Tarjoukset
Tarjouspyyntöpalvelu
Seuraa meitä Facebookissa
Lopen Urheilijat Ry on perinteinen loppilainen yleisseura, joka on perustettu vuonna 1952 yhdistämään tuolloisia kyläseuroja; Jokiniemen Pyrintö, Vojakkalan Valpas, Hunsalan Toverit, Launosten Nouseva ja Topenon Tuima.
Seuralla on ollut historiansa aikana laaja lajikirjo yksilölajeista joukkuelajeihin. Seura on mm. voittanut naisten pesäpallon TUL:n Suomen mestaruudet vuosina 1955, -57, -60 ja -62. Yleisurheilun ja hiihdon parissa seura oli Hämeessä yksi parhaista 70- ja 80-luvuilla. Salibandytoiminta rantautui Kanta-Hämeeseen 1990-luvun puolenvälin paikkeilla ja Lopen Urheilijat olivat alueella ensimmäisten joukossa lajia tuomassa. Juniorit pyörivät Jokiniemen Urheilutalolla Pingviinit ja Bulldogit- ryhmien alla Jaana Fromin vetovastuulla ja vanhemmat LSB ja LSBD- joukkueissa Arto Salon hoivissa. Toiminta kuitenkin hiipui erinäköisistä syistä uudelle vuosituhannelle tultaessa ja kausi 2000-01 jäi miesten joukkueen viimeiseksi.
2013 kevättalvella aika oli kypsä uudelle tulemiselle. Lopen kunnanmestaruus-turnaus kutsui ja pika-aikataululla parissa viikossa raavittiin kasaan joukkue, joka muutamalla harjoituskerralla sijoittui lopulta turnauksessa neljänneksi kahdeksasta joukkueesta. Kipinä jäi elämään ja joukko kasvoi. Harjoitusvuorot Elmolan liikuntasalissa vakiinnutettiin ja Lopen Urheilijat liittyi jälleen Salibandyliittoon. Syksyllä 2013 Sisä-Suomen sarja miesten V-divisioonassa sitten kutsuikin.
Kausi 2013-14 Sujui aika myrskyisästi. Miehistö ei tahtonut vakiintua oikein missään vaiheessa kautta ja Salon Artsilla oli täysi työ raapia jotain miehistöstä irti. Alkusarjan pelit eivät ihan huonoja olleet, mutta lohko oli kova ja aluejatkosarjaan mentiin taistelemaan sarjapaikassa pysymisestä, se taistelu hävittiin tasapisteissä maalieron ratkaistessa. Muutama joukkue kuitenkin jätti sarjapaikkansa ja näin meille tarjoutui paikka pysyä 5.divisioonassa.
Kausi 2014-15 alkoi myös haastavasti lähes kahden kentällisen jätkistä lähtiessä Hämeenlinnaan pelaamaan perustamassaan Bullets-joukkueessa 6.divarissa. Uusia miehiä tuli lähialueelta täydentämään ja lohko jälleen kova divarissa. Viime kaudelta tuttu Tervakosken Pallojehut on saanut pakkansa kuntoon ja johtaa sarjataulukkoa. Miehitysongelmasta tälläkin kaudella kärsitty, mutta peliaikaa on ainakin kaikille saatu tarjottua Lähiliigan ja Hyvinkäällä pelattavan vehkacenter-sarjan myötä.
Sarjanousun saa jo unohtaa kauden puolivälissä, mutta kynsin hampain lähdetään jälleen taistelemaan tippumista vastaan aluejatkosarjan peleihin.
Kulhon Kunto on perustettu vuonna 1949. KuKu on tunnettu ennen kaikkea pesäpallosta menneiltä vuosilta. Pesäpallon hiipumisen jälkeen salibandya pelattiin divareissa. Nykyisin harrastetaan omaksi iloksi ja puulaakiturnauksissa. KuKun nimissä pelataan jalkapalloa, lentopalloa, sulkapalloa, salibandya ja tennistä. Lapsille on ohjattua ja vapaata temmeltämistä pallojen kanssa; kesällä ja talvella. Elokuun lopulla on pidetty Kyläkisat, joissa on lapsille lajeina juoksu, pituushyppy ja pallonheitto.
Oulun Reipas on perinteikäs vuonna 1948 perustettu urheiluseura. Olemme Suomen Työväen Urheiluliitto TUL Ry:n jäsen. Seurallamme on noin 70 jäsentä ja toimintamme muodostuu jalkapallo-, suunnistus-, kunto- ja futsaljaostojen toiminnasta. Jalkapallojaoston edustusjoukkueemme pelaa Suomen Palloliiton Pohjois-Suomen piirin sarjassa ja talvisin pelaamme Futsalia. Korkein sarja, jossa Oulun Reipas on pelannut jalkapalloa menneinä vuosina, on 3. divisioona. Futsalissa paras saavutus on 1. divisioonan karsinta. Kuntojaoston tehtävänä on tarjota mukavaa ja hyödyllistä kuntoilutoimintaa seuran jäsenille pari kertaa viikossa. Kuntoilulajeina ovat olleet mm. salijalkapallo, salibandy ja koripallo. Pääpaino lajeissa on kuitenkin ollut viime vuosina salijalkapallossa. Suunnistusjaostomme toiminta koostuu Oulu-rastien järjestämisestä kerran vuodessa ja tämän lisäksi osallistumisesta muihin alueellisiin suunnistuskilpailuihin. Suunnistustoiminta on kasvanut viime aikoina mukavasti, mistä osoituksena on herännyt kiinnostus osallistua kansallisiin suunnistuskilpailuihin.
Miehikkälän Vilkas on perustettu vuonna 1921, seura perustettiin silloin jo viidessä kylässä toimineen urheiluseuran keskusseuraksi. Nykyisin toimivia alaosastoja on seitsemän käsittäen koko Miehikkälän kunnan alueen. Seuralla on viisi eri lajijaostoa; hiihto, koulutus-kunto-voimailu-urheilu, palloilu (pesäpallo, salibandy), suunnistus sekä yleisurheilu. Menestyneitä urheilijoita seuran historiassa löytyy joka vuosikymmeneltä aina 20-luvulta lähtien. Ensimmäisen seuran Suomen mestaruuden voitti Eljas Suoknuutti jo vuonna 1927, lajina maastojuoksu. Seuran historiassa on myös juhlittu maailmanmestaruutta sekä olympiamitalistia. Vuoden 1935 maailmanmestaruuskisoissa maastohiihdon viestihiihdossa Mikko Husu oli viestinviejänä voitokkaassa joukkeessa . Eeva Ruoppa (os. Saarainen) saavutti kaksi arvokisamitalia, molemmat pronssisia. Olympiamitali Squaw Valleyssa 1960 ja toinen maailmanmestaruuskisoissa Zakopanessa 1962. Mitalit Eeva saavutti viestihiihdosta. Tähän päivään asti siis joka vuosikymmeneltä on löytynyt menestyjiä. Miehikkälän Vilkkaan, kuten monenkin muun maaseudun pienseuran ongelmia ovat olleet väen väheneminen ja osittain myös innostuneiden seuraihmisten puute. Seuratoiminta pienellä paikkakunnalla on aina ollut ja tulee olemaan aaltoliikettä. Toivottavasti nykyinen seurajohto sekä muut seuran toimijat saamme Vilkkaan taas nousujohteiselle uralle. Miehikkälän Vilkas toimii ja voi myös kehittyä.
www.facebook.com/LoimaanLeiskuYU/
Loimaan Leisku on vuonna 1936 perustettu urheilun yleisseura. Tällä hetkellä jäseniä on noin 450 ja toimivia jaostoja viisi sekä 11-jäseninen johtokunta. Seuran toiminnan alkuaikoina tunnetuksi tulivat erityisesti pesäpallojaosto, painijaosto sekä Leiskun teatteri, joka aikanaan vieraili maakunnassa laajalti.
Myös painonnostossa seura omaa vahvat perinteet. Tällä hetkellä Leiskun urheilullisesti menestyneimmät ja näkyvimmät jaostot ovat salibandyjaosto ja yleisurheilujaosto. Yleisurheilussa on 1990-luvun menestysvuosien jälkeen tähdätty erityisesti lasten liikuntaharrastuksen monipuolistamiseen. Tällä on ollu myönteinen vaikutus myös seuran kilpailumenestykseen. Leisku on voittanut alueen 12 kunnan seurajoukkuecupin viisi kertaa peräkkäin (vuosina 2001-2005). Menestyksen myötä nousimme Vattenfall-yleisurheiluottelussa vuonna 2005 Varsinais-Suomen ykköslohkoon Turun Urheiluliiton, Raision Kuulan, Turun Weikkojen ja Liedon Parman seuraksi. Olemme myös päässeet tässä niin sanotussa Giga-sarjassa kolme kertaa mukaan valtakunnalliseen finaaliin ja seura on ollut finaalijoukkueiden mukana kiertämässä olympiastadionia Ruotsi-Suomi-maaottelun yhteydessä.
Seuran toiminta rahoitetaan edelleen pääosin talkootyöllä ja yksityisten ja yhteisöjen lahjoituksilla. Bingo, joulupukkipalvelu, erilaiset urheilukisat, seuralehti ja kaupungin avustus ovat pääsääntöiset rahalähteemme. Seuralla on oma toimitila Loimaalla.
Lajit joissa toimintaa:
kaukalopallo, hiihto, yleisurheilu ja salibandy. Lisäksi järjestämme aktiivisesti kuntoilutapahtumia.
Seuran toimintamallina on olla kasvattajaseuran roolissa, ja lajivalikoimaltaan mahdollisimman monipuolinen yleisseura. Käytännön toiminnasta vastaa neljä jaostoa (yleisurheilu, palloilu, hiihto ja budo, ja voimailu), ja näiden jaostojen toiminnan piiristä löytyvät lajeina ainakin yleisurheilu, maastojuoksu, hiihto, jalkapallo, lentopallo, beachvolley, salibandy, taekwondo, judo ja suunnistus. Jatkuvasti kaipaamme toimintaan mukaan uusia iloisia ihmisiä, joista voisimme yhteistyötahojemme kanssa kouluttaa osaavia vetäjiä, toimijoita, harrastajia. TERVETULOA MUKAAN ILOISEEN JOUKKOON!
Urheiluseurojen toiminta