Tarjoukset
Tarjouspyyntöpalvelu
Seuraa meitä Facebookissa
Parkanon-Kihniön Reumayhdistys ry on Suomen Reumaliitto ry:n jäsenyhdistys. Suomen Reumaliitto on tietoa, vertaistukea ja toimintaa tarjoava valtakunnallinen yhteisö kymmenille tuhansille reuma- ja muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastaville. Toimimme kansanterveys-, potilas-, vammais- ja liikuntajärjestönä. Työmme on asiantuntevaa ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa.
Ylitornion Invalidit ry on fyysisesti vammaisten ihmisten yhdistys.
Toiminnallamme luomme mahdollisuuksia liikuntarajoitteisten jäsentemme henkisen ja fyysisen vireyden ylläpitämiseen, luomme keskinäistä vastuuntuntoa ja yhteenkuuluvuutta.
Yhdistyksen jäsenistöön kuuluu sekä sairastavia että heidän läheisiään, mutta varsinainen käytännön toiminta tapahtuu aluekerhossa. Tällä hetkellä yhdistyksellämme on yksi aluekerho Vaasan Parkinson-kerho. Yhdistys toimii jäsenistön edunvalvojana sekä linkkinä Suomen Parkinson-liitto ry:een sekä Vaasan seudun yhdistykset ry:een, joka on alueemme potilas- ja vammaisjärjestöjen sekä sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhteenliittymä.
Yhdistyksen tarkoituksena on edistää hengityssairaiden ja heidän läheistensä elämänlaatua ja yhdenvertaisuutta kuntalaisina sekä toimia terveellisen elinympäristön puolesta.
Pohjois-Kymen Hengitysyhdistys on Hengitysliiton jäsenjärjestö. Pohjois-Kymen Hengitysyhdistys on perustettu vuonna 2016. Jäsenmäärä on noin 320. Yhdistyksen kotipaikka on Kouvola ja Iitti.
Yhdistyksemme tarjoaa:
Kanta-Hämeen AVH-yhdistys ry on Kanta-Hämeen seudulla toimiva vammais- ja potilasyhdistys, joka pyrkii parantamaan aivoverenkiertohäiriöön sairastuneitten ja heidän läheistensä arkea. Yhdistyksen tavoitteena ja toiminta-ajatuksena on, että aivoverenkiertohäiriöön sairastuneilla on mahdollisuus osallistua vertaistoimintaan, jossa osallistumiskynnys on matalalla (aluekerhot). Sairastumisen jälkeen vertaisryhmä toimii kuntoutumisen tukena ja ehkäisee syrjäytymistä. Toimintaamme sisältyy sairautta koskevan tiedon jakaminen, etujen valvominen ja esteettömien, turvallisten virkistysmahdollisuuksien tarjoaminen. Pyrimme tarjoamaan myös koulutusta ja luentoja, joista on hyötyä jäsenillemme. Yhteistyöllä paikallisten sairaanhoitoyksiköiden kanssa tuomme esille niin AVH-akuuttihoidon kuin kuntoutumisprosessin tärkeyden edustamallemme potilasryhmälle. Olemme Aivoliitto ry:n, kansallisen potilas- ja vammaisjärjestön jäsenyhdistys, ja osallistumme sen kampanjointiin AVH:n ehkäisemiseksi.
Etelä-Karjalan neuroyhdistys on yksi Neuroliiton alueellisista jäsenyhdistyksistä. Yhdistys on perustettu Joutsenossa 1968 ja se toimii Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin alueella. Jäseniä meillä on noin 250, joista puolet on omais- tai kannattajajäseniä.
Yhdistys toimii MS-tautia ja harvinaisia neurologisia sairauksia sairastavien etujen edistäjänä. Se vastaa tiedotuksesta jäsenistölle ja päättäjille, kannustaa ja järjestää ohjattua ja omatoimista kuntoutusta sekä tukee potilasjäseniä ja heidän omaisiaan. Yhdistys pitää myös yhteyttä muihin vammaisjärjestöihin.
Yhdistyksen tärkein tehtävä on edunvalvonta, mutta virkistys tulee hyvänä kakkosena. Teemme tutustumis-, teatteri- ja konserttimatkoja jäsenten toiveiden mukaisesti inva-varusteisella bussilla. Yhdistyksen tapahtumista ilmoitetaan Lappeenrannan Uutisten ja Imatralaisen järjestöpalstoilla. Viime hetken muutokset ovat tietysti aina mahdollisia ja ajantasaisin tieto on näillä sivuilla.
Tervetuloa mukaan toimintaamme!
Yhdistyksen strategisessa tavoitteessa on olla avoin ja vaikuttava vammaisjärjestö alueellaan. Yhdistyksen tehtävänä on virkistys- ja harrastustoiminnan lisäksi avustaa ja tukea jäseniä lain mukaisten palveluiden, korvausten ja oikeuksien hakemisessa ja saamisessa. Tällä toiminnalla halutaan olevan rohkaiseva vaikutus fyysisesti vammaisten osallistumiseen muuhunkin yhteiskunnan toimintaan tasavertaisena jäsenenä vammaisuudesta ja sen aiheuttamista ajoituksista huolimatta. Jäsenten aktiivinen osallistuminen toimintaan osoittaa yhdistyksen tarpeellisuuden toiminta-alueellamme.
Kouvolan Vammaisjärjestöjen Yhdistys ry (KVY) on perustettu 2002 ja päätavoitteeksi on silloin otettu vammais- ja pitkäaikaissairausjärjestöjen yhteistoiminnan edistäminen. Aikaisemmin järjestöjen yhteistoimintaa varten on ollut rekisteröimätön Vammaisjärjestöjen neuvottelukunta. Sen toiminta päättyi KVY:n toiminnan alkaessa virallisesti vuonna 2004. Neuvottelukunnan toimintaa jatkoi KVY, jonka käyttöön myös Neuvottelukunnan rahavarat siirrettiin. Ensimmäisinä toimintavuosina toiminnan painopiste oli kunnallisen päätöksenteon seurannassa ja esityksissä vammaisten olojen parantamiseksi. Vuonna 2005 on käynnistetty Vammaispalvelujen kehittämishanke, jonka tavoitteena oli yhtenäistää palveluiden saatavuus asuipaikasta riippumatta. Kaikki toiminta tapahtui vapaaehtoisvoimin ja hyvin pienin käyttövaroin.