhannusta. Näistä löytyy tarkemmin tietoa kohdasta Kekäleniemi. Talvikaudella pidetään kerhoa/iltapäiväkahvitilaisuuksia Etapissa. Vinkkejä kerhoiltapäivien teemoiksi voit antaa joko sähköpostilla tai suoraan hallituksen jäsenille. Talven toiminta painottuu kuntoiluun; Kettumäen palvelutalossa on mahdollisuus omatoimisesti käyttää kuntosalia ja saunaporukka kokoontuu Palvelutalon uima-allasosastolla. Lisäksi varsinaiset jäsenet saavat alennusta uimahallin asiakaskorteista. Erilaisia retkiä, matkoja ja teatterikäyntejä olemme tehneet vaihtelevasti ja jatkossakin niitä on tarkoitus tehdä, kunhan sopiva kohde löytyy ja riittävästi lähtijöitä.
Haukiputaan Veikot ry on SLU:n alainen yleisseura, jonka juuret ulottuvat syvälle haukiputaalaiseen maaperään. Tänä päivänä seuran jäseniä on paljon myös Oulusta ja muista lähikunnista.
Seura juhli 80-vuotispäiviään vuonna 2010. Seuran johtoajatuksena on säilynyt kautta vuosien sama periaate: Tarjota jäsenilleen laajat ja monipuoliset mahdollisuudet harrastaa liikuntaa niillä edellytyksillä ja niissä muodoissa, jotka itsekullekin läheisiltä tuntuvat.
Jos tunnet kiinnostusta liikuntaan joko kilpailemisen, valmennuksen, seuratoiminnan tai muuten vain liikkumisen merkeissä, ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää. Olet aina tervetullut joukkoomme.
Ylitornion Naisvoimistelijat Ry on perustettu v. 1961. Myöhemmin nimeksi on tullut Ylitornion Voimistelu ja Liikunta (YliVoLi).
Seuramme tavoitteena on edistää voimisteluliikuntaa paikallisesti. Tarjoamme liikunnan palveluita lapsille ja aikuisille harrastepohjalta. Osallistumme aktiivisesti erilaisiin Voimisteluliiton ja Nuorisosirkusliiton tapahtumiin.
Tarjoamme toimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Seurassamme toimii myös Kilta. Jäsenmäärämme on noin 400 henkilöä, eli melkeinpä kymmenen prosenttia kuntamme väestöstä.
YliVoLi toimii vapaaehtoisvoimin, toimihenkilöistä löytyy niin vanhoja konkareita kuin vasta-alkajia. Seuratoimintamme on vireää, kehittyvää ja aikaa seuraavaa.
Uudet jäsenet, lapset, miehet ja naiset, otamme innolla ja lämmöllä vastaan.
Kauhajoen Karhu-Siskot ry on itsenäinen liikuntaseura, joka toimii Kauhajoella, pääosin keskustan alueella. Seura kuuluu valtakunnalliseen Voimisteluliittoon. Kauhajoen Karhu-Siskot ry on perustettu jo vuonna 1936. Aluksi toimittiin nimellä "Kauhajoen Voimistelu- ja urheiluseura Karhun Naisvoimistelijat". Myöhemmin, vuonna 1950, nimi muutettiin Kauhajoen Karhu-Siskot ry:ksi. Nimi ei sinällään kerro kaikkea, seurassamme on myös monia aktiivisia mies- ja poikaliikkujia. Nykypäivänä, v. 2016, seura on vireä noin 200 jäsenen liikuttaja seitsemän ohjaajan voimin. Ohjaajat viikottain kannustavat niin nuoria kuin aikuisia aktiiviliikkujiakin liikuntaan, joka virkistää niin kehoa kuin mieltä. Ryhmässä tehden, liikkuen, irtoaa terve hiki monesti vaivattomammin kuin yksin puurtaessa. Pienten lasten ryhmätunneissa on myös sosiaalisten taitojen karttuminen ensiarvoisen tärkeää. Monesti lapsi onkin ylpeä "omasta" harrastuksesta. Ohjaajat ovat meidänkin seurassamme ne helmet, joita ilman ei kaulanauha näyttäisi miltään. Ohjaajat tekevät todella arvokasta työtä, ei vain meidän seuramme liikkujia ajatellen, vaan myös laajemmin terveyden edistäjinä. Ohjaajat ovat liikkumisen malleina tulevaisuuteen tässä koneellistuvassa maailmassa. Tervetuloa tutustumaan Kauhajoen Karhu-Siskot ry:n toimintaan, olit sitten nuori tai seniori, mies tai nainen. Voit kokeilla ensimmäistä tuntiasi maksutta, ohjaaja antaa jäsenmaksupankkisiirron, jonka maksat kahden viikon kuluessa päätettyäsi aloittaa terveysliikunnan svolilaisessa, hyvässä seurassa. Maksukuittia vastaan saat jäsenpinssin, jolla olet oikeutettu liikkumaan kaikissa ryhmissämme. Liikuntakausi on aina samalla jäsenmaksulla kuin koulun lukuvuosi: syys- ja kevätkausi. Voit myös osallistua erikseen vain joko syksyn tai kevään tunneille. NÄHDÄÄN LIIKUNNALLISISSA MERKEISSÄ!
Kurkimäen Kuntoilijat ry on kuopiolainen paikallinen liikuntaseura, joka tarjoaa liikuntamahdollisuuksia kyläläisille ja muillekin lähiseutujen asukkaille. Liikuntapaikkana toimii Kurkimäen koulun liikuntasali. Kurkimäen Kuntoilijat osallistuu myös erilaisiin tapahtumiin, kerää varoja talkootyönä ja haluaa kehittää kylän toimintaa yhdessä muiden yhdistysten ja toimijoiden kanssa. Liikunta edistää terveyttä ja hyvinvointia. Lasten ja nuorten liikunnan tärkeä tavoite on lisäksi motoristen ja oppimisen taitojen sekä siten myös itsetunnon kehittyminen.
Seuramme perustettiin 31.3.1947 opettaja Tyyne Nuutisen johdolla. Jäseninä oli tuolloin 20 voimistelijaa ja nimenä oli Kurkimäen Naisvoimistelijat. Kattojärjestönä toimi silloin Suomen Naisten Liikuntakasvatusliitto (SNLL).
Seura sai nimen Kurkimäen Kuntoilijat v. 1996. Sitä ennen Kurkimäen Naisvoimistelijat muuttui välillä Kurkimäen Kisaksi, Kurkimäen Kisattariksi ja jälleen Kurkimäen Naisvoimistelijoiksi. Seuran historia on ollut vaiherikas ja toimintaa on kehitetty ajan myötä kuhunkin aikakauteensa sopivaksi kyläläisten ja muiden lähiseudun asukkaiden hyväksi. Seura on pyrkinyt tarjoamaan mukavia liikuntahetkiä omalla kylällä rinnakkain toisen seuran Kurkimäen Kisan kanssa. Alkuaikojen kansantanhuryhmistä ryhmätarjonta muuttui monipuolisemmaksi viimeistään 1980- ja 1990- luvuilla. Tarjolle tuli mm. äiti-lapsijumppaa, koululaisten liikuntakerhoja, lentopalloa ja avantouintia. 1990- luvulla miehet otettiin aktiivisesti mukaan. Tuolloin miehet mm.kuntonyrkkeilivät ja jumppasivat venytellen.
Kurkimäki sai koululle uuden liikuntasalin v.2002. Tuolloin päästiin nauttimaan isommasta ja nykyaikaisesta salitilasta koulun pienen ja ahtaaksi käyneen vanhan liikuntasalin ja ulkotilaliikunnan jälkeen.
Mitä on pyörätuolitanssi?
Pyörätuolitanssi on tanssia, johon pyörätuolin käyttäjä osallistuu. Yleensä tanssimme combina, eli toinen tanssija on pyörätuolissa ja toinen on pystytanssija. Pyörätuolitanssia voi myös tanssia duona, jolloin molemmat ovat pyörätuolissa, tai singlenä eli pyörätuolinkäyttäjä yksin. Pyörätuolitanssia voi harrastaa, jos pysyvästi tai väliaikaisesti käyttää pyörätuolia tai on muuten liikuntarajoitteinen. Myös vammattomat pystytanssijat ovat tervetulleita. Mukaan voi tulla milloin vain.
Keski-Suomen Reumalapset ry on perustettu 11.1.2012. Yhdistyksellä on jäsenperheitä eri puolelta Keski-Suomea.
Yhdistyksen tavoitteena on työskennellä lasten ja nuorten tuki- ja liikuntasairauksien eri reumatautien ehkäisemiseksi ja reumasairauden hoidon, kuntoutuksen ja muiden palvelujen edistämiseksi. Yhdistys toimii myös Keski-Suomen alueen reumasairaiden lasten ja nuorten sekä heidän vanhempiensa perheiden tukena ja yhdyselimenä ja valvoo heidän yhteiskunnallisia etujaan.
Yhdistyksen hallitus koostuu reumalasten vanhemmista, jotka tekevät vapaaehtoistyötä yhdistyksessä oman toimensa ohella.
Kysymyksiin vastaa ensisijaisesti puheenjohtaja Kirsi Hämäläinen ja sihteeri Anna-Mari Ahlgren.
Ota rohkeasti yhteyttä.
Selkäliitto on selän hyvinvoinnin asiantuntija, joka tukee ihmisiä aktiiviseen selän itsehoitoon. Selkäliiton päätoimintamuodot ovat selkäneuvonta ja liikuntatoiminta, järjestötoiminta sekä viestintä. Selkäliittoon kuuluu 32 selkäyhdistystä, joissa on noin 9 500 henkilöjäsentä. Selkäyhdistykset tarjoavat jäsenilleen eri puolella Suomea ohjattua liikuntaa, vertaistukea ja neuvontaa, retkiä sekä luento- ja virkistystilaisuuksia. Selkäliitto tarjoaa monipuolista tietoa selästä sekä erilaisia tapoja selän omatoimiseen hoitoon ja hyvinvointiin Facebookissa Selkäkanava-sivulla www.facebook.com/selkakanava.