Tarjoukset
Tarjouspyyntöpalvelu
Seuraa meitä Facebookissa
Suomen Kalligrafiayhdistyksen tarkoituksena on koota kalligrafiasta kiinnostuneet toimimaan yhdessä. Luomme yhteyksiä muihin alan toimijoihin Suomessa ja ulkomailla. Yhdistys edistää, kehittää ja ylläpitää kalligrafian harrastusta ja tasoa.
Suomen Kalligrafiayhdistyksen kotipaikka on Helsinki. Yhdistyksemme on kannustava ja kehittävä yhteisö kaikille kalligrafia kiinnostuneille – ikään, sukupuoleen ja kokemustasoon katsomatta. Jäsenyydestä on monenlaista hyötyä, ole hyvä ja tutustu tarkemmin.
Yhdistys harjoittaa tiedotus- ja julkaisutoimintaa. Jäsenlehtemme Sulkanen ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehdessä julkaistaan ajankohtaista tietoa kalligrafiatapahtumista Suomesta ja maailmalta. Mukana on myös haastatteluja ja jäsenten kirjoittamia artikkeleita sekä kirjainmallistoesittelyjä. Lehti antaa laajan kuvan siitä, miten suomalaiset kalligrafian harrastajat uutta luomalla vievät vanhaa perinnettä eteenpäin.
Jäsenviesti Musteläiskä kertoo kerran kuussa ajankohtaisista tapahtumista. Se toimitetaan jäsenille sähköpostilla. Musteläiskässä on linkkejä kiinnostaville sivuille, tietoa tulevista kalligrafiakursseista ja -tapahtumista ympäri Suomen sekä ajankohtaista tietoa yhdistyksen näyttelyistä ja toiminnasta.
Toivotamme kaikki uudet jäsenet ja ajatukset tervetulleeksi! Liity mukaan tai ota ensikosketus toimintaamme avoimissa kalligrafiatapaamisissamme.
www.facebook.com/Suomen-Kalligrafiayhdistys-239961162150/
Rauman Merihistoriallinen Seura on avoin yhdistys, jonka tarkoituksena on vaalia paikallisen merenkulun, saariston sekä merellisten ammattien ja harrastusten vaiheita aina nykypäivään asti. Yhdistys järjestää aiheeseen liittyviä tilaisuuksia, retkiä ja tapahtumia. Esineiden kunnostus, tiedon hankinta ja koulutus tukevat harrastusta ja myös merimuseotoimintaa. Talkootoiminta on kautta vuosien ollut vilkasta.
Rauman Merihistoriallinen Seura toivottaa kaikki uudet jäseneksi haluavat tervetulleeksi mukaan merellisestä historiasta kiinnostuneiden harrastajien joukkoon.
Cairnterrierikerho ry on perustettu 2.2.1974. Noin 140 jäsenen yhdistys on paisunut 40 vuoden saatossa n. 1800 jäsentä käsittäväksi rotujärjestöksi.
Yhdistyksen sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on toimia cairnterriereistä kiinnostuneiden henkilöiden yhdyssiteenä ja pyrkiä edistämään cairnterriereiden tuntemusta ja kasvatusta Suomessa. Yhdistyksen toiminta-alue on koko maa. Yhdistyksen toimialaan kuuluu valistustyö, järjestäen keskustelu-, neuvonta- ja koulutustilaisuuksia, kursseja ja koiranäyttelyitä. Cairnterrierikerho ry julkaisee myös 4 kertaa vuodessa ilmestyvää Cairn-lehteä. Yhdistys on Suomen Kennelliiton ja Suomen Agilityliiton jäsen.
Näiltä sivuilta löydät lisätietoja yhdistyksen toiminnasta ja toimihenkilöistä. Tervetuloa mukaan toimintaan: uusille ideoille, rodun ihailijoille ja harrastajille on aina tilaa joukossamme!
Mäntän seudun luonnonsuojeluyhdistys ry. toimii Mänttä-Vilppulan kaupungin ja Jämsän kaupungin Kuoreveden alueella. Yhdistys pyrkii toimimaan aktiivisesti paikallisessa luonnonsuojelutyössä sekä Pirkanmaan luonnonsuojelupiirissä. Järjestämällä erilaisia retkiä yhdistys pyrkii lisäämään kaupunkilaisten luontotietoutta.
Pohjois-Karjalan CP-yhdistys ry toimii Pohjois-Karjalan maakunnan alueella. Yhdistyksen tarkoituksena on parantaa cp-, mmc- ja hydrokefaliavammaisten asemaa yhteiskunnassa, ja tarjota mahdollisuuksia virkistys- ja harrastustoimintaan. Yhdistys toimii myös jäsentensä edunvalvojana vammaisia koskevissa kysymyksissä. Yhdistys työskentelee cp-, mmc-ja hydrokefalivammaisten etujärjestönä.
Pohjois-Karjalan CP-yhdistys ry on yksi Suomen CP-liitto ry:n 20 jäsenyhdistyksestä. Liittymällä cp-yhdistykseen saat mm. seuraavia jäsenetuja: viisi kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden, CP-lehden, mahdollisuuden osallistua erilaisille retkille ja tapahtumiin pienellä omavastuulla sekä mahdollisuuden hakea Suomen CP-liitto ry:n avustajapalvelua.
Yhdistys tekee yhteistyötä mm. Suomen CP-liitto ry:n, Joensuun kaupungin vammaisneuvoston, Joensuun vammaisia ja pitkäaikaissairaita edustavien järjestöjen neuvottelukunnan sekä Suomen Meningomyeloseele- ja Hydrokefaliavammaiset ry:n, Me Hyvät ry:n kanssa.
Toimisto avoinna parittomien viikkojen tiistai-iltaisin klo 18-20.
Yhdistys tekee psoriasista tunnetuksi, edistää asiallista suhtautumista psoriasista sairastaviin ja heidän oikeuksiensa toteutumista sekä hyvää hoitoa. Yhdistys tarjoaa tietoa, kuntoutusta ja vertaistukea psoriasista sairastaville.
Muualla luokittelemattomat muut järjestöt
SUFT on Suomen Fysioterapeutit ry:n erikoisalayhdistys, joka vastaa urheilufysioterapeuttien koulutuksen kehittämisestä, järjestämisestä ja koordinoinnista Suomessa. Yhdistys on perustettu vuonna 1979. SUFT järjestää urheilufysioterapian alalla vuosittain n.20 kpl 1-3 päiväisiä koulutuskokonaisuuksia. Lisäksi SUFT järjestää joka vuosi suuren kansainvälisen urheilufysioterapian kongressin, jossa esiintyy kansainvälisesti arvostettuja puhujia sekä Suomesta että maailmalta.
Yhdistyksen tavoitteena on käytännönläheisillä koulutuksilla kehittää fysioterapeuttien ammattitaitoa urheilijoiden kanssa toimimiseen. Lisäksi yhdistys pyrkii tiedottamaan urheilufysioterapiasta ja luomaan yhteistyöverkostoja muiden urheilussa toimivien tahojen kanssa.
SUFT ry:n koulutuksiin osallistuminen on yksi kriteeri haettaessa ammattinimikettä Sertifioitu Urheilufysioterapeutti.
Urheilufysioterapeutti kuuluu tärkeänä osana urheilijan taustatiimiin yhdessä valmentajien, lääkäreiden sekä muiden asiantuntijoiden kanssa.
Ammattitaitoiset urheilufysioterapeutit työllistyvät mm. lajiliittoihin, seuroihin, urheiluakatemioihin sekä julkiselle ja yksityiselle sektorille.
Yhdistys on Kymenläänin kennelpiirin alueella toimiva Karjalankarhukoiria harrastava yhdistys. Se on Suomen toiseksi vanhin karhukoirayhdistys. Kymi on ollut karhukoiran alusta saakka vahvaa karhukoira aluetta ja on sitä tänäpäivänäkin. Yhdistyksen jäsenten koirat on voittanut useita mestaruuksia niin Kuninkuus- kuin Kuningatarottelussa. Vielä useampi koira on sijoittunut kärkeen otteluissa.Kymen karhukoirat on valtakunnallisesti arvostettuja. Kasvattajat on luoneet merkittävän osan tämän hetken karhukoiraan, niin takavuosina kuin nykyään. Nykyisin kasvatustyö on vahvassa nousussa ja uusia kasvattajia on tullut kehiin. Yhdistyksellä on lähivuosina aktiivista toimintaa kun järjestettävänä kaikki karhukoiran arvo-ottelut. Alkaen 2015 tukinäyttely ja syksyllä Hirvenhaukut.
Kuhmoisten Reumayhdistys ry toimii paikallisena reumasairaiden sekä heidän läheistensä edunvalvojana ja tiedon välittäjänä.
Yhdistys tarjoaa jäsenilleen tuen ja tiedon lisäksi monipuolisia virkistys- ja liikuntapalveluita.
Toiminnassaan yhdistys pyrkii sääntöjensä mukaisesti ennalta ehkäisemään selkäsairauksien syntymistä, lievittämään tuki- ja liikuntaongelmaisten kipuoireita ohjaamalla heitä omatoimiseen liikunnan harrastamiseen ja osallistumaan kuntoutus- ja virkistystoimintaan. Yhdistys on Selkäliitto ry:n jäsenjärjestö. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen liikunta- ja jumppatoiminnan lisäksi alan asiantuntijaluentoja ja keskustelutilaisuuksia. Virkistystoimintaan sisältyy mm. teatteri- ja ulkoilutapahtumia.
Riihimäen Seudun Näkövammaiset ry on kaikkia Hausjärven, Lopen ja Riihimäen näkövammaisia varten tarkoitettu yhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 1987 ja toimii alueyhdistyksemme Päijät-Hämeen Näkövammaisten paikallisyhdistyksenä.
Yhdistys
Osallistuminen on ilmaista. Kysy lisää puheenjohtajalta tai Riihimäen kaupungin erityisryhmien liikunnanohjaajalta.
Pohjois-Pohjanmaan kansanmusiikkiyhdistys toimii Pohjois-Pohjanmaan maakunnan alueella sekä osassa eteläistä Lapin lääniä. Yhdistys on Suomen Kansanmusiikkiliiton jäsenjärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on kansanmusiikin tallentaminen, tunnetuksi tekeminen ja harrastuksen lisääminen toimialueellaan.
Yhdistys pyrkii tavoitteisiinsa:
1.järjestämällä kansanmusiikkitapahtumia ja konsertteja
2.järjestämällä koulutusta kansanmusiikin, -laulun ja –tanssin harrastajille
3.järjestämällä maakunnallisia musiikkijuhlia
4.julkaisemalla nuottikirjoja ja kansanmusiikkiäänitteitä
5.järjestämällä sävellys- ja musiikkikilpailuja
Tehdään Hyvä Teko ry on kokkolainen yhdistys, joka tekee ja tukee monin tavoin, paikallisesti Kokkolassa.
Lue lisää sivuiltamme osoitteessa: www.Hyva-Teko.fi
Riitta: 040 414 0625
Hannu: 040 415 5354
Lämmitysenergia Yhdistys on lämmityslaiteasennuksia tekevien liikkeiden urakoitsijajärjestö, jossa on mukana myös alalla toimivia laitevalmistajia, maahantuojia ja energiantoimittajia sekä LVI-suunnittelijoita.
Yhdistys toimii myös Tukesin valtuuttamana henkilöarviointilaitoksena ja järjestää öljy- ja kaasualan vastuuhenkilöiden kokeet kaksi kertaa vuodessa.
Lämmitysenergia Yhdistys omistaa neuvonta- ja koulutuspalveluja tarjoavan sekä julkaisuja myyvän Suomen Lämmitystieto Oy:n.
Ota yhteyttä!
Kirjanpitopalvelut pienyrityksille ja yhdistyksille. Edullinen, selkeä hinnoittelu. Lisäksi toiminnantarkastukset taloyhtiöillle ja yhdistyksille, markkinointipalveluja yrityksille sekä hallinnon palveluja pienille taloyhtiöille. Toiminta-alueena koko Suomi.
Lisätietoja kotisivuiltamme.
Köyliön vanhustenkotiyhdistys ry on perustettu 31.7.1974. Rakennukset on rakennettu vuosina 1978, 1980, 1987 sekä palvelutalo vuonna 2003.
Yhdistys toimii vanhusten sosiaalisen aseman ja hoitomahdollisuuksien parantamiseksi sekä heidän henkisen hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitämiseksi. Yhdistys ylläpitää ja vuokraa vanhuksille tarkoitettuja asuntoja Köyliön kunnan palvelukeskuksen välittömässä läheisyydessä.
Yhdistys on voittoa tavoittelematon, vapaaehtoisuuteen perustuva. Toiminta on kiinteistöjen ylläpitoa ja asuntojen vuokrausta.
Yhdistys ottaa vastaan toimintansa ja vuokratasojen kohtuullisella tasolla pitämiseksi lahjoituksia ja testamentteja.
Yhdistys kehittää autourheilua, auton hallintataitoa ja liikennekulttuuria sekä autoharrastukseen liittyvää toimintaa. Seura ylläpitää Vallitien Vauhtirata -nimistä jokamiesrataa Helapuron alueella. Rata on maanlaajuisesti merkittävä ja siellä on pidetty menestyksekkäästi vuonna 2007 nuorten ja naisten jokamiesluokan SM-kisat sekä vuonna 2014 SM-liiga kisat. Vuonna 2016 radalla tullaan järjestämään peräti viisi JM-kisaa.
Iisalmen Joogakerho on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön.
Iisalmessa toimivat jooganohjaajat ovat saaneet koulutuksensa Suomen Joogaliiton kursseilla ja opettavat joogaa Joogaliiton luomien periaatteiden mukaisesti. Suomen Joogaliiton pioneerit ovat hakeneet monien joogasuuntausten joukosta Suomen olosuhteisiin sopivaa ja suomalaista elämää rakentavaa menetelmää. Joogaliiton opetuksessa yhdistyvät laaja-alaisesti hathajooga ja rajajooga.
Yhdistyksen tavoitteena on tehdä joogaa tunnetuksi Iisalmen seudulla sekä tukea joogan harrastajien yhteistoimintaa ja koulutusta.
Tervetuloa mukaan!
Pedaali ry:n tavoitteena on edistää museopedagogista toimintaa, vahvistaa yleisötyötä tekevien ammatillista identiteettiä ja arvostusta, sekä tukea jäsentensä ammatillista kehittymistä. Yhdistys toimii alan keskustelufoorumina ja tarjoaa jäsenistölleen koulutusta ja verkostoja. Yhdistyksellä on oma julkaisusarjansa "Pedafooni".
Pedaali on aloittanut toimintansa 2005 ja jäseniä on tällä hetkellä yli 200. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa aiheesta kiinnostunut.
Lempäälän-Vesilahden Reumayhdistys ry on perustettu vuonna 1987. Reumayhdistyksen toiminta on virkistystoimintaa, reuman hoitoon liittyvän tiedon jakamista, sairauden kanssa elämään opettelua ja muiden jäsenten tapaamista.
Yhdistys on voittoa tavoittelematon järjestö joka toimii yhteistyössä Reumaliiton, reumayhdistysten, kunnan sekä muiden yhteistyö tahojen kanssa. Lempäälän-Vesilahden reumayhdistyksellä on edustus Reumaliiton valtuustossa sekä Reumaliiton Pirkanmaan ja Keski-Suomen aluetoimikunnassa. Molemmissa edustajana puheenjohtaja Jukka Riihenmäki.
Yhdistys järjestää retkiä, risteilyjä, jäseniltoja ja teatterimatkoja jäsenten toivomusten mukaan. Jäsenillä on mahdollisuus esittää toivomuksia erilaisista tapahtumista ja osallistua myös itse järjestämään niitä.
Kymenlaakson Lintutieteellinen Yhdistys ry perustettiin vuonna 1977 kymenlaaksolaisten lintuharrastajien yhdyssiteeksi. KyLY on valtakunnallisen BirdLife Suomen jäsenjärjestö ja sen kautta osa maailmanlaajuista BirdLife Internationalia, joka on maailman johtava linnustonsuojelun asiantuntija. KyLY edistää lintujen suojelua, tutkimusta ja lintuharrastusta sekä toimii harrastajien ja tutkijoiden yhdyssiteenä. Toiminta Yksinäisen harrastajan hommaa? Ei välttämättä, vaikka moni harrastaja retkeilee mielellään myös yksikseen. Lintuharrastus on pitkälti myös sosiaalista toimintaa. KyLY:ssä on paljon toimintaa joka perustuu yhdessäoloon ja yhteistyöhön. Tällaisia ovat mm. yhteiset linturetket, jota yhdistys järjestää vuosittain niin koti- kuin ulkomaille. Muutonseurantaan lintutorneissa, merenrannan niemenkärjissä tai saarissa kerää vuosittain suuriakin joukkoja samanaikaisesti paikoille. Yhteistyönä toteutetaan myös BirdLifen valtakunnallisia lajiprojekteja. Lintujen rengastukseen perehdytetään harrastajia teemapäivien aikana ja yhdistyksen järjestämät pinnarallit ovat tyypillisiä tapahtumia, joissa kisataan kimpassa. Toimintaan voi tulla mukaan ja tutustua muihin harrastajiin osallistumalla KyLY:n järjestämiin kokouksiin ja esitelmätilaisuuksiin, jotka useimmat ovat myös yleisölle avoimia.
Suomen Nefrologiyhdistys - Finlands Nefrologförening r.y. on perustettu vuonna 1970. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää maamme nefrologista koulutus- ja tutkimustoimintaa sekä nefrologisten potilaiden hoitoa. Yhdistyksen tehtävänä on myös ylläpitää kansainvälisiä yhteyksiä nefrologian alalla. Yhdistys tekee aloitteita ja ottaa kantaa nefrologisiin kysymyksiin, järjestää kokouksia, esitelmä- ja koulutustilaisuuksia, harjoittaa tiedotus- ja valistustoimintaa sekä jakaa koulutusapurahoja. Yhdistys järjestää kaksi omaa kaksipäiväistä kokousta vuosittain. Tällä hetkellä yhdistykseen kuuluu 189 jäsentä.
Suomen Mopsikerho ry perustettiin 25.11.1964, hyväksytty SKL – FKK ry:n jäsenyhdistykseksi 7.5.1965 ja rotujärjestöksi 8.9.1965. Ensimmäiseksi puheenjohtajaksi valittiin Arvid Kärkinen, perustajajäseniä oli 8 henkeä. Mopsikerhon perustamiselle oli selvästi tarvetta, sillä jo kolmen vuoden kuluessa kerhon perustamisesta, jäseniä oli yli sata. Neljässäkymmenessä vuodessa mopsilaisten määrä on satakertaistunut alkuperäisestä, vuonna 2011 mopsikerholaisia oli jo reilusti yli 800.
Ensimmäinen monisteena tehty rotulehti ilmestyi vuonna 1967, varsinaisessa lehden muodossa rotulehti alkoi ilmestyä vuonna 1969. Ensimmäinen rodun erikoisnäyttely pidettiin 24.8.1969. Kerhon omat nettisivut avattiin syksyllä 1997 ja ovat nyt osoitteessa www.suomenmopsikerho.fi.
Suomen Mopsikerho ry kokoontuu kerran vuodessa vuosikokoukseen. Vuosikokouksessa valitaan johtokunnan jäsenet jotka keskuudestaan valitsevat puheenjohtajan. Vuosikokous valitsee myös jalostustoimikunnan. Vuoden päätapahtumat ovat erikoisnäyttely ja kesäpäivät.
Tule mukaan marttailemaan - yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Ole rohkeasti oma itsesi. Täältä löydät tietoa marttajäsenille ja kaikki ovat tervetulleita tutustumaan marttojen harrastustoimintaan ja liittymään mukaan aktiiviseen järjestöömme.
Marttaillaan yhdessä!
Järjestömme ydin on yhdistystoiminta, jonka puitteissa tarjoamme jäsenille tietoa, tukea ja toimintaa. Paikallisten, alueellisten tai valtakunnallisten jäsenyhdistysten vertaistoiminta ja harrastusryhmät kokoava yhteen reuma- ja muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastavia ja heidän läheisiään. Kaikki tule-terveydestä omakohtaisesti tai ammattinsa vuoksi kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.
Lapin Puutarhayhdistys ry on perustettu 8.2.1949. Perustamisasiakirjassa yhdistyksen tarkoitukseksi määriteltiin puutarhaviljelyn edistäminen Lapin läänissä. Vuosikymmenten myötä toiminta on muuttunut ajan tarpeita vastaavaksi. Aluksi yhdistys ajoi alan ammattilaisten asiaa ja puutarhakoulutuksen saamista Lappiin. Myöhemmin puutarhaharrastuksen lisääntyessä siitä tuli enemmän harrastajien kokoontumispaikka.
Yhdistys on jäsenenä valtakunnallisessa Puutarhaliitto ry:ssä, joka kokoaa yhteen sekä puutarhaharrastajat että puutarha-alan ammattilaiset, opiskelijat ja yritykset. Puutarhaliitto on siis eri yhdistysten kattojärjestö, johon ei kuulu henkilöjäseniä. Yhdistykset maksavat Puutarhaliitolle vuosittain jäsenmaksua. Puutarhaliiton tavoitteena on edistää viherviihtyvyyttä ja puutarha-alan harrastusmahdollisuuksia sekä edistää alan ammattilaisten toimintaedellytyksiä.
Kauhavan Reumayhdistys on alkujaan perustettu v. 1952 mutta toiminta on välillä keskeytynyt. Aktiivinen toiminta alkoi uudestaan v. 1988. Toiminta-alueeseen kuuluivat Alahärmän, Kauhavan, Kortesjärven ja Ylihärmän kunnat, jotka v. 2009 alusta alkaen ovat kuntaliitoksen myötä Kauhavan kaupunginosia. Jäseniä yhdistyksessä on yli 400.
Kauhavan Reumayhdistys on Suomen Reumaliiton jäsen. Liitto on kansanterveys-, vammais- ja liikuntajärjestö, joka toimii eri tavoin reumasairauksien ja muiden tuki- ja liikuntaelin-sairauksien (tules) ehkäisemiseksi, sekä sairastuneiden hoito-olosuhteiden ja elinolojen kehittämiseksi. Liitto valvoo tule-sairaiden oikeuksia, tukee jäsenyhdistystensä työtä ja toimintaa sekä vahvistaa sairastuneiden sosiaalista tukiverkkoa.
Tiedon saanti, oma tai läheisen sairaus sekä tuen ja ystävien saanti ovat selvitysten mukaan tärkeimmät syyt liittyä yhdistyksen jäseneksi. Unohtamatta virkistystoimintaa, jota yhdistys jäsenilleen järjestää mm. teatterissa käyntejä, liikuntapäiviä, yhden ja useamman päivän retkiä, jäseniltoja joissa yleensä on joku terveysaiheinen luento.
Marttailu on monipuolista ja aktiivista harrastamista. Martoissa sinulla on mahdollisuus uuden oppimiseen, yhdessä tekemiseen, vaikuttamiseen ja elämyksiin. Tervetuloa joukkoon!
Kotkan Reumayhdistys ry on perustettu 21.1.1949. Jäsenmäärä on noin 340. Yhdistys tiedottaa toiminnastaan kaupunkilehti Ankkurissa järjestöt palstalla. Jäsenmaksu on 17,- / henkilöjäsen, josta maksamme 7,-/jäsen Reumaliitolle sekä VYT:lle 0,40,-/jäsen.
Myyjäiset ovat tärkeä osa yhdistyksemme toiminnan rahoittamiseksi. Seuraa ilmoituksia Ankkurissa, puuhaihmisiä tarvitaan aina.
Reumaliitto on vakuuttanut kaikki jäsenet ja toimihenkilöt. Kyseessä on järjestövakuutus, joka kattaa kaikki Reumaliiton ja -yhdistyksen tapahtumat. Jos jotain vahinkoa sattuu näissä tilaisuuksissa, yhteys Reumaliittoon. Sieltä saa vahinkoilmoituskaavakkeet ja ne myös palautetaan sinne. Vakuutusyhtiönä toimii IF.
Kotkan Reumayhdistyksen tehtävä on toimia edunvalvojana ja tiedon jakajana reumatautia sairastaville sekä muille tuki- ja liikuntaelinsairaille.Yhdistys työskentelee reumasairauksien sekä muiden tuki- ja liikuntaelinsairauksien ehkäisemiseksi ja terveyden edistämiseksi. Yhdistys järjestää jäsenilleen liikunta- ja virkistystoimintaa. Yhdistys pitää toimintansa pohjana yhdistyksen sääntöjä, Reumaliiton ohjeistuksia ja Suunta-asiakirjaa. Yhdistyksen toimitila on Kumppanuustalo Viikarissa, Mariankatu 24, 48100 Kotka.
Vuosi 2017 on Porin Latu ry:n 46. toimintavuosi, perustamispäivä on 6.12.1970. Yhdistys on vuonna 1938 perustetun Suomen Latu ry:n jäsen. Järjestössä on 199 jäsenyhdistystä, niissä jäseniä yhteensä noin 83000. Yhdistys on Karhuseutu ry:n jäsen.
Yhdistyksemme jatkaa toimintaa vuonna 2017 edelleen teemalla Susisuon Toimintakeskus tutuksi. Toimintakeskus Susisuo mahdollistaa ja tarjoaa jäsenilleen kokoontumistilan sekä parantaa lähiseudun kaikkien asukkaiden liikunta- ja retkeilymahdollisuuksia. Tavoitteena on edistää Porin seudulla hiihtoa ja muuta ensisijaisesti luonnossa tapahtuvaa kuntoliikuntaa ja retkeilyä, sekä myös vaikuttaa kuntoliikunnan voimavarojen lisäämiseen. Yhdistys on avoin edistämään uusia ajankohtaisia kunto- ja luontoliikuntamuotoja, ja se on mukana Suomen Ladun kampanjoissa. Pyritään lisäämään Satakunnan ja Lounais-Suomen latualueen yhdistysten välistä yhteistyötä, sekä lasten ja nuorten tapahtumia toiminnassa mahdollisuuksien mukaan, muun muassa koulutusten kautta. Yhteistyötä alueen päiväkotien, koulujen ja Porin kaupungin ympäristötoimiston kanssa jatketaan entiseen tapaan.
Yhdistyksen jäsenhankintaa tehdään omissa tapahtumissa, sekä mahdollisuuksien mukaan myös muissa toimintaan läheisesti liittyvissä toisen osapuolen järjestämissä tapahtumissa.
Yhdistyksen toimintakeskus sijaitsee Porin Niittymaalla, osoitteessa Susisuontie 111. Päärakennukseen tehdyn laajennuksen jälkeen kokonaispinta-ala on nyt 110 m2, kokoontumistilaa on noin 60:lle. Muita rakennuksia 0,72 ha tontilla on sauna ja varastorakennus, sekä puulato. Piha-alueen kota ja ulko wc palvelevat retkeilyreittiä käyttäviä kulkijoita. Rakennukset omistaa yhdistys, tonttimaa on vuokralla Porin kaupungilta.
Kaikki työt, majan huolto, hiihto- ja patikkareitin ylläpito, toiminnan suunnittelu ja toteutus ym. tehdään talkootyönä.
Kuusamon Kehitysvammaisten Tuki r.y.:n tarkoituksena on toimia kehitysvammaisten etujen valvojana. Yhteinen toiminta, tapahtumat, virkistys ja tiedonjakaminen luovat me-henkeä ja antavat voimia arjessa jaksamiseen. Yhdessä toimien, yhdistyksenä, perheet ovat myös vahvempia vaikuttajina ja omien oikeuksiensa puolustajina. Yhdistystoiminta kokoaa kehitysvammaiset ihmiset ja heidän perheensä yhteen. Kokemusten vaihtaminen ja samassa elämäntilanteessa olevien ihmisten löytäminen ovat korvaamaton apu arkipäivän keskellä. Tukiyhdistyksessä on mukana myös alan ammattihenkilöstöä sekä muita kehitysvammaisten ihmisten läheisiä. Yhdistyksessä voi olla halutessaan pelkästään kannatusjäsenenä.
Yhdistys perustettiin 24.1.2010. Tavoitteenamme on edistää puhdasrotuisten kanakoirien kasvatusta, jalostusta ja metsästyksellistä käyttöä hyvässä kennelhengessä toiminta-alueellamme. Kanakoirakoulutus on tärkeässä roolissa toiminnassamme. Järjestämme koulutustilaisuuksia teoriasta käytännön harjoituksiin. Meillä on ammattitaitoisia kouluttajia ja käytämme myöskin vierailevia kouluttajia toiminnassamme. Järjestämme tottelevaisuuskoulutusta, noutokoulutusta, metsästyskoulutusta niin pellolla kuin metsässä, mukaan lukien vesityö- ja kaer-kokeet. Kerhomme tuo yhteen kaikki vasta-alkajista kokeneisiin konkareihin, joten tervetuloa mukaan reippaan ja mukavan harrastuksen pariin karvoihin katsomatta! Ota rohkeasti yhteyttä hallituksen jäseniin ja tule tutustumaan toimintaamme!
Sievin Sievät Martat kokoontuvat säännöllisesti tekemään erilaisia kotiin ja perheisiin liittyviä asioita ruuan ja ravitsemuksen, talousasioiden sekä kestävien arjen valintojen parissa. Toiminta on kaikille avointa. Tavoitteena on oppia uutta ja toimia yhdessä. Näiden lisäksi yhdistys tekee kahvitusta ja muonitusta talkootyönä.
Yhdistyksen tarkoituksena on herättää ja ylläpitää vastuullista ja asiantuntevaa koirasusiharrastusta, sekä edistää ja tukea harrastustoimintaa Suomessa. Yhdistys pyrkii jakamaan oikeaa tietoa koirasusista, ja tällä tavoin vähentämään koirasusiin kohdistuvia ennakkoluuloja ja parantamaan koirasusien julkisuuskuvaa.
Marttatoiminta Kulosaaressa. Marttaliittoon kuuluva yhdistys, joka perustettiin sodan jälkeen vuoden 1945 keväällä. Jäseniä on 36.
Löydät meidät myös Facebookista.
Yhdistys on perustettu heinäkuussa 2006 ja sen tarkoituksena on edistää metsästykseen käytettävän Patterdale Terrier-rodun, jota myös Black Fell Terrier-roduksi nimitetään, jalostusta ja kasvatusta Suomessa. Rodusta käytetään englantilaisen virallisen nimen ohella nimitystä patterdalenterrieri. Löydät meidät myös Facebookista.
Loimaalla toimii Loimaan ja sen lähikuntien mielenterveyskuntoutujien oma yhdistys, Savikki ry. Yhdistys kokoontuu Loimaan CityNuokkarilla yhteistiloissa (Asemakatu 5, 32200 Loimaa), maanantaisin ja lauantaisin klo 11.00-15.00. Näiden kerhopäiväkokoontumisten yhteydessä yhdistys pyrkii järjestämään monenlaista virkistävää toimintaa jäsentensä hyväksi. Ohjelmassa on tavallisesti ollut mm. kahvitusta, biljardia, seurapelejä, jutustelua ja ajatustenvaihtoa, ruoanlaittoa, askartelua, jumppaa ja rentoutusta, musiikkia, elokuvia, jne. Lisäksi yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia retkiä, matkoja ja vierailuja. Liikunnallista toimintaa Savikilla on mm. Loimaan kaupungin järjestämä monilajikerho, joka kokoontuu tiistaisin 13.30-14.30. Torstai-iltapäivisin klo 14.30-15.00 on puolestaan ohjattua vesijumppaa Loimaan Vesihovissa ja Hirvihovin kuntosali on käytettävissä torstaisin klo 13.00-15.00. Lisäksi kesäkaudella pelataan mm. petankkia. Edellisten lisäksi on Savikilla muitakin toimintamuotoja tulevaisuudessa suunnitteilla. Savikki toimii vertaistuen ja oma-aputoiminnan periaatteella ja tarjoaa alueen mielenterveys-kuntoutujille ennen kaikkea yhteisen kohtauspaikan, jonka kautta voi tutustua toisiin mielenterveyskuntoutujiin - ja löytää uusia ystäviä, saada tukea ja kannustusta, kokea yhteishenkeä! Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä Loimaalla tai sen lähikuntien alueella asuva asiasta kiinnostunut henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenyyden etuihin kuuluu mm. Mielenterveyden Keskusliiton julkaisema Revanssi-lehti, joka tulee yhdistyksen jäsenille ilmaiseksi neljä kertaa vuodessa. Jäsenyys tarjoaa myös mahdollisuuden osallistua MTKL:n koulutuskursseille ja erilaisiin virkistys- ja urheilutapahtumiin. Lisäksi jokainen jäsen saa oman, Mielenterveyden Keskusliiton myöntämän jäsenkortin, jonka esittämällä voi saada erilaisia alennuksia tietyistä liikkeistä ja yrityksistä. Lisäksi Savikin omilla retkillä ja matkoilla yhdistys maksaa osan kustannuksista. Jäsenmaksu on 15€/vuosi Savikki löytyy myös Facebookista. Postiosoite: Purotie 12 32210 Loimaa
Vaasan Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK
Pj. / koulutusyh. Raimo Vessonen Rudontie 192 66400 LAIHIA p.k. (06) 477 0702 matkap. 0400 868 416 sähköp. vessonen (at) siltarami.fi
Varapj. Jari Jantunen Kyntäjänkatu 7 65370 VAASA matkap. 0400 564 294 sähköp. jari.jantunen (at)vaasa.fi
Sihteeri Urmas Alho Pitkäkatu 54 B 12 65100 VAASA p.k. (06) 312 1272 matkap. 0400 633 758 sähköp. urmas.alho (at) netikka.fi Tiedotussiht./rh Marja Hepomäki Pitkäkatu 59-61 as 8 65100 VAASA p.k. (06) 317 0362 matkap. 040 548 5305 sähköp. marja.hepomaki (at) netikka.fi Rakennustaidon yh./Tuki- ja huoltorahaston yh. Johan Andersson Strömsbackavägen 35 65930 SÖDRA VALLGRUND p.t. (06) 317 1225 p.k. (06) 352 7797 fax (06) 312 1992 matkapuh. 050 563 1669 info (at) vaasanrakennuskeskus.fi www.vaasanrakennuskeskus.fi ATK-yhteyshenkilö Urmas Alho Pitkäkatu 54 B 12 65100 VAASA p.k. (06) 312 1272 matkap. 0400 633 758 sähköp. urmas.alho (at) netikka.fi Veteraanien yhteyshenkilö: Olavi Laitala Läntinen Pitkäkatu 12 65380 VAASA matkapuh. 0400 563 981 sähköp. olavi.laitala (at)netikka.fi
Helsingin LVI-yhdistys eli HeLVI r.y. toimii lämpö-, vesi- ja ilmastointialan työntekijöiden ammatillisena yhdyssiteenä. HeLVI r.y edistää toiminnallaan jäsentensä ammattitaitoa sekä reagoi nopeasti LVI-alan kehitykseen. Helvi on LVI-alan ammattilaisten ja osaajien yhdistys, jonka kautta jokaisen LVI-alan henkilön on mahdollisuus kuulua valtakunnalliseen osaajaverkostoon. HeLVI toimii jäsentensä ammattitaidoin edistämiseksi ja toimivan kontaktiverkoston luomiseksi. Yhdistys järjestää säännöllisesti LVI-alan asiantuntijoiden johdolla keskustelu- ja esitelmätilaisuuksia. HeLVI harjoittaa koulutus-, julkaisu- ja näyttelytoimintaa sekä muita tapahtumia, jotka ovat suunniteltu jäsenistön ammatillisen edun mukaisiksi. Myös opiskelijayhteistyö ja monet vapaa-ajan tilaisuudet kuuluvat HeLVIn toimenkuvaan. HeLVIn huvila Vartiosaaressa on kesäaikaan suosittu virkistäytymispaikka. Helvilää hallinnoi Pro Helvilä yhdistys. HeLVi tarjoaa jokaiselle LVI-alan ammattilaiselle ja osaajalle ympäristön kehittää omaa ammattitaitoaan, laajentaa kontaktipiiriään, hakea uusia virikkeitä ja olla aktiivinen oman ammattikuntansa muiden osaajien kanssa. Yhdistyksen toimintaan sopivat kaikki LVI-alan ihmiset, monipuolisesti ammattikunnan jokaiselta alueelta, ketään pois rajaamatta. Jokainen LVI-alan opiskelija ja työntekijä on tervetullut ja sopiva HeLVIn toimintaan.
fi-fi.facebook.com/Acat-Joensuun-Marttayhdistyksen-nuorten-marttojen-toimintaryhm%C3%A4-177055772327956/
Marttajärjestö on valtakunnallinen, kotitalousneuvontaa antava järjestö. Marttojen toimintaan kuuluu elinympäristöön vaikuttaminen ja ympäristön pitäminen elinkelpoisena. kodin talouden ja arkipäivän hallinnan opettelu terveellisen, monipuolisen, suomalaisen ruonvalmistuksen opettelu kansainvälinen toiminta mm. tukemalla ja antamalla neuvontaa kehitysmaiden sekä lähialueiden naisille Yhdistys kuuluu Pohjois-Karjalan Martat piiriin.
Tule mukaan marttailemaan - yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Ole rohkeasti oma itsesi. Täältä löydät tietoa marttajäsenille ja kaikki ovat tervetulleita tutustumaan marttojen harrastustoimintaan ja liittymään mukaan aktiiviseen järjestöömme. Marttaillaan yhdessä!
Curling on taitoa ja älyä vaativa olympialaji ja harrastus sopii kaiken ikäisille ja kokoisille. Curling on luonteeltaan erittäin sosiaalinen ja pelissä toimitaan rehdisti toisia kunnioittaen. Harvassa muussa joukkuelajissa samassa joukkueessa voivat pelata miehet ja naiset tai äiti, isä ja lapset. Curlingjoukkueen saa helposti kasaan esimerkiksi yhdesä tuttavapariskunnan kanssa! Curlingliitto Suomen Curlingliitto ry. on maan curlingseurojen ja niiden yhdistysten, jotka ovat hyväksyneet ohjelmaansa curlingpelin, yhteenliittymä. Liiton tarkoituksena on
Oma yhdistys on lähelläsi ja sinua varten! Yhdistyksemme on keliaakikkojen edunvalvoja alueellamme. Haluamme lisätä keliakiatietouttasi, auttaa ja tukea sinua kaikissa keliakiaan liittyvissä asioissa. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan vaikuttamaan kaikkeen mahdolliseen keliaakikon elämään liittyvään toiminta-alueellamme.
Tule mukaan toimintaan! Osallistu, ota yhteyttä, vaikuta, anna palautetta! Näin voimme kehittää yhdistystä jäsentemme haluamalla tavalla.
Tule mukaan yhdistyksemme toimintaan. Uusia ideoita ja toteuttajia tarvitaan. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!
Orimattilan karate on jäsenmäärältään pieni, mutta aktiivinen seura. Seurassa harjoittelee noin 50 jäsentä, joista suuri osa on junioreita. Osoituksena hyvästä yhteishengestä ja jäsenten aktiivisesta osallistumisesta kertoo muun muassa se, että seura on järjestänyt jo lähes 20 kertaa Suomen suurimmat karatekilpailut.
Harjoittelemamme tyylisuunta on Shotokan. Seurassa käy vierailevia vetäjiä myös muista karateseuroista sekä harjoittelua piristetään välillä muiden budolajien merkeissä. Seura on täysin harrastajaseura, vaikka kilpailijoitakin seurasta löytyy.
Kanta?Hämeen lintutieteellinen yhdistys (perustettu vuonna 1971) on lintuharrastajien yhdistys, joka tarjoaa jäsenilleen hyvät lintuharrastusmahdollisuudet KHLY:n alueella. Alueeseen kuuluvat seuraavat kunnat: Hattula, Hausjärvi, Hämeenlinna, Janakkala, Loppi ja Riihimäki. Yhdistyksen jäsenenä tapaat muita linnuista ja luonnosta kiinnostuneita, pääset linturetkille, saat tietoa kotiseutusi linnuista ja opit tunnistamaan lintuja. KHLY järjestää jäsenilleen vuosittain mm. kokoontumisia, esitelmiä ja linturalleja. Jäsenetuina saat yhdistykseltäsi monipuolisen maakunnallisista lintuasioista kertovan Kanta?Hämeen linnut ?vuosikirjan. Vuosikirjassa julkaistaan mm. monipuolisia katsauksia yhdistyksen toimialueen linnustosta. Katsaukset perustuvat jäsenistön KHLY:lle ilmoittamiin lintuhavaintoihin. KHLY?n jäsenenä tuet linnustonsuojelua myös muualla maailmassa, sillä BirdLife Suomi on kansainvälisen BirdLife International ?järjestön Suomen partneri. BirdLife International on maailman lintujensuojelujärjestöjen yhteenliittymä, joka toimii yli sadassa maassa. Sillä on yli 2.5 miljoonaa henkilöjäsentä. Jokainen jäsen saa BirdLifeltä neljästi vuodessa ilmestyvän valtakunnallisen Tiira?lehden, joka on järjestön yhdysside jäsenistöön ja kertoo lintumaailmaa koskevista asioista ja tulevista tapahtumista. Sen lisäksi voit tilata jäsenhintaan lintuharrastuksen, linnustonsuojelun ja lintututkimuksen erikoislehden Linnut, joka hemmottelee lukijoitaan upeilla valokuvilla ja laadukkailla artikkeleilla. Voit myös osallistua BirdLife Suomen järjestämille kursseille, retkille ja seminaareihin, joista kaikista tiedotetaan Tiira ?lehdessä. Kanta?Hämeen alueella on 6 lintutornia: 1) Hausjärvi ? Kara, Piirivuori, 2) Hämeenlinna Hattelmalanjärvi, 3) Janakkala - Tervakoski, Toivanjoki, 4) Hämeenlinna (Kalvola) ? Pirttikoski, Muulinjärvi ja 5). Hämeenlinna (Kalvola) ? Vanajavesi, Jalavaniemi, 6) Loppi - Loppijärvenranta KHLY-VERKKO KHLY-verkko on sähköpostilista, jonka tarkoituksena on toimia Kanta-Hämeen alueen lintuihin, lintuhavaintoihin ja -harrastukseen liittyvän keskustelun välineenä. Verkko on tarkoitettu ensisijaisesti yhdistyksen jäsenille. Ohjeita viestin lähetys: khly-verkko@yahoogroups.com listalle liittyminen: khly-verkko-subscribe@yahoogroups.com listalta eroaminen: khly-verkko-unsubscribe@yahoogroups.com
Yhdistys perustettiin vuonna 1987, Keski-Suomessa toimivien kehitysvammaisten perhehoitajien toiminnan kehittämiseksi. Toiminnan hajanaisuus ja yhtenäisten, selkeiden toimintaohjeiden puute sai perhehoitajat järjestäytymään. Perhehoitoliiton avustuksella yhdistys viimein perustettiin.
Yhdistyksen tarkoituksena on toimia kehitysvamma-, vanhus- sekä mielenterveyssektoreilla työskentelevien perhehoitajien ja perhehoidossa asuvien henkilöiden edunvalvojana, vertaistuen tarjoajana ja jäsentensä koulutus- ja virkistystoiminnan edistäjänä.
Härmän Seudun Hevosystäväinyhdistys ry on vuonna 1932 perustetty yleishyödyllinen yhdistys, joka toimii entisten Ylihärmän ja Alahärmän alueella. Pyrimme kokoamaan alueemme hevos- ja poniharrastajat saman nimikkeen alle ja yhdessä toimimaan hevosharrastuksen sekä valmennusmahdollisuuksien edistämiseksi. Lisäksi yhdistys järjestää tapahtumia toiveiden mukaan. Vuosittain Härmän Seudun Hevosystäväinyhdistys ry palkitsee jäseniään perinteisessä Kauhavan alueen hevosyhdistysten yhteisessä ravigaalassa.
Outokummun mielenterveysyhdistys VÄLKE RY on vuonna 1992 perustettu Outokummun kaupungin, sekä Polvijärven - ja Liperin kuntien alueella toimiva mielenterveyskuntoutujien potilasyhdistys.
Kaiken toimintamme lähtökohtina ovat tasa-arvoisuus, vertaistuki ja kokemus-potilasasiantuntemus.Olemme mielenterveyden keskusliiton jäsenyhdistys.
Järjestämme virkistystoimintaa ja teemaryhmiä. Tule mukaan vaikuttamaan!
Olemme paikalla auttamassa asioiden hoidossa, hakemuksien täyttämisessä, tiedon etsimisessä ja kanssamme voit keskustella ihan mistä vain. Tilamme ovat avoinna 9-15.
Tervetuloa!
Seinäjoen seudun CP-yhdistys ry on CP-, MMC– ja hydrokefaliavammaisten lasten, nuorten, aikuisten sekä muista neurologisista syistä syntymästään saakka vammaisten henkilöiden ja heidän läheistensä oma paikallinen yhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 1978. YHDISTYS TARJOAA JÄSENILLEEN Seinäjoen seudun CP-yhdistys on aktiivinen alueellinen toimija. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen monenlaista toimintaa, tukea ja yhdessäolon iloa. Yhdistys järjestää vuosittain erilaisia virkistys- ja vertaistapahtumia, mm. matkoja, kulttuurielämyksiä ja liikuntatapahtumia.
Suomen änkytysyhdistys ry (SÄY) on perustettu vuonna 1969 edistämään änkyttäjien keskinäistä yhteydenpitoa, helpottamaan änkyttävien ihmisten elämää ja toimimaan heidän edunvalvojanaan. Tänä päivänä yhdistys haluaa myös tukea änkyttävien henkilöiden perhettä ja omaisia, sekä tukea sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia änkyttäjien kohtaamisessa ja ymmärtämään heille suunnattuja tukimuotoja.
SÄYn tärkeimpiä toimintamuotoja ovat
Olemme myös Facebookissa.
Aseveljien toisilleen antama lupaus velvoittaa - Veljeä ei jätetä!
Sallan Sotavainajien muiston vaalimisyhdistys ry perustettiin 19.7.2006 tukemaan vuonna 2002 perustetun Sallan Sotavainajien etsintäryhmän toimintaa. 8.3.2009 yhdistyksen nimi muutettiin Lapin Sotavainajien muiston vaalimisyhdistys ry:ksi Yhdistys toimii valtakunnan virallisen turvallisuuspolitiikan periaatteiden mukaisesti. Yhdistyksen tarkoituksena on sotien veteraanien perinnön ja maanpuolustushengen vaaliminen, jäsentensä keskeisenä yhdyssiteenä toimiminen, yhdistyksen piiriin kuuluvien historiallisten perinteiden ja yhteisten muistojen vaaliminen. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys harjoittaa sodissa kadonneiden sotavainajien etsintää ja selvittää heidän kohtaloitaan, kerää perinneaineistoa, julkaisee yhdistystä koskevia painotuotteita ja muita julkaisuja, elävöittää historiallisia muistoja sekä järjestää juhla-, kokous-, esitelmä-, retkeily-, tutustumis- ja muita samantapaisia tilaisuuksia.
Yhdistyksen nimi on Akaan Seudun Diabetesyhdistys ry ja sen kotipaikka on Akaan kaupunki. Toimialueena on Akaan kaupunki ja Urjalan kunta.
Yhdistys kuuluu jäsenyhdistyksenä Suomen Diabetesliitto ry:hyn.
Yhdistyksen tarkoituksena on toimialueellaan
– työskennellä diabeteksen voittamiseksi yhteistyössä Suomen Diabetesliitto ry:n kanssa
– työskennellä diabeteksen aiheuttamien haittavaikutusten ennaltaehkäisemiseksi ja vähentämiseksi
– valvoa diabeetikoiden yhteiskunnallisia etuja
– toimia diabeetikoiden yhdyssiteenä
Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys
– edistää diabeetikoiden järjestäytymistä
– suorittaa ennaltaehkäisevää terveyskasvatustyötä
– harjoittaa valistus-, tiedotus-,. julkaisu- ja neuvontatoimintaa
– tukee koulutus- ja tutkimustoimintaa
– toimii diabeetikoiden hoitomahdollisuuksien ja sosiaaliturvan parantamiseksi
– tekee esityksiä ja aloitteita viranomaisille ja muille päättäjille diabeteksen aiheuttamien haittojen vähentämiseksi
– toimii yhteistyössä alueensa viranomaisten ja järjestöjen kanssa, jotka työskentelevät kansanterveyden hyväksi.
Yhdistys toimii seuraavien rotujen parissa:
Keski-Karjalan Perinnekoneyhdistys on perustettu v. 2010. Yhdistyksen tarkoitus on koota yhteen wanhojen käyttöesineitten, ajoneuvojen, koneitten ja laitteitten harrastajat. Yhdistys edistää wanhojen käyttöesineitten, moottoriajoneuvojen, woimakoneitten ja – laitteitten entistämistä ja säilymistä, historian keruuta ja tallennusta sekä perinteen waalimisista jälkipolwille. Järjestämme näyttelyitä, ajoja, retkeilyjä ja kuntoisuuskilpailuja wanhoille käyttöesineille, ajoneuwoille, koneille ja laitteille.
Katso myös http://liitykokoomukseen.fi/KOK/yhdistys/820
Yhdistys tiedottaa Facebookissa:
www.facebook.com/savianmartat/
Etelä-Pohjanmaan AVH-yhdistys ry on perustettu 1981 ja sen kotipaikka on Seinäjoki. Yhdistyksemme toimii kaikkien aivoverenkiertohäiriön (=AVH) sairastaneiden, afaattisten henkilöiden, heidän omaistensa ja alan ammattilaisten kanssa Etelä-Pohjanmaan alueella. Yhdistys toimii AVH-potilaiden ja heidän omaistensa yhdyssiteenä. Yhdistys järjestää jäsenilleen vertaistukea, kuukausitapaamisia ja virkistystoimintaa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
Uudenmaan Kuvataidejärjestöt ry on Etelä-Suomen läänissä toimivien taiteilijajärjestöjen ja taideyhdistysten keskusjärjestö, jonka tavoitteena on edistää kuvataiteiden asemaa ja toimia jäseniensä yhdyssiteenä. Tavoitteensa toteuttamiseksi UKJ järjestää näyttelyitä, tiedottaa ja antaa lausuntoja kuvataiteista, järjestää kuvataiteilijoita koskettavista ja hyödyttävistä aiheista kuvataidepäiväseminaareja ja luentoja sekä toimii yhteistyössä jäsenjärjestöjensä kautta taidehallinnon elimien ja kunnallisten kulttuuritointen kanssa.
UKJ on perustettu vuonna 1984, jolloin sen nimenä oli Uudenmaan Kuvataidejärjestöjen neuvottelukunta. Vuonna 1994 yhdistys haki nimenmuutosta ja nykyinen nimi, Uudenmaan Kuvataidejärjestöt ry – Nylands Bildkonstföreningar rf
Varsinais-Suomen Beagle ry on vuonna 1975 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on kerätä yhteen varsinaissuomalaisia beagleharrastajia. Jäsenmäärä on tällä hetkellä vajaa sata. Aktivoimme jäsenistöä järjestämällä mm. kesäpäiviä ja ajokokeita. Olemme järjestäneet myös beaglein erikoisnäyttelyn ja SM-ajokokeen, ajovoittajaottelun, viimeksi vuonna 2007. Lisäksi kuulumme Turun alueen suurien koiranäyttelyiden, Top Dog Show'n ja Elonäyttelyn järjestäjiin.
Jäseneksi voit liittyä ottamalla yhteyttä sihteeriimme Sanna Saloseen (puh. 0400-993 323, e-mail sanna.salonen@turku.fi).
http://www.liitykokoomukseen.fi/KOK/yhdistys/865 Kokoomus on aito kansanliike, jonka tavoitteena on luoda mahdollisuuksien tasa-arvon Suomi. Haluamme säilyttää hyvinvoinnin ja toivon paremmasta myös vaikeina aikoina. Tervetuloa talkoisiin paremminvointivaltion puolesta, olitpa sitten puolesta, vastaan tai jotain siltä väliltä!
Kerhossa harrastettavia lajeja ovat agility, mejä, näyttelyt, pk-jälki, toko ja viehejuoksu. Jäsenistöstämme löytyy luonnetestituomari, mejä-tuomari ja muista lajeista vähintäänkin pitkän linjan harrastajia. Kerhoamme on edustettu arvokisoissa mm. tokossa, agilityssä, mejässä sekä pk-puolella jäljellä. Jaostojen vetoryhmät ovat hyvin perehtyneitä koiramaailmaan ja pystyvät jakamaan tietojaan ja taitojaan eteenpäin uusille koiraihmisille. Kerhossa panostetaan jäsenistön kouluttamiseen ja myös yleisölle suunnattuun tiedottamiseen koiran hankinnasta ja pidosta. Viimeisimpiä luentoaiheita lajikohtaisten luentojen lisäksi jäsenistölle ovat olleet koiran ensiapu, luonnon mukainen ruokinta, homeopaattinen hoito sekä koiran oppiminen ja koulutus yleensäkin arkielämää varten. Vuosittain järjestetään kymmenkunta virallista koetta ja useita epävirallisia mm. agilityssä ja tokossa, useita match-show'ta, kansainvälinen näyttely yhdessä muiden yhdistysten kanssa, ryhmänäyttely sekä erilaisia kursseja.
SKY jäsenyritys Palveluitani Aknehoidot Kasvohoidot (käsin tai ultraäänellä) Ihonpuhdistus Jalkojenhoito Ihokarvojen poisto lämminvahalla Kulmien muotoilu ja kestovärjäys Meikkaus SPM lymfakanavointi Rentoutuminen hieronnan avulla Ripsipermanentti Aukioloajat Hoitola on avoinna arkisin klo 10-17. Sopimuksesta myös lauantaisin sekä muina aikoina.
Myllyhoitoyhdistys on valtakunnallinen yleishyödyllinen asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on päihde- sekä muihin haitallisiin riippuvuuksiin sairastuneiden ja heidän läheistensä auttaminen. Yhdistyksen tarkoituksena on myllyhoidollisen työotteen edistäminen Suomessa. Yhdistys järjestää myllyhoidollista riippuvuuksia ehkäisevää ja korjaavaa hoito-, koulutus- ja asiantuntijatoimintaa.
Järvipelastajien perustehtävät sääntöjen mukaan ovat:
Yhdistys toimii täysin vapaaehtoisin voimin. Alusmiehistöt eivät saa minkäänlaista korvausta tekemästään työstä. Miehistöt tekevät meripelastustyötä työnsä tai opintojen ohessa. Tehtävien ja päivystysten lisäksi meripelastustyö vaatii jatkuvaa kouluttautumista. Suomen Meripelastusseura ja Joensuun Järvipelastusyhdistys järjestävät ympäri vuoden koulutusta pelastusalusten miehistöille ja yhdistyksen jäsenille.
Hormajärven suojelemiseksi perustettiin jo 1968 asukasyhdistys, joka uudelleen v. 1991 järjestäytyi virallisesti Hormajärvi-yhdistys ry:ksi.
Jäseniä on nyt noin 180, Yhdistyksen hallituksen jäsenet valitaan kiintiöperiaatteella edustamaan kesäasukkaita, vakituista asutusta, maa-ja metsätaloutta sekä kalastuksen harrastajia.
Yhdistyksen vuosikokous pidetään heinä-elokuussa; perinteenä on ollut kyläjuhla esitelmineen ja kalakeittoineen Jantoniemellä ja nykyään Kanneljärvellä. Kyläjuhlien yksi tärkeä tavoite on saada ranta-asukkaat tapaamaan yhdistyksen hallitusta ja toisiaan, luoda yhteishenkeä, jota tarvitaan järven suojelutoimien konkretisoituessa - sekä talkootyönä että rahallisesti.
Yhdistys kehittää ja tekee tunnetuksi kognitiivis-analyyttistä psykoterapiaa Suomessa. Yhdistys järjestää psykoterapeuttikoulutusta ja muuta KAT -koulutusta. KAT -yhdistys järjestää vuosittain KAT-kongressin, KAT-kouluttajien ja työnohjaajien jatkokoulutuspäiviä sekä muita koulutustapahtumia kognitiivis-analyyttisesta psykoterapiasta. Kognitiivis-analyyttinen psykoterapia (KAT) on alun perin lyhytkestoiseksi kehitetty, joustava ja ajallisesti rajattu, integratiivinen psykoterapiamenetelmä. Sen tavoitteena on potilaan psyykkisten oireiden ja ongelmien helpottuminen lisääntyneen itseymmärryksen ja vaihtoehtojen huomaamisen sekä uusien, joustavampien toiminta-tapojen kehittymisen myötä.
SDP Kerava
Puheenjohtaja Pertti Enovaara
pertti@enovaara.net
Puh. 050 406 1693
Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää koirien vesipelastus- eli VEPE-harrastusta Joensuun seudulla. Yhdistys järjestää VEPE-harrastukseen liittyviä harjoitus- ja koulutustilaisuuksia sekä antaa tietopuolista opetusta.
Kotkan Kokoomusnaiset ry on aktiivisesti toimiva poliittinen yhdistys.
Lempäälän Kulttuuritapahtumat Ry on perustettu 1995 ja sääntöjen mukaan:
Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kuntalaisten omaehtoista kulttuuriharrastusta sekä saattaa paikalliset järjestöt yhteistyöhön monipuolisen kulttuuritoiminnan lisäämiseksi.
Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys kokoaa vuosittain yhteisesti sovittujen teemojen ympärille lempäälän Kultuuritapahtuman, jota tarkoitusta varten järjestetään kokouksia ja suunnittelupalavereita. Vuotuisten Lempäälän kultuuritapahtumien lisäksi yhdistys edistää paikallisten järjestöjen yhteistyötä järjestämällä jäsenilleen koulutus-ja kurssitilaisuuksia, juhlia ja retkiä sekä suorittaa tiedotus-ja julkaisutoimintaa.
Tiedätkö että yksi viidestä nuoresta kärsii mielenterveysongelmista. Meidän toiminta-alueeseen kuuluu myös 16-22 vuoden ikäiset nuoret. Yli 22-vuotiaita ja siitä ylöspäin on jäsenrekisterissämme noin 200 henkilöä. Yhdistys on perustettu elokuussa 1983 ja osa henkilöistä on ollut siitä asti toiminnassa mukana. Olemme myös valtakunnallisesti vaikuttava yhdistys Mielenterveyden keskusliiton kautta . Tärkeää toiminnassamme on KUUNNELLA - KUNNIOITTAA - KANNUSTAA vertaistuen myötä. Toimimme täysin vapaaehtoisvoimin, emmekä ole astumassa ammattiauttajien varpaille (psykiatrit, erikoisairaanhoitajat, psykologit jne). Meillä jäsenenä oleminen ei vaadi diagnoosia terveydentilasta, emmekä me kysele henkilökohtaisia sairauksiasi tai terveydentilaa muutenkaan. Yhdistyksellämme ei ole jäsenpakkoa (silloin ei myöskään jäsenetuja). Mielenterveysasioista tiedämme paljon ja siinä voimme auttaa kokemusperäistä vertaistukea antamalla.
Mielenterveysyhdistys Mielikki ry on yhdistys mielenterveyskuntoutujille ja heidän läheisilleen.
Mielikin tarkoituksena on edistää jäsentensä henkistä hyvinvointia ja mielenterveyttä yhdistämällä ja aktivoimalla Forssassa ja lähikuntien alueella asuvia mielenterveyskuntoutujia ja heidän läheisiään, tekemällä ennaltaehkäisevää mielenterveystyötä ja antamalla vertaistukea.
Mielenterveysyhdistys Mielikki ry on Mielenterveyden Keskusliiton (MTKL) paikallisyhdistys. Mielikin toiminnan mahdollistaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).
Mielikki pyrkii tukemaan ja auttamaan mielenterveyskuntoutujia ja heidän läheisiään, edistämään jäsentensä sosiaalisia taitoja ja kontakteja ja poistamaan yksinäisyyttä.
Ylitornion Invalidit ry on fyysisesti vammaisten ihmisten yhdistys.
Toiminnallamme luomme mahdollisuuksia liikuntarajoitteisten jäsentemme henkisen ja fyysisen vireyden ylläpitämiseen, luomme keskinäistä vastuuntuntoa ja yhteenkuuluvuutta.
Veikkolassa toimiva Punainen Tupa, Veikkolan leikkipuiston kannatusyhdistys on jo vuonna 1988 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tarjoaa esiopetusta ja kokopäivähoitoa 6-vuotiaille ja iltapäiväkerhotoimintaa 1. ja 2. lk. lapsille.
Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja tukea sekä CP (cerebral palsy) käsitteen piiriin kuuluvien että myös muiden aivovaurioisten henkilöiden hoitoa, kasvatusta ja kuntoutusta. Yhdistys toimii vammaisten, heidän omaistensa ja muiden tästä toiminnasta kiinnostuneiden henkilöiden yhdyssiteenä. Jäsenmäärä on tällä hetkellä noin 400. Yhdistyksen toimialueena on Turku ympäristöineen. Yhdistys on kaksikielinen. Se on perustettu vuonna 1965 ja se on Suomen CP-liitto r.y:n jäsen. Yhdistyksen toiminnasta ja CP-liiton tilaisuuksista tiedotetaan jäsenkirjeillä. CP-liiton julkaisema CP-lehti sisältää tietoa vammaisuuteen liittyvistä avainkysymyksistä.
Yhdistys on perustettu vuonna 1977 ja se toimii Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella (poislukien Salon seudun) ja sen kotipaikka on Turku. Jäsenmäärä on tällä hetkellä noin 360 .
Yhdistys on munuais- ja maksapotilaiden sekä heidän läheistensä edunvalvoja ja toiminnan tarkoituksena on ennaltaehkäistä munuais- ja maksasairauksia sekä tukea ja auttaa jo sairastuneita ja elinsiirron saaneita sekä heidän läheisiään. Yhdistys pyrkii kehittämään potilasjäsentensä hoidon tasoa ja sosiaalioloja sekä sairastuneiden mahdollisuuksia täysipainoiseen elämään.
Lisäksi yhdistys aktivoi jäseniään liikkumaan, tukee jäsenille suunnattua virkistystoimintaa, harjoittaa valistus-, tiedotus- ja neuvontatoimintaa.
Yhdistyksen tarkoituksena on mittamiehinä toimivien ammattilaisten ammattitaidon ylläpitäminen ja kehittäminen. Yhdistys seuraa alan kehitystä sekä organisoi ja kehittää alan koulutusta jäsenistönsä tarpeiden mukaan sekä järjestääneuvontatilaisuuksia jäsenistölleen. Lisäksi yhdistys ylläpitää sähköistä foorumia jäsenistönsä käyttöön sekä harjoittaa tiedotustoimintaa.
IHATY:n (Itä-Hämeen autoteknillinen yhdistys) jäsenet ovat autoalan vastuu- ja asiantuntijatehtävissä työskenteleviä henkilöitä. Alueellisesti yhdistys toimii verkostoitumiskanavana autoalan asiantuntijoihin, maakunnan tekniikan alan yrityksiin, sekä myös autoalan vanhemman sukupolven ammattilaisiin. Perimmäisenä tarkoituksena on edistää autoalaa sen kaikilla osa-alueilla.
Tervetuloa vaikuttamaan autoalan tulevaisuuteen!
Pohjois-Savon AVH-yhdistys ry on tarjonnut sairastuneille ja heidän läheisille vertaistukea kerhoissamme, tietoa sairaudesta ja etuuksista mm. AVH-lehden välityksellä ja luentotilaisuuksilla. Teemme *) virkistysmatkoja, teatteri- ja konserttikäyntejä. Toimintaamme kuuluu myös erilaisia liikuntaryhmiä. Tätä toimintaa olemme tarjonneet jäsenillemme jo yli 30 vuoden ajan. Tällä hetkellä yhdistyksemme jäsenten määrä ylittääkin 300:n rajan. Olemme Aivoliitto ry:n jäsenyhdistys. Tunnuslauseemme on: "Älä jää yksin, älä jätä yksin", rohkeasti mukaan.
Yhdistys toimii hengityssairaiden ja heidän läheistensä palvelu-,tuki- ja edunvalvontajärjestönä, Kiteen Tohmajärven ja Rääkkylän kuntien alueella.
Liity Etelä-Pohjanmaan LVI-yhdistykseen! EPOLVI tarjoaa jokaiselle LVI-alan ammattilaiselle ja osaajalle ympäristön kehittää omaa ammattitaitoaan, laajentaa kontaktipiiriään, hakea uusia virikkeitä ja olla aktiivinen oman ammattikuntansa muiden osaajien kanssa.Yhdistyksen toimintaan sopivat kaikki LVI-alan ihmiset, monipuolisesti ammattikunnan jokaiselta alueelta, ketään pois rajaamatta. Jokainen LVI-alan opiskelija ja työntekijä on tervetullut ja sopiva EPOLVIn toimintaan. Etelä-Pohjanmaan LVI-yhdistyksen jäsenenä kuulut automaattisesti valtakunnalliseen Suomen LVI-Liittoon, jossa on koko maan kattavat 31 jäsenyhdistystä. Suomen LVI-liitto SuLVIn jäsenenä pääset mukaan lähes 5000 LVI-alan ammattilaisen verkostoon.
Keskustan Tuusulan kunnallisjärjestö ry:llä on pitkä historia, yhdistys on perustettu 2.2.1949. Kunnallisjärjestö on jakautunut maantieteellisiin alajaostoihin, paikallisyhdistyksiin (Hyrylä, Jokela, Kellokoski, Eteläinen ja nuorten osasto), joilla pyritään takaamaan, että toiminnassa on mukana luottamushenkilöitä ympäri Tuusulaa. Kunnallisjärjestössä on edustajia jokaisesta paikallisyhdistyksestä. Kokouksissa ovat lisäksi läsnä paikallisyhdistysten puheenjohtajat sekä valtuustosta että kunnanhallituksesta edustajat. V.2015 uudistetaan Tuusulan Keskustan paikallisyhdistysrakennetta siten, että Kellokosken ja Jokelan paikallisyhdistykset muodostavat yhden yhteisen Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistyksen. Yhdistymisen tavoitteena on saada Pohjois-Tuusulaan monipuolista ja vahvaa keskustalaista ajattelua ja päätöksentekoa. http://tuusulankeskusta.yhdistysavain.fi
Yhdistyksen jäsenistöön kuuluu sekä sairastavia että heidän läheisiään, mutta varsinainen käytännön toiminta tapahtuu aluekerhossa. Tällä hetkellä yhdistyksellämme on yksi aluekerho Vaasan Parkinson-kerho. Yhdistys toimii jäsenistön edunvalvojana sekä linkkinä Suomen Parkinson-liitto ry:een sekä Vaasan seudun yhdistykset ry:een, joka on alueemme potilas- ja vammaisjärjestöjen sekä sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhteenliittymä.
Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys (Subu ry) Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys (Subu ry) tarjoaa virallista kilpailu- sekä harrastustoimintaa sekä tietoa Subbuteo-pöytäjalkapallon harrastajille. Subu ry:n tarkoituksena on pöytäjalkapallon harrastus- ja kilpailutoiminnan ylläpitäminen ja kehittäminen. Tavoitteena on Subbuteo-pöytäjalkapallon pelitapahtumien järjestäminen ja uusien pelaajien rekrytoiminen organisoidun toiminnan piiriin. Yhdistys toimii Pöytäjalkapallon kansainvälisen kattojärjestön (FISTF) alaisena kansallisena yhdistyksenä. Toiminta on on lähtenyt uuteen nousuun ja saanut nykyiset piirteensä 2006 vuoden loppukesästä laskien. Harrastajapohja kattaa suuren osan jo viime vuosikymmenien aikana pelaamisen aloittaneita, mutta mukaan on parissa vuodessa saatu paljon uusia harrastajia ja uusilta paikkakunnilta ja harrastajien määrän toivotaan kasvavan lähivuosina entisestään.
Mikkelin Seudun Selkäyhdistys ry toimii seudullisesti oikean tiedon välittäjänä selkä- ja tukielinasioissa sekä erityisesti selän kuntoa ylläpitävän ja kuntouttavan liikunnan järjestämisessä.
Yhdistys on perustettu 1993.
Jäseniä on yli 400.
Yhdistyksen tarkoituksena on edistää suomalaista shetlanninponikasvatusta ja kehittää sekä jalostaa suomalaista shetlanninponikantaa rodun alkuperämaan periaatteiden ja rotumääritelmän mukaan ottaen huomioon rodun eri käyttötarkoitukset ratsu-, valjakko- sekä raviponina. Yhdistyksen tarkoituksena on tukea jäsentensä toimintaa ja kehittää heidän taitojaan ponin kasvattajina. Yhdistys toimii valtakunnallisesti järjestäen jäsenilleen näyttelyitä, kursseja, shettispäiviä sekä jäsenmatkoja.
Vuonna 1993 perustetun Nurmijärven Reumayhdistyksen tarkoituksena on työskennellä tuki- ja liikuntaelinsairaiden eli reumatautien vastustamiseksi ja reumasairaiden hoidon, kuntoutuksen ja muiden palveluiden sekä elinolojen edistämiseksi ja kehittämiseksi sekä toimia alueensa reumasairaiden tukena ja yhdyselimenä ja valvoa heidän yhteiskunnallisia etujaan. Tänä päivänä tavoitteemme on seuraavan suuntaisia: Yhdistyksen tarkoituksena on järjestää jäsenilleen kuntoutus- ja virkistystoimintaa, erilaisia tietoiskuja ajankohtaisista aiheista. Toimia yhteistyössä Suomen Reumaliiton, kunnan sekä paikkaunnalla toimivien muiden yhdistysten kanssa. Pyrimme myös olemaan esillä erilaisissa kylätapahtumissa. Yhdistyksellä on myös edustaja vammaisneuvostossa. Teemme yhteistyötä muiden vammaisyhdistysten kanssa. Olemme jäsenenä Onnenkimpale ry:ssä. Jäseniä yhdistyksessämme on 190.
Pattijoen Marttayhdistys ry on perustettu vuonna 1981.
Yhdistys kuuluu suomalaiseen Marttaliittoon, joka on perustetu 1899. Jäsenet eli martat toimivat asuinalueensa yhdistyksissä ja vaikuttavat itse toimintaansa.
Toiminnassa otamme huomioon järjestön perustarkoituksen ja vuoden teemat. Vuosina 2017–2019 marttaillaan teemalla "Elämä on parasta itse tehtynä".
Yhdistys on perustettu 1985. Ateistien aatteellinen, etu- ja oikeusturvajärjestö.
Puolueen perustaminen Puolue on perustettu 11.5.1995, merkitty yhdistysrekisteriin 16.6.1995 ja puoluerekisteriin 13.10.1995. Perussuomalaisten ensimmäinen puoluekokous pidettiin Kokkolassa 25.-26.11.1995.