Tarjoukset
Tarjouspyyntöpalvelu
Seuraa meitä Facebookissa
Helsingin seudun Mielenterveysseura, tuttavallisemmin HSMS, perustettiin vuonna 1991 edistämään vapaaehtoista kansalaistoimintaa mielenterveyden alalla. Pyrimme toiminnallamme lisäämään mielenterveystietoutta sekä tukemaan ehkäisevää mielenterveystyötä ja kuntoutusta.
Suomen Kalligrafiayhdistyksen tarkoituksena on koota kalligrafiasta kiinnostuneet toimimaan yhdessä. Luomme yhteyksiä muihin alan toimijoihin Suomessa ja ulkomailla. Yhdistys edistää, kehittää ja ylläpitää kalligrafian harrastusta ja tasoa.
Suomen Kalligrafiayhdistyksen kotipaikka on Helsinki. Yhdistyksemme on kannustava ja kehittävä yhteisö kaikille kalligrafia kiinnostuneille – ikään, sukupuoleen ja kokemustasoon katsomatta. Jäsenyydestä on monenlaista hyötyä, ole hyvä ja tutustu tarkemmin.
Yhdistys harjoittaa tiedotus- ja julkaisutoimintaa. Jäsenlehtemme Sulkanen ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehdessä julkaistaan ajankohtaista tietoa kalligrafiatapahtumista Suomesta ja maailmalta. Mukana on myös haastatteluja ja jäsenten kirjoittamia artikkeleita sekä kirjainmallistoesittelyjä. Lehti antaa laajan kuvan siitä, miten suomalaiset kalligrafian harrastajat uutta luomalla vievät vanhaa perinnettä eteenpäin.
Jäsenviesti Musteläiskä kertoo kerran kuussa ajankohtaisista tapahtumista. Se toimitetaan jäsenille sähköpostilla. Musteläiskässä on linkkejä kiinnostaville sivuille, tietoa tulevista kalligrafiakursseista ja -tapahtumista ympäri Suomen sekä ajankohtaista tietoa yhdistyksen näyttelyistä ja toiminnasta.
Toivotamme kaikki uudet jäsenet ja ajatukset tervetulleeksi! Liity mukaan tai ota ensikosketus toimintaamme avoimissa kalligrafiatapaamisissamme.
www.facebook.com/Suomen-Kalligrafiayhdistys-239961162150/
Anjalankosken Reumayhdistys ry toimii jäsentensä edunvalvojana, terveyden ja verkostoitumisen edistäjänä sekä virkistystoiminnan järjestäjänä. Reumayhdistys järjestää useita eri tilaisuuksia, joissa jäsenillämme on mahdollisuus vertaistukeen.
Yhteistyötä Reumaliiton, reumayhdistysten, kaupungin ja seurakunnan kanssa.
Reumakerho on Myllykosken Päiväkeskuksessa, Viialantie 22 joka toinen torstai klo.14 -15.45.
Vesijumppa perjantaisin Inkeroisten Palvelutalossa klo.11.30 -13.00.
ornion Latu ja Polku ry on perustettu 15.1.1973. Tornion Latu ja Polku on yksi Suomen noin 220:stä paikallisyhdistyksestä, jonka tarkoituksena on kuntoliikunnan edistäminen paikkakunnallamme. Yhdistyksessämme on 370 jäsentä. 43-vuodessa on tapahtunut paljon. Mukaan on tullut uusia liikuntalajeja ja harrastajia perinteisiä lajeja unohtamatta. Toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen ja tarkoituksenamme on tarjota liikunnallisia mahdollisuuksia jäsenistöllemme.
Rauman Merihistoriallinen Seura on avoin yhdistys, jonka tarkoituksena on vaalia paikallisen merenkulun, saariston sekä merellisten ammattien ja harrastusten vaiheita aina nykypäivään asti. Yhdistys järjestää aiheeseen liittyviä tilaisuuksia, retkiä ja tapahtumia. Esineiden kunnostus, tiedon hankinta ja koulutus tukevat harrastusta ja myös merimuseotoimintaa. Talkootoiminta on kautta vuosien ollut vilkasta.
Rauman Merihistoriallinen Seura toivottaa kaikki uudet jäseneksi haluavat tervetulleeksi mukaan merellisestä historiasta kiinnostuneiden harrastajien joukkoon.
Kuhmon Diabetesyhdistys on aktiivinen nelikymppinen. Toivotamme sinut läpimästi tervetulleeksi mukaan vuonna 1975 perustetun yhdistyksemme toimintaan! Meitä jäseniä on tällä hetkellä noin 130.
Voit tulla mukaan diabetestyypistäsi riippumatta, myös diabeetikoiden läheiset, hoitotyön ammattilaiset ja kaikki diabetesasiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita jäseniksemme.
Yhdistyksemme toiminta-alue on Kuhmon kaupunki. Järjestämme jäsenillemme monenlaista virkistystä ja toimintaa, muun muassa kesä- ja teatteriretkiä sekä asiantuntijaluentoja.
Liitymällä jäseneksemme saat halutessasi yhteyden muihin diabetesta sairastaviin ja mahdollisuuden kokemusten, tuen, tietojen ja taitojen jakamiseen. Jäsenyytesi on myös kannanotto diabeetikoiden hyvän hoidon puolesta, liitymällä tuet diabeetikoiden yhteistä asiaa: mitä enemmän meitä on, sitä vahvemmin voimme vaikuttaa.
Cairnterrierikerho ry on perustettu 2.2.1974. Noin 140 jäsenen yhdistys on paisunut 40 vuoden saatossa n. 1800 jäsentä käsittäväksi rotujärjestöksi.
Yhdistyksen sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on toimia cairnterriereistä kiinnostuneiden henkilöiden yhdyssiteenä ja pyrkiä edistämään cairnterriereiden tuntemusta ja kasvatusta Suomessa. Yhdistyksen toiminta-alue on koko maa. Yhdistyksen toimialaan kuuluu valistustyö, järjestäen keskustelu-, neuvonta- ja koulutustilaisuuksia, kursseja ja koiranäyttelyitä. Cairnterrierikerho ry julkaisee myös 4 kertaa vuodessa ilmestyvää Cairn-lehteä. Yhdistys on Suomen Kennelliiton ja Suomen Agilityliiton jäsen.
Näiltä sivuilta löydät lisätietoja yhdistyksen toiminnasta ja toimihenkilöistä. Tervetuloa mukaan toimintaan: uusille ideoille, rodun ihailijoille ja harrastajille on aina tilaa joukossamme!
Mäntän seudun luonnonsuojeluyhdistys ry. toimii Mänttä-Vilppulan kaupungin ja Jämsän kaupungin Kuoreveden alueella. Yhdistys pyrkii toimimaan aktiivisesti paikallisessa luonnonsuojelutyössä sekä Pirkanmaan luonnonsuojelupiirissä. Järjestämällä erilaisia retkiä yhdistys pyrkii lisäämään kaupunkilaisten luontotietoutta.
Yhdistyksen tarkoitus on työskennellä diabeteksen aiheuttamien haittavaikutuksien vähentämiseksi, valvoa diabeetikkojen yhteiskunnallisia etuja ja toimia heidän yhdyselimenään.
Pohjois-Karjalan CP-yhdistys ry toimii Pohjois-Karjalan maakunnan alueella. Yhdistyksen tarkoituksena on parantaa cp-, mmc- ja hydrokefaliavammaisten asemaa yhteiskunnassa, ja tarjota mahdollisuuksia virkistys- ja harrastustoimintaan. Yhdistys toimii myös jäsentensä edunvalvojana vammaisia koskevissa kysymyksissä. Yhdistys työskentelee cp-, mmc-ja hydrokefalivammaisten etujärjestönä.
Pohjois-Karjalan CP-yhdistys ry on yksi Suomen CP-liitto ry:n 20 jäsenyhdistyksestä. Liittymällä cp-yhdistykseen saat mm. seuraavia jäsenetuja: viisi kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden, CP-lehden, mahdollisuuden osallistua erilaisille retkille ja tapahtumiin pienellä omavastuulla sekä mahdollisuuden hakea Suomen CP-liitto ry:n avustajapalvelua.
Yhdistys tekee yhteistyötä mm. Suomen CP-liitto ry:n, Joensuun kaupungin vammaisneuvoston, Joensuun vammaisia ja pitkäaikaissairaita edustavien järjestöjen neuvottelukunnan sekä Suomen Meningomyeloseele- ja Hydrokefaliavammaiset ry:n, Me Hyvät ry:n kanssa.
Toimisto avoinna parittomien viikkojen tiistai-iltaisin klo 18-20.
Yhdistys tekee psoriasista tunnetuksi, edistää asiallista suhtautumista psoriasista sairastaviin ja heidän oikeuksiensa toteutumista sekä hyvää hoitoa. Yhdistys tarjoaa tietoa, kuntoutusta ja vertaistukea psoriasista sairastaville.
Porvoon Lähimmäistyön ruokajakelun kävijämäärä on vuosittain tilastollisesti 28 000 avun tarvitsijaa. Yhteiskunnallinen merkitys on tätäkin huomattavasti suurempi, sillä apu kattaa laajemmin perheen, sekä avun tarpeessa olevien ystävien ja myös kotona sairastavien tarpeet. Toiminta on kokonaan lahjoittajien ja vapaaehtoistyöntekijöiden varassa.
Generalshagens skola, jumppasali, treenitilat: Kuningattarenkatu 21, 07900, LOVIISA
Järviseudun Hengitysyhdistys Yhdistyksen tarkoituksena on sosiaali- ja terveysalan järjestönä ja Hengitysliiton jäsenenä edistää hengityssairaiden ja heidän läheistensä hyvää elämää ja yhdenvertaisuutta kuntalaisina sekä toimia terveellisen elinympäristön puolesta.
Tuetut lomat!
Tuettuja lomia hengityssairaille järjestää Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH). Muita tuettuja lomia järjestävät Solaris-lomat ry ja Hyvinvointilomat ry. Toiminnan mahdollistaa RAY:n myöntämä kohdennettu toiminta-avustus lomajärjestöille. Lomien myöntämisen edellytyksenä ovat taloudelliset, terveydelliset ja sosiaaliset perusteet. Lomat kestävät yleensä 5 päivää, omavastuuosuus yleensä n. 20–28 €/vrk/hlö. Matkakustannuksista vastaa lomailija itse. Lomia toteutetaan eri puolella Suomea olevissa hotelleissa, opistoissa ja kylpylöissä.
Kysy lisää tuetuista lomista!
Pyrimme järjestämään mielenkiintoisia kursseja, teemoja sekä muita tapahtumia jäsenten toivomukset huomioiden mahdollisuuksien mukaan.
Löydä joogasta iloa elämääsi!
Tule mukaan marttailemaan - yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Ole rohkeasti oma itsesi. Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan marttojen harrastustoimintaan ja liittymään mukaan aktiiviseen järjestöömme. Marttaillaan yhdessä!
Muualla luokittelemattomat muut järjestöt
Koillis-Savon Kennelkerho ry perustettiin 6.maaliskuuta 1973. Alueellisesti kerhon toiminta keskittyy pääsääntöisesti Koillis-Savon alueelle. Koillis- Savon Kennelkerhon tarkoituksena on edistää puhdasrotuisten koirien kasvatus –ja jalostustyötä, kehittää ja ylläpitää Koillis-Savon alueen koiraharrastusta yhdessä harrastajaryhmien kesken sekä toimia jäsentensä edunvalvojana. Kennelkerho edistää toiminnallaan yhteiskunnallisesti merkittävää koirallisten ja koirattomien harmonista rinnakkaiseloa tavoitteena yhteiskuntakelpoinen koira.
Kerhon toimintaan liittyy keskeisesti koiraharrastukseen liittyvien koulutus-, näyttely- ja koetoiminnan harjoittaminen. Julkaisu– ja tiedotustoiminta on keskeisiä osa-alueita kerhon toiminnassa.
Kerhon käytännön toiminnasta vastaa neljä eri jaostoa; näyttely-, ajokoira-, pystykorva-sekä palvelus- ja seurakoirajaosto. Jaostot toteuttavat toimintaansa vuosittaisen toimintasuunnitelman mukaisesti huomioiden kerhon toimintasuunnitelman ja sen antamat suuntaviivat. Yhteistyö alueellisten rotujaostojen ja eri sidosryhmien kanssa on merkittävä osa kerhon toimintaa.
Koillis- Savon Kennelkerholla on omat toimitilat Kaavin Rauvantaipaleessa, toimintakeskus Raukku. Kerho hankki toimintakeskuksen omistukseensa v.2002. Raukku on vuosien saatossa saatettu toimivaksi kokonaisuudeksi palvelemaan yhdistyksemme toiminnallisia tarpeita. Toimintakeskusta kerho vuokraa myös ulkopuolisten käyttöön. Varsinkin kesäkaudella Raukussa on järjestetty leirejä, perhejuhlia, kokouksia ym. tapahtumia.
https://www.facebook.com/Siikaisten-Martat-232578490122758
Yhdistyksen toiminnassa keskeistä ovat yhteinen tekeminen ja vertaistuki. Monimutkaisen pitkäaikaissairauden kanssa elävät ymmärtävät hyvin toisiaan. Kohdatessa voidaan jakaa iloja ja huolia. Yhdistyksen toiminta perustuu jäsenten toivomuksiin ja yhdessä tekemiseen.
Diabeteskerhot kokoontuvat toimialueellamme. Siihen kuuluvat Seinäjoki, Ilmajoki, Isokyrö, Jalasjärvi, Kauhava, Kurikka ja Lapua. Diabetekerhoissa kohtaavat erilaissa elämäntilanteissa elävät diabeetikot. Sinäkin olet lämpimästi tervetullut mukaan!
Jokainen voi osallistua toimintaamme itselleen sopivimmalla tavalla. Kuulumisia vaihtaen, kuunnellen, keskustellen diabeteksen hoidossa ajankohtaisista asioista tai vaikkapa yhteistä tekemistä järjestellen. Kerhojen toiminta on osa Seinäjoenseudun Diabetesyhdistyksen toimintaa. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä Diabetesliiton sivuilla.Diabetestä ja järjestömme toimntaa koskevissa asioissa voit kääntyä yhdistyksen vastuuhenkilöiden puoleen.
"...tarkoituksena on innostaa vaalimaan rannikkotykistöaselajin ja rannikkojoukkojen sekä yhteisöjen perinteitä ja siihen liittyen tukea niiden piirissä tapahtuvaa tutkimus-, keruu-, tiedotus- ja kehittämistoimintaa, jonka tarkoituksena on yleisen maanpuolustushengen ja erityisesti rannikkopuolustuksellisen ajattelun ylläpito ja kehittäminen osana meripuolustusta ...pyrkii aloitteellisesti ja innoittavasti saamaan asianomaiset viranomaiset sekä erityisesti rannikolla toimivat maanpuolustusyhteisöt toimiin yhdistyksen tarkoitusta palvelevien hankkeiden edistämiseksi ja aikaansaamiseksi...".
SUFT on Suomen Fysioterapeutit ry:n erikoisalayhdistys, joka vastaa urheilufysioterapeuttien koulutuksen kehittämisestä, järjestämisestä ja koordinoinnista Suomessa. Yhdistys on perustettu vuonna 1979. SUFT järjestää urheilufysioterapian alalla vuosittain n.20 kpl 1-3 päiväisiä koulutuskokonaisuuksia. Lisäksi SUFT järjestää joka vuosi suuren kansainvälisen urheilufysioterapian kongressin, jossa esiintyy kansainvälisesti arvostettuja puhujia sekä Suomesta että maailmalta.
Yhdistyksen tavoitteena on käytännönläheisillä koulutuksilla kehittää fysioterapeuttien ammattitaitoa urheilijoiden kanssa toimimiseen. Lisäksi yhdistys pyrkii tiedottamaan urheilufysioterapiasta ja luomaan yhteistyöverkostoja muiden urheilussa toimivien tahojen kanssa.
SUFT ry:n koulutuksiin osallistuminen on yksi kriteeri haettaessa ammattinimikettä Sertifioitu Urheilufysioterapeutti.
Urheilufysioterapeutti kuuluu tärkeänä osana urheilijan taustatiimiin yhdessä valmentajien, lääkäreiden sekä muiden asiantuntijoiden kanssa.
Ammattitaitoiset urheilufysioterapeutit työllistyvät mm. lajiliittoihin, seuroihin, urheiluakatemioihin sekä julkiselle ja yksityiselle sektorille.
Tarjoaa jäsenilleen tietoa, virkistystä ja vertaistukitoimintaa. Luentoja ja muita koulutuksia, liikunta-, kerho- ja harrastustoimintaa sekä retkiä ja matkoja. Vertaistukihenkilöitä.
Suomen musiikkikirjastoyhdistys ry on aatteellinen järjestö, jonka tehtävänä on edistää suomalaisten musiikkikirjastojen toimintaa ja niiden tarjoamia palveluja. Musiikkikirjastoyhdistys toimii kansainvälisen musiikkikirjastojen ja -arkistojen liiton (IAML/AIBM/IVBM) kansallisena osastona Suomessa.
https://www.facebook.com/Suomen-musiikkikirjastoyhdistys-ry-149046161814849/
Yhdistys on Kymenläänin kennelpiirin alueella toimiva Karjalankarhukoiria harrastava yhdistys. Se on Suomen toiseksi vanhin karhukoirayhdistys. Kymi on ollut karhukoiran alusta saakka vahvaa karhukoira aluetta ja on sitä tänäpäivänäkin. Yhdistyksen jäsenten koirat on voittanut useita mestaruuksia niin Kuninkuus- kuin Kuningatarottelussa. Vielä useampi koira on sijoittunut kärkeen otteluissa.Kymen karhukoirat on valtakunnallisesti arvostettuja. Kasvattajat on luoneet merkittävän osan tämän hetken karhukoiraan, niin takavuosina kuin nykyään. Nykyisin kasvatustyö on vahvassa nousussa ja uusia kasvattajia on tullut kehiin. Yhdistyksellä on lähivuosina aktiivista toimintaa kun järjestettävänä kaikki karhukoiran arvo-ottelut. Alkaen 2015 tukinäyttely ja syksyllä Hirvenhaukut.
Kuhmoisten Reumayhdistys ry toimii paikallisena reumasairaiden sekä heidän läheistensä edunvalvojana ja tiedon välittäjänä.
Yhdistys tarjoaa jäsenilleen tuen ja tiedon lisäksi monipuolisia virkistys- ja liikuntapalveluita.
Toiminnassaan yhdistys pyrkii sääntöjensä mukaisesti ennalta ehkäisemään selkäsairauksien syntymistä, lievittämään tuki- ja liikuntaongelmaisten kipuoireita ohjaamalla heitä omatoimiseen liikunnan harrastamiseen ja osallistumaan kuntoutus- ja virkistystoimintaan. Yhdistys on Selkäliitto ry:n jäsenjärjestö. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen liikunta- ja jumppatoiminnan lisäksi alan asiantuntijaluentoja ja keskustelutilaisuuksia. Virkistystoimintaan sisältyy mm. teatteri- ja ulkoilutapahtumia.
Rääkkylä-Seuran toiminta-ajatuksena on perinteen säilyttäminen – tule sinäkin mukaan toimintaamme!
Ylöjärven Diabetesyhdistys on Diabetesliiton paikallisyhdistys Ylöjärvellä. Jäseniä on yli 250, ja alle 15-vuotiaita lisäksi 20.
Riihimäen Seudun Näkövammaiset ry on kaikkia Hausjärven, Lopen ja Riihimäen näkövammaisia varten tarkoitettu yhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 1987 ja toimii alueyhdistyksemme Päijät-Hämeen Näkövammaisten paikallisyhdistyksenä.
Yhdistys
Osallistuminen on ilmaista. Kysy lisää puheenjohtajalta tai Riihimäen kaupungin erityisryhmien liikunnanohjaajalta.
Facebook https://www.facebook.com/turunpsori
Psori ei tartu! Psoriasis on pitkäaikaissairaus, jota Suomessa sairastaa noin 150 000 henkilöä, 2-3 % väestöstä. Psoriasis on tulehduksellinen sairaus, joka esiintyy iholla ja nivelissä. Joillakin psoriaatikoilla on sekä iho- että niveloireita, mutta ihopsoriasista esiintyy myös yksin, samoin nivelpsoriasista. Psoriasiksen syntyyn liittyy perinnöllinen alttius ja laukaisevia tekijöitä. Turun Seudun Psoriasisyhdistys ry on yksi n. 45:stä Psoriasisliiton paikallisyhdistyksestä. Jäsenmäärämme on lähes 1000.
Pohjois-Pohjanmaan kansanmusiikkiyhdistys toimii Pohjois-Pohjanmaan maakunnan alueella sekä osassa eteläistä Lapin lääniä. Yhdistys on Suomen Kansanmusiikkiliiton jäsenjärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on kansanmusiikin tallentaminen, tunnetuksi tekeminen ja harrastuksen lisääminen toimialueellaan.
Yhdistys pyrkii tavoitteisiinsa:
1.järjestämällä kansanmusiikkitapahtumia ja konsertteja
2.järjestämällä koulutusta kansanmusiikin, -laulun ja –tanssin harrastajille
3.järjestämällä maakunnallisia musiikkijuhlia
4.julkaisemalla nuottikirjoja ja kansanmusiikkiäänitteitä
5.järjestämällä sävellys- ja musiikkikilpailuja
Facebook: www.facebook.com/vaasanvoimaveikot
Lämmitysenergia Yhdistys on lämmityslaiteasennuksia tekevien liikkeiden urakoitsijajärjestö, jossa on mukana myös alalla toimivia laitevalmistajia, maahantuojia ja energiantoimittajia sekä LVI-suunnittelijoita.
Yhdistys toimii myös Tukesin valtuuttamana henkilöarviointilaitoksena ja järjestää öljy- ja kaasualan vastuuhenkilöiden kokeet kaksi kertaa vuodessa.
Lämmitysenergia Yhdistys omistaa neuvonta- ja koulutuspalveluja tarjoavan sekä julkaisuja myyvän Suomen Lämmitystieto Oy:n.
Ota yhteyttä!
Yhdistyksemme tarkoitus on edistää hengitysterveyttä vaikuttamalla savuttomuuden, terveyttä edistävien elämäntapojen ja hyvän hengitysilman puolesta. Tarjoamme hengityssairaille ja heidän läheisilleen yhteisön osallistua ja vaikuttaa. Tavoitteiden saavuttamiseksi järjestämme yleisötilaisuuksia, liikuntaryhmiä ja – tapahtumia sekä vertaistoimintaa. Teemme yhteistyötä toisten sosiaali- ja terveysyhdistysten, muiden kansalaisyhdistysten, yritysten (apteekkien) sekä julkisen sektorin kanssa.
Yhdistyksemme valvoo hengityssairaiden etuja ja oikeuksia sekä vaikuttaa tekemällä aloitteita ja kannanottoja hengityssairaita koskevissa asioissa.
Yhdistyksessämme on yhteensä 347 jäsentä
Yhdistyksen toimialue on Vihti, Lohja, Raasepori ja Hanko.
Toimintamme painoalueet ovat vuonna 2017
RATYn ravintoneuvojat ja ravintoterapeutit ovat pitkän ja kattavan koulutuksen läpikäyneitä ravitsemuksen ammattilaisia. Autamme ja opastamme asiakkaitamme ravitsemukseen ja terveyteen liittyvissä asioissa ja ongelmissa. Ravintoneuvonnassamme yhdistyvät moderniin lääke- ja ravitsemustieteeseen pohjautuva tietämys sekä perinteisten ja hyviksi havaittujen luontaislääketieteen hoitomenetelmien tuntemus.
Työmme lähtökohtana on ihmisen hyvinvoinnin kokonaisvaltaisuus. Oikea ravinto on neuvontatyömme ydin.
Köyliön vanhustenkotiyhdistys ry on perustettu 31.7.1974. Rakennukset on rakennettu vuosina 1978, 1980, 1987 sekä palvelutalo vuonna 2003.
Yhdistys toimii vanhusten sosiaalisen aseman ja hoitomahdollisuuksien parantamiseksi sekä heidän henkisen hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitämiseksi. Yhdistys ylläpitää ja vuokraa vanhuksille tarkoitettuja asuntoja Köyliön kunnan palvelukeskuksen välittömässä läheisyydessä.
Yhdistys on voittoa tavoittelematon, vapaaehtoisuuteen perustuva. Toiminta on kiinteistöjen ylläpitoa ja asuntojen vuokrausta.
Yhdistys ottaa vastaan toimintansa ja vuokratasojen kohtuullisella tasolla pitämiseksi lahjoituksia ja testamentteja.
Yhdistys kehittää autourheilua, auton hallintataitoa ja liikennekulttuuria sekä autoharrastukseen liittyvää toimintaa. Seura ylläpitää Vallitien Vauhtirata -nimistä jokamiesrataa Helapuron alueella. Rata on maanlaajuisesti merkittävä ja siellä on pidetty menestyksekkäästi vuonna 2007 nuorten ja naisten jokamiesluokan SM-kisat sekä vuonna 2014 SM-liiga kisat. Vuonna 2016 radalla tullaan järjestämään peräti viisi JM-kisaa.
Iisalmen Joogakerho on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön.
Iisalmessa toimivat jooganohjaajat ovat saaneet koulutuksensa Suomen Joogaliiton kursseilla ja opettavat joogaa Joogaliiton luomien periaatteiden mukaisesti. Suomen Joogaliiton pioneerit ovat hakeneet monien joogasuuntausten joukosta Suomen olosuhteisiin sopivaa ja suomalaista elämää rakentavaa menetelmää. Joogaliiton opetuksessa yhdistyvät laaja-alaisesti hathajooga ja rajajooga.
Yhdistyksen tavoitteena on tehdä joogaa tunnetuksi Iisalmen seudulla sekä tukea joogan harrastajien yhteistoimintaa ja koulutusta.
Tervetuloa mukaan!
Pedaali ry:n tavoitteena on edistää museopedagogista toimintaa, vahvistaa yleisötyötä tekevien ammatillista identiteettiä ja arvostusta, sekä tukea jäsentensä ammatillista kehittymistä. Yhdistys toimii alan keskustelufoorumina ja tarjoaa jäsenistölleen koulutusta ja verkostoja. Yhdistyksellä on oma julkaisusarjansa "Pedafooni".
Pedaali on aloittanut toimintansa 2005 ja jäseniä on tällä hetkellä yli 200. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa aiheesta kiinnostunut.
Ammattiosasto on perustettu 1990. Ammattiosaston toiminta-alueena on Satakunta, Lounais-Suomi, Pirkanmaa, Häme ja Uusimaa.
Metsäkonealalla on seitsemän alueellista ammattiosastoa. Ammattiosastot ovat Puu- ja erityisalojen liiton jäsenyhdistyksiä. Ammattiosastojen tehtävänä on liiton avulla toimia metsäkonealan työntekijöiden edunvalvojina. Edunvalvonnan lisäksi ammattiosastot järjestävät kokous-, koulutus- ja vapaa-ajantoimintaa. Näillä sivuilla kerrotaan ammattiosastojen toiminnasta ja annetaan tärkeää työelämätietoa metsäkonealan työntekijöille...
Kalastusluvat
Luvan hinta 12€.
Lupa on voimassa maksettuasi sen Kaarankajärven kalastusseuran tilille: FI29 5187 3240 0006 44
Lisätietoja luvista: Jyrki Kaaranka puh. 040-5786659
Rajoitukset: järvellä saa käyttää enintään 4 hv perämoottoria
Jokelan kotiseutumuseossa voi tutustua maa- ja metsätaloudessa käytettyyn hevosvetoiseen työkalustoon alkaen risuäkeestä itsesitojaan. Esillä on erilaisia traktoreita 80 kpl, joista pieni osa ei ole ajokuntoisia. Vanhin on vuosimallia 1929. Esillä on myös todella harvinaisia traktoreita; mm. sellaisia joita Suomesta löytyy ainoastaan 1 kpl. Lisäksi on vanhoja kaivinkoneita, tiehöylä ja vanhoja puimureita. Traktorivetoisia työkoneita on kunnostettu työnäytöksiä varten. Museossa on esillä myös maamoottoreita.
Lisäksi museossa on:
- Metsätyömiehen työvälineitä
- Kirvesmiehen työvälineitä
- Maatalouteen liittyviä työkaluja
- Vapaa-aikaan ja asumiseen liittyvää aineistoa
- Kirjallisuutta, "soittopelejä" ym. Kotiseutumuseossa on mahdollisuus kokeilla räsymaton kutomista sekä tutustua seinäryijyn tekotapaan.
Tom Bowenin mukaan nimetty kokonaisvaltainen (holistinen) terapiamuoto perustuu sille oivallukselle, että keho kykenee korjaamaan itsensä, kun aika ja olosuhteet ovat oikeat. Bowen-terapia (tai -tekniikka) pyrkii luomaan nuo olosuhteet kevyellä käsittelyllä, sillä itse korjausprosessin käynnistämiseksi tarvitsee tehdä hyvin vähän.
Hoidon aikana terapeutti tekee sormia käyttäen pieniä rullaavia liikkeitä eri puolilla kehoa tarkasti määritellyissä kohdissa. Liikkeet antavat aivoille signaaleja, jotka käynnistävät kehon omat paranemismekanismit. Samalla hoito vapauttaa ja tasapainottaa kehon energioita.
Lempäälän-Vesilahden Reumayhdistys ry on perustettu vuonna 1987. Reumayhdistyksen toiminta on virkistystoimintaa, reuman hoitoon liittyvän tiedon jakamista, sairauden kanssa elämään opettelua ja muiden jäsenten tapaamista.
Yhdistys on voittoa tavoittelematon järjestö joka toimii yhteistyössä Reumaliiton, reumayhdistysten, kunnan sekä muiden yhteistyö tahojen kanssa. Lempäälän-Vesilahden reumayhdistyksellä on edustus Reumaliiton valtuustossa sekä Reumaliiton Pirkanmaan ja Keski-Suomen aluetoimikunnassa. Molemmissa edustajana puheenjohtaja Jukka Riihenmäki.
Yhdistys järjestää retkiä, risteilyjä, jäseniltoja ja teatterimatkoja jäsenten toivomusten mukaan. Jäsenillä on mahdollisuus esittää toivomuksia erilaisista tapahtumista ja osallistua myös itse järjestämään niitä.
fi-fi.facebook.com/Kasareikka/
Suomen Posetiivarit ry on perustettu vuonna 2003 ja sen tarkoitus on ylläpitää ja edistää posetiivin soittokulttuuria.Posetiivari on tilattavissa soittamaan juhliisi, tai tapahtuman vetonaulaksi.
www.facebook.com/pages/Posetiivifestivaalit/272454606132658
Kerho on kohtaamispaikka kaikille koirien ystäville. Järjestämme viikoittain toko-, agility- ja hakutreenejä. Jäsenyys-sivuilla voit liittyä kerhomme jäseneksi. Sivuilta löydät myös jäsenten tuloksia, jonne saavutukset esimerkiksi kisoista ja näyttelyistä ovat tervetulleita!
Löydät meidät myös Facebookista!
Tutustu toimintaamme Facebook-sivuillamme!
Ratsastusseura Rusko on perustettu vuonna 1999. Seura kuuluu Suomen ratsastajainliittoon (SRL), joka on ratsastusseurojen valtakunnallinen kattojärjestö.
Seuran kotitallit ovat Kervan ratsutalli ja Harakkahaan ratsutalli. Seura haluaa palvella mahdollisimman hyvin myös lähiseudulla asuvia muita hevosharrastajia sekä kannustaa jäseniään kilpailemaan kaikilla tasoilla ja kaikissa lajeissa.
Seura järjestää valmennuksia sekä osallistuu mahdollisuuksien mukaan kilpailukustannuksiin. Seuralla on hyväkuntoinen estekalusto sekä kouluaidat. Seura järjestää kahdet-neljät seurakilpailut/kilpailuharjoitukset vuodessa.
Pikkujoulujuhlat, retket ja erilaiset kurssit ovat seuran vakiintuneita toimintamuotoja. Seura huomioi jäsenten toiveet kurssien, retkien ym. suhteen. Toiveet ja ehdotukset hallituksen jäsenille. Ajankohtaiset asiat ja tiedotteet Ratsastusseura Ruskon Facebook-sivuilla.
Kansantanssijat Kotkassa!
Kotkassa 27.4.1971 perustettu Kotkan Kansantanssijat ry on toteuttanut ja kehittänyt panoksellaan kiitettävästi kalevalais-karjalaista musiikkiliikuntaa tanhujen ja tanssien sekä pukukulttuurin nimissä. Vaikka neljän vuosikymmenen taival ei vedäkään vertoja satavuotiaille yhdistyksille ja seuroille, niin se vapaaehtoinen talkooinnostus ja hyvien sikermäohjelmien suunnittelu ja toteutus ansaitsevat kiitoksen. Kolmentoista aktiivin aloittama seuratoiminta jatkuu pirteänä ja vaikeuksia voittaen. Siinä on jotain sammontakomisen halua ja lemminkäisen herkkyyttä tanssittaa saaren neitsykäisiä. - Ahti Kansa -
Kymenlaakson Lintutieteellinen Yhdistys ry perustettiin vuonna 1977 kymenlaaksolaisten lintuharrastajien yhdyssiteeksi. KyLY on valtakunnallisen BirdLife Suomen jäsenjärjestö ja sen kautta osa maailmanlaajuista BirdLife Internationalia, joka on maailman johtava linnustonsuojelun asiantuntija. KyLY edistää lintujen suojelua, tutkimusta ja lintuharrastusta sekä toimii harrastajien ja tutkijoiden yhdyssiteenä. Toiminta Yksinäisen harrastajan hommaa? Ei välttämättä, vaikka moni harrastaja retkeilee mielellään myös yksikseen. Lintuharrastus on pitkälti myös sosiaalista toimintaa. KyLY:ssä on paljon toimintaa joka perustuu yhdessäoloon ja yhteistyöhön. Tällaisia ovat mm. yhteiset linturetket, jota yhdistys järjestää vuosittain niin koti- kuin ulkomaille. Muutonseurantaan lintutorneissa, merenrannan niemenkärjissä tai saarissa kerää vuosittain suuriakin joukkoja samanaikaisesti paikoille. Yhteistyönä toteutetaan myös BirdLifen valtakunnallisia lajiprojekteja. Lintujen rengastukseen perehdytetään harrastajia teemapäivien aikana ja yhdistyksen järjestämät pinnarallit ovat tyypillisiä tapahtumia, joissa kisataan kimpassa. Toimintaan voi tulla mukaan ja tutustua muihin harrastajiin osallistumalla KyLY:n järjestämiin kokouksiin ja esitelmätilaisuuksiin, jotka useimmat ovat myös yleisölle avoimia.
Kilpakädenvääntöä vuodesta 1967 KÄDENVÄÄNNÖN alkuperästä ei ole historiallista tietoa. Laji lienee kuitenkin tunnettu jo vuosisatoja kaikkialla maailmassa. Maailman kädenvääntöliitto WAF (World Armwrestling Federation) perustettiin 1967 ja ensimmäiset viralliset MM-kisat järjestettiin samana vuonna USA:ssa. WAF:iin kuuluu yli 120 jäsenmaata. Näkyvintä toimintaa on Etelä- ja Pohjois-Amerikassa, Venäjällä sekä muualla Euroopassa. USA:ssa kilpailevat myös ammattilaiset.
Suomen kädenvääntöliitto perustettiin 1990. Liiton puheenjohtajana toimii Jouko Haanpää. Kilpakädenvääntöä on harrastettu niin istuen kuin seisten lajiin tarkoitetuilla erikoispöydillä. Alkaen 1994 kisoissa on käytetty vain seisomapöytää, liikuntarajoitteisilla edelleen istumapöytä. Kisoissa käytetään ns. cup-kaavioita, jolloin vasta toisesta hävitystä väännöstä putoaa pois pelistä. Lajin EM- ja MM-kisat järjestetään vuosittain sekä oikealle että vasemmalle kädelle. Sarjat käsittää useampia painoluokkia. Titteleistä kilpailee juniorit (13-18 v.), liikuntarajoitteiset, pro-sarjalaiset ja yli 40-vuotiaat. Lajilla on omat koulutetut tuomarinsa, jotka valvovat kilpailusuorituksia.
Kädenväännön harjoittelussa tulee esiin lajikohtainen voiman hankinta, tekniikan sekä nopeuden kehittäminen. Kädenväännön voimaharjoittelussa korostuu mm. sormien, kyynärvarsien sekä selän vahvistaminen. Lisäksi lajille ominaista on myös kamppailu-urheilun ominaispiirteet, joten kyky lukea vastustajien vahvuudet ja heikkoudet ja niiden hyödyntäminen omassa suorituksessa.
Suomen Nefrologiyhdistys - Finlands Nefrologförening r.y. on perustettu vuonna 1970. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää maamme nefrologista koulutus- ja tutkimustoimintaa sekä nefrologisten potilaiden hoitoa. Yhdistyksen tehtävänä on myös ylläpitää kansainvälisiä yhteyksiä nefrologian alalla. Yhdistys tekee aloitteita ja ottaa kantaa nefrologisiin kysymyksiin, järjestää kokouksia, esitelmä- ja koulutustilaisuuksia, harjoittaa tiedotus- ja valistustoimintaa sekä jakaa koulutusapurahoja. Yhdistys järjestää kaksi omaa kaksipäiväistä kokousta vuosittain. Tällä hetkellä yhdistykseen kuuluu 189 jäsentä.
Vesihiisi Ry
Perustettu Varkaudessa 03.01.1970 Jäsenmäärä 2016, 71 jäsentä
Toiminta:
Laitesukellus / Nitrox
Tekniikkasukellus /Trimix
Vapaasukellus
Harppuunakalastus
Uppopallo
Snorkkelisukellus, räpyläuinti
Laitesukelluskoulutus
Sukeltajaliiton jäsenyys:
-sukeltaja –lehti 5 krt/vuosi
-vakuutusetuja sukeltajan erikoisvakuutuksiin
Tutustu tarkemmin toimintaamme:
ikkerho.123kotisivu.fi/368798100
JIL ry toimii jäsenyhdistystensä yhdyselimenä ja ammatillisena järjestönä sekä valvoo jäsenyhdistysten henkilöjäsenten oikeudellisia, palkallisia ja sosiaalisia etuja. Julkisen alan Insinöörien Liitto JIL ry on Uudessa Insinööriliitossa julkisen sektorin asiantuntija ja tällä sektorilla työskentelevien edunvalvoja. JIL on mukana julkisen sektorin neuvottelutoiminnassa ja vaikuttaa JUKO ry:n toimintaan Insinööriliitto IL ry:n sekä Julkisen sektorin esimiehet ja asiantuntijat JEA ry:n vaaliliiton kautta. JIL myös tukee jäsenyhdistyksiä paikallisessa edunvalvontatoiminnassa ja järjestää yhdistyksille työmarkkinakoulutusta.
Forssan Naisvoimistelijat ry on perustettu vuonna 1952. Seurassamme on noin 350 jäsentä. FNV on Suomen Voimisteluliitto Svoli ry:n jäsen. Forssan Naisvoimistelijat on perinteikäs voimisteluseura, jossa pääsevät liikkumaan kaikki vauvasta vaariin. Lasten ryhmissä liikutaan leikkien ja monipuolisia liikkumistaitoja korostaen, kun taas nuorten ja aikuisten ryhmissä tarjoutuu tilaisuus kunnon kohentamiseen viikoittaisen jumppatuokion avulla. Joukkuevoimistelun valmennusryhmissä on mahdollisuus edetä jumppakoulusta aina SM-tason voimistelijaksi asti sitoutumalla voimisteluharrastukseen useiden vuosien ajaksi. Forssassa jumppatunteja pidetään Talsoilan koululla, Ammatti-instituutissa ja Vesihelmessä. Jokioisilla jumpataan Miinan koululla. Joukkuevoimisteluryhmämme kilpailevat asemilla, mestaruus- ja kilpasarjoissa.
Forssan Naisvoimistelijoiden perinteisissä syys- ja kevätnäytöksissä Urheilutalo Feeniksissä esitetään läpileikkaus seuran monipuolisesta toiminnasta.
Kouvolan Seudun Ilmailuyhdistys ry. KILY
KILY on yksi Suomen johtavia lentokerhoja, joka tarjoaa jäsenilleen erinomaiset mahdollisuudet harrastaa ilmailua ja kehittyä vaikka maailmanluokan purjelentäjäksi, kuten kaksinkertainen purjelennon maailmanmestari Markku Kuittinen.
Kerhon kotikenttä EFSE sijaitsee Kouvolan Selänpäässä, jossa on loistavat puitteet aktiiviselle harrastajalle. Kentällä on lentokonehallien lisäksi kahvila, useita erityyppisiä majoitusmuotoja ja päivittäinen saunomismahdollisuus.
Kouvolan Seudun Ilmailuyhdistyksen jäsenillä on käytettävänään hulppea purjekonelaivue, johon kuuluu kolme kaksipaikkaista koulukonetta, kaksi kilpapurjekonetta sekä neljä harjoituspurjekonetta.
Purjelentokoneet vedetään taivaalle vintturilla, joka on todennäköisesti myös Suomen paras ja varmimmin toimiva. Vintturistartti on lisäksi erittäin luontoystävällinen ja edullinen lähtötapa.
Vuosi 2010 oli Kouvolan Seudun Ilmailuyhdistyksen juhlavuosi, kerhohan saavutti miehekkään 50v iän. Juhlavuoden kunniaksi KILY järjesti Selänpään lentokentällä lentonäytöksen, teemalla Harakasta Hornettiin. Kerhomme toimii kotikentällään Valkealan Selänpäässä loppukeväästä alkusyksyyn lähes päivittäin.
Toivotamme kaikki purjelennosta ja kerhostamme kiinnostuneet tervetulleiksi tutustumaan harrastukseemme. Tarjoamme mahdollisuuden päästä tutustumis-lennolle tai tutustumiskurssille, niin voit kokea, miltä lentäminen ilman moottoria tuntuu ja samalla katsella yläilmoista Pohjois-Valkealan huikean kauniita maisemia ja ehkä päättää osallistumisesta seuraavalle purjelentokurssille.
Toiminnan ensisijaisena tavoitteena on järjestää mahdollisimman monipuolista matalan osanottamiskynnyksen liikuntaa, jossa kaikki löytävät meilekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.
TOIMINTA-AJATUS
Tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa ja ringetteä koulutettujen
ja osaavien ohjaajien opastuksella hyvässä seurassa.
Pyrkiä pitämään seurassa jääkiekon edustusjoukkue, jossa pelaaminen voisi olla tavoit-
teena nuoremmille harrastajille ja joka voisi tarjota tervehenkistä jääkiekkoviihdettä
suonenjokelaiselle urheiluyleisölle. Edustusjoukkueen lisäksi seurassa toimii aikuisille
tarkoitettu jääkiekon harrastejoukkue, jonka tarkoituksena on antaa mahdollisuus jääkiekon
harrastamiseen kilpakiekon ulkopuolella.
Saada vanhemmat mukaan lastensa harrastukseen osallistumalla eri tehtävissä joukkueen
ja seuran toimintaan.
Suomen Mopsikerho ry perustettiin 25.11.1964, hyväksytty SKL – FKK ry:n jäsenyhdistykseksi 7.5.1965 ja rotujärjestöksi 8.9.1965. Ensimmäiseksi puheenjohtajaksi valittiin Arvid Kärkinen, perustajajäseniä oli 8 henkeä. Mopsikerhon perustamiselle oli selvästi tarvetta, sillä jo kolmen vuoden kuluessa kerhon perustamisesta, jäseniä oli yli sata. Neljässäkymmenessä vuodessa mopsilaisten määrä on satakertaistunut alkuperäisestä, vuonna 2011 mopsikerholaisia oli jo reilusti yli 800.
Ensimmäinen monisteena tehty rotulehti ilmestyi vuonna 1967, varsinaisessa lehden muodossa rotulehti alkoi ilmestyä vuonna 1969. Ensimmäinen rodun erikoisnäyttely pidettiin 24.8.1969. Kerhon omat nettisivut avattiin syksyllä 1997 ja ovat nyt osoitteessa www.suomenmopsikerho.fi.
Suomen Mopsikerho ry kokoontuu kerran vuodessa vuosikokoukseen. Vuosikokouksessa valitaan johtokunnan jäsenet jotka keskuudestaan valitsevat puheenjohtajan. Vuosikokous valitsee myös jalostustoimikunnan. Vuoden päätapahtumat ovat erikoisnäyttely ja kesäpäivät.
Tule mukaan marttailemaan - yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Ole rohkeasti oma itsesi. Täältä löydät tietoa marttajäsenille ja kaikki ovat tervetulleita tutustumaan marttojen harrastustoimintaan ja liittymään mukaan aktiiviseen järjestöömme.
Marttaillaan yhdessä!